- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.626
- 83
- 35
- Konu Sahibi Monotonn01
İspatladı mı bu 3.kişi belki iftira atıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok tekrar aldatılmayı bekliyip bi başkasının daha aldatıldıgımı gelip söylemesini beklerdimBundan 2 yıl önce aldatıldığınjzdan şüphelenseniz ama bir delil bulamasanz ve suanda 3.bir kişi vesilesiyle aldatıldığınızı öğrenseinZ tabi sevgiliniz inkar etse şuan bir problem yokken ayrılır mıydınız
Dün kabul etmemiş miydi sevgilin başkasıyla görüştüğünü?Yok yaa kesin bişey yk basta bana bilgi veren kişi sevgilime söyleyecem yüzleşin deyince beni engelledi bnde güvenemedim dediklerine
Sen sevgilin 3. Kişi oturun konuşunBundan 2 yıl önce aldatıldığınjzdan şüphelenseniz ama bir delil bulamasanz ve suanda 3.bir kişi vesilesiyle aldatıldığınızı öğrenseinZ tabi sevgiliniz inkar etse şuan bir problem yokken ayrılır mıydınız
Problem var zaten güzel kardeşim.. Aldatmanın yada aldatılmanın zaman aşımı süresi mi var ? Sen kendini değersizleştirmiş olursun ve emin ol tekrar yapar, hatta yapmıştır bile 3 yıl sonrada onu duyarsın.Bundan 2 yıl önce aldatıldığınjzdan şüphelenseniz ama bir delil bulamasanz ve suanda 3.bir kişi vesilesiyle aldatıldığınızı öğrenseinZ tabi sevgiliniz inkar etse şuan bir problem yokken ayrılır mıydınız
Yok olmamıştır orada herkes ayrıl dediği için, şimdi bir umut birde böyle deneyeyim, belki bir iki ayrılma diyen çıkarda, affetmek için dayanak olur diye düşünmüştür.Dün tatmin olmadınız mı verilen cevaplardan?
Yok kanka o şekilde kabul etmedi sevgili anlamında görüşmedik diyo diğer türlü de kabul etmiyor ve bnle de o süreçte görüştük düzenli telden diyorm karsı taraf mal mı 7 24 iletişim halindeyken insn şüphelenmezmi böyle dediğim zaman bak diyor sandığın gibi aramızda bir bag yokmuş eee diyorm o zmaan naptnz beraber dua mı ettiniz umre yemi gittinizDün kabul etmemiş miydi sevgilin başkasıyla görüştüğünü?
Yahu adam senden gizli, senin haberin olmadan bir başka kadınla görüşmüş mü görüşmüş. Yürütebilseydi senin totişine tekmeyi vuracak mıydı, %99 vuracaktı. Bu aldatma mı? Evet aldatma. Sen affettin ilişkine devam ettin mi, evet ettin. Bitti...Yok kanka o şekilde kabul etmedi sevgili anlamında görüşmedik diyo diğer türlü de kabul etmiyor ve bnle de o süreçte görüştük düzenli telden diyorm karsı taraf mal mı 7 24 iletişim halindeyken insn şüphelenmezmi böyle dediğim zaman bak diyor sandığın gibi aramızda bir bag yokmuş eee diyorm o zmaan naptnz beraber dua mı ettiniz umre yemi gittiniz
Bitti de biraz çektirmeyimmi laf sokmayımmı karsı tarafa da ulaştım onada yazdm döşedim al tepe tepe kullan dedm böyle kolay hazmedemiyorumYahu adam senden gizli, senin haberin olmadan bir başka kadınla görüşmüş mü görüşmüş. Yürütebilseydi senin totişine tekmeyi vuracak mıydı, %99 vuracaktı. Bu aldatma mı? Evet aldatma. Sen affettin ilişkine devam ettin mi, evet ettin. Bitti...
Cinsel hayatımız olduğu kanısına nerden vardın anamAldatılmak zaten bir sorundur ama sizin için sorun yoksa devam edin kimileri açık ilişkiyi sorun etmeyebilir lakin kondom kullanmaya özen gösterin binbir türlü hastalık var
Adam seninle resmen dalga gecmis sende inanmissin. Gorustum ama sor bana neden gorustum olayi olmus biraz.Yok kanka o şekilde kabul etmedi sevgili anlamında görüşmedik diyo diğer türlü de kabul etmiyor ve bnle de o süreçte görüştük düzenli telden diyorm karsı taraf mal mı 7 24 iletişim halindeyken insn şüphelenmezmi böyle dediğim zaman bak diyor sandığın gibi aramızda bir bag yokmuş eee diyorm o zmaan naptnz beraber dua mı ettiniz umre yemi gittiniz
Bir gün evlenmek istemiycek misiniz? Aldatan bir adam dur sevismeyeyim diycek prensibe sahip olur mu? Çok esli biri belli kiCinsel hayatımız olduğu kanısına nerden vardın anam
Yaa aldatmamış demiyorm ki bn şuan devm ediyorm ama brde bana sor sırf ızdırap çektirmek için hergün laf sokuyorum buraya dökümleri atsam adam melek sabır taşı dersiniz tabiikide aldattı amaa bundan 5 yl önce sorsalardı aldatmayan erkek varmı parmağımla onu gösterirdim öyle düzgün dü ama şimdi düşünüyorm da aldatmayan erkkek yok şimdi bana var illaki diyecek olanlar olur kesinlikle katılmıyorum fırsatını buldum mu hepsi aldatır istisnasız erkkek beyni 5 yasında cocuk beyniAdam seninle resmen dalga gecmis sende inanmissin. Gorustum ama sor bana neden gorustum olayi olmus biraz.
Gayette adam gorusmus begenmemis ya da kiz onu begenmemis seninle gayet bir sey olmamis gibi devam etmis
Bir erkek sevgilisi varken arkadasi olmayan bir insanla neden gorusur bir de buradan bakalim olaya![]()
Benle olmadı diğerini de beni BağlamazBir gün evlenmek istemiycek misiniz? Aldatan bir adam dur sevismeyeyim diycek prensibe sahip olur mu? Çok esli biri belli ki
Bu durumda evlenmem zatenBir gün evlenmek istemiycek misiniz? Aldatan bir adam dur sevismeyeyim diycek prensibe sahip olur mu? Çok esli biri belli ki