• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak...

bu erkeklere neler oluyor arkadaşlar aldatan aldatana boşayan boşayana...yaşanmış yılları çocukları nasıl bir çırpıda bir kadın uğruna silebiliyorlar...ya o kadında hiç mi vicdan yok...

artık insanları anlamıyorum.

bu erkeklere neler oluyor arkadaşlar aldatan aldatana boşayan boşayana...yaşanmış yılları çocukları nasıl bir çırpıda bir kadın uğruna silebiliyorlar...ya o kadında hiç mi vicdan yok...

artık insanları anlamıyorum.
al benden de o kadar iyice sapıttılar

yalnız onlar mı kadınlar da azıttılar

arkadaşlar başına gelmiş biri olarak o kadınlarda vicdan ne arar onlar insan dışı yaratık yaptıklarından pişmanlık duymayı bırak bide adamların eşleriyla dalga geçip hakaret ediyolar

pessss artık ya pessss! böyle adamla muhatap bile olmam gider bulaşık yıkarım merdiven silerim bi şekilde yaşarım okumuşluğum yoksa....çocuğun suratınıda göstermem silerim!

Sırtını dayayacak biri yok,nasıl da vurmak kolay böyle. Ama hem aldatılıp hem ezilmesin.Mahkemede ispatlasın maddi manevi zarara uğrayacağından kanunlar tabiki onun yanında olacaktır.Alsın prensesini güzel pislikten arınmış temiz bir hayata adım atsın. Allah eşini de o kadını da ıslah etsin.

Yeni medeni kanun çok fazla haklar tanıyor .Eğer bir evleri varsa , tapuya gitsin ve derhal aile konutu şerhi koydursun .Aile konutu kavramı 2002 de yeni medeni kanunla ortaya çıktı.eğer aile konutu şerhi koydurursa kocası evi asla satamaz ve boşanma sürecinde kız bu evde hak sahibi olacaktır .Ayrıca evlendikten sonra edinilen her malda ve parada karşı taraf hak sahibidir .Bu oran yarı yarıya olabilir .Eğer kendi katkısı olduğunu ispat ederse herşeyde yarı yarıya hak sahibi olacaktır.Katkısı yoksa bile yineden edinilen mallara katılma rejiminde eşin hakları vardır.Bu haklar para şeklindedir .Yani mal yarıya bölünmez. Ama aile konutu olayını muhakkak yapın !! Sevgilerimle

Yeni medeni kanun çok fazla haklar tanıyor .Eğer bir evleri varsa , tapuya gitsin ve derhal aile konutu şerhi koydursun .Aile konutu kavramı 2002 de yeni medeni kanunla ortaya çıktı.eğer aile konutu şerhi koydurursa kocası evi asla satamaz ve boşanma sürecinde kız bu evde hak sahibi olacaktır .Ayrıca evlendikten sonra edinilen her malda ve parada karşı taraf hak sahibidir .Bu oran yarı yarıya olabilir .Eğer kendi katkısı olduğunu ispat ederse herşeyde yarı yarıya hak sahibi olacaktır.Katkısı yoksa bile yineden edinilen mallara katılma rejiminde eşin hakları vardır.Bu haklar para şeklindedir .Yani mal yarıya bölünmez. Ama aile konutu olayını muhakkak yapın !! Sevgilerimle

Sırtını dayayacak biri yok,nasıl da vurmak kolay böyle. Ama hem aldatılıp hem ezilmesin.Mahkemede ispatlasın maddi manevi zarara uğrayacağından kanunlar tabiki onun yanında olacaktır.Alsın prensesini güzel pislikten arınmış temiz bir hayata adım atsın. Allah eşini de o kadını da ıslah etsin.

Zor durumlar zorrrr...

Arkadaşlar, konu taa 2008'in konusu :)

Yine bir konu hortlatma vakası :19:

Ya ne kadar tuhaf bir durum.
Yani insanlar 2008'de dertleniyorlar, konu açıyorlar, yorum yazanlar oluyor.
Ve biz dün gibi okuyoruz.
Ama yorumcularından olsun konu sahibinden olsun hiçbir haberimiz yok; ölmüşler mi -Allah korusun- kalmışlar iyiler mi vs.
Hepsinin fikirleri öylece duruyor.
Dün gibi.
Ne tuhaf şey şu yazı.
Tuhaf şey şu teknoloji.

Ya ne kadar tuhaf bir durum.
Yani insanlar 2008'de dertleniyorlar, konu açıyorlar, yorum yazanlar oluyor.
Ve biz dün gibi okuyoruz.
Ama yorumcularından olsun konu sahibinden olsun hiçbir haberimiz yok; ölmüşler mi -Allah korusun- kalmışlar iyiler mi vs.
Hepsinin fikirleri öylece duruyor.
Dün gibi.
Ne tuhaf şey şu yazı.
Tuhaf şey şu teknoloji.

Aynen öyle, ben de bu konudaki kadın ne yapmıştır onu düşünüyordum kızı 9 yaşına gelmiştir neler gelmiş geçmiş enteresan...

Back
X