• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak...

bir işin tadı kaçtı mı artık o işten hayır gelmez...
arkadaşınız boşansın...benim fikrim beni istemeyen adamla işim olmayacağı yönündedir....
maddi olanaklar işin yan unsuru...
hepsi olur...
evin yarısını istiyorum maaşın yarısını istiyorum diye bir şey yok...
kusur oranında tazminat alır dava çekişmeli ise ve haklılığını ispat ederse ancak onunda şartı vardır...
nafaka bir tarafı zengin etmeyecek, diğer tarafı fakirleştirmeyecek...
uygun miktarda takdir edilecek, nafaka da öyle...
adam hiç bir şey vermeye yanaşmıyorsa o zaman davanın çekişmeli olması ve arkadaşınızın açmaması daha iyi...
kim istiyorsa o uğraşsın...
kavga etmemek iyi bir ilişkinin varlığına işaret değildir ve hep söylüyorum kadınlarımız meslek sahibi olmadan çocuk sahibi olmayı düşünmesinler ne olur...
hayatın ne getireceği belli olmaz işte...

çok sağlam bir avukat tutsun evi alsın...ve hem kendisi için hem de bebeği için ayrı ayrı nafaka bağlatsın...başka türlü ayrılığı kesinlikle kabul etmesin. kendisini düşünmüyorsa kızını düşünsün arkadaşın.

ne demekmiş beni kandırdın evlendin, varsayılım öyle kanmasaymış, Allah akıl fikir versin. hemde öğretmen olacak...eğer böyle bir yaşantı içinde olduğu kanıtlanırsa meslekten ihraç edilir...ve asla kamuda çalışamaz.

sakın gözünün yaşına bakmasın..aynısı benim başıma geldi hemde hamileyken. ev araba tazminat ve yüklü nafakalar bağlatmadan boşanmadım..öyle sözle falan yok...resmi olarak boşanma kayıtlarına geçirsin...hemde dolar üzerinden bağlatmıştım nafakaları.
kızının ve kendisinin nafakalarını ayırsın ki ilerde çalışırsa veya evlenirse kızı için tekrar mahkemelerde nafaka davasıyla uğraşmasın...ayrı olmazsa yeni bir nafaka davası açmak zorunda kalır evlenirse veya çalışırsa.

söyle arkadaşına asla acımasın, ona kızına acımayana sakın acıyıp veya gurur yapıp maddi alacaklardan vazgeçmesin...böyle adamları varya iliğine kemiğine kadar soyup soğana çevirip tekmeyi basmak lazım.

Son düzenleme:
ayrılık zor bir süreç allah yardımcısı olsun. diğer arkadaşların da söylediği gibi avukat önemli boşanma davalarında çok değişik taktikler kullanılarak nafakadan kaçılıyor kendini borçlu gösterip maaşlarına bir arkadaşıyla haciz koyduranlar mallarını yine bir yakınına satmış gibi gösterenler vs vs vs liste uzar da gider. bu durumlara hazırlıklı olmalı ve hemen ihtiyadi tedbir kararı çıkartılmalı zaman kazanmak için (planlarını uygulamak adına) karımı seviyorum boşanmak istemiyorum diyebilir mahkemeye gelmeyebilir vs. bu yüzden arkadaşınız aldatılma olayını kanıtlamak ve hemen bu bilgileri delilleri sunmak zorunda bu arada belirteyim yasal olmayan yollara başvurarak kanıt toplamaya kalkmasın sonra onun başı derde girer.allah kolaylılar sabırlar versin. bundan sonraki yaşantısı içinde durumu nerede çalışmasına hangi işlere uygunsa bakacak araştıracak en doğrusunu bulacak şansı açık olsun inşallah

gecenin bu vakti çok mu fesatım , şeytani içgüdülerimmi kabardı bilmiyorum ama o diğer kadın bulunmalı ve kadına birsürü laf edilmeli.. belki araları bozulur. ohh olsun bozulsun zaten. gurur murur değildir bu bi güzel hıncını alsın o kadından. evli olduğunu bile bile bir adamın yanında ne yapıyormuş bu kadın?!? o da payına düşeni alsın, öyle güzelce eş gidilip verilmez bi kadına. boşanılacaksa da bu yapılmalı... maddi konularda diğer arkadaşlar söyleneceği söylemişler zaten ben işin fesatlık kısmını yazıyım dedim :)

