• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmak

ayden34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
202
77
98
yakın bir tanık olarak bu gerçek yaşanmış hikayeyi aktarmak istiyorum sizlere.
bundan 11 yıl evvel çok sevdiğim 2 kişi birbirlerini deli gibi seviyorlardı. gizli saklı görüşürlerdi. aileleri karşı oldukları için bir takım sebeplerden dolayı ilişkilerine.
bir gün kaçtılar ve evlendiler.
kayınvalidesi kayınpederi görümcesi ve oğlu ile birlikte bir evde oturdular yıllarca.
canım kadar sevdiğim kişiye gitmek istemiyordum, çünkü ne vakit gitsem büyüklerle oturmak zorunda kalıyor, kendisi mutfakda yada başka şeylerle meşgul olduğu için oturup konuşamıyordum.
baş başa hiç kalamıyorduk zaten.
yıllar sonra ayrı eve çıktılar. eşi kendi işini kurdu.
o yıllarda eşim bana yaklaşmıyor, başka birisi var galiba diyordu. meğersem bizden başka herkes biliyormuş.
1 yıldır başkası ile görüşüyormuş.
kendisi de tanıyor üstelik o kişiyi.
herkese anlatmaya başladı eşinin yaptıklarını, yapma etme dediysemde dinletemedim. en mahrem şeylerini dahi anlatıyordu çekinmeden. insanlara laf verme ağızlarına diyordum hep. sonra hamile kaldı arkadaşım.
ameliyat geçirdi o sürede hamile olduğunu da bilmiyordu. daha çok yeniydi. narkozdan sakat doğma ihtimali var diye aldırması için baskı kurdu herkes. fakat şükür sağlıklı dünyaya geldi ve 2 yaşında şu an.
fakat hamileyken diğer bayandan da bir oğlu olduğunu öğrendi. psikolojisi çok bozuldu. kimseyle görüşmedi.
herşeyi ulu orta anlatırken, bu sefer kimseye laf dedirtmemeye başladı.
benim kanımdan benim canımdan benim oğlum, ben alacağım üzerime ona bakacağım demeye başladı.
yeterki eşi diğer kadın ile görüşmesin diye.
mecburen görüşecek bir oğlu var, nasıl ayırırsın annesinden üzerine alırsın diyorduk hepimiz.
kabullendiysen bu durumu susacaksın derdik.
sonra baktık ki bizler kötü oluyoruz geri çekildik hiç karışmadık.
deli gibi birbirlerini seven 2 insandan söz ediyorum.
eşi evden çıkardı, arkasından çay içtiği bardağı öperdi. kıyafetlerine sarılırdı o denli aşıkdı.
şimdilerde istemiyorum artık eşimi demeye başladı. soğudum gitsin o kadınla yaşasın boşanmak istiyorum demeye başladı.
çünkü hala görüşmediğini söylediği halde, çocuklarımın üzerine yemin ettiği halde telefonlarda arandığını görüştüklerini görüyorum dedi.
çok üzülüyorum. neden aldatırlar? neden her iki kadını da zor durumda bırakırlar. ben şahsen diğer kadına kızamadım. çok da tatlı dillidir eşi
kim bilir neler söylemiştir ona diye düşünmüşümdür hep.
yazık değilmi insanlara. eskisi gibi olabilmesi münkün değil ki. kendisini kandırmaya çalışmış olsada mümkünmü ortada birde çocuk varken eski huzuru yakalamak.
işte böyle sağdan soldan bu tür şeylere tanık oluncada kimseye güvenide kalmıyor ki insanın.
insanlar bencil. sadece bunu görüyor bunu biliyorum. onlar bu hale geldilerse herkes de gelebilir diye düşünüyorum. erken evlenmenin getirdiği bir sorun olabilir. ama yine de akıl fikir var. erkekler çok zayıflar. sizlerde paylaşırsanız tanık olduğunuz hikayeleri sevinirim. kadınlar çok fedakarlar. lütfen değer bilin erkekler.

