• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak...

nehir750nehir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
298
1
96
Ankara
yan binamda bir komşum var iyi bir rakadaşlığımız var dün haberi duyduğumda çok üzüldüm bu konu hakkında pek bilgim olmadığı için size soruyorum
sizce ne yapmalı?

ARKADAŞIM X DİYELİM
X EŞİYLE 4 YILLIK EVLİ DÜNYA TATLISI 3 YAŞINDA BİR KIZLARI VAR
EŞİ ÖĞRETMEN KAYNANASI FELAN GAYET İYİ ARKADAŞIMIN ANNESİ BABASI ÖLMÜŞ UZUN ZAMAN ÖNCE EŞİNİ ÇOK SEVİYOR EŞİNİN HER DEDİĞİNİ YAPIYOR BUGÜNE KADAR HEMENHEMEN HİÇ KAVGA ETMEMİŞLER ARKADAŞIM X İN KOCASI YAKLAŞIK 1 HAFTA ÖNCE BEN SENİNLE BOŞANMAK İSTİYORUM SENİ SEVMİYORUM MUTSUZUM SEN BENİ KANDIRARAK EVLENDİN ÇOCUK YAPTIN DİYORMUŞ HAYATIMDA BAŞKA BİRİ VAR ONUNLA EVLENCEM BENİ BOŞA OLAY HERKES TARAFINDAN BİLİNİYOR EŞİNİN SEVGİLİSİ EVLİ OLDUĞUNU BİLİYORMUŞ BU ARADA

ARKADAŞIMIN DURUMU YOK ORTAOKUL MEZUNU AİLESİ OLMADIĞI İÇİN OKUYAMAMIŞ EŞİNDEN EV VE MAAŞININ YARISINI İSTİYOR DAHA DAVA AÇILMADI AYNI EVDE YAŞIYOR MECBUREN SİZCE NE YAPSIN BOŞANMASI EN DOĞRU OLUR TABİİ AMA İMKANSIZLIKLAR YA ORTADA KALIRSA ADAM ÇOÇUĞUDA İSTEMİYOR ARAKADAŞIM ORTADA KALACAK

Arkadaşım eşyle kötü olmak istemiyor elindeki imkanlarda gider diye
boşanma süreci 1 aya kadar başlar sadece boşanma süresinde ne yapmalı imkanlarını daha iyi nasıl yapmalı onu bilmek istiyorum ona nasıl yardım edebilirim psikolojisi bozuldu kızınamı kendisinemi üzülse

İLLA OKUMAKMI GEREK ÇALIŞABILMEK İÇİN.ÇAYCILIK YAPSIN,TEMİZLİK İŞİNE GİRSİN NE BİLİM YAPAR BİŞEYLER İŞTE.DİK DURSUN.OKUMAMIŞ DIYE EZILSINMI.ALLAHIM NE KADAR AHLAKSIZ İNSANLAR VARYA...kötükedihüso

anne baba ölmüş ama hiç mi dayı teyze abi kardeş falan yok
ay yoksa onlarda bizimkiler gibi destek olmuyuormu
en azından kısa süreliğine

Namusuyla para kazanabilecek bir insan onda zaten bir sorun yok ham kriz ortamındayız hemde arkadaşımın kimsesi yok kızı daha 3 yaşında kime bıraksın boşanınca burdanda gider bende bakamam zaten çocuk babasız kalcak bide annesiz mi kalsın biraz büyük olsa nese

Ablaları var abisi yok onlarda istanbulda bir eve ne kadar sığınabilirki en fazla 1 yda 2 ay sahip çıkarlar artık herkes kendini düşünüyor kadın 1 haftadır neler çekiyo bikere olsun görmeye gelmediler perişan oldu aynı evde bide insan nasıl yaşar

şu an için bir ew we maaşının yarısını istemiş,fakat bu konu o kadar kolay değil.anlaşmalı boşanma olmadığı taktirde we eş bunu kabul etmediği taktirde oldukça sıkıntılı bir süreç.
öncelikle bir kadının ayakta durabilmesi için aileye ya da eğitime ihtiyacı yok.bunlar sadece yan unsurlar.gerçekten istenirse,'eğitimim yok çalışamam' ya da 'ailem yok,destekçim yok' sözleri sadece bahanedir.
ben öyle çok başarı öyküsü biliyorum ki..
eğer anlaşma sağlanıyorsa ne ala,
sağlanmıyorsa talepleri için ispat çok önemli olacak.
aldatıldığını ,boyutlarını ispatlaması lazım.
bu artık suç değil tabi ki fakat boşanma we sonuçları açısından önemli.
dawa süresince tedbir nafakası alabilir.
sonrası için de maddi,manewi tazminat we nafaka konularının detaylıca incelenmesi gerekir.

Yeni mi aklına gelmiş kandırılıp evlendiğinin ve çocukları olduğunun....

Bahane bunlar!!!!

Yapmayın lütfen ben burda o sevgili olan bayana kızıyorum, yuva yıkanın yuvası olmaz Allah var yukarıda...

