Aldatilmami?Kafama takilan konu..

Bence gereğinden fazla kıskançlık yapmışsın seni aldatıyor olsa telefonunu öyle uluorta bırakmaz senin de bakmana izin vermezdi diye düşünüyorum. Boşuna huzurunu kaçırma derim :)

Bu kadar belli etmeden takip et ;)
biraz politik davran
bişey varsa sen kesin bulursun zaten :)
daha yeni evlisiniz aklına bunları yerleştirip huzurunuda kaçırma

Bence gereğinden fazla kıskançlık yapmışsın seni aldatıyor olsa telefonunu öyle uluorta bırakmaz senin de bakmana izin vermezdi diye düşünüyorum. Boşuna huzurunu kaçırma derim :)

bende oyle dusunmustum ama bisekilde huzursuzluk yaratti iste icimde:( esime okadar cok guvenirken herseyden suphe eder oldum:( herseyin hesabini sorar oldum esimide bunaltir oldum halbiki ben asla boyle bir es olmak istemezdim😔

evet biraz fazla abartmışsın ama dünyanın da 40 türlü hali var.
evli bir erkek olarak 18 yaşındaki kuzeniyle arasında belli bir çizginin olması gerektiğini düşünüyorum. herkesin özel hayatı kendine...kaldı ki seni huzursuz ediyor. hala devam ediyorsa bu tür şeyler. abla olarak nazikçe kuzeniyle konuşabilirsin, rahatasız olduğunu dile getirebilirsin..

Bence bişi yok, kuruntuları bırakın..
Bu zamanlarınızın kıymetini bilinn..

bence de bellı etmeden takıp et..

ben sana guvenıyorum bu konuyu kapadım de ve bır ay hıc eılne alma telefonunu tabı onun gözü önünde bakma..

mesaj falan gelırse de bakmak ısteme yanı umrumda degıl havalarına gır..

rahata kavusunca eger bır yanlısı varsa elıne düşer..

malesef bende bu konuda çok iyi düşünemyrm...

bide herşeyi kuzenin üstüne atması, yok serhatın sevgilisi, yok whats app daki resim kızkardeşi falan....

dikkatli ol arkadaşım...

bence de bellı etmeden takıp et..

ben sana guvenıyorum bu konuyu kapadım de ve bır ay hıc eılne alma telefonunu tabı onun gözü önünde bakma..

mesaj falan gelırse de bakmak ısteme yanı umrumda degıl havalarına gır..

rahata kavusunca eger bır yanlısı varsa elıne düşer..

iyi fikir canim oyle yapicam bende☺️ cok sagol.
bir esin boyle biseye kalkismasindan fazla insan salak yerine konulmayi hazmedemiyor..

kuzeninin telefonu yokmuymuş da eşinizin telefonundan msjlaşmış kızla

dikkat edin bencede

bu arada iphonenin arama bölümüne nasıl bakılıyo

ben inanmadım klasik yalanlar hep ve hepte saçma şeyler:ssz:. adam kendi ağzıyla yakalanmş aslında öyle bişey olsa tele neden kaydedeyim demiş kızın nosu kaydetmemiş zaten :27:

Back
X