Kadınlar mı çok fedakar :) karakter bozukluğudur aldatmak cinsiyeti yoktur aldatan kadın sayısı da yüksektir

evet kadınlar fedakarlar.. en azından benim çevremdekiler. fedakar olmasa onca şey karşısında ayrılmazmıydı

Aşka fazla anlam yüklememek lazım "bardagini optu,giysisine sarildi" filan
Zaten sirf boyle filmden ozenti ve duygulari asiri yasamaktan bir cok kisi kiminle evlendigini göremiyor, aşk sarhoslugundan "seviyirim napppiiiiimmm" diyince hersey haloluyor zaten ancak o pembe gozlukler birgun dusuyor elbet :))))

Herneyse sevip,asik olmadigin biriyle bir omur gecmez ancak aşk köru olup cok fazla ucup, fazla anlam yuklemek aptallıktır.
Oyuzden bence korkmayin "Onlar bile boyle olduysa kesin herkesin basina gelebilir ." Diye dusunup.

Edit: Buradada aldatma hikayelerinin basina bicok kadin "cok severek evlendik ,mutluyduk asiktik ile basladigini gordum ama biraz desince adamin aslinda sevgiliyken daha sinyaller vermeye basladigi ortaya cikiyor yok sonra suyuda vardi buda vardi ama duzelir sandim gormezden geldim cart curt seyler tabi hepsinin boyle oldugunu savunmuyorum ama bicok kadin kendine sahte mutluluk kurup buna inaniyor bi anlatiyor halbuki ortada oyle bir ask yok :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında doğru diyorsunuz. kadınlar daha çok duygularıyla hareket ettikleri için olsa gerek bu böyle. ve kafalarında bir kişilik çiziyoruz oraya da onu oturtuyoruz, eksilerini gördüümüzde de kendimizi kandrıyoruz. bu durum farklı bir durum ama. evlendiklerinde ikisi de 20sindelerdi. toylardı. ve maalesef ki çok dğru diyorsunuz, sinyalleri aşk adı altında görmezden gelebiliyoruz ki en büyük hatayı zaten kendimiz yapıyoruz. aşk ise tek taraflı olmuş oluyor bu durumda :)

yakın bir tanık olarak bu gerçek yaşanmış hikayeyi aktarmak istiyorum sizlere.
bundan 11 yıl evvel çok sevdiğim 2 kişi birbirlerini deli gibi seviyorlardı. gizli saklı görüşürlerdi. aileleri karşı oldukları için bir takım sebeplerden dolayı ilişkilerine.
bir gün kaçtılar ve evlendiler.
kayınvalidesi kayınpederi görümcesi ve oğlu ile birlikte bir evde oturdular yıllarca.
canım kadar sevdiğim kişiye gitmek istemiyordum, çünkü ne vakit gitsem büyüklerle oturmak zorunda kalıyor, kendisi mutfakda yada başka şeylerle meşgul olduğu için oturup konuşamıyordum.
baş başa hiç kalamıyorduk zaten.
yıllar sonra ayrı eve çıktılar. eşi kendi işini kurdu.
o yıllarda eşim bana yaklaşmıyor, başka birisi var galiba diyordu. meğersem bizden başka herkes biliyormuş.
1 yıldır başkası ile görüşüyormuş.
kendisi de tanıyor üstelik o kişiyi.
herkese anlatmaya başladı eşinin yaptıklarını, yapma etme dediysemde dinletemedim. en mahrem şeylerini dahi anlatıyordu çekinmeden. insanlara laf verme ağızlarına diyordum hep. sonra hamile kaldı arkadaşım.
ameliyat geçirdi o sürede hamile olduğunu da bilmiyordu. daha çok yeniydi. narkozdan sakat doğma ihtimali var diye aldırması için baskı kurdu herkes. fakat şükür sağlıklı dünyaya geldi ve 2 yaşında şu an.
fakat hamileyken diğer bayandan da bir oğlu olduğunu öğrendi. psikolojisi çok bozuldu. kimseyle görüşmedi.
herşeyi ulu orta anlatırken, bu sefer kimseye laf dedirtmemeye başladı.
benim kanımdan benim canımdan benim oğlum, ben alacağım üzerime ona bakacağım demeye başladı.
yeterki eşi diğer kadın ile görüşmesin diye.
mecburen görüşecek bir oğlu var, nasıl ayırırsın annesinden üzerine alırsın diyorduk hepimiz.
kabullendiysen bu durumu susacaksın derdik.
sonra baktık ki bizler kötü oluyoruz geri çekildik hiç karışmadık.
deli gibi birbirlerini seven 2 insandan söz ediyorum.
eşi evden çıkardı, arkasından çay içtiği bardağı öperdi. kıyafetlerine sarılırdı o denli aşıkdı.
şimdilerde istemiyorum artık eşimi demeye başladı. soğudum gitsin o kadınla yaşasın boşanmak istiyorum demeye başladı.
çünkü hala görüşmediğini söylediği halde, çocuklarımın üzerine yemin ettiği halde telefonlarda arandığını görüştüklerini görüyorum dedi.
çok üzülüyorum. neden aldatırlar? neden her iki kadını da zor durumda bırakırlar. ben şahsen diğer kadına kızamadım. çok da tatlı dillidir eşi
kim bilir neler söylemiştir ona diye düşünmüşümdür hep.
yazık değilmi insanlara. eskisi gibi olabilmesi münkün değil ki. kendisini kandırmaya çalışmış olsada mümkünmü ortada birde çocuk varken eski huzuru yakalamak.
işte böyle sağdan soldan bu tür şeylere tanık oluncada kimseye güvenide kalmıyor ki insanın.
insanlar bencil. sadece bunu görüyor bunu biliyorum. onlar bu hale geldilerse herkes de gelebilir diye düşünüyorum. erken evlenmenin getirdiği bir sorun olabilir. ama yine de akıl fikir var. erkekler çok zayıflar. sizlerde paylaşırsanız tanık olduğunuz hikayeleri sevinirim. kadınlar çok fedakarlar. lütfen değer bilin erkekler.

