Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi sana .......... yazsam, seni de adam yerine koyup beni banlayacaklar. Bazı şeyler de var ki, hakaret etmeden istenen anlamı vermiyor!Bu hatanızın bedelini ömür boyu çocuğa yasatmaya hakkınız yok. Peygamber Hz Yusuf bile bununla imtihan edilmişken normal bir insanı çaresiz bırakmanız konuyu kesinlikle eşitliyor. Allah'tan kendinize dürüst davraniyorsunuz. Herkes hata yapabilir. Siz yaparsınız o yapar. Önemli olan hatalardan ders çıkarmak.
Şu an ne durumdasınız. Ben de toparlanmak istiyorum ama midem göğsüm karnım inanılmaz derecede acıyor. Nefes alamıyorum.Çocukken istediğiniz sevgiyi ilgiyi alamamış gibi geldiniz bana. O yüzden karşısınızdakinin sürekli ilgi ve sevgisini ölçmek için böyle oyunlara giriyorsunuz belki de… herkes sizi yargılamış. Aptallık, çocukluk ettiğinizi söylemiş. Belki de kim bilir ne yaralarınız var ki böyle davrandınız. Keşke eşiniz sizi gerçekten sizi sevseydi ve düştüğünüz duygusal bunalımdan sizi çekip çıkarsaydı. Ama o, sizin bunalımda olduğunuzu görmemiş, kendi uçkuruna düşüp sizi en adi biçimde yani evli çocuklu kadınla aldatmış.
Neden böyle düşünüyorum biliyor musunuz? Aynılarını yaşadım. Sevgi arsızıydım. Sürekli ilgi istedim. Yetmiyordu. Çünkü çocukken alamadıklarımın acısını çıkartmaya çalışıyordum. Acı olan şu ki; tüm yaralarımı bilen eşim de beni evli çocuklu kadınla aldattı.
Ben affetmedim, boşandım. Zaten kumar huyu da vardı. Affetmemem gerekenler dağ gibi dizilmişti ama nedense bir güzel söz, bir gülüş uğruna kendimi kandırmışım.
Bundan sonra kimseye minnet etmemeyi, kendi kendime yetmeyi, kendi yaralarıma kendim merhem olmayı deniyorum. Kendi yaralarım ve travmalarımı düzeltmedikçe sağlıklı bir ilişki olmayacağını da anladım.
Size de biraz kendi başınıza kalmanızı ve hayatta ne istediğinizi düşünmenizi tavsiye ederim. İnsanın durduk yere başına gelmiyor bunlar? Kendimizle ilgili çıkarmamız dersler var demekki…
Not: aldatma affedilmemeli, siz ne kadar kötü biri olursanız olun aldatma tamamen aldatanın suçu. Bunu aklınıza kazıyın.
O kadar güzel yazmışsınız ki… Duygularınızı, yaşadıklarınızı bu kadar güzel ifade etmeniz çok etkiledi beni. Maalesef Türkiye’de çoğu kadın sevgi açlığını beş para etmeyen erkeklerden sevgi gördüğünü zannederek bastırmaya çalışıyor, yanlış bir ilişkiyi/evliliği devam ettiriyor. Halbuki bu hayatta acı ama gerçek en doğru şey, ne olursa olsun kendine yetmeyi, kendi ayakları üzerinde durmayı, kendi kendine mutlu olmayı öğrenmektir. Umarım yazdığınız birçok kadına ulaşır.Çocukken istediğiniz sevgiyi ilgiyi alamamış gibi geldiniz bana. O yüzden karşısınızdakinin sürekli ilgi ve sevgisini ölçmek için böyle oyunlara giriyorsunuz belki de… herkes sizi yargılamış. Aptallık, çocukluk ettiğinizi söylemiş. Belki de kim bilir ne yaralarınız var ki böyle davrandınız. Keşke eşiniz sizi gerçekten sizi sevseydi ve düştüğünüz duygusal bunalımdan sizi çekip çıkarsaydı. Ama o, sizin bunalımda olduğunuzu görmemiş, kendi uçkuruna düşüp sizi en adi biçimde yani evli çocuklu kadınla aldatmış.
