Aldatılmak

Allah herkese sadık, merhametli, saygılı bir eş nasip etsin.
Konu sahibi için üzgünüm.

Yani tepkiniz kalsaniz tekrarlayacak, hatta iyice yoldan cikabilir. Hamilesiniz sizi üzmek istemem, ama bu hassas sürede kadin pesine düsen adam sizi net sevmiyor. Böyle bir evlilige devam edebilirmisiniz bilmiyorum.

Aynısını yaşadım. Şu an boşanma aşamasındayım. Bende çocuk yok ama 3 yıllık evliliğim vardı. Kimsenin boşluğuna gelmiyor çok üzgünüm. Siz de insansınız sizin boşluğunuz yok muydu? Ayaklarınızın üstünde durun ve mümkünse boşanın ki evladınız böyle kötü bir örnekle büyümesin.

ahlaksız adam hemde hormonlari altüst durumda olan karısına yaptığına . ne yapsın üzüntüden erken doğum riskide olmasın allah korusun yaaa.. iki aileyide eve çağır olani anlat ne yapamam gerekiyor de akil versinler valla. ona göre yolunu çiz hiccc saklama kimseden rezil olsun

Şu durumda boşan demek buradan kolay ama böyle bir evliligin geleceğini pek sağlıklı göremiyorum. Hamilesiniz hadi size saygısı yok doğmamış yavrusundan da mi utanmıyor ahlaksız adam.
Bosanin yaptıklarını Aile büyüklerine herkese yedi düvele bir güzel anlatın rezil olsun. Siz de yavrunuzla güzel yuvanız da bir onur geçirin.
Devam ederseniz aldatilmaya yesil ışık yakmis olacaksınız ve sonrasında o sizi "rezil" ederek ya ayrılacak ya da ayrılmayacak aldatacqk.

Boşluk mu? Nasıl bir boşluk bu erkeklerde ya?! Karın hamile, çocuğunu doğuracak. Böyle hassas döneminde destek olup daha da sarıp sarmalayacakken nasıl vicdanın, kalbin el veriyorda başkalarına başka bir kadına yazıyorsun?! Kardeşim seven insan aldatmaz. Seven insan hele ki eşi hamileyken daha da hassas olur, konuştuğuna yaptığına bile daha dikkat eder. Aşk, sevgi bitmiş o adamda. Düzenim bozulmasın, dışarıda da heyecan aramaya devam edeyim kafasında malesef. Affedersiniz devamı da gelecektir. Nasılsa beni affediyor kafasında olacaktır. Allah yardımcınız olsun

Cok cok uzuldum. Ancak bosluguna gelmedi. Hamilelikte olan bu durum, logusayken de tekrar edecektir.

Cat diye bosan desem, hayatini bilmiyorum, belki cocugum vs diye yapamayacaksin. Ancak pek uslu durmayacagini da bilerek, ona gore tekrar gozden gecir istediklerini

Boşan moşan demişler ama ne konuşmuş eşiniz kız ile? Duruma göre değişir.

Böyle böyle başlıyor.. Bir daha yapmıycam lafları unutulup gidiyor.

Taviz tavizi doğuruyor. Net

Ağlama lütfen stres bebeğine zarar git biraz ailenden kafanı dağıt eşinle görüşme bu süre zarfında iyice düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…