Aldatılmak

Eger olay kesin kanitlandiysa tabiki ayrilirim.
Bile bile lades demenin anlami yok.

Bundan 2 yıl önce aldatıldığınjzdan şüphelenseniz ama bir delil bulamasanz ve suanda 3.bir kişi vesilesiyle aldatıldığınızı öğrenseinZ tabi sevgiliniz inkar etse şuan bir problem yokken ayrılır mıydınız
Problem var???

Bundan iki yıl önce evinizi soyduğundan şüphelenseniz, bir delil bulamasınız, ve şu an 3.bir kişi vesilesi ile evinizi soymuş olduğunu öğrenseniz, tabii sevgiliniz inkâr etse, şu an evinizi soymuyorken, ayrılır mıydınız ?

Ne zaman olduğuna değil, ne olduğuna odaklanın.

Son düzenleme:
Adam baskasiyla gorustugunu kabul etmis zaten neyi kanitlayacaksiniz daha. Sevgilinizin inkar ettigi sey bedensel ve duygusal bir sey yasanmadigi. Eee niye gorusmus o zaman?
Amaci neymis?

Biz dün sana söylenecek her şeyi söyledik. Ayrıntıların üstünü örterek farklı cevap alamazsın, çünkü aldatmak aldatmaktır

Bundan 2 yıl önce aldatıldığınjzdan şüphelenseniz ama bir delil bulamasanz ve suanda 3.bir kişi vesilesiyle aldatıldığınızı öğrenseinZ tabi sevgiliniz inkar etse şuan bir problem yokken ayrılır mıydınız
Ayrılıdık ayrılırdık affedilmiyor unutulmuyor neden ısrarla ikinci konuyu açtınız sizin istediğiniz o ayrılmazdım sonuçta iyi biri yok affederdim kesin değilmiş diyecek kimse yok bu forumda

Bundan 2 yıl önce aldatsanız sevgiliniz şüphelense bir delil bulamazsa ama şimdi 3. Kişi vesilesiyle onu aldattığınızı öğrense ve siz inkar etseniz sevgiliniz sizden ayrılır mıydı. ?
Akım başlasın 😂

Kaç gün daha aynı konuyu açmayı düşünüyorsun evladım?

İstediğin cevabı alana kadar durmayacak gibi duruyorsun.

Bundan 2 yıl önce aldatsanız sevgiliniz şüphelense bir delil bulamazsa ama şimdi 3. Kişi vesilesiyle onu aldattığınızı öğrense ve siz inkar etseniz sevgiliniz sizden ayrılır mıydı. ?
Akım başlasın 😂
Adam inkar etmemiş bile, o kadar net yani aldatma.

Arkadaşım olsaydın seni tutup sarsardım kendine gel diye, dünyadaki tek erkek o değil kim bilir karşına kimler kimler çıkacak. Aldatmışsa sevmiyordur bunu kabullen ve böyle biriyle daha fazla vakit kaybetme. 5 yıl diyip duruyorsun, yeri geliyor insanlar 30 yıllık eşlerinden bile boşanıyor. Tüm duygularını bir kenara bırak ve mantıklı düşün

Back
X