Neden böyle düşünüyorum biliyor musunuz? Aynılarını yaşadım. Sevgi arsızıydım. Sürekli ilgi istedim. Yetmiyordu. Çünkü çocukken alamadıklarımın acısını çıkartmaya çalışıyordum. Acı olan şu ki; tüm yaralarımı bilen eşim de beni evli çocuklu kadınla aldattı.
Ben affetmedim, boşandım. Zaten kumar huyu da vardı. Affetmemem gerekenler dağ gibi dizilmişti ama nedense bir güzel söz, bir gülüş uğruna kendimi kandırmışım.
Bundan sonra kimseye minnet etmemeyi, kendi kendime yetmeyi, kendi yaralarıma kendim merhem olmayı deniyorum. Kendi yaralarım ve travmalarımı düzeltmedikçe sağlıklı bir ilişki olmayacağını da anladım.
Size de biraz kendi başınıza kalmanızı ve hayatta ne istediğinizi düşünmenizi tavsiye ederim. İnsanın durduk yere başına gelmiyor bunlar? Kendimizle ilgili çıkarmamız dersler var demekki…
Not: aldatma affedilmemeli, siz ne kadar kötü biri olursanız olun aldatma tamamen aldatanın suçu. Bunu aklınıza kazıyın.
Aynen senim suçun boşanma asdhshskksşMerhaba herkese..
Öncelikle duygusal olarak çok kötüyüm intihar bile düşünebilirim korkuyorum bu durumdan.
Eşimle severek evlendik birbirimizi seviyorduk. Son bir senedir gerekli gereksiz her şeyde tartışır olduk. Genel olarak ben de o da inatçıyız ve sorunlarımızı çözemiyoruz. Çoğu zaman sorunları çözemesek de barışıyoruz çünkü birbirimiz olmadan duramıyoruz. O hep yanaşır konular çözülürdü. Benim biraz şımarık ve baskın biri olduğumu söyleyebilirim. Eşim benim için ben ne yaparsam yapayım yanımda ne olursa olsun seviyor pozisyonundaydı. Neyse olaya gelelim. Son zamanlarda eşime artık onu sevmediğimi istemediğimi söylemeye başladım. Nedeni de biraz blöf yapmak ve ilgi çekmekti. Ben böyle yaptıkça üstüme düşerdi çünkü. Cinsel olarak duygusal olarak uzak durdum kendimce cezalandırdım! Çok üzgünüm saçmalamışım ama nedenini bilmiyorum psikolojim normal değildi sanırım. Hâla da değil aslında.
Eşime geçen ay bir kadın (evli ve çocuklu) yanaşmaya başlıyor. Bu kadın aynı zamanda başka bir tanıdığıma da yanaşmış ve birlikte olmuşlar o kişi de evli çocuklu bu kadını genel olarak herkes tanıyor bu şekilde vukuatları çokmuş. Nedense eşim bilmiyormuşmuş. Normal arkadaşça konuşma zannetmişmiş olaylar sonra gerçekleşmişmiş. Kadınla konuşmalar ilerleyince konu cinselliğe gelmiş ve eşim de kadın da cinsellik yaşamak istemiş. Bunu bu şekilde yazmak midemi bulandırıyor. Ağlayarak yazmaya devam ediyorum. Sonra bunlar bir yerde bir şekilde buluşuyorlar ama eşimin arkadaşı yakalıyor onları ve bana da iletiyor. Bunu öğrenince başımdan aşağı kaynar sular indi çünkü asla ama asla böyle bir şey beklemiyorum. Kemal’im yapmaz modundaydım hep. Eşimle çok tartıştık kavga ettik ama beni suçladı cinsel olarak bir ay boyunca istemedin beni sevmediğini söyledin boşanmayı düşünüyorduk zaten dedi ama yine de iğrenç boşanmadan böyle bir şeyi yapmasını kaldıramıyorum. Ayrıca ben onu seviyordum sadece blöf yapmıştım çocukça davrandım hata yaptım ama onun ki hata değil iğrenç bir tercihti. Bir oğlumuz var ama onu bu konuya dahil etmiyorum aslanlar gibi bakarım ona. Ben kendimi düşünüyorum kendimi bir kadın olarak eksik yetersiz hissediyorum. Bir evliliği sürdürmeyi becerememiş kendini yetiştirememiş saçmalamış 31 yaşında ama 18lik gibi davranmışım. Bir yandan da diyorum ki aramız normal olsa da bunu yapar mıydı acaba? Beni kandırıyor mu? Ben şu anda psikolojik olarak normal değilim. Psikoloğa da gidiyorum ama düzelme yok. Benim suçum muydu? Ama beni çok seviyordu hep derdi ki olur da birine gönlün kayarsa lütfen beni boşa sonra ne istersen yap. Ben de öyle yaparım diyordu. Beni çok sevdiğini söylüyor duygusal bir şey yokmuş sadece cinsellikmiş amaç. Çok masum bir şeymiş gibi anlatıyor yaptığından utanıyor kimsenin bilmesini istemiyor. Kararı bana bırakıyor ama evliliğimize bir şans vermemi istiyor. Benim kendi pişmanlıklarım var ama bunu kendime yapmak istemiyorum gururum beni geri çekiyor. Bu olay olduktan sonra onu daha çok seviyor gibi oldum Off kafam çok karışık sabah akşam sadece bu olayı düşünüyorum yemek yemiyorum su içmiyorum ne yapmalıyım
Ben olsam kendime yediremez muhtemelen boşanırdımMerhaba herkese..