Hikayedeki hanımefendinin acilen psikolojik tedavi görmesi lazım çünkü yaptıkları ve söyledikleri normal değil

buna bende katılıyorum. hemde tek taraflı değil, ikisi de gitmesi gerekiyor. ama nerdeeee

Aşka fazla anlam yüklememek lazım "bardagini optu,giysisine sarildi" filan
Zaten sirf boyle filmden ozenti ve duygulari asiri yasamaktan bir cok kisi kiminle evlendigini göremiyor, aşk sarhoslugundan "seviyirim napppiiiiimmm" diyince hersey haloluyor zaten ancak o pembe gozlukler birgun dusuyor elbet :))))

Herneyse sevip,asik olmadigin biriyle bir omur gecmez ancak aşk köru olup cok fazla ucup, fazla anlam yuklemek aptallıktır.
Oyuzden bence korkmayin "Onlar bile boyle olduysa kesin herkesin basina gelebilir ." Diye dusunup.

Edit: Buradada aldatma hikayelerinin basina bicok kadin "cok severek evlendik ,mutluyduk asiktik ile basladigini gordum ama biraz desince adamin aslinda sevgiliyken daha sinyaller vermeye basladigi ortaya cikiyor yok sonra suyuda vardi buda vardi ama duzelir sandim gormezden geldim cart curt seyler tabi hepsinin boyle oldugunu savunmuyorum ama bicok kadin kendine sahte mutluluk kurup buna inaniyor bi anlatiyor halbuki ortada oyle bir ask yok :))))
bu arada çok güzel analiz etmişsiniz :KK9:

Arpalari fazla geliyor ondan aldatiyorlar.
Bir birini cok sevse bile sahsiyeti bozuk olan ozune donuyor bir gun...
Adamin aldattigi kadina kizmiyorum diyorsun, ben kiziyorum arkadas.

Hadi adam s****siz, onun evli oldugunu bile bile ona yaklasan hemcinsim, aldatilan kadinla, kendi arasinda empati kuramiyorsa o da s****sizdir.

Benim mesela su an da esim yok ve bu durumu firsat bilen s****sizler ve cogu da evli sinek gibi tepemde vizildiyorlar. Ben de nefis yok mu? Niye apis aram icin veyahut baska cikarim icin ben de o adamlara evet demiyorum?

Karakterim buna izin vermez cunku. Benim canim yanmis, bir baska kadinin niye cani yansin? Benim s***siz kocamla, sanal da muhabbet eden kisi, bu kadar ah ile huzur mu bulacak? Hayir!

Arkadasina gelince onun da ruhu pek ic acici degil. Ne demek kocasinin cocugunu kendi uzerine almak? Sonucta o cocugun bir gunahi yok ama anasinin, babasinin gunahini o cocuga yansitmadan nasil benimseyecek? O cocuk esya degil sirf kocasi, kadinla gorusmesin diye pazardan mal alir gibi, her ne kadar anasinin gunahi olsa da, kimsenin cocugu annesinden ayirmaya hakki yok.

