Arkadaşım ne yapmalı? Mevzu aldatılmak

Çocuğu anneden alamazlar . Nafaka diye bi şey var.mesajlar delil.
Bir de telefonda alenen tehdit var.
Mahkemede ses kayıtları dinlense o yuva yıkan kadından da güzel Bir tazminat alır. Ses kayıtlarının delil olarak dinlendiğini söyleyin arkadaşınıza
Ayrıca
Mesajların içeriği çok fena. Böyle babayla çocuk mı büyütecek?öyle baba olmaz olsun.
İlerde çocuğuna bu mesajları mı anlatacak senin baban böyleydi yavrum ama ben senin için sabrettim boşanmadım mı diyecek?
Bir kadın olarak önce kendisine saygısı olsun arkadaşınızın.
Baba annesiz çocuk büyütebiliyor defol git diyor ama ?
Bu kadar saf olmasın arkadaşınız. Adam hem suçlu hem güçlü aldattığı halde kovmakta beter ediyor ,şiddet uyguluyor ama arkadaşınız hala çocuğunu babasız büyütmeme derdinde!
Bu gidişle çocuğu annesiz kalacak haberi Yok !

Neden mi kadinin maddi bagimsizligi olmali? Iste tam bu durumlar icin. Simdi kendini gecindirecek ufak bir maasi bile olsa tereddut etmesi gerekmezdi bu kadinin. Yine is bulup terk edebilir. Ayrica aldatilip kadinin kocasina soylediginde onlarin bosanmasini bekleyip kendisi hicbir sey yapmayinca diger adamdan bir farki olmuyor. Boyle bir sey ogrenip gitmeyen kadinin bir daha gitmeyecegini dusunen erkek de siddete ve hakarete daha kolay basvuruyor. Cocugun saglikli bir ortamda yetismesini istiyorsa bosanacak, diger turlu olan onun psikolojisine olur.

Bu arada konu hortlamış görünüyor ilk ben yorum yapmışım ekim ayından beri ama benim anasayfamda az önce yorum yapıldı görünüyordu

Back
X