Arkadaşın içinse Allah yardımcısı olsun diyorum sadece....

Bosandiktan sonra adam essek gibi verecek nafakasini kizin!!:kahve:

Arkadasinin durumu zor olsada hersey apacik ortada, esi resmen sevmiyorum demis, daha ne olsun, beni istemeyen sevmeyen bir adamla ayni cati altinda nasil kalabilirimki?:delphin:

Versin bosanmaya, ev para hakki neysede catir catir alsin...:kahve:

Allah cezasini versin böyle adamlarin, ne istedigni bir bilseler keske:mymeka:

offff... çok üzüldüm ya..

bu erkekler ne kadar acayip ya...

kızını niye istemiyomuş terbiyesiz herif...

arkadaşın sonuna kadar arasın hakkını hayatım kızı için ..

gercekten zor bir durum ama nafakayi alir bosaninca...birde okumasi mi lazim caycilik yapsin,temizlikci olsin diyenlerede ben yasamadan bilinmez o insan belki onlari yapamaz tabiki okumak sart degil ama el isileri filan yapsin bi sekilde kendi ayaklarinin üstünde durmali

Canım öncelikle Allah yardımcısı olsun a.s.
Hemen cocugunda kendisinin de nafakasını alsın , ben olsam yarısını bırak hepsini alırdım maaşının , aksi takdirde boşanmazdım baska bir yerde yaşardım , cocugumu alır gider ,iş bulurdum ama boşanmazdım , sürünsün pislik!...Ne demek seni sevmiyorum artık cocugu da istemiyorum ya..!benneyaptımki

terbiyesiz adam ya!!!!

nasıl sinirlendim anlatamam vallahi..

insan çocuğunu nasıl istemez ya aklım almıyor bir türlü...

allah kahretsin böyle adamları cayır cayır yansınlar cehennemde inşallah!!!!

çocoğu ben istemedim sen yaptın diyormuş ozaten çok kötü bişeyde
bazılarınız işte çaycılık felan yapsın demiş ama inanın okadar zorki kadın başınıza dulsunuz çocuğunuz var bir askeri maaşla kira elektrik su kömür bunlara yetişmesi zor
tmm ev istemiş ama ya almazsa bir avukat arkadaşımız da yazmıştı
bir arkadaşımda boşandı 3 çocuğu var hiçbirşeyi yok ayda 500 lira nafaka alıyordu eşi memurdu adam işten çıktı şimdi nafakada yok 450 milyonla geçiniyor nafaka ile bitmiyor adam ödemezse ne olcak mahkemede sürüncek

bazı arkadaşlar allahından bulsun felan yazmış adamın allahı yokki
bu arada adam ateistmiş arkadaşım söylemişti tanıştığımızda hani bil öyle arkadaşlık edelim benim kocam böyla diye

mahkemeye kadar çok iyi hazırlasın sunabileceği herşeyi,sunsun...sonuçta bu bir yasak ilişki,ne zaman- ne şekilde- nasıl başlamış-kaç zaman olmuş* bunları öğrensin...eşinin maaşının yarısını da istesin ,alabileceği ne varsa alsında...çabalasın..bir avukat tan bu konularda taktik alsın...
bu kadar kolay mı ,senden sıkıldım sen kakaladın beni kendine diyip te ,başkasını alıcam demek...gururumu kırdı benim desin, her türlü suçla,tüm detaylara kadar anlatsın ifadesini sunsun mahkeme de ve durumunu da anlatsın!
el koysun da maaşına vs..ondan sonra evlensin bakalım öbür hatun! evlenecek mi,midesi alabilecek mi!

dediğiniz herşeye katılıyorum bu çok kötü bir durum arkadaşımın evine gittim bilg kullanmayı bilmediği için ben el attım bilg tertemiz çıktı hiçbir iz yoktu tek bir şey hariç kadını resmi hemen yazıcıdan çıkarttıp sakladık işimize yarar diye tek kanıt o ama birişe yaramaz inkar edebilir sonuçta bir resim kadın bilg başında çekip yollamış
internette tanışmışlar galiba yaklaşık 5 ay önce adam onun evine gidip kaldığını söylemiş zaten arkadaşıma

Son düzenleme:
ne demek çocuğu sen yaptın...
o çocuğu kadın tek başına blandırdamı yaptı tövbe tövbeee....
bir insan nasıl evladını inkar eder...
bencede mahkemeye iyi hazırlansın canım ama en önemlisi dişli bir avukat bulsun kendine...

valla ne güzel evlen çocuk sahibi ol ondan sonra sen kimsin ben kimim.kandırıldım.biz hangi ara evlendik türünden aptal hafıza kayıpları.tabiki boşansın.böyle bir embesille evli kalıp ne yapacak.mahkemede arkadaşınıza verilen haklar onun hafızasını yerine getirir.çocuğunada bakmak zorunda.paylaşsınlar olanı biteni ondan sonra embesile hayatta mutluluklar dilesin.:lepi:

Back
X