Aldatilmak

mlkypn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
9
1
1
32
lütfen kırıcı yorumlar yapmayın içimi hiç kimseye dokemedigim için buraya yazıyorum 30 yaşında 12 senelik evliyim 4 tane çocuğum var çok severek evlendik herkese karşı geldik çok zorluklar da çektik ama hiç pes etmedik taki eşim iş kurup tam da rahat ettik diyene kadar kadınlarla flörtlesmeye görüşmelere başladı üstelik dükkanda yapmaya yakaladım ama elimde delilim yok dükkana ses kayıt cihazı koysam mahkeme de sunsam kabul olur mu araştırdım mahkeme delil istiyormus ama böyle gizli konunan ses cihazları suç sayılır mı

30 yaşındasınız neden 4 çocuk yaptınız ki size yazık resmen gençliğiniz heba olmuş .. hemde böyle bir adamaaa.

İnşallah arkasında durursunuz ve boşanırsınız

lütfen kırıcı yorumlar yapmayın içimi hiç kimseye dokemedigim için buraya yazıyorum 30 yaşında 12 senelik evliyim 4 tane çocuğum var çok severek evlendik herkese karşı geldik çok zorluklar da çektik ama hiç pes etmedik taki eşim iş kurup tam da rahat ettik diyene kadar kadınlarla flörtlesmeye görüşmelere başladı üstelik dükkanda yapmaya yakaladım ama elimde delilim yok dükkana ses kayıt cihazı koysam mahkeme de sunsam kabul olur mu araştırdım mahkeme delil istiyormus ama böyle gizli konunan ses cihazları suç sayılır mı
Bir konu da birisi ses kaydı delil sayılmıyor gibi birsey yazmıştı bulabilirsem buraya editlerim

30 yaşındasınız neden 4 çocuk yaptınız ki size yazık resmen gençliğiniz heba olmuş .. hemde böyle bir adamaaa.

İnşallah arkasında durursunuz ve boşanırs
Aslinda çocuk konusunda en büyük yardimci kendisi olmuştu ama böyle bir adama dönüşeceği aklımdan bile geçmedi sonuna kadar arkasındayım...

Sorun zaten telefonda asla konuşma yapmaz çalışanlarının telinde haberlesiyor veya kadın gece dükkana geliyor oyle gorusuyorlar

4 cocuk maşallah...avukatla görüşün bence eliniz güçlü olur.en iyi avukat yönlendirir.

Bu devirde telefon olmadan aldatmakta ne bileyim. Kafanda kurmuyorsun değil mi?
Keske öyle olsaydı kendisi de itiraf etti çalışanları da söyledi ama kendisinin itirafı sadece oturup gizli saklı çay icmeleriymis yersen tabi çalışanı ile konuştuğum da da kadının hala geldiği ama kendilerinin de birşey yapamamalari

Bu devirde telefon olmadan aldatmakta ne bileyim. Kafanda kurmuyorsun değil mi?

Orda güvenidğini bir çalışan gizlice foto öekip yardımcı olmaz mı kocana göstermezsiniz mahkemede delil olarak olur

Dükkanın güvenliği için takılmıştı. Bilmiyorum bir bilgim yok ama iş yerlerine takılan güvenlik kameraları böyle olmuyor mu
Dükkanın kameraları var ama 1 ay önce internetini kapattırdı bu olaylar da zaten 1 ay felan oldu olamadı internet yokken de galiba kayıt almiyirmus

Dükkanın kameraları var ama 1 ay önce internetini kapattırdı bu olaylar da zaten 1 ay felan oldu olamadı internet yokken de galiba kayıt almiyirmus
Eşiniz hala çalışmıyor bilsin daha iyi , ama tekrar aktifleştirmez misiniz çalışsın Kameralar

Back
X