dediğiniz herşeye katılıyorum bu çok kötü bir durum arkadaşımın evine gittim bilg kullanmayı bilmediği için ben el attım bilg tertemiz çıktı hiçbir iz yoktu tek bir şey hariç kadını resmi hemen yazıcıdan çıkarttıp sakladık işimize yarar diye tek kanıt o ama birişe yaramaz inkar edebilir sonuçta bir resim kadın bilg başında çekip yollamış
internette tanışmışlar galiba yaklaşık 5 ay önce adam onun evine gidip kaldığını söylemiş zaten arkadaşıma

pclerin hard disc lerinden veriler silinmez...biz sildik zannediriz ama silinmez...mesela dikkat edin bir yere baskın yapıldığı zaman polis hemen pc lere el koyar...onları uzmanlar çözüp ortaya çıkarıyorlar...aslında temiz bilgisayar yok...hepimiiz halının altına süpürüyoruz...ama gelgelelim bu inceleme işi boşanma davalarında yapılıyormu, hiç sanmıyorum...üstelik ancak bilgisayar konusunda çok uzman kişiler çözebilirler.

öbür açtığın konuya 2 tane çok sağlam kaynak verdim...hele 1.si 007 casus programı mükemmel sengözlerimebaksanab

vay anasını!!! istemiyomuş ha :mymeka:
sevgilisi denen kadını yolmak lazım bazen anlamıyorum kadınları yahu!!!
Allah ım sen iyi insanlarla karşılaştır :Saruboceq:
nafaka mı ev mi neyi varsa söke söke alsın vallahi!!!:1closedeyes:

pclerin hard disc lerinden veriler silinmez...biz sildik zannediriz ama silinmez...mesela dikkat edin bir yere baskın yapıldığı zaman polis hemen pc lere el koyar...onları uzmanlar çözüp ortaya çıkarıyorlar...aslında temiz bilgisayar yok...hepimiiz halının altına süpürüyoruz...ama gelgelelim bu inceleme işi boşanma davalarında yapılıyormu, hiç sanmıyorum...üstelik ancak bilgisayar konusunda çok uzman kişiler çözebilirler.

öbür açtığın konuya 2 tane çok sağlam kaynak verdim...hele 1.si 007 casus programı mükemmel sengözlerimebaksanab

evet onu bende düşündüm ama hala aynı evde yaşıyorlar kocası anlar zaten durum kötü dahada kötü olmasın istiyor

peki adamın ailesi bu duruma ne diyo ben çok merak ettim açıkcası.
illaki araları iyi madem onlar gelinlerine kol kanat açmalılar.

ş....siz herifff o kızı nasıl ortada bırakırrr ıste aslındaher olay herkese bır ornek okuldan calısmaktan vazgecmıcezkııı erkekler cekıp gıttıgınde ayakta sapasaglam durabılelım.....gıdene bay bay dıyebılelım....ama arkadasının su an calısma ımkanı olacagını pek sanmıyorum cocuk cok kucuk....iş yok...nasıl bır vıcdan bu yaaa nasıl kı sevgılısı denen oo o...puu rahat rahat yıyıp ıcıp oturacak o adamla bın beter olur ınsalllah .....

bu zamanda o kadar kolay değil 3 yaşındaki çocuğuyla yapayalnız yaşamak.Çaycılık yapsa vs.. kaç para maaş alacak çocuğada bakıcı lazım birden bire hayatını değiştirmesi çok zor.Anne baba yoksa dahada zor sonuçta kimsenin kimseye faydası olmuyorki dayı amca zor çok zor bir durum eş bakmak zorunda her ikisinede bir kere herşeyden önemli olan çocuğun geleceğidir.onun önünde up uzun kocaman bir hayat var nasıl böyle bir yükü omuzlarına verirkin adam birde evlat aşkı ömür boyunca sürer karşı cinse duyulan aşk ne kadar sürer.İnsanlar sevginin ne demek olduğunu yaşayabilseler.Eğer bir çocuk varsa herşeyden önemlisi onun geleceğidir bence arkadaşın bunun için öncelikle bir hukuk savaşı başlatmalı eşi bakmalı çocuğa ve tüm masraflarını karşılamalı arkadaşın sizlerin de desteği ile iş bulmalı yada kendisi ufaktan ufaktan iş kurmalı bunlarda mücadele gerektiren durumlardır kendine güvensin ve kızı için çok güçlü olsun.

