- 27 Kasım 2014
- 133
- 24
- 38
- 36
- Konu Sahibi sakurazensen
-
Ben de sindiremiyorum. Nasıl koyacağım. Git desem gitmez ki. Benim gitmem gerek ama aileme nasıl söyleyeceğim onu düşünüyorum. Gidecek başka bir yerim olsaydı keşke.Yakaladıklarınız?
Peki ya farkında olmadıklarınız? Muhakakk vardır ilk olduğunu sanmıyorum.
Eşiniz su üstüne cıkmaya calısıyor nasıl bir pişkinlikse, p*rno izlemek gibiymiş. Oldu..Aramış fiyat sormuş bir de.
Yaşamayan bilemez ama ben olsam sindiremez evden kovardım
bu kadınlarla ne diye muhattap oluyorsunuz. birde grup seks gibi iğrenç konulardaDedim ki eşimle birlikte gruo aex yapacağız eşim dun birisiyle görüşmüş ama siz misiniz ogreniyim de ona gore karar veriyim dedim. Kac kişiyle görüştüm ama hatirlayamam ki dedi. Ben de zorlasaniz bi ogleden sonra akşam üstü gibi dedim kadın da dedi ki ben Aksam alti buçuk yediden sonra görüşmeye başladım. Yani bulusmamislar. Ben ispat etmek için aramistim birsey ispat edemedim. Yani telefonda kendini tatmin etmiş.
Cok yakın aile dostunuz,akraba vs.Ben de sindiremiyorum. Nasıl koyacağım. Git desem gitmez ki. Benim gitmem gerek ama aileme nasıl söyleyeceğim onu düşünüyorum. Gidecek başka bir yerim olsaydı keşke.
Teşekkür ederim.Bugün fiyat öğrenen yarın icraata geçer ki bence geçmiştir bile. Bu sadece sizin yakaladığınız tek bir olay buzdağının görünmeyen yüzünde neler vardır kimbilir hatta eşiniz o kadar alışmış ki bu duruma abartma diyebilecek kadar rahat.
Siz boşanmak istiyor musunuz kuzum önce buna karar verin. Bugün bunu sineye çektiniz diyelim kocanız bunun rahatlığıyla bir adım öteye geçmeyecek mi sanıyorsunuz? Siz aynı şeyi yapsaydınız yemeyeceğiniz damga kalmayacaktı hatta o evde tozunuz kalmayacaktı biliyorsunuz değil mi? Hepsini ölçün tartın ona göre karar verin. Şu an bir şok halindesiniz kafanız karmakarışık anlıyorum. Biraz zaman tanıyın kendinize eşinizle konuşun evden gitsin. Kafanızı dinleyin biraz daha sağlıklı kararlar alırsınız.
Kafayı yemek uzereyim. Yok olsam keşke. Akşam eve gittiğimde bi konuşma yapmam gerek ama aklımı toparlayamiyorum.Kocandan boşanmaya karar verdiysen ailene de. Vermediysen deme. Bende aynısını yaptım söyledim ama bosanmadim arada kaldım.
Sakın bir yere gitme orası senin evin.Odaları ayır yokmuş gibi davran boşanma davasını aç kanıtların da var nasıl olsa.Ben de sindiremiyorum. Nasıl koyacağım. Git desem gitmez ki. Benim gitmem gerek ama aileme nasıl söyleyeceğim onu düşünüyorum. Gidecek başka bir yerim olsaydı keşke.
Teşekkür ederim.
yok artık pişkinliğe bak..Sordum. Aramış bu po. izlemek gibi birşeymis. Abartmama gerek yokmuş.
Valla bu isler din falan bakmiyormus bunu gorduk. Huseyin uzmez degil mi 9 yasinda kiza tecavuz eden? Hani oda cok alim dinciydi. O yuzden namazina niyazina adamin hurmeti yoksa seni hic gozu gormez bence. Sen bence affeetmeye meyillisin en iyisi icine sindirmeye bak yoksa yasayamazsin bu sekilde. Uzulme ama hersey olacagina variyor sonunda...Ben de onu düşündüm değil mi. Demekki bu adamin içinde var bu pislik. Bu adam beş vakit namaz kılan biri bana din deri veren biri. Aklım almıyor yasadiklarimi.
Sordum. Aramış bu po. izlemek gibi birşeymis. Abartmama gerek yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?