• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmanın acısı geçmez mi?

bende aldatıldım nerdeyse bir sene geçecek üzerindenama hiç unutamadım,ilk bir ay içinde 15 kilo verdim üzüntüden,bir hafta boyunca sadece su içtiğimi ve içtiğim suyu geri çıkardığımı biliyorum,veya suyun boğazımdan geçmediğini,bu durum yüzünden 2 hafta hastanede yattım.eşimin bu yaşattıklarını asla unutamam asla da istesemde unutamıyorum,eşim artık gözümün içine bakıyor olmasına rağmen.hala kafamda o kunuylşa ilgili bir sürü sorular oluyor,konuyu açmamak için sormuyorum,ama içim içimi kemiriyor,neydi bulamadığı,neydi istediği,yaparken hiç beni düşünmedimi,gibi sorular?hiç yediremedim kendime aldatılmayı,yeni olduğunda olay sormuştum derdin neydi?ne fazla geldi sana diye?bana seninle ilgili bir sorunum yok,sen mükemmel bir eşsin fakat değişiklik aradım dedi!kendi arzuları için beni yok etmişti,asla güvenemezsin artık eşine,belki yıllar sonra!bilemiyorum,ama ben attığı her adımı öğrenmek istiyorum.bu isteğimin önünede geçemiyorum,her an yine aynı hatayı yapacakmış gibi geliyor,ama tekrar yaparsa herşeyi bitireceğimide çok iyi biliyor,açık açık söyledim,bende hala ara sıra o kadınla hala görüşüyormusun diye soruyorum,maillerini bile hackledim eşimin ve onun,emin olmak için bişey bulamadım hatta kadının hayatında başka birinin olduğunu öğrendim ama içim hala rahat etmiyor,ya başkasıyla aldatırsa diye!ben bir senedir engel olamıyorum kendime,ama hatırlatmamak en iyisi aslında!herşeyi unutmuş gibi davranıp bolca sevgi gösterisinde bulunmam gerektiğini,onun istediği gibi olmam gerektiğini bana bolca tavsiye eden oldu,ama ben yapamıyorum bir gün yapsam diğer gün bana kızdığında dayanamıyorum hemen yüzüne vuruyorum.sanırım yüzlerine hatalarını vurduğumuz için,hep hatırlattığımız için soğuk duruyorlar,sonuçta buda sevgiyi bitiren bişey hataların sürekli gündeme getirilmesi,ama dedimya bende dayanamıyorum bende laf sokuşturuyorum.bunu yapmamamız lazım.benim eşim dedi zaten sen bunları hatırlattıkca hepten beni kaybedersin,tamam yaptık bir hata,ama böyle davranarak beni kendinden soğutuyorsun dedi!yapmamamız lazım ılgınım daha sakin olmamız lazım eğer olabilirsek tabii,sinirlerimizi yeterince yıprattılar zaten,anlıyorum ben seni hemde çok iyi!

of ya değişiklikmiş lanet olsun bu erkeklere.Benimkide bana şey dedi.Okadında güleryüz,tatlı dil,anlayış görmüş o yüzden yapmış.Çok iyi sohbet ediyorlarmış eşime çok değer veriyormuş.Telefon açtığında benim gibi nerdesin napıyosun sormuyomuş hatrını soruyormuş çok düşünceli bir kızmış öyle dedi utanmadan bana.Oniye sorgulasınki zaten ikinci kadın olmayı göze almışçAh be bıktım artık aklımdan çıkarmam lzım.'=2009 çok uğurlu gelir inşallah.ben kendi kendime dün söz verdim bakalım kaç gün uygulayabileceğim.Bence sende kendine söz ver arkadaşım götlerini (afedersin) kaldırmayalım sorup durupta.

of ya değişiklikmiş lanet olsun bu erkeklere.Benimkide bana şey dedi.Okadında güleryüz,tatlı dil,anlayış görmüş o yüzden yapmış.Çok iyi sohbet ediyorlarmış eşime çok değer veriyormuş.Telefon açtığında benim gibi nerdesin napıyosun sormuyomuş hatrını soruyormuş çok düşünceli bir kızmış öyle dedi utanmadan bana.Oniye sorgulasınki zaten ikinci kadın olmayı göze almışçAh be bıktım artık aklımdan çıkarmam lzım.'=2009 çok uğurlu gelir inşallah.ben kendi kendime dün söz verdim bakalım kaç gün uygulayabileceğim.Bence sende kendine söz ver arkadaşım götlerini (afedersin) kaldırmayalım sorup durupta.

