Aldatılmak

Yaa aldatmamış demiyorm ki bn şuan devm ediyorm ama brde bana sor sırf ızdırap çektirmek için hergün laf sokuyorum buraya dökümleri atsam adam melek sabır taşı dersiniz tabiikide aldattı amaa bundan 5 yl önce sorsalardı aldatmayan erkek varmı parmağımla onu gösterirdim öyle düzgün dü ama şimdi düşünüyorm da aldatmayan erkkek yok şimdi bana var illaki diyecek olanlar olur kesinlikle katılmıyorum fırsatını buldum mu hepsi aldatır istisnasız erkkek beyni 5 yasında cocuk beyni
Ee ayril onune bak o zaman. Kendine neden bunu cektiriyorsun!

Ben boşandım Ama sizin yerinizde olsam evlenir 3 çocuk yapar, beni seviyor diye de avuna avuna yaşlanır ama her fırsatta açığını yakalamaya çalışırdım. Siz seviyorsunuz bence aksiyonu. aksi sizi monotonlaştırır. Ağzıyla aldattım diyen adamı affetmek de ne bileyim. Biraz genişlik istiyor.

Yaa aldatmamış demiyorm ki bn şuan devm ediyorm ama brde bana sor sırf ızdırap çektirmek için hergün laf sokuyorum buraya dökümleri atsam adam melek sabır taşı dersiniz tabiikide aldattı amaa bundan 5 yl önce sorsalardı aldatmayan erkek varmı parmağımla onu gösterirdim öyle düzgün dü ama şimdi düşünüyorm da aldatmayan erkkek yok şimdi bana var illaki diyecek olanlar olur kesinlikle katılmıyorum fırsatını buldum mu hepsi aldatır istisnasız erkkek beyni 5 yasında cocuk beyni
Ya arkadaşım şu boynuzu yedikten sonra, adama tekme atacak cesareti olmayan kadının züğürt tesellisine ne zaman geleceksiniz diye merak ediyordum o replikte gelmiş maşallah. Sadece erkekler aldatmaz karakteri olmayan insanlar aldatır. Bunun kadınlıkla ya da adamlıkla ilgisi yok karakterle ilgisi var. Ayrıca aldatma oranlarında kadınlarda erkeklerden aşağı değil; sadece kadınlar daha planlı hareket ettiklerinden daha zor yakalanıyorlar. Öyle düzgün karakterde adamlar var ki aldatmayı bırakın eşi sevgilisi vefat ettikten sonra bile başka kadını hayatına almayan bir sürü erkek var. Sadece siz kendinizi öyle erkeklere denk görmeyip böyle hödüklerin poposunu kaldırıyorsunuz. Size aldatılmanızdan daha acı bir şey daha söyleyeyim, adam sadece heyecan olsun ya da bir anlık zaafla falan sizi aldatmamış, resmen sizi kendine yeterli bulmayıp, başka kadınla ciddi bir ilişki için görüşmüş, sonra da nedendir bilinmez o iş olmayınca, eldeki bulgura geri dönmüş, emin olun yeniden sizden daha iyi bir seçenek bulduğunu düşünsün o adam sizi bir gün bile yanında tutmaz. Sadece adama yüz veren kadınlar içinde şuan için en iyi seçenek olduğunuz için yanındasınız.

bilmem kaç yıl önce aldatmış olduğunu öğrenmem benim için niye problem olmuyor diye kendimi sorgularım sizin durumunuzda olsam. yok kardeşim öyle her erkek aldatır, benimki düzgündü aldattı hepsi fırsat kolluyor filan. bunlar kendine uydurmuş olduğun yalanlar. eğer kendine birazcık saygın varsa bu düşüncelerle oyalanacağına devam etmezsin zaten. he devam ediyorum ama laf sokuyorum katlanıyor diyorsan da kendini kandırmaya devam ediyorsun, bekle bir kaç ay sonra bakalım katlanacak mı bu sefer oldu bitti uzatma diyecek sende affedeceksin bu zaten belli bir şey

2 yıl önce beni aldattığından şüphelenmişsem şimdi de 3. Kişi tarafından durum netlik kazanmışsa daha ne beklicem?
Size dün de söyledik ortada nikah yok çocuk yok bazı kişiler bir şeylere mecburiyet adı altında katlanıyor ama sizin hiç bir mecburiyetiniz yok. Bu huzursuzlukla devam etmeniz size zarar verir.