Arkadasinin bosanacak gucu varsa bosansin, bence bosanmali da.

Biraz da biz kadinlar eslerine cok fazla yuz verdigi oluyor yemleri de fazla geliyo bu erkeklere .. esim yurdisin da su an ilk 3 gun kendi kendimi yedim bi halt yapicak diye sonra dusundum ya hu sen niye stres yapiosun?? ola ki ogrenirsem sadece benim yuvam bozulmayacak yuva onun da yuvasi kendi bilir aldatan erkekler hakkinda ki kotu dusuncelerimi cok iyi bilir yediriyosa kendine yapsin diye dusundum.ben rahatladikca o dokulmeye basladi burda bunlar oluyo diye saat basi haber vermeler herseyi anlatmalar hic bi istekte de bulunmadim biraz da biz kadinlarin ozguveninin yerin de olmasi gerektigini dusunuyorum tutumumuzu bimeliler .. arkadasina gelince diger cocugu alacak kadar benimsememeli esini sevgi ask ayri seyler ama kullanilmakta hos degil

bence diğer kadınlarda en az eşler kadar suçlu .evli olduğunu bile bile niye ilişkiye giriyor bide çocuk yapıyor ?bu mu kendine yakışan ?neden başka bir kadının canını yakıyor bu kadın ?adamda suçlu ama okadında suçlu . ona kızamıyorum falan demeniz yersiz bence . onlar biliyorlar yapışacakları erkekleri .adamın parası var bana bakar mantığındalar .
büyük konuşmayayım bekarım ama hiç bir evli erkeğe o gözle bakmadım bakamam da . bu kadar basit değil . dünyada sadece o erkek varmışcasına yapışıyorlar . bide gencecik kızlar yani isteseler bir sürü bulabilirler . aşk elde olmayan birşey olabilir ama kimi seveceğimize biz karar veriyoruz sonuçta .adam evliyse uzaklaşıcaksın olucak bitecek . ne bu leyla-mecnun hikayeleri gibi imkansız aşk bilmem ne safsataları . sanki onla doğmuş o gidince ölücek . bence bu kadınlar ruh hastası .psikolojileri bozuk. zarar vermek istiyorlar sadece . bir ego yarışına giriyorlar karşı tarafla . ben daha iyiyim demek ki bak bana geliyor diye düşünüyorlar . adamda tekdüze ilşkiden sıkılıyor nasılsa toplum bu tür ilşkiyi hor da görmüyor gün ona doğuyor tabi . değişiklik heyecan arıyor vs vs .

İhaneti affetse bile diğer kadının çocuğu olduğunu öğrendiği anda ayrılması gerekirdi . Sonuna kadar soğumak istedi herhalde arkadaşınız sevgisini bitirmek arkasından acaba demek istemedi . Bu sadece ona zaman kaybettirmiş. Umarım bundan sonra daha güzel bir hayatı olur .

şimdi diğer kadına suç bulmadım dememin nedenini açıklamak istiyorum.
çünkü kardeşim dediğim arkadaşım devamlı sırf o kadını suçluyordu.
eşine toz kondurmuyordu. ona kızmıyordu.
bende onu suçlayamıyorum, kim bilir eşin ona neler dedi ki o da ona kandı acaba diye düşünüyordum.
üstelik yaşı da ufakdı 20 yaşındaydı henüz o bayanın yaşı.
kişiliğini bilmiyorum tanımıyorum tabiki hatalı, neticesinde evli bir adam. ama kim bilir neler neler anlattı eşi hakkında, genelde öyle olmazmı? genelde eşimle aram açık, boşanmak üzereyim vs vs hikayeler anlatılmazmı?
suçlu bir kişi varsa önce eşidir. sonra kadın. bence çünkü evli olan eşi ne diye böyle birşeye kalkışıyor. hayatta boşanamazsın benden demesini biliyor. ama erkeklere sıra gelince onlar yaptık bir hata deyip devam edebiliyorlar hayatlarına. tersi bayan arkadaşım aynı hatayı yapsaydı ne olurdu acaba. yoksa tabiki de diğer kadının da hatası var.
ama ben eşinide tanıyorum çok tatlı dillidir çoooookk.. bayanlarda saflar, bir kaç güzel cümleye kanmaya müsaitler ne yazık ki.

Back
X