• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmanın acısı geçmez mi?

ah ah hiç bir şey diyemiyorum o acı bambaşka teselli veremeyeceğim..............hepsi aldatıyor canım aldatmayan da aldatamadığı için aldatmıyor.
onlar için su içmek,yemek yemek,sigara içmek kadar doğal ve kolay..............

ben hiç görüşmediklerini sanmıyorum aldatma olayı ortaya çıkıncamı kızın okulu bitti yani :delphin: ...umarım öyledir...
seni de anlıyorum kangren bir ilişki olmuş bu artık ama sen kendi halinden bıkmışsın ki adam nasıl bıkmasın senden...
canım benim sen böyle yapmakla adamın kafasına iyice yerleştiriyosun o kadını unutacağı varsada unutamaz zaten sayende...
hiç kasma kendini relax ol..kontrollü ol ama umrunda değilmiş gibi davran...o kadının lafını bile etme...
madem affetmişsin sonuçlarına acı da olsa katlanmak zorundasın...

a.s.

buna benzer bi konu ben açacaktım sen açmışsın canıma.s evet aynen senin söylediklerini hergün biz de yaşıyoruz çıldırmak üzereyim paranoya olucam nerdeyse ne dese inanmıyorum hep sorguluyorum sürekli takip ediyorum hareketlerinden bişey çıkarmaya çalışıyorum:1ninca: geç gelince kafamda senaryoyu yazıp gerçek olduğuna inanıyorum ve tamam evet yine yapıyo diyorum geçen akşam erinmedim akşam 10 da işyerine gittim orda mı diye teline cevap vermezse kesin bi iş karıştırıyo diyorum ve ister istemez yansıyo ilişkiye eskisi kadar sıcak olamıyorum ilk zamanlar ona hep nefretle bakmışım farketmiş beni hiç sevmiyosun nefret ediyosun benden dedi evet senden nefret ediyorum dedimmirmirmirmir çok sarsıldı ilişkimiz güvenim kalmadı hiç hemde hiç tekrar o duruma düşmekten çok korkuyorum benim de bi çocuğum var onu düşündüm affetmek denirse buna evet yanındayım hala ama binlerce soru işareti ve hergün milyonlarca kere ölmekle yanındayım Çok üzgünüm çoook halbuki ona ne çok güvenmiştim..bi gün bitecekti ben valizi topladım ve son olarak mantıklı bi şekilde konuştuk o bana sözler verdi ben de ona artık hiçbirşey ima etmeyeceğime söz verdim çünkü olmuyo öyle sen hıncını almak istiyosun ama karşıdaki kabul ediyosan sus etmiyosan git diyo kendini haklı çıkaracak durumu yok çok zor bi durum bi kere başkasına tercih edilmiş olmanın acısı bişeye benzemiyo BİZ diye bişey kalmıyo :1no2:

Son derece net! Geçtiğini sandığın an yeniden hatırladığınız bir duygudur aldatılmış olmak!

Ne affetmek doğru, ne de aldatılmak unutulur..

Gerisi yalan söylemek kendi kendine ve karşındakini de kemirmek!

ahh canım. çok geçmiş olsun. ben de benzer birşey yaşadım 3-4 yıl önce. unutulmuyor ama zaman biraz olsun nasırlaştırıyor. açık yarayı kurutuyor. senağlama öffff ne desem bilmem ki. sevgiler tatlım. a.s.

cnm bende malesef yaşadım şu aldatılma denen kötülüğü.ancak evliliğimi devam kararı verdikten sonra bazı değişimleride görerek tabi.artık asla o konuyu açmıyorum.neden?onurum gururum yeteri kadar incindi gerçi uzun birsüre ayrı yaşadık gibi.şimdi o konuya sürekli dönmek o kadınlara değer anlamına geliyor benim için. içimde halletmeye çalıştım.ve ne kadar başardım tartışılır.ama sürekli temcit pilavı gibi adamın önüne koyarsan bunu kolay yürümez evliliğin.ama sen şimdi onu cezalandıramadığını düşünüyorsun sanırım.ben iki seneye yakın aynı yatağı paylaşmadım.ama sonuçda sende sanırım ayrılmayı düşünmüyorsun.kızgın olmakta güven duymamakla dibine kadar haklıyız ama bir şans daha verdiysek biraz rahatlamak gerekiyor.kendine bu işkenceyi yaşatma.sonuçta yapacaksa vicdanına kalmış.ama bir kere daha yakalarsan artık orası tamamen sana kalmış.bende kredi doldu.bunu karşı tarafta çok iyi biliyor.bakalım.yaşayıp göreceğiz.güçlü ve dik dur.başka kadınlar senden daha kıymetli değil.sürekli hatırlatmak başkalarına güç kazandırır.sana değil:1hug:

canım aynı ben senin durumundayım üzerinden 1 sene geçmesine rağmen aklımdan bir an bile çıkmıyor güvenim kalmadı her hareketinin altında bişeyler arar oldum ocakta öğrenmiştim ben aldatıldığımı şimdi yine ocak ayı geliyo ve ben kahroluyorum inanki çok mutsuzum eski beni arıyorum ama yok artıksenağlamasenağlama