Öncelikle duygusal olarak çok kötüyüm intihar bile düşünebilirim korkuyorum bu durumdan.
Eşimle severek evlendik birbirimizi seviyorduk. Son bir senedir gerekli gereksiz her şeyde tartışır olduk. Genel olarak ben de o da inatçıyız ve sorunlarımızı çözemiyoruz. Çoğu zaman sorunları çözemesek de barışıyoruz çünkü birbirimiz olmadan duramıyoruz. O hep yanaşır konular çözülürdü. Benim biraz şımarık ve baskın biri olduğumu söyleyebilirim. Eşim benim için ben ne yaparsam yapayım yanımda ne olursa olsun seviyor pozisyonundaydı. Neyse olaya gelelim. Son zamanlarda eşime artık onu sevmediğimi istemediğimi söylemeye başladım. Nedeni de biraz blöf yapmak ve ilgi çekmekti. Ben böyle yaptıkça üstüme düşerdi çünkü. Cinsel olarak duygusal olarak uzak durdum kendimce cezalandırdım! Çok üzgünüm saçmalamışım ama nedenini bilmiyorum psikolojim normal değildi sanırım. Hâla da değil aslında.
Eşime geçen ay bir kadın (evli ve çocuklu) yanaşmaya başlıyor. Bu kadın aynı zamanda başka bir tanıdığıma da yanaşmış ve birlikte olmuşlar o kişi de evli çocuklu bu kadını genel olarak herkes tanıyor bu şekilde vukuatları çokmuş. Nedense eşim bilmiyormuşmuş. Normal arkadaşça konuşma zannetmişmiş olaylar sonra gerçekleşmişmiş. Kadınla konuşmalar ilerleyince konu cinselliğe gelmiş ve eşim de kadın da cinsellik yaşamak istemiş. Bunu bu şekilde yazmak midemi bulandırıyor. Ağlayarak yazmaya devam ediyorum. Sonra bunlar bir yerde bir şekilde buluşuyorlar ama eşimin arkadaşı yakalıyor onları ve bana da iletiyor. Bunu öğrenince başımdan aşağı kaynar sular indi çünkü asla ama asla böyle bir şey beklemiyorum. Kemal’im yapmaz modundaydım hep. Eşimle çok tartıştık kavga ettik ama beni suçladı cinsel olarak bir ay boyunca istemedin beni sevmediğini söyledin boşanmayı düşünüyorduk zaten dedi ama yine de iğrenç boşanmadan böyle bir şeyi yapmasını kaldıramıyorum. Ayrıca ben onu seviyordum sadece blöf yapmıştım çocukça davrandım hata yaptım ama onun ki hata değil iğrenç bir tercihti. Bir oğlumuz var ama onu bu konuya dahil etmiyorum aslanlar gibi bakarım ona. Ben kendimi düşünüyorum kendimi bir kadın olarak eksik yetersiz hissediyorum. Bir evliliği sürdürmeyi becerememiş kendini yetiştirememiş saçmalamış 31 yaşında ama 18lik gibi davranmışım. Bir yandan da diyorum ki aramız normal olsa da bunu yapar mıydı acaba? Beni kandırıyor mu? Ben şu anda psikolojik olarak normal değilim. Psikoloğa da gidiyorum ama düzelme yok. Benim suçum muydu? Ama beni çok seviyordu hep derdi ki olur da birine gönlün kayarsa lütfen beni boşa sonra ne istersen yap. Ben de öyle yaparım diyordu. Beni çok sevdiğini söylüyor duygusal bir şey yokmuş sadece cinsellikmiş amaç. Çok masum bir şeymiş gibi anlatıyor yaptığından utanıyor kimsenin bilmesini istemiyor. Kararı bana bırakıyor ama evliliğimize bir şans vermemi istiyor. Benim kendi pişmanlıklarım var ama bunu kendime yapmak istemiyorum gururum beni geri çekiyor. Bu olay olduktan sonra onu daha çok seviyor gibi oldum Off kafam çok karışık sabah akşam sadece bu olayı düşünüyorum yemek yemiyorum su içmiyorum ne yapmalıyım