canım bir haftadır3-4 gündür kendimi tutuyorum,aldatmadan sonra daha ilgili davranmaya başlamıştı ama ben kavga çıkarıyordum bunları ona hatırlatarak,bir kaç gündür ben hatırlatmadığım için kavga etmiyoruz,daha huzurluyum,hatırlatarak o kadınları unutmalarını da engelliyoruz aslında biz,benimkide ilk etapta değişiklik olduğu için yaptığını söylemişti,sonraki dönemlerde beni o kadınla kıyaslıyordu,o işte senden daha güler yüzlü,tatlı dilli,ilk defa kendimi bu kadar çok sevilmiş hissettim,evli olmama rağmen beni kabul ediyor,beni bırakmıyor diye,beni senden daha iyi anlıyor,demişti
eşim işi hakkında konuşmayı sever,o kadınla işyerinde beraber çalışıyordu,eşimin elemanıydı kadın,kimya muhendisiydi,onunla işi hakkında herşeyi daha güzel paylaştığını,benimse onun işi hakkında hiç bir şey anlamadığımı söylemişti,iş yerinde yaşadığı bütün zorluklarda o kadın yanında oluyormuş onun.falan filan...şimdi o işyerinden ayrıldı başka yerde çalışıyor,kendi akrabalarıyla beraber,o nedenle içim daha rahat! bir kaç defa kadının maillerini hakcledim ben,kadının hakkındaki herşeyi biliyorum o sayede kırabilmiştim maillerini kadının başka erkeklerlede görüştüğünü gösterdim ona,ondan sonra o kadından soğumaya başladı benimki,ama ben 3-4 ay bu duruma fazla mudahale edemedim,benim bildiğimi bildiği halde devam etti! birde sende kabullen bu durumu herşeyi senin uzerine geçireyim bak o hiç bişey beklemeden benimle birlikte olmaya razı,sen beni hiç sevmedin,o nedenle benimle her durumuma rağmen birlikte olmuyorsun,gibi kelimeler sarfetti bana hep!ben onu seviyordum ama ben ondan o kadına gösterdiği ilginin yarısını bile evliliğimizin başından beri hiç görmedim,doğal olarak bende ona çok ilgili davranmadım,düşünsene evlendiğimiz ilk günlerden bu yana akşam eve geldiğinde bilgisayarını açıyor ve oyun oynuyordu,benimle bir kelime ettiği yoktu,ben yanına giderdim konuşmak için konuşma dikkatimi dağıtıyorsun derdi,çocuk yanına gider,bana al şunu başımdan derdi,bende zamanla bıkmıştım onun bu davranışlarından,son zamanlarda onu kendi haline bırakmıştım,bunları onunla konuştum bana karşı yaptığı hatalrı benim ona karşı yaptığm hataları hepsini konuştuk,ikimizde kendimizi değiştirdik biraz ,aldatmadan bu yana bana ve çocuğuna karşı çok ilgili,ama bana hep sahte geliyor bu ilgisi,bende kendime daha çok bakıyorum,konuşmak istediği her kon u hakkında bilgi sahibi olmaya başladım,hep çocuğum için canım yaa,çocuk olmasa inan bir dakika kalmaz ve mucadelede etmezdim onun için,bunları işte beynimde hiç çıkarıp atamıyorum.hem suçlu hem güçlüler,ben eşimin o kadınla erotik mailleri vardı ,onlarla tehdit ettim,eğer bitirmezsen bu mailleri onun ve senin bütün çevrene yollarım diye,korkudan bıraktı belkide benimki!bilemiyorum ama çok yorulduğu hissediyorum artık,

bende aldatıldım bende aacı çekiyorummm geçmiyor acısı kızlar geçmiyorr 3 ay olmuş bende 3. günüe giriyorumm ooff anam ooffff

bir söz vardır " KADINLAR AFFEDER AMA ASLA UNUTMAZLAR" durumunuz bunu açıklıyor aslında...bence profesyonel bir yardım almak dışında bir çare yok birbirinizi seviyorsanır ,eşiniz sizi bu olay dışında utlu ediyor ve ayrılmayı düşünmüorsanız.......bence gidip rahatlayın ,yol göstersinler, yardım etsinler kendizine de zehir etmeyin evliliğinizi diye düşünüyorum ..Alah gönlünüze göre versin..

