aldatılmak.

aminnnnn canımmmmm benım Rabbim sizlere yaşatmasın.

Valla tebrik ederim cok akıllı bir bayansiniz ben nasil soracak diye düşünürken cok güzel bulmussunuz aklınıza hayran kaldim

• Madem sade p.. gibi bişey kendi semtindekileri neden arastirmis????
  • Neden aramış? Eger p...bakmak isteseydi internette çok var????
  • Son durumunuz ne oldu canim nerak ettim ama bu adam gayet rahat utanmamis bile bu beni cok korkuttu ilerde bir kadina gitse demmekki onun için cok normal Allah kimseye yasatmasin cok zor simdi senin için

Onları ararıp kendnı tatmın etmesı sence aldatmak olmuyo mu?
Yo

Internette numarasının başını ve ismini yazınca çıkıyor kim olduğu. Sizce o isimde bi mail alıp mail atayim mi?

rabbim yardımcınız olsun başına gelmeyen bilemez bunu. bedeniniz sağlam ama içiniz acır nefesiniz sığmaz içinize yüreğinizi atacak yer yer bulamazsınız sığamazsın hiçbir yere burdan diğer hanımlara sesleniyorum konu sahibine yüklenen burda güvenip derdini açan insanların derdine dert ekliyorsunuz bunu yaşamamış olmanız hiç bir zaman yaşamayacak olmanız anlamına gelmez . konu sahibi sakin olur neden sakin ? suçlanınca savunma yapar biraz sakinleş aminim burda konu sahibi dahada üzüldü . arkadaşlarıyla paylaşamayacağı bir durum olduğu için kadıncağız içini dökmüş el insaf diyorum

Yese sanki ne diyeceğim ki. İnternetten fotoğraflarına baktım. Ben ne yapacağım çok kötüyüm.
Ne demek ne diycem? Görüşüp görüşmediklerini anlarsın en azından. Şu çaresiz havadan bi çık ama artık, kaç saat geçmiş üstünden bi toparla kendini. Sürekli vay ben ne yapıcam ne diycemlerle olmaz bu iş.
Şu telefonla arama işini yapman en sağlıklısı, en iyi ordan anlayacaksın görüşüp görüşmediklerini işte.

Yese sanki ne diyeceğim ki. İnternetten fotoğraflarına baktım. Ben ne yapacağım çok kötüyüm.
bence mail atma kardeşim benim şahsi fikrim eşin zaten arattığını inkar etmemiş ne değişecek birlikte olsalarda olmasalrda böle bişi yapmış senin için ferhlamayacak ki aksine iyice çıkmaz hale geleceksin . biraz sakinleşmeye kafanı dağıtmaya çalış akşamda gidince konuş bakalım güzelce

Ben aradığımda eşimi ararsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…