• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak…

Aldatilmamayi atlatamamışsın ve hala yalnızsın sıkıntı bu çok belli..
Ben aldatıldim3senin gibi kıvranmiyorum hep yazdım da. Şimdi evliyim.ve çok mutluyum. Sem bana saldıracağız yalnızlığına çare bul.
Not: Bin kez söylerim erkeklere güvenmeyin her an aldatabilirler. Yalnızlık.zorvtatlim
Belki kocan da seni aldatıyordur Nur. Herkesinki şeytan senin ki melek mi?

Hâlâ kuyruk acın var aldatildigin için... Bana soracağına eski eşine ve onun hayatındaki kadına sar. Çok iyi kalpli yalnız kadın...🤣😘😘😘
Birşey daha ekliyim, benim hayattaki tek hedefim senin gibi koca bulmak değil.Bir kariyerim var.. çocuklarım var, arkadaşlarım dostlarım var. Senin için çok üzüldüm, kurtuluşu illa bir erkekte görmen, hayatta koca bulmaktan başka bir vasfın olmaması ve bunu bir başarı olarak görmen.. üzücü..

Yalandan ağlıyor olabilir.Hazmedememistir birden yakalanmayı.Hırsından ağlıyor nasıl bu kadar aptal olabilirim nasıl yakalandım tüh ,diyodur.Siz anlamasaydınız devam ederdi..Sevseydi böyle birşeye tenezzül etmezdi.Yenilik arayışı ya da macerası başını yesin.Beter olsun.Siz hiç üzülmeyin.Kendinize saygınız var.Bindan sonraki hayatınızda hep mutlu olun inş🙏

Hâlâ kuyruk acın var aldatildigin için... Bana soracağına eski eşine ve onun hayatındaki kadına sar. Çok iyi kalpli yalnız kadın...🤣😘😘😘
Ben müdahele etmeyecektim ama dayanadım. Nur hanım gerçekten kötü bir kalbiniz var. Zamanında bazı üyelere annen ölsün diye beddua etmiştiniz bi onu unutamıyorum bir de galiba bunu unutamayacağım. İnsanların canını yakmak için özellikle seçiyorsunuz bu kelimeleri, ve hoşunuza gidiyor. Gerçekten çok kırıcısınız. Ve siz bunu hep yapıyorsunuz, neden böylesiniz? Neden insanların acıları veya kırgınlıkları üzerinden vuruyorsunuz onları? Yorumlarınızı okurken tüylerim ürperdi…

Ben müdahele etmeyecektim ama dayanadım. Nur hanım gerçekten kötü bir kalbiniz var. Zamanında bazı üyelere annen ölsün diye beddua etmiştiniz bi onu unutamıyorum bir de galiba bunu unutamayacağım. İnsanların canını yakmak için özellikle seçiyorsunuz bu kelimeleri, ve hoşunuza gidiyor. Gerçekten çok kırıcısınız. Ve siz bunu hep yapıyorsunuz, neden böylesiniz? Neden insanların acıları veya kırgınlıkları üzerinden vuruyorsunuz onları? Yorumlarınızı okurken tüylerim ürperdi…
Benim asla muhattap olmadığım bir üye bu nedenle. Her yorumunda tüylerim diken diken oluyor. Zor şeyler yaşayan, kötü deneyimlere sahip biri bu kadar vicdansızca yorum yazmamalı.

Benim asla muhattap olmadığım bir üye bu nedenle. Her yorumunda tüylerim diken diken oluyor. Zor şeyler yaşayan, kötü deneyimlere sahip biri bu kadar vicdansızca yorum yazmamalı.
Her kötü şeyler yaşamış olanın kalbi iyi olmuyor işte.

Her kötü şeyler yaşamış olanın kalbi iyi olmuyor işte.
Hayır birde erkekleri, evliliği bu kadar kötüleyip yeniden evlendi.. Kendiyle ne kadar çelişiyor farkinda değil.
Çocuğun, işin gücün var , seni aldatacağindan emin olduğun bir erkekle niye evleniyorsun? Her erkek aldatıyor ya hani.
Sonrada çok mutluyum evliliğimde yazıyor. Sen mutlu oluyorsun ama diğer kadınların yüzde bilmem kaçı kesin aldatiliyor, saçmalardan seçmeler.
Tüm kadınlar aldatılsa mutlu olacak.
Yaşadıkları insani duygularını yok etmiş sadece.

Hayır birde erkekleri, evliliği bu kadar kötüleyip yeniden evlendi.. Kendiyle ne kadar çelişiyor farkinda değil.
Çocuğun, işin gücün var , seni aldatacağindan emin olduğun bir erkekle niye evleniyorsun? Her erkek aldatıyor ya hani.
Sonrada çok mutluyum evliliğimde yazıyor. Sen mutlu oluyorsun ama diğer kadınların yüzde bilmem kaçı kesin aldatiliyor, saçmalardan seçmeler.
Duhtor çünkü lütfen. Durup durup her konuda ikinci evliliğimde duhtorla evlendim demek için evlenmiş de olabilir.

Öyle deme onun kocası çok iyi, o çok mutlu, onun kocişi yapmaz. Bi tane vardı onu da Nur aldı. 🤣

Bazılarının kalbinde yaşadığı acılardan dolayı
Sabir dinginlik olgunluk daha bir hayata sarılma daha sağlam olmaları gerekirken
Hatta yaşadıkları durumu nasıl atlattı bu konuda tecrübelerinden dolayı etrafa daha olumlu olacakları yerde
Neden acaba içlerinde bitip tükenmek bilmeyen nefretlerini etrafa saldırarak kusuyorlar be herkesi acitma derdine düşüyorlar
Nedir yani bu kadar kinle beslenmenin adı
Düşmanca davranmanın sebebi

Burada kocis kocis asla yapmaz benim kocisim diyenler var ya bir inceleseler yüzde 70 aynı şeyleri bulacaklar... Geçmiş olsun yolunuz açık olsun...
Her kadının işi gücü olacak bir saniyede aldatıldığını öğreniyor insan. Sizi tebrik ederim bunu yakalayıp asalak gibi o evde kalmamışsınız...
Birazdan saldırıya geçerler bubyazdiklarim için. O kocislerinizin gözleri dışarda fildir fikdr kendinizi Adriana Lima sanmayın👍
Öff her yerde" şöyle aldatıldım böyle aldatıldım ama çatır çatır boşadım sonra doktor biriyle evlendim el üstünde tutuyor beni. Gözü dışarı kaysa anında onu da boşarım " türküsünü söylemekten hiç vaz geçmeyeceksin dimi Nur?

Back
X