Aradan 3 ay değil yıllar da geçse bunun acısı geçmez. senin sevgin de bittiği zaman, birlikte olmak bir görev ve alışkanlık haline geldiği zaman azalır ancak . yada aldırmaz bir hale gelirsin. şimdi çocuğun küçük diye düşünüyosun ama büyüyünce daha zor oluyor. aslında hiç bir erkek için kendine olan saygını ve özgüvenini zedelemeye değmez. geçmiş olsun canım. herşey olacağına varır.yıpratma kendini.

canım bahane bunlar bahane..onlar sohbet etmek istedi de biz etmedik mi?? ayrıca tüm evin ve çocuğunun sorumluluğu gibi ciddi konular var evlilikte konuşmak sıkıyo tabi o kadının hiç bi sorumluluğu yok yapmacıktan lay lay lom yapacak..emin ol kahır çekmez öyleler..iyi günde yanlarında olurlar erkeklerin paraların yer gönüllerini eğler başka bir limana giderler ama biz fedakarızdır hiç göze görünmese de..sonra da sıkıcı oluruz çünkü fingirdeyemeyiz ister istemez adam zaten hal mi bırakır insan da güler yüz gösterecek:oklava: ev işleri çocuk bakımı adama hizmet et kanana görümce dirdirı çek kendine zaman bile ayıramazsın ama beyfendiler bize destiek olacağı yerde sen çok sıkıcısın ben de başkasına gittim Çok üzgünüm çoook bak bak ben niye gitmiyorum o zaman sen bana ilgi göstermeyince benimle konuşmayınca bizim hakkımız değil mi ilgi sevgi görmek..o yüzden hiç kendini suçlama o kendini rahatlatmak için seni suçluyo vicdanını rahatlatmak için..sende bi eksiklik yok asıl eksik o kadınlar ahlaktan eksik :oklava:

canım bir haftadır3-4 gündür kendimi tutuyorum,aldatmadan sonra daha ilgili davranmaya başlamıştı ama ben kavga çıkarıyordum bunları ona hatırlatarak,bir kaç gündür ben hatırlatmadığım için kavga etmiyoruz,daha huzurluyum,hatırlatarak o kadınları unutmalarını da engelliyoruz aslında biz,benimkide ilk etapta değişiklik olduğu için yaptığını söylemişti,sonraki dönemlerde beni o kadınla kıyaslıyordu,o işte senden daha güler yüzlü,tatlı dilli,ilk defa kendimi bu kadar çok sevilmiş hissettim,evli olmama rağmen beni kabul ediyor,beni bırakmıyor diye,beni senden daha iyi anlıyor,demişti
eşim işi hakkında konuşmayı sever,o kadınla işyerinde beraber çalışıyordu,eşimin elemanıydı kadın,kimya muhendisiydi,onunla işi hakkında herşeyi daha güzel paylaştığını,benimse onun işi hakkında hiç bir şey anlamadığımı söylemişti,iş yerinde yaşadığı bütün zorluklarda o kadın yanında oluyormuş onun.falan filan...şimdi o işyerinden ayrıldı başka yerde çalışıyor,kendi akrabalarıyla beraber,o nedenle içim daha rahat! bir kaç defa kadının maillerini hakcledim ben,kadının hakkındaki herşeyi biliyorum o sayede kırabilmiştim maillerini kadının başka erkeklerlede görüştüğünü gösterdim ona,ondan sonra o kadından soğumaya başladı benimki,ama ben 3-4 ay bu duruma fazla mudahale edemedim,benim bildiğimi bildiği halde devam etti! birde sende kabullen bu durumu herşeyi senin uzerine geçireyim bak o hiç bişey beklemeden benimle birlikte olmaya razı,sen beni hiç sevmedin,o nedenle benimle her durumuma rağmen birlikte olmuyorsun,gibi kelimeler sarfetti bana hep!ben onu seviyordum ama ben ondan o kadına gösterdiği ilginin yarısını bile evliliğimizin başından beri hiç görmedim,doğal olarak bende ona çok ilgili davranmadım,düşünsene evlendiğimiz ilk günlerden bu yana akşam eve geldiğinde bilgisayarını açıyor ve oyun oynuyordu,benimle bir kelime ettiği yoktu,ben yanına giderdim konuşmak için konuşma dikkatimi dağıtıyorsun derdi,çocuk yanına gider,bana al şunu başımdan derdi,bende zamanla bıkmıştım onun bu davranışlarından,son zamanlarda onu kendi haline bırakmıştım,bunları onunla konuştum bana karşı yaptığı hatalrı benim ona karşı yaptığm hataları hepsini konuştuk,ikimizde kendimizi değiştirdik biraz ,aldatmadan bu yana bana ve çocuğuna karşı çok ilgili,ama bana hep sahte geliyor bu ilgisi,bende kendime daha çok bakıyorum,konuşmak istediği her kon u hakkında bilgi sahibi olmaya başladım,hep çocuğum için canım yaa,çocuk olmasa inan bir dakika kalmaz ve mucadelede etmezdim onun için,bunları işte beynimde hiç çıkarıp atamıyorum.hem suçlu hem güçlüler,ben eşimin o kadınla erotik mailleri vardı ,onlarla tehdit ettim,eğer bitirmezsen bu mailleri onun ve senin bütün çevrene yollarım diye,korkudan bıraktı belkide benimki!bilemiyorum ama çok yorulduğu hissediyorum artık,

