- 1 Nisan 2025
- 17
- 17
- 3
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee çekmişssiniz işteEvet işte yapacağı varmış yapmış olay bu. Sineye çekebilecek biri değilim
Neden bu olaydan sonra daha çok seviyor gibi oldunuz ciddi bir şekilde tedavi olup yolunuza bakmanız gerekiyorMerhaba herkese..
Öncelikle duygusal olarak çok kötüyüm intihar bile düşünebilirim korkuyorum bu durumdan.
Eşimle severek evlendik birbirimizi seviyorduk. Son bir senedir gerekli gereksiz her şeyde tartışır olduk. Genel olarak ben de o da inatçıyız ve sorunlarımızı çözemiyoruz. Çoğu zaman sorunları çözemesek de barışıyoruz çünkü birbirimiz olmadan duramıyoruz. O hep yanaşır konular çözülürdü. Benim biraz şımarık ve baskın biri olduğumu söyleyebilirim. Eşim benim için ben ne yaparsam yapayım yanımda ne olursa olsun seviyor pozisyonundaydı. Neyse olaya gelelim. Son zamanlarda eşime artık onu sevmediğimi istemediğimi söylemeye başladım. Nedeni de biraz blöf yapmak ve ilgi çekmekti. Ben böyle yaptıkça üstüme düşerdi çünkü. Cinsel olarak duygusal olarak uzak durdum kendimce cezalandırdım! Çok üzgünüm saçmalamışım ama nedenini bilmiyorum psikolojim normal değildi sanırım. Hâla da değil aslında.
Eşime geçen ay bir kadın (evli ve çocuklu) yanaşmaya başlıyor. Bu kadın aynı zamanda başka bir tanıdığıma da yanaşmış ve birlikte olmuşlar o kişi de evli çocuklu bu kadını genel olarak herkes tanıyor bu şekilde vukuatları çokmuş. Nedense eşim bilmiyormuşmuş. Normal arkadaşça konuşma zannetmişmiş olaylar sonra gerçekleşmişmiş. Kadınla konuşmalar ilerleyince konu cinselliğe gelmiş ve eşim de kadın da cinsellik yaşamak istemiş. Bunu bu şekilde yazmak midemi bulandırıyor. Ağlayarak yazmaya devam ediyorum. Sonra bunlar bir yerde bir şekilde buluşuyorlar ama eşimin arkadaşı yakalıyor onları ve bana da iletiyor. Bunu öğrenince başımdan aşağı kaynar sular indi çünkü asla ama asla böyle bir şey beklemiyorum. Kemal’im yapmaz modundaydım hep. Eşimle çok tartıştık kavga ettik ama beni suçladı cinsel olarak bir ay boyunca istemedin beni sevmediğini söyledin boşanmayı düşünüyorduk zaten dedi ama yine de iğrenç boşanmadan böyle bir şeyi yapmasını kaldıramıyorum. Ayrıca ben onu seviyordum sadece blöf yapmıştım çocukça davrandım hata yaptım ama onun ki hata değil iğrenç bir tercihti. Bir oğlumuz var ama onu bu konuya dahil etmiyorum aslanlar gibi bakarım ona. Ben kendimi düşünüyorum kendimi bir kadın olarak eksik yetersiz hissediyorum. Bir evliliği sürdürmeyi becerememiş kendini yetiştirememiş saçmalamış 31 yaşında ama 18lik gibi davranmışım. Bir yandan da diyorum ki aramız normal olsa da bunu yapar mıydı acaba? Beni kandırıyor mu? Ben şu anda psikolojik olarak normal değilim. Psikoloğa da gidiyorum ama düzelme yok. Benim suçum muydu? Ama beni çok seviyordu hep derdi ki olur da birine gönlün kayarsa lütfen beni boşa sonra ne istersen yap. Ben de öyle yaparım diyordu. Beni çok sevdiğini söylüyor duygusal bir şey yokmuş sadece cinsellikmiş amaç. Çok masum bir şeymiş gibi anlatıyor yaptığından utanıyor kimsenin bilmesini istemiyor. Kararı bana bırakıyor ama evliliğimize bir şans vermemi istiyor. Benim kendi pişmanlıklarım var ama bunu kendime yapmak istemiyorum gururum beni geri çekiyor. Bu olay olduktan sonra onu daha çok seviyor gibi oldum Off kafam çok karışık sabah akşam sadece bu olayı düşünüyorum yemek yemiyorum su içmiyorum ne yapmalıyım
Bir problemim olduğu kesin. Psikolojik olarak normal olmadığımı biliyorum. Daha çok seviyor gibi oldum çünkü öncesinde beni çok sevdiğini bırakamayacağını düşünürdüm. Gerçeklerle yüzleştim beni bırakır hatta çatır çatır aldatır da.. Yaşadıklarımız falan aklımdan çıkmıyor sözde normal bir aşk değildi bizim ki.Neden bu olaydan sonra daha çok seviyor gibi oldunuz ciddi bir şekilde tedavi olup yolunuza bakmanız gerekiyor
Elbette üzülür düşünürsün bu olayı sürekli o ayrı ama sen boşanmak istemiyor ve teselli arıyorsun buna gerek yok net ol ya affet yok say gururunla beraber yada olması gereken yap ve bırak ayrıca bu karekterdir sağlam karekterli olsaydı bunu yapmazdı bence altadan insandan her şey beklenir kaç kurtul her şeyi de senin istediğin gibi yapacakmış mademBir problemim olduğu kesin. Psikolojik olarak normal olmadığımı biliyorum. Daha çok seviyor gibi oldum çünkü öncesinde beni çok sevdiğini bırakamayacağını düşünürdüm. Gerçeklerle yüzleştim beni bırakır hatta çatır çatır aldatır da.. Yaşadıklarımız falan aklımdan çıkmıyor sözde normal bir aşk değildi bizim ki.