işe girer evi ayırırım... amaaaa çocuğunu bile istemeyen o adamı iç çamaşırını dahi alana kadar kattyyen boşamam..gerekirse mahkemede ferhundeden bile daha iyi gözyaşı dökerim :D

peki adamın ailesi bu duruma ne diyo ben çok merak ettim açıkcası.
illaki araları iyi madem onlar gelinlerine kol kanat açmalılar.

sözde destek olcaklar ama sonu ne olur bilmiyorum onlarıda iki çocukları var biri işte arkadaşımın eşi diğeride zihinsel engelli bir kız yani oğullarına bağlılar
ne istese yapıyorlar diğer kadını dünden kabullendiler

çocoğu ben istemedim sen yaptın diyormuş ozaten çok kötü bişeyde
bazılarınız işte çaycılık felan yapsın demiş ama inanın okadar zorki kadın başınıza dulsunuz çocuğunuz var bir askeri maaşla kira elektrik su kömür bunlara yetişmesi zor
tmm ev istemiş ama ya almazsa bir avukat arkadaşımız da yazmıştı
bir arkadaşımda boşandı 3 çocuğu var hiçbirşeyi yok ayda 500 lira nafaka alıyordu eşi memurdu adam işten çıktı şimdi nafakada yok 450 milyonla geçiniyor nafaka ile bitmiyor adam ödemezse ne olcak mahkemede sürüncek

nafaka diğer borç işine benzemez...kapıcılık yapacak çöpçülük yapacak ama nafakayı ödeyecek...hapis cezası var hem de öyle aylarca yıllarca mahkemeler olmadan anında hapise atarlar adamı...burası muz cumhuriyeti değil canım benim!

hikaye çok tanıdık geldi. burada bir öğretmen kardeşimin sınıf arkadaşının babası 4 kızı ve karısını boşayıp evlendi şimdi pişmanmış tarih tekerrür eder adam pişman olacak buna şüphem yok kadına gelince ben olsam ayak numaramı basmadan önce alabildiği alırdım (ihtiyaçtan değil ama paranın zararı olmaz.) bence alabildiğini alsın o adamı terketsin. dünyadaki tek erkek o değil belki kadın ilerde yeniden evlenir. şimdilik Allah yardımcısı olsun. adam anlaşmalı boşanalım demiş.. anlaşmak çok basit kadının isteğide belli aksi halde boşanmasın. huzursuzluk olmuş olcağı kadar deha ne huzursuzluk çıkabirki.

Cok zor ya...
kadinin yasadigi sok a inanamiyorum off...
yapabilecegi pek birsey yok. zorla bu adamla evli kalamaz, ustelik boyle biriyle de evli kalmasi çok saçma. adam resmen pisligin teki.
ortada kalmaz merak etme...tamam ailesi yok, isi yok ama herseye bir çare veriri yuce rabbim
yeter ki istesin bu isin içinden çikmayi.
rabbim çok buyuk.
allah yardimci olsun

ben hayatımda böyle bir adam görmedim adam tekrar boşanmayı düşüneceğini söylemiş
boşanıp okadınla mutlu olmazsam sana geri dönerim demiş yüzsüzlüğe bakın yaaa

nasıl adam bu çocuğunu bile istemiyor...
sevmediği bi insanla mutsuzca ci hayat geçmez..ikisinede yazık olur..
tek taraflı sevginin bi anlamı yok..
o yüzden bence boşanmaları daha doğru olur..arkadaşın bi iş de bulsa kendine,
çalışsa belki birass maddi anlamda rahatlıkda olabilir.

Back
X