Gerçekten haklısınız bitürlü çıkmıyo insanın aklından.Affetmek zorunda hissettim .çocuğuma ilerde ne diyeceğimi düşündüm.Anne benim için bi kere daha dneseydin der diye düşündüm hep.Şu süreç bi geçse artık bi inansam görüşmediine konuşmadığına.içim öyle huzursuz ki anlatamam.Şu hal bak ya kadına bak 3-5 ay kocamla gönlünü eğlendirdiler mutlu oldular.Ne güzel o kadının hiçbiyeri acımadan çekti gitti.bize kocaman,güvensiz,mutsuz bir yuva bıraktı.yazıklar olsun hemcinslerimize.hadi beni umursamadı 18 aylık çocuğudamı umursamadıllar gezerken anlayamıyrm.benim bu ettiğim ahları nasıl taşıcak acaba ömrünün sonuna kadar.

cıkmıyor .. aslada cıkmayacak .... bir daha yaparmı acaba diye düşünüyorum her seferinde...
ve ypar kısmı agır geliyor sanki...
merak ediyorum yapmayan erkek varmı ..... bir kadına bu acıyı yasatmayan erkek varmı ... ve neden aldatırlar?????

Evet haklısınız arkadaşlar ben böyle yaptkç eşim gnden güne benden uzaklaşıyor hissediyorum.Elimden geleni yapıyorum ama yinede bazen çenemi tutamıyorum ve o kadınla ilgili laf sokuşturuyorum.Aslında en çok da şeyi hazmedemiyorum.Eşim bni ldattı ben onu affettim ama hala eşim bana karşı soğuk duruyor.Sevgisimi bitti bana diye düşünüyorum evin içinde bana karşı bir ilgisizlik soğukluk sanki aldaan benimde o bana ders verr gibi.Bu nedemk oluyor arkadaşlar ben anlayamıyorum siz anlayabildinizmi?Acab çok üstüne gittim de kasti olarakmı böyle soğuk uzak duruyor diyede düşünüyorum yada sevmiyor bilmiyorum.Okadar yıllık hayat arkadaşımı artık tanıyamıyorum ne acı demi?bir kadın ne hale getirdi evimi yuvamı.of kızlar napıcam ben sizce?bu adam niye bukadar soğuk ve ilgisiz?

ılgınım eşin aldatma olayından önce sana karşı nasıldı yine böyle soğukmuydu yoksa daha mı ilgiliydi.
açıkcası eşinin seni sevmediğini düşünmüyorum.çünkü eğer seni sevmesydi senden ayrılır başkasına giderdi madem hala senin yanında olduğuna göre seni gözden çıkarmamış demektir.bence sen hatasını sık sık yüzüne vurduğun için soğuk davranıyodur.daha öncede dediğim gibi bu olayı unut eşine lafını etme sen cool davran mesafeli ol üstüne düşme faydasını göreceksin

bende aldatıldım nerdeyse bir sene geçecek üzerindenama hiç unutamadım,ilk bir ay içinde 15 kilo verdim üzüntüden,bir hafta boyunca sadece su içtiğimi ve içtiğim suyu geri çıkardığımı biliyorum,veya suyun boğazımdan geçmediğini,bu durum yüzünden 2 hafta hastanede yattım.eşimin bu yaşattıklarını asla unutamam asla da istesemde unutamıyorum,eşim artık gözümün içine bakıyor olmasına rağmen.hala kafamda o kunuylşa ilgili bir sürü sorular oluyor,konuyu açmamak için sormuyorum,ama içim içimi kemiriyor,neydi bulamadığı,neydi istediği,yaparken hiç beni düşünmedimi,gibi sorular?hiç yediremedim kendime aldatılmayı,yeni olduğunda olay sormuştum derdin neydi?ne fazla geldi sana diye?bana seninle ilgili bir sorunum yok,sen mükemmel bir eşsin fakat değişiklik aradım dedi!kendi arzuları için beni yok etmişti,asla güvenemezsin artık eşine,belki yıllar sonra!bilemiyorum,ama ben attığı her adımı öğrenmek istiyorum.bu isteğimin önünede geçemiyorum,her an yine aynı hatayı yapacakmış gibi geliyor,ama tekrar yaparsa herşeyi bitireceğimide çok iyi biliyor,açık açık söyledim,bende hala ara sıra o kadınla hala görüşüyormusun diye soruyorum,maillerini bile hackledim eşimin ve onun,emin olmak için bişey bulamadım hatta kadının hayatında başka birinin olduğunu öğrendim ama içim hala rahat etmiyor,ya başkasıyla aldatırsa diye!ben bir senedir engel olamıyorum kendime,ama hatırlatmamak en iyisi aslında!herşeyi unutmuş gibi davranıp bolca sevgi gösterisinde bulunmam gerektiğini,onun istediği gibi olmam gerektiğini bana bolca tavsiye eden oldu,ama ben yapamıyorum bir gün yapsam diğer gün bana kızdığında dayanamıyorum hemen yüzüne vuruyorum.sanırım yüzlerine hatalarını vurduğumuz için,hep hatırlattığımız için soğuk duruyorlar,sonuçta buda sevgiyi bitiren bişey hataların sürekli gündeme getirilmesi,ama dedimya bende dayanamıyorum bende laf sokuşturuyorum.bunu yapmamamız lazım.benim eşim dedi zaten sen bunları hatırlattıkca hepten beni kaybedersin,tamam yaptık bir hata,ama böyle davranarak beni kendinden soğutuyorsun dedi!yapmamamız lazım ılgınım daha sakin olmamız lazım eğer olabilirsek tabii,sinirlerimizi yeterince yıprattılar zaten,anlıyorum ben seni hemde çok iyi!

