- 23 Ocak 2021
- 91
- 4
- 3
- 32
- Konu Sahibi Monotonn01
Ne zaman istersen.
GelsinAman aman aman kim geliyorrr BAN geliyor Mune geliyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman istersen.
GelsinAman aman aman kim geliyorrr BAN geliyor Mune geliyor![]()
Adam en azından daha iyisini bulabilir miyim diye şansını denemiş. Konu sahibi daha iyisini bulamam deyip aldatan adama razı olmuşBu ne? Adam gorustum demis hala kanit yok diyorsun!
Sen bilirsin daha cok gorusur sevgilin baskalariyla ,sen de burada ayrilamam ama bana akil verin dersin. Hayatta basarilar sana![]()
Heee öyle oldu bulamam ki nerden bulayım onun kadar yakışıklı süper zeka esmer uzun boylu zengin kibar eğitimli adamı dışarda hep kro kaynıyorAdam en azından daha iyisini bulabilir miyim diye şansını denemiş. Konu sahibi daha iyisini bulamam deyip aldatan adama razı olmuş![]()
Yeni üye olarak çok şey bilmiyor musun sence de ?GelsinMune konumu kapatabilir msin
Ayrılırsam bir dhaa iletişime gecmem amaa bana yaptığının acısını da ckakarmam lazım
Teee ilk mesajımda dedim zaten bulamazsın, hint kumaşı gibi adam. Bas nikahı üç bebe yap eve bağlansın diye. Teyze sözü dinleHeee öyle oldu bulamam ki nerden bulayım onun kadar yakışıklı süper zeka esmer uzun boylu zengin kibar eğitimli adamı dışarda hep kro kaynıyor
Tamam işte, yaptığını yut ve devam et, ne diyelim.Heee öyle oldu bulamam ki nerden bulayım onun kadar yakışıklı süper zeka esmer uzun boylu zengin kibar eğitimli adamı dışarda hep kro kaynıyor
Okudukça aklıma neden mesude geliyor benimHeee öyle oldu bulamam ki nerden bulayım onun kadar yakışıklı süper zeka esmer uzun boylu zengin kibar eğitimli adamı dışarda hep kro kaynıyor
O zaman durum değişir kardeş.Heee öyle oldu bulamam ki nerden bulayım onun kadar yakışıklı süper zeka esmer uzun boylu zengin kibar eğitimli adamı dışarda hep kro kaynıyor
Öncesinde de takipteydim dedim yaaYeni üye olarak çok şey bilmiyor musun sence de ?![]()
Tmamm yarın acıcam konuyu hemenO zaman durum değişir kardeş.
Hazır evlilik lafı geçmişken, sıkı tut bırakma, bu yağız delikanlıyı.
Yaa ne alaka allah aşkına kabullenemiyorum bu durumu zaten bir taraftan da bitirmek istemiyorm evet ondan ayrılamıyorum seviyorm kendimi biliyorm ayrıldım yapamadım o da pişman oldu barıstım üzüyorum onu hergün laf sokuyorum hergün kavga çıkarıyorum nereye kadar dayanır bilmiyorum ona laf sokmaktan haz alıyorum
Bilmiyorum yaşayıp göreceğiz şuanda alttan alıyor eskiye göre dhaa ilgili evlilik konusu flaan açıyor ama benim cesarettm yok ayrıca bnden uzağa gittiğinde o zaman bana demisti buraya gel evlenelim diye gitmemiştim düzenimi bozamam diye gitseydim bunlar olmazdı belkide
Üzgünüm ama böyle bir olaydan sonra affedip devam edebilecek olsaydınız zaten bu kadar sert tepkiler vermezdiniz. Boşuna yorulacaksınız, çok yıpranmış olarak bitireceksiniz ya da zafer sandığınız ama aslında hezimet olan bir evlilik yapıp ömrünüzün geri kalanında eşinizi ve kendinizi huzursuz etmeye devam edeceksiniz.Ayrılmak istemiyorum dedim demi konu basında o yönde bir fikir istedim mi
Okudukça aklıma neden mesude geliyor benim
Evet oMesude hangisi kemalim yapmaz digen mi
Üzgünüm HaklısınBu haz sizin ilişkinize incir ağacı dikecek zaten, zehşr saçıyorsun, pişman olsun gerekirse diz çöküp ağlasın biraz huzur bulayım diyorsun ama bulamazsın üzgünüm.
Kendini boşa suçlama, yıllarca uzaktan ilişki yürütenleri gözümüzle gördük, hemen ilk yıldan aldatmaya gidiyorsa iş emin ol gözden çıkarılmışsındır.
Üzgünüm ama böyle bir olaydan sonra affedip devam edebilecek olsaydınız zaten bu kadar sert tepkiler vermezdiniz. Boşuna yorulacaksınız, çok yıpranmış olarak bitireceksiniz ya da zafer sandığınız ama aslında hezimet olan bir evlilik yapıp ömrünüzün geri kalanında eşinizi ve kendinizi huzursuz etmeye devam edeceksiniz.
Bu gerçeği ne kadar söylesek işe yaramayacak, siz bildiğinizi okuyacaksınız
Geçmişteki 5 yılın gelecekteki onşarca yılın yanında çok kısaKestirip atmak istemiyorum 5 yılı çöpe atmak istemiyorum öncesinde en ufak birseyini görseydim belki bnde bu kadar düşünmeden ayrılırdm
Kesinlikle öyleGeçmişteki 5 yılın gelecekteki onşarca yılın yanında çok kısa
Farkındaysan ona göre davran, ona hayatı zindan da etsen çektiğin acı senin olarak kalmaya devam edecek. Bu eziyeti yapma bence kendineKesinlikle öyle
Aldatılıp bu ilişkiye devam etmektense yeni biriyle mantık ilişkisi yaşamamanız bin kat daha akıllıca bi karar olur zatenEğer ilişkimiz biterse bn bir dhaa kimseye güvenip yenii bir ilişkiye başlamam başlasamda bu aşk değil mantık birlikteliği olur