Lütfen şu iğrenç adamın sizi saçma şeylerle manipüle etmesine izin vermeyin. Anne babanız çok hasta olsa uzun bir süre bakmaya gitseniz mesela yine mi diyecek duygusal bir şey yok ama yapmam gerekiyor diye. Suçu kendinizde aramayın, insan her gün tartışıp kavga ettiği birisiyle çok da sevse ilişki yaşayamaz, bunu düzeltmek yerine hemen arayışa geçmiş.Merhaba herkese..
Öncelikle duygusal olarak çok kötüyüm intihar bile düşünebilirim korkuyorum bu durumdan.
Eşimle severek evlendik birbirimizi seviyorduk. Son bir senedir gerekli gereksiz her şeyde tartışır olduk. Genel olarak ben de o da inatçıyız ve sorunlarımızı çözemiyoruz. Çoğu zaman sorunları çözemesek de barışıyoruz çünkü birbirimiz olmadan duramıyoruz. O hep yanaşır konular çözülürdü. Benim biraz şımarık ve baskın biri olduğumu söyleyebilirim. Eşim benim için ben ne yaparsam yapayım yanımda ne olursa olsun seviyor pozisyonundaydı. Neyse olaya gelelim. Son zamanlarda eşime artık onu sevmediğimi istemediğimi söylemeye başladım. Nedeni de biraz blöf yapmak ve ilgi çekmekti. Ben böyle yaptıkça üstüme düşerdi çünkü. Cinsel olarak duygusal olarak uzak durdum kendimce cezalandırdım! Çok üzgünüm saçmalamışım ama nedenini bilmiyorum psikolojim normal değildi sanırım. Hâla da değil aslında.
Eşime geçen ay bir kadın (evli ve çocuklu) yanaşmaya başlıyor. Bu kadın aynı zamanda başka bir tanıdığıma da yanaşmış ve birlikte olmuşlar o kişi de evli çocuklu bu kadını genel olarak herkes tanıyor bu şekilde vukuatları çokmuş. Nedense eşim bilmiyormuşmuş. Normal arkadaşça konuşma zannetmişmiş olaylar sonra gerçekleşmişmiş. Kadınla konuşmalar ilerleyince konu cinselliğe gelmiş ve eşim de kadın da cinsellik yaşamak istemiş. Bunu bu şekilde yazmak midemi bulandırıyor. Ağlayarak yazmaya devam ediyorum. Sonra bunlar bir yerde bir şekilde buluşuyorlar ama eşimin arkadaşı yakalıyor onları ve bana da iletiyor. Bunu öğrenince başımdan aşağı kaynar sular indi çünkü asla ama asla böyle bir şey beklemiyorum. Kemal’im yapmaz modundaydım hep. Eşimle çok tartıştık kavga ettik ama beni suçladı cinsel olarak bir ay boyunca istemedin beni sevmediğini söyledin boşanmayı düşünüyorduk zaten dedi ama yine de iğrenç boşanmadan böyle bir şeyi yapmasını kaldıramıyorum. Ayrıca ben onu seviyordum sadece blöf yapmıştım çocukça davrandım hata yaptım ama onun ki hata değil iğrenç bir tercihti. Bir oğlumuz var ama onu bu konuya dahil etmiyorum aslanlar gibi bakarım ona. Ben kendimi düşünüyorum kendimi bir kadın olarak eksik yetersiz hissediyorum. Bir evliliği sürdürmeyi becerememiş kendini yetiştirememiş saçmalamış 31 yaşında ama 18lik gibi davranmışım. Bir yandan da diyorum ki aramız normal olsa da bunu yapar mıydı acaba? Beni kandırıyor mu? Ben şu anda psikolojik olarak normal değilim. Psikoloğa da gidiyorum ama düzelme yok. Benim suçum muydu? Ama beni çok seviyordu hep derdi ki olur da birine gönlün kayarsa lütfen beni boşa sonra ne istersen yap. Ben de öyle yaparım diyordu. Beni çok sevdiğini söylüyor duygusal bir şey yokmuş sadece cinsellikmiş amaç. Çok masum bir şeymiş gibi anlatıyor yaptığından utanıyor kimsenin bilmesini istemiyor. Kararı bana bırakıyor ama evliliğimize bir şans vermemi istiyor. Benim kendi pişmanlıklarım var ama bunu kendime yapmak istemiyorum gururum beni geri çekiyor. Bu olay olduktan sonra onu daha çok seviyor gibi oldum Off kafam çok karışık sabah akşam sadece bu olayı düşünüyorum yemek yemiyorum su içmiyorum ne yapmalıyım
O kadar haklısınız ki çok manipülatif biriLütfen şu iğrenç adamın sizi saçma şeylerle manipüle etmesine izin vermeyin. Anne babanız çok hasta olsa uzun bir süre bakmaya gitseniz mesela yine mi diyecek duygusal bir şey yok ama yapmam gerekiyor diye. Suçu kendinizde aramayın, insan her gün tartışıp kavga ettiği birisiyle çok da sevse ilişki yaşayamaz, bunu düzeltmek yerine hemen arayışa geçmiş.