Evet canım ya konuyu açmazsan iyiler dediğin gibi bende işte kendimi 1 gün tutsam 2. gün patlıyorum.Az önce aradım telefonu meşgul çalışıyordu hemen içim içimi kemiriyo onunlamı konuştu diye.Aradı sordum kiminle konuşuyordun diye aman allahım sormaz olaydım bağırıp çağırıp suratıma kapatı.Al işte bu akşamda iğrenç geçer şimdi.Ya lanet olsun böyle bişey yapmasaydı da bunları düşünüp durmasaydım.Aynı senin eşinin söylediklerini duydum bende eşimden.O benimle ilgileniyordu,düşünüyordu beni sorgulamıyordu falan filen.Bi de o ..ahpeleri savunmuyorlarmı deliryorum ya.İnşallah geçer ben kendimdeki hataları biilyorum çok sorgulamalarım falan onları bitirmem lazım ama hala yüzde yüzlük bir değişim yok bende.Yok artık kesinlikle bitti deyip yeminler ediyo zaten o kız ordan gitti diyor memleketine ama gelde inan.Benim de eşimin elemanıymış o kız.Temmuzda ayrılmış işten üniersite öğrencisi.İşten ayrıldıktan sonra dahada alevlenmiş aşkları resmen telefon dökümlri onu gösteriyor.Temmuzdan sonra arama deli gibi artmış.beni aramamış onu aramış.Eşimin söyldiğine göre kızın okulu ekimde bitmiş ve memleketine geri dönmüş.Eşim ama hala seyahate gidiyor 2 yada 3 gece kalıyorda gece gezmeleri de devam bi değişiklik yok.Ama söylediğine göre artık okız orda yokmuş ve kesinlikle görüşmüyormuş.Zaten aralarındaki ilişki değil sadece ileri bir dostlukmuş bakarmısın modernliğe.Bende öyle samimi bir dostluk kurayım bukadar normalse diyorum kıyameti koparıyor.Of be arkadarşım hepsi birbirinden bok.Aslında bunlara en büyük ceza ne biliyormusun gerçekten çok doğru psikologa gidiyorum da o anlattı.Görmezden gelmek en büyük ceza.Çünkü bir insanı önmsememk o insana verbileceğin en büyük cezaymış ama bizim ..küzler anlarmı bilemem....mutlu kal

bir evlilik birliği içinde aldatılan kadın barıştıktan sonra nasıl davranmalı konusunda pek bir şey yazamayacağım ama.. bu konuyu açtığınız için teşekkürler.. bir şekilde çoğu kadın aldatılmıyor mu...

geçer mi aldatılmanın acısı?

aldatılmanın acısI GEÇMEZ
hasta eder insanı. gereğinden fazla şüpheci eder. her masum insana kuşkuyla bakan yarı kalpsiz bir psikopat olursunuz zamanla. bir daha eskisi kadar güvenmek ne mümkün...
ister tek gecelik ilişki olsun, ister küçük kısa bir flört, ister sadece tensel olsun, ister gönül macerası..
aldatılan kadın ayrılsa da aldatan erkekten, aşkını sevgisini atsa da zamanla içinden o sızı dinmez.