Zina davası açtım. Kumar huyunu da ekleyerek tüm yaptıklarını ispatladım ve kazandım. 2 yılda sonuçlandı. Boşanma gerçekleşti, benim istediğim oldu ama insan yine de biten şeylerin yasını tutuyor. Sonuçta bir evlilik bitmiş oldu. Mutlu olmam gereken nokta ise yalanlarla yaşamayacağım. Bir daha yapar mı diye şüphe içinde yaşamayacağım. Bu bir esaretten kurtulmak gibi. Aldatılmak insanın zoruna gidiyor elbette ama bu kötülüğü yapanın daha çok düşünmesi lazım. Ben ise yoluma bakmalıyım. Terapiler alıyor, kurslara gidiyorum. Başıma gelenler kendimi iyi tanımayıp kendi iç sesimi dinlemediğim için olduğunu düşünüyorum. Hayatımın ipini başkasına teslim etmemek için bunu yapmalıyım artık. Bazen geride kalanlar ve geçmişte bıraktığım küçük ihtimaller insanı üzüyor ama ortada kocaman bir gerçek var. Aldatıldım ve böyle bir evliliğin yürümeyeceği gerçeği. O halde kendi yoluma gitmekten başka çare mi var?!Şu an ne durumdasınız. Ben de toparlanmak istiyorum ama midem göğsüm karnım inanılmaz derecede acıyor. Nefes alamıyorum.
Çocukluğa gelince annem ben bebekken kayınvalidesinde kalıyormuş sürekli gelen giden misafirle ilgilenmek zorundaymış babam da şehir dışında çalışıyormuş. Dedikleriniz doğru olabilir
Teşekkür ediyorum. Bende sırf bu yüzden foruma girip yorum yazmaya çalışıyorum. Bazen çevremdekiler bırak şu forumu diyor. Halbuki insanlar konuşamadıkları, içine attıkları için buradalar. Umarım çaresiz hisseden her kadın aslında çarenin kendileri olduğunu görebilir.O kadar güzel yazmışsınız ki… Duygularınızı, yaşadıklarınızı bu kadar güzel ifade etmeniz çok etkiledi beni. Maalesef Türkiye’de çoğu kadın sevgi açlığını beş para etmeyen erkeklerden sevgi gördüğünü zannederek bastırmaya çalışıyor, yanlış bir ilişkiyi/evliliği devam ettiriyor. Halbuki bu hayatta acı ama gerçek en doğru şey, ne olursa olsun kendine yetmeyi, kendi ayakları üzerinde durmayı, kendi kendine mutlu olmayı öğrenmektir. Umarım yazdığınız birçok kadına ulaşır.
Barisinca ne olacak sen bir kac seneye gene sikilican baska sacmaliklarla evliligini bozacan bence bosan gitsinEvet işte yapacağı varmış yapmış olay bu. Sineye çekebilecek biri değilim
Kafa iste cinsellik ihtiyactir bu ne zannediyorsaBöyle blöf mü olur Allah aşkına ya! Cinsellikle cezalandırmak kötü bir seçim olmuş. Her şey ters tepmiş. Eşiniz de büyük kabahat işlemiş ikiniz de hatalısınız. Geçmiş olsun.