Son düzenleme:
geçmez canım geçmez....
bende geçmedi psikolojik tedavi görmeme rağmen geçmedi ve boşandım...

sana psikolojik tedavi önerebiliyorum ancak...
umarım sen de işe yarar.

3 ay kısa bi süre yaranın kabuk baglaması için.ve güven gittimi tekrarı bi okadar daha zor cnm.madem affettin ve halen eşinlesin.artık yüzüne vurmayı bırak bence.ne sana nede ona faydası yok zarardan başka.bu kadınların ne yazıkki kaderi galiba aldatılmak nesen ilksin nede son oalcaksın.o yüzden kendini üzmeyi bırak.hayata dön bence.eşiniinde sürekli yüzüne vurmayıda bırak.sil baştan yapmaya çalış ne kadar zaman alsada senin için.kolay degil seni çok ii anlıyorum.ama yapabilecegin bişey yok.berabersen eskiyi bırakamak zorundasın senin ve eşinin huzuru için.çok sık tekrarlaman onu eskiye döndürür unutma bunu.sen ilgili davran bence rol yap biraz eşine .erkekler fazla sıkıya gelemezler bilirisn.kendini üzme artık.yaşandı ve bitti de.sevgiyle ve umutla kal cnm...a.s.

kadınlar affeder ama neyi affettiklerini unutmazlar diye bir söz vardı. kesinlikle katılıyorum daha az acı vermesini sağlamak adına kendine daha çok vakit ayırabilirsin.

Eski konuna goz attim simdi hatirladim evet
o zaman da yazmisim ki esine çok is dusuyor diye...bu bunalimdan ancak kendisi seni çikartabilir
vede guvenini kazandirmasi lazim iken esin çok havali...takmiyor sanki
çok yanlis yapiyor ama...

biliyorum çok zor, unutmak mumkun degil zaten
uzerine dusme demekten baska hiç birsey diyemiyorum
ilgilenme onunla bi sure, bakalim napicak

off çok zor...yasayan bilemez tabi...sende ne acilar içerisindesin...
Allah yardimcin olsun canim ya
Insallah duzelirsiniz

ılgınım eşin aldatma olayından önce sana karşı nasıldı yine böyle soğukmuydu yoksa daha mı ilgiliydi.
açıkcası eşinin seni sevmediğini düşünmüyorum.çünkü eğer seni sevmesydi senden ayrılır başkasına giderdi madem hala senin yanında olduğuna göre seni gözden çıkarmamış demektir.bence sen hatasını sık sık yüzüne vurduğun için soğuk davranıyodur.daha öncede dediğim gibi bu olayı unut eşine lafını etme sen cool davran mesafeli ol üstüne düşme faydasını göreceksin

bu kadın ortaya çıkana kadar yani yaza kadar çok iyidi bana karşı.Ama hayatına biri girtikten sonra değişti.Haklısın aslında öyle.Bunu kendide dile getiriyo zaten bseni sevmesem neden hala yanında olayım diye işte ben çok güvensizim şuara.evet ben çok fazla ısıtıp önüne koyuyorum bunalıyo galiba.Bide kıyaslamamı yapıyo o kadınla bilmiyorum nekadar ağırıma gidiyo anlatamam.Ama konuşmalarından öyle çıkarıyourm.Resmen gözü açıldı adamın sanki.Eskiden ben gitme desem gitmezdi şimdi hiç dinlemiyo bile.Bi yapabilsem zaten öyle belkide düzelcek

Back
X