Aldatılmak

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Eşiniz sizden dolayı sizi aldattığını söylese inanırmıydınız?
Yoksa bahane der gecermiydiniz
2 kez aldatıldıktan sonra cocuklar icin yine affedermiydiniz

Benden dolayı aldatmasının neyine inanıcam ki? Boşansaymış madem. 1. Yi affettik ikinci mi kaldı? 2. Yi de affedersen adam artık sevgilelerini alıp eve gelir benden söylemesi. Arkadaşımın babası yapıyordu, olmaz öyle şey deme! Arkadaşım tek çocuk ve üni yaşına gelmiş olduğu halde , babası eve kadın getirip götürdüğü halde annesi "çocuğum için boşanmıyorum" demeye devam ediyordu..

Çocukların için boşan asıl, böyle bir evlilik örneği olmasın onlara...

Eşiniz sizden dolayı sizi aldattığını söylese inanırmıydınız?
Yoksa bahane der gecermiydiniz
2 kez aldatıldıktan sonra cocuklar icin yine affedermiydiniz

benden dolayi beni aldatmasi

Aldatmasi zaten affedilmezken birde hakaret edip suçu bana mi atacak ve o insan halen benimle konusuyor olacak.

Yok öyle biri

benden dolayi beni nasil aldatiyor???begenmiyorsa bosasin beni..hic bahane felan demez sacmaligin alasi der gecerim.2 kez aldatildiktan sonrada cocuklarimin 3.ye sahit olmamalari icin affetmezdim..ama bence siz affedeceksiniz hic bosuna burda zaman kaybetmeyin..

Tabi bi adam aldatıyorsa suç kesinlikle evdeki kadınındır. Kilo almıştır, kendine bakmıyordur, kocasıyla yeterince ilgilenmemiştir, sevişme isteğini reddetmiştir falan. Bunlar bir erkeğin aldatması için geçerli sebepler.

Eh bu sebeplerden adam aldattıysa tabi ki kadın affetmeli.

Bu saydığımız sebeplerden aldatılan kadın bu sorunlara çözüm bulmadıysa ikinci kez aldatılmayı hak etmiştir. Bütün suç kadında olduğu için affetmek ne kelime kocasından, evinin direğinden af dilemeli.

(Yüksek dozda ironi içerir)

Benden dolayi beni nasil aldatiyor yahu? Ben varim diye mi anlamadim? Ben olmasam dolayisiyla beni aldatmis olmayacak herhalde, boyle dusunen bir adam
Aldatani affetmem,ben aldatirsam da beni affetmesinler. Utanmaz ahlaksizin biriyimdir cunku eger aldattiysam.
Ozur diledi af diledi mi ki hatice hanim?

Asil cocuklarin icin bosan bir de yag gibi uste cikmalari yok mu senin yuzunden aldattim filan die bari aldatiyorsun adam ol arkasinda adam gibi dur yaptigin seyin

Gerçek sanacaklar rahat bir 10 sayfa sünecek Sephoraa ne ettin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…