28 yaşındasınız sanırım. Hayat ve ilişkilere dair böyle en temel düzeyde konuları bile başkalarına soruyorsanız hayata nasıl tutunuyorsunuz merak ediyorum.

Gördüğünüz gibi olmuyor işte. 10 konu da açsanız bizim cevaplarımız size uymayacak. O yüzden ne yapmak istiyorsanız onu yapın, sonuçlarına da katlanın.
Sizi aldatan adamla devam edecekseniz buyurun edin yani. Gidin rahat rahat yaşayın dramınızı. Niye illa onaylanmak istiyorsunuz ki?

Kabullenemiyor dün ayrılmak istiyorum dedm yazmşki senin kabulleneceğn bişey yokki kkmseye bişey yasamaadm sevgili olmadım sevgilim denilen kişiyi arayım konuş yüzleş diyo yaa ben elin karısıyla ne dmeeye konuşcm değilmi

Bundan 2 yıl önce aldatıldığınjzdan şüphelenseniz ama bir delil bulamasanz ve suanda 3.bir kişi vesilesiyle aldatıldığınızı öğrenseinZ tabi sevgiliniz inkar etse şuan bir problem yokken ayrılır mıydınız
Kesinlikle ayrılırdım. Ama sizin ayrılmaya niyetiniz yok bence. O yüzden konu açıp kendinizi zora sokmanızı anlayamıyorum. Aslında cevabı sizde biliyorsunuz..

Kabullenemiyor dün ayrılmak istiyorum dedm yazmşki senin kabulleneceğn bişey yokki kkmseye bişey yasamaadm sevgili olmadım sevgilim denilen kişiyi arayım konuş yüzleş diyo yaa ben elin karısıyla ne dmeeye konuşcm değilmi
Direkt her yerden engelle, en güzel ve sinir bozucu cevap bu olur. Affedersin ama seni salak yerine koymaya çalışıyor. İlk ilişkin bu olduğu için baya tecrübesizsin, bize güven bu adamdan bir cacık olmaz. Hayatına doğru düzgün biri girdiğinde demek istediğimizi çok iyi anlayacaksın

Bundan 2 yıl önce aldatıldığınjzdan şüphelenseniz ama bir delil bulamasanz ve suanda 3.bir kişi vesilesiyle aldatıldığınızı öğrenseinZ tabi sevgiliniz inkar etse şuan bir problem yokken ayrılır mıydınız
Şüphelensem bile ayrılırdım, biliyorsam kanıt neye gerekli. Ah hayır yapmadım desin de dursun ben biliyorsam tekme ve bitti. Bir kere yaptı mı sonra gene yapacak.

Olayı söyleyen 3. Kişi kim .Size tam olarak ne ?şekilde söyledi.Aldatıldığınızla alakalı detayları verdimi ?İsim vs gibi .Sevgiliniz tabiki inkar edecektir .Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler .Bir problem yok demişsiniz ,ancak aldatılmak en büyük problemdir .Olayı araştırın ,keşke sevgilinize hiç renk vermeden.Salakta araştırsaydınız .

Direkt her yerden engelle, en güzel ve sinir bozucu cevap bu olur. Affedersin ama seni salak yerine koymaya çalışıyor. İlk ilişkin bu olduğu için baya tecrübesizsin, bize güven bu adamdan bir cacık olmaz. Hayatına doğru düzgün biri girdiğinde demek istediğimizi çok iyi anlayacaksın
Bnde farkındayım herseyin

Olayı söyleyen 3. Kişi kim .Size tam olarak ne ?şekilde söyledi.Aldatıldığınızla alakalı detayları verdimi ?İsim vs gibi .Sevgiliniz tabiki inkar edecektir .Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler .Bir problem yok demişsiniz ,ancak aldatılmak en büyük problemdir .Olayı araştırın ,keşke sevgilinize hiç renk vermeden.Salakta araştırsaydınız .
İstesem şimdi en ince ayrıntısına kadar öğrenirim de öğrenip kendimi daha çok üzmek istemedim

Back
X