hele bir de aldatıldığını bildiği halde 'celladını' hala -herşeye rağmen- seven kadınlar vardır ki içlerindeki sevgiyi söküp atabilmek adına delirirler her gece...
unutup sevgilerine sarılmaya çalışsalar, aldatılmanın acısı sızlatır daima yüreklerini. gurur incinir, aşk incinir.. temiz çocuksu bir kalp incinir.
sevgiyi söküp bağırlarından, yeni bir yol çizmek isteseler kendilerine, yaşananların izi kalır bir kere, silinmez... güven duygusu incinir, inanç incinir...

erkek aldatır ve yaşar geçer .
kadın aldatılır ve bir ömür sürer gönül ağrısı..

kabuk bağlayan yaraların içi sızlar.
bu yarayı sadece kadın bilir.
onu önce ölmenin eşiğine getiren yara, zamanla diriltir, güçlendirir kadını.
ama aşk, asla iyileşmez tamamen...

kul hakkı ya..
aldatan tüm erkeklerin günahı vebali her iki cihanda boyunlarına olsun..

Son düzenleme:
bir evlilik birliği içinde aldatılan kadın barıştıktan sonra nasıl davranmalı konusunda pek bir şey yazamayacağım ama.. bu konuyu açtığınız için teşekkürler.. bir şekilde çoğu kadın aldatılmıyor mu...

geçer mi aldatılmanın acısı?

aldatılmanın acısI GEÇMEZ
hasta eder insanı. gereğinden fazla şüpheci eder. her masum insana kuşkuyla bakan yarı kalpsiz bir psikopat olursunuz zamanla. bir daha eskisi kadar güvenmek ne mümkün...
ister tek gecelik ilişki olsun, ister küçük kısa bir flört, ister sadece tensel olsun, ister gönül macerası..
aldatılan kadın ayrılsa da aldatan erkekten, aşkını sevgisini atsa da zamanla içinden o sızı dinmez.

hele bir de aldatıldığını bildiği halde 'celladını' hala -herşeye rağmen- seven kadınlar vardır ki içlerindeki sevgiyi söküp atabilmek adına delirirler her gece...
unutup sevgilerine sarılmaya çalışsalar, aldatılmanın acısı sızlatır daima yüreklerini. gurur incinir, aşk incinir.. temiz çocuksu bir kalp incinir.
sevgiyi söküp bağırlarından, yeni bir yol çizmek isteseler kendilerine, yaşananların izi kalır bir kere, silinmez... güven duygusu incinir, inanç incinir...

erkek aldatır ve yaşar geçer .
kadın aldatılır ve bir ömür sürer gönül ağrısı..

kabuk bağlayan yaraların içi sızlar.
bu yarayı sadece kadın bilir.
onu önce ölmenin eşiğine getiren yara, zamanla diriltir, güçlendirir kadını.
ama aşk, asla iyileşmez tamamen...

kul hakkı ya..
aldatan tüm erkeklerin günahı vebali her iki cihanda boyunlarına olsun..

allah yanlarına bırakmıcak eminim...

Biz bekarlara belki cevap vermek kolay gelir. Ne de olsa aman ya bırakırım gider düşüncesi kabul görür. Ama sizin durumunuz gerçekten çok zor. Ben hep derim şiddetin (gerek manen gerek maddeten) ve aldatmanın affı olmaz. Yani insanın ancak ağzı affeder. Yürek hep kanar heralde. Allh hiçbirimizin başına vermesin.
Siz de bence artık üstüne gitmeyin. "Bir şeyi kırk kere söylersen olur." derler. Artık adam gitmiyorsa da "Gitsem içim yanmaz bu kadar lafa. Nasılsa beni gtmesem de gidiyor zannediyor." diyip buna tekrar da yönelebilir. Evet unutmak gerçekten zor ama unutmak zorundasınız galiba. En azından çocuğunuz için bunu yapmalısınız. :teselli: Yapamıyorsanız da bir psikologdan yardım alın bence. Unutmayın önemli olan sizin zihin sağlığınız ve bozulmuş gibi görünüyor. Belki de erkekleri çok sevdiğimiz çok bağlandığımız içindir bunlar. Bakın kendinizi nasıl heba ediyorsunuz. Ama onun umrunda mı? Demesi kolay biliyorum ama silkinin kendinize gelin. Her yeni gün hayat yeniden başlar unutmayın. Bence yaşadığınız anların kıymetini bilin. Çocuğunuz var sonuçta ve eminim seviyorsunuzdur eşinizi, "Gidiyorsa gitsin! Yolun açık olsun'" diyemeseniz bile kendi ruh sağlığınız ve gururunuzdan ödün vermeyin. Allah yardmıcınız olsun.:1hug:

Aldatılmanın acısı geçmiycek malesef canım ama yaran kabuk bağlıycak sen hatırladıkçada kanıycak madem eşinden ayrılmadın bir şans verdin devam ettin ona göre rolunu oynuycaksın kilitlenip kalmışsın şüphelerin devam ediyor bu durumdan çıkmanda oldukça güç ama senin elinde olan bişey ve eşinde seni seviyor olmasaydı gerçekten şuan evli kalmazdınız inşallah herşey düzelir aynı hatalar birdaha tekrarlanmaz yoksa bu senin hayatını iyice zindana cevirir yinede üzerine zorda olsa acılarının sünger çekmeye çalış a.s.

Canim aldatilan esler icin yazilmis bir yigin kitab var, mutlaka arastir, bul, al ve oku. Bu konuyu esine asla ve asla birdaha acma. O bile galiye almiyorsa, sen hic alma!
Böyle devam edersen zaten baskasini bulacagi kesin, illede ayni kiz olacak degilya, adamda mutsuz sonucta. Kendine odaklan, kendine deger ver, kendini süsle, kendini gelistir, kendi ayaklarin üstünde durmaya calis, kizinla ilgilen, onu gezdir, yeni birseyler yap, kursa git, kendinle mesgul ol, dua et.

Sen ona deger vermedikce o sana daha cok deger verecektir, doganin kanunu bu.

Kiz kardesimin cok güzel bir sözü olmustu birkez, onuda yazayim: "Sanki o su an hayatinda yokmus gibi davran. Onsuz yasamaya alis. Sorma, arama. Tamam geldigi zaman hos bes. Ama icinden onu adim adim sil"

Silmeye gerek kalmiyor, onla ilgilenmedikce, üstüne düsmedikce, kendine odaklandikca, seni yavas yavas kaybettigini anladigi anda mutlaka ve mutlaka erkek degisiyor.

Kiz kardesimin cok güzel bir sözü olmustu birkez, onuda yazayim: "Sanki o su an hayatinda yokmus gibi davran. Onsuz yasamaya alis. Sorma, arama. Tamam geldigi zaman hos bes. Ama icinden onu adim adim sil"

Silmeye gerek kalmiyor, onla ilgilenmedikce, üstüne düsmedikce, kendine odaklandikca, seni yavas yavas kaybettigini anladigi anda mutlaka ve mutlaka erkek degisiyor.

çok doğru gerçekten haklısınız biliyorum.Başarabildiğim birkaç gün böyle davranmıştım ve cidden ben aramadıkça o aradı o merak etti ama ben devam ettiremediğim için bi işe yaramadı.cidden uğraşmak çok zor sinirlerimi çok yıpratıyo artık eşim inadına da yapıyo sen bana güvenmedikçe bende sana normal davranmıcam diyo.Bu nebiçim haksızlık anlaymıyrm ben hem suçlu hem güçlü.Şİmdide eve geç geliyo orda burda oyalanıyo ben farkediyorum resmen oyalanıyo işi oldulğundan değil.Artık neden bilmiyorum ama ya beni daha da sinir etmek için yada dır dır dinlememek için.Düzelmem lazım gerçekten dediğiniz gibi o kadın bittiyse bile başka bitane bulacak bu gidişle.Bu ne biçim iş ya biz hiç gibi hem aldatılan ol hem dır dır etme biran önce düzel bu ne biçim iş anlamıyorum vallahi usandım evlendiğime bin pişmanım resmen.

Şunu da söylemeden geçemeyceğim girdiğiniz her ortamda da eskiyi anmayın
kendinize yeni uğraşlar geliştirin
kısacası değiştirmeyin kendinizi ama YENİLEYİN
birde güçlü olduğunuzu eşinize hissettirin