Mahmut abi oldumu simdi bu yorum aldatmasi tabiki igrenc ama adam bosansa baskasina akli kaysa haksiz mi senin yazdigin yoruma göre sence haksizmi ben bile sogudum okurkenTamam blöf yapmak, trip yapmak vs evlilikte hata olabilir AMA siz ne yapmış olursanız olun, isterseniz 1 sene banyo yapmadan evde paspal dolaşın, hiç seks yapmayın, her gün adama dayak atın, ne bileyim ne sayayım başka, siz ne yaparsanız yapın onun aldatmasında siz suçlu olamazsınız. Aldatmak aldatan kişinin suçudur, bunun mazereti vs olamaz. Boşansın madem mutlu değilmiş, seks yapmak istiyormuş, boşansın sonra ne yapıyorsa yapsın. Aldatması asla sizin suçunuz değil.
Ya işte ben de onu diyorum adam madem mutsuz boşansın istediği ile olsun diyorum. Ben aldatmayı haklı görmüyorum. Dur bir yorumuma bakiiim yanlış mı anlaşılıyor dediğim?Mahmut abi oldumu simdi bu yorum aldatmasi tabiki igrenc ama adam bosansa baskasina akli kaysa haksiz mi senin yazdigin yoruma göre sence haksizmi ben bile sogudum okurken
Aldatmasi tabiki igrenc ama sevdigi bir insan onu sürekli assaliyor sevmiyorum bosanacam diyor birlikte olmuyor onun da psikolojisini düsünmek lazim yoksa aldatmak serefsizliktir ama konu sahibi itmisYa işte ben de onu diyorum adam madem mutsuz boşansın istediği ile olsun diyorum. Ben aldatmayı haklı görmüyorum. Dur bir yorumuma bakiiim yanlış mı anlaşılıyor dediğim?
O zaman aldatmak meşru mu? Konusahibi hatalı zaten ona bişey demiyorum, zaten boşanmalılar bence ama boşansınlar işte aldatmak doğru bir şey mi?Her aldatan evli erkek zaten böyle bir kulp bulur, karım itti beni falan. E o zaman boşan.Aldatmasi tabiki igrenc ama sevdigi bir insan onu sürekli assaliyor sevmiyorum bosanacam diyor birlikte olmuyor onun da psikolojisini düsünmek lazim yoksa aldatmak serefsizliktir ama konu sahibi itmis
Ben de aldatmanin igrenc oldugu taraftariyim ama kadinda cok suc var ki kabul ediyor bunlar ikisi evliligin sorunlulugunu almamis dahaO zaman aldatmak meşru mu? Konusahibi hatalı zaten ona bişey demiyorum, zaten boşanmalılar bence ama boşansınlar işte aldatmak doğru bir şey mi?Her aldatan evli erkek zaten böyle bir kulp bulur, karım itti beni falan. E o zaman boşan.
Sorun ne biliyor musun konusahibinin evliliginde kadin blöf yapiyor yani kukla gibi oynatiyor bu yanlis gercekten sevmiyorsa bosansin yoksa adamin agzina etmenin ne anlami varO zaman aldatmak meşru mu? Konusahibi hatalı zaten ona bişey demiyorum, zaten boşanmalılar bence ama boşansınlar işte aldatmak doğru bir şey mi?Her aldatan evli erkek zaten böyle bir kulp bulur, karım itti beni falan. E o zaman boşan.
Onun suçu değil ama konu sahibi aldatsın diye uğraşmış gibi duruyor. Kendi demiş zaten böyle olunca daha çok seviyor gibi oldum diye. Bazı insanlar sakin, huzurlu ilişkide yapamıyor bence konu sahibi toksik biri. Eşi de aldatmasaymis keşke direkt boşansaymis ama adam aldatınca kıymete binmiş nasılsa boşanmayacaklar :)Tamam blöf yapmak, trip yapmak vs evlilikte hata olabilir AMA siz ne yapmış olursanız olun, isterseniz 1 sene banyo yapmadan evde paspal dolaşın, hiç seks yapmayın, her gün adama dayak atın, ne bileyim ne sayayım başka, siz ne yaparsanız yapın onun aldatmasında siz suçlu olamazsınız. Aldatmak aldatan kişinin suçudur, bunun mazereti vs olamaz. Boşansın madem mutlu değilmiş, seks yapmak istiyormuş, boşansın sonra ne yapıyorsa yapsın. Aldatması asla sizin suçunuz değil.