bende aldatıldım nerdeyse bir sene geçecek üzerindenama hiç unutamadım,ilk bir ay içinde 15 kilo verdim üzüntüden,bir hafta boyunca sadece su içtiğimi ve içtiğim suyu geri çıkardığımı biliyorum,veya suyun boğazımdan geçmediğini,bu durum yüzünden 2 hafta hastanede yattım.eşimin bu yaşattıklarını asla unutamam asla da istesemde unutamıyorum,eşim artık gözümün içine bakıyor olmasına rağmen.hala kafamda o kunuylşa ilgili bir sürü sorular oluyor,konuyu açmamak için sormuyorum,ama içim içimi kemiriyor,neydi bulamadığı,neydi istediği,yaparken hiç beni düşünmedimi,gibi sorular?hiç yediremedim kendime aldatılmayı,yeni olduğunda olay sormuştum derdin neydi?ne fazla geldi sana diye?bana seninle ilgili bir sorunum yok,sen mükemmel bir eşsin fakat değişiklik aradım dedi!kendi arzuları için beni yok etmişti,asla güvenemezsin artık eşine,belki yıllar sonra!bilemiyorum,ama ben attığı her adımı öğrenmek istiyorum.bu isteğimin önünede geçemiyorum,her an yine aynı hatayı yapacakmış gibi geliyor,ama tekrar yaparsa herşeyi bitireceğimide çok iyi biliyor,açık açık söyledim,bende hala ara sıra o kadınla hala görüşüyormusun diye soruyorum,maillerini bile hackledim eşimin ve onun,emin olmak için bişey bulamadım hatta kadının hayatında başka birinin olduğunu öğrendim ama içim hala rahat etmiyor,ya başkasıyla aldatırsa diye!ben bir senedir engel olamıyorum kendime,ama hatırlatmamak en iyisi aslında!herşeyi unutmuş gibi davranıp bolca sevgi gösterisinde bulunmam gerektiğini,onun istediği gibi olmam gerektiğini bana bolca tavsiye eden oldu,ama ben yapamıyorum bir gün yapsam diğer gün bana kızdığında dayanamıyorum hemen yüzüne vuruyorum.sanırım yüzlerine hatalarını vurduğumuz için,hep hatırlattığımız için soğuk duruyorlar,sonuçta buda sevgiyi bitiren bişey hataların sürekli gündeme getirilmesi,ama dedimya bende dayanamıyorum bende laf sokuşturuyorum.bunu yapmamamız lazım.benim eşim dedi zaten sen bunları hatırlattıkca hepten beni kaybedersin,tamam yaptık bir hata,ama böyle davranarak beni kendinden soğutuyorsun dedi!yapmamamız lazım ılgınım daha sakin olmamız lazım eğer olabilirsek tabii,sinirlerimizi yeterince yıprattılar zaten,anlıyorum ben seni hemde çok iyi!