aldatılmak.

Ben de sindiremiyorum. Nasıl koyacağım. Git desem gitmez ki. Benim gitmem gerek ama aileme nasıl söyleyeceğim onu düşünüyorum. Gidecek başka bir yerim olsaydı keşke.

bu kadınlarla ne diye muhattap oluyorsunuz. birde grup seks gibi iğrenç konularda

Pff, kendimi suçlu hissediyorum, bu eskortu arama işini falan önermiş bulundum biraz.
Adamın kanıtlamaya çalışması yerine konu sahibinin kanıt peşinde koşmasını taamen iyi niyetle önerdim, konu sahibi olay çok taze olduğundan belki de, ya da belki burada anlatamadığı nedenlerden ötürü "adamdan ayrılabilmek" için kendini ikna etmeye çalışıyordu sanki. Teknikte adamın aramış olması yeterli hepimiz için, evet, ama, sindirmekte zorlanıyordu gibi geldi, kanıt bulması kendi kendini ikna etmesine yardımcı olacaktı yani.
Valla kötü hissettim, diğer yazanlar da haklılar çünkü.

Ben de sindiremiyorum. Nasıl koyacağım. Git desem gitmez ki. Benim gitmem gerek ama aileme nasıl söyleyeceğim onu düşünüyorum. Gidecek başka bir yerim olsaydı keşke.
Cok yakın aile dostunuz,akraba vs.
Calısıyormussunuz sanırım bütçeniz yeterli olursa kaldığınız sehırde temiz bir otelde bile bikaç gün kalabalir kafanızı topladıktan sonra ailenizin yanına gidebilirsiniz. Ayrılacaksanız eğer ailenizin yanına gitmenizde bir sakınca yok bence

Bugün fiyat öğrenen yarın icraata geçer ki bence geçmiştir bile. Bu sadece sizin yakaladığınız tek bir olay buzdağının görünmeyen yüzünde neler vardır kimbilir hatta eşiniz o kadar alışmış ki bu duruma abartma diyebilecek kadar rahat.

Siz boşanmak istiyor musunuz kuzum önce buna karar verin. Bugün bunu sineye çektiniz diyelim kocanız bunun rahatlığıyla bir adım öteye geçmeyecek mi sanıyorsunuz? Siz aynı şeyi yapsaydınız yemeyeceğiniz damga kalmayacaktı hatta o evde tozunuz kalmayacaktı biliyorsunuz değil mi? Hepsini ölçün tartın ona göre karar verin. Şu an bir şok halindesiniz kafanız karmakarışık anlıyorum. Biraz zaman tanıyın kendinize eşinizle konuşun evden gitsin. Kafanızı dinleyin biraz daha sağlıklı kararlar alırsınız.

Teşekkür ederim.

Kocandan boşanmaya karar verdiysen ailene de. Vermediysen deme. Bende aynısını yaptım söyledim ama bosanmadim arada kaldım.

Kocandan boşanmaya karar verdiysen ailene de. Vermediysen deme. Bende aynısını yaptım söyledim ama bosanmadim arada kaldım.
Kafayı yemek uzereyim. Yok olsam keşke. Akşam eve gittiğimde bi konuşma yapmam gerek ama aklımı toparlayamiyorum.

Neden bir koca telefonda bunları konuşma ihtiyacı duyar ki ? Mutlaka ruh hali bozuktur. Elin karısıyla kızıyla bunları konuşmasi... ya yol ver gitsin unutabilecekmisin bunu?

Bende sendenim. Çok zor anlıyorum seni. Ama konuşup bir karara varınca ki benim ko bosanma yönünde olacak çok rahatlayacaksin.

Sakın bir yere gitme orası senin evin.Odaları ayır yokmuş gibi davran boşanma davasını aç kanıtların da var nasıl olsa.

Teşekkür ederim.

Rica ederim

Türk erkeği kadar korktuğum bir erkek türü yok şu dünyada. Namaz Allah din iman derler yemedikleri halt kalmaz malesef. En yalancı tür bizde sanırım. Eşinize "Aldatan bizden değildir" hadisini hatırlatın belki namazından utanır...

Evet evden gitcek olan odur. Düzeni bozulacak olan da odur. Sen otur evinde aşağıya. Kafa dinlemek için git ama ailene, evi terk etmek için gitme

Boşanırsın boşanmazmısın bilemem ama öncelikle korun ...Fiyat sorduysa bu onları sadece izlemek için değildir aynısı sen yapsan ne yapardı sana...Bir süre onunla yatma uzak dur bakalım o arada da bir yerleri arayacak mı...?

Ben de onu düşündüm değil mi. Demekki bu adamin içinde var bu pislik. Bu adam beş vakit namaz kılan biri bana din deri veren biri. Aklım almıyor yasadiklarimi.
Valla bu isler din falan bakmiyormus bunu gorduk. Huseyin uzmez degil mi 9 yasinda kiza tecavuz eden? Hani oda cok alim dinciydi. O yuzden namazina niyazina adamin hurmeti yoksa seni hic gozu gormez bence. Sen bence affeetmeye meyillisin en iyisi icine sindirmeye bak yoksa yasayamazsin bu sekilde. Uzulme ama hersey olacagina variyor sonunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…