Siz aynısını yapsanız bırakın açıklamanızı dinlemeyi çocuğu da elinizden almıştı.
Başka bir kadın ile birlikte olmuş adamı sizin mideniz kaldıracak mı bir de?
Aman öyle ya kesin hayatının aşkıydın, senden fazla kimseyi sevmemişti, sevemezdi, sensiz asla mutlu olmazdı fırttı zırttı. 1 ay seni sevmiyorum diyince hemen başkasının kollarına gidecek kadar seviyormuş işte. Kendini suçlamayı bırak.Bir problemim olduğu kesin. Psikolojik olarak normal olmadığımı biliyorum. Daha çok seviyor gibi oldum çünkü öncesinde beni çok sevdiğini bırakamayacağını düşünürdüm. Gerçeklerle yüzleştim beni bırakır hatta çatır çatır aldatır da.. Yaşadıklarımız falan aklımdan çıkmıyor sözde normal bir aşk değildi bizim ki.
Kadın evli yahu, eşinizin arkadaşıyla birlikte olsa ne olur olmasa ne olur, arkadaşı değil de kadının kocası eşinizi ve kadını yakalasaydı düşeceğiniz durumun farkında mısınız ? Eşiniz rezil biri, umarım boşanırsınız.Bilmiyormuşmuş güya. Kadının birlikte olduğu eşimin arkadaşı X için onunla da olmuş kadın diyince çok şaşırdı. Kadının herhalde normalde böyle işleri olmadığını eşimin kaşına gözüne hayran olduğu için eşime yanaştığını düşünmüş. Eşimin de göğsü bir kabarmıştır şimdi
Bunu tv de de kaç defa gördük aslında kadin aldatıyor kaçıyor evden çocukları bırakıp ama adam tv ye geliyor karısını arıyor buluyor milyonların gözü önünde seni çok seviyorum nolur dön diyor yalvarıyorLütfen şu iğrenç adamın sizi saçma şeylerle manipüle etmesine izin vermeyin. Anne babanız çok hasta olsa uzun bir süre bakmaya gitseniz mesela yine mi diyecek duygusal bir şey yok ama yapmam gerekiyor diye. Suçu kendinizde aramayın, insan her gün tartışıp kavga ettiği birisiyle çok da sevse ilişki yaşayamaz, bunu düzeltmek yerine hemen arayışa geçmiş.
Siz aynısını yapsanız bırakın açıklamanızı dinlemeyi çocuğu da elinizden almıştı.
Başka bir kadın ile birlikte olmuş adamı sizin mideniz kaldıracak mı bir de?
Yani siz sevgili misiniz ki blöf atıyorsunuz? Kusura bakmayın ama evet eşinizi dışarı iten siz olmuşsunuz. Yapılan asla doğru değil, aldatmak zorunda değildi. Ama onu ellerinizle kapının önüne koyup hadi başkasının koynuna diyen sizmişsiniz. Evlisiniz ya eşsiniz karı kocasınız sırf ilgi için mi kocanıza seni sevmiyorum istemiyorum diyorsunuz ? Ne kadar yanlış birşey. Olan olmuş gitmiş. Adam bi kere o naneyi yemiş, artık her sevmiyorum deyişinizde belki demediğiniz zaman bile başkasının koynundan toplarsınız adamı. Adam zaten boşanma kafasına girmiş bi kere bu saatten sonra dünyalar kadar sevsenizde dikiş tutmayacak o evlilik, yalama olmuş. Siz yalama yapmışsınız. 1 ay adamı cezalandırmak nedir ? Yani aklınız başınız yerinde mi sizin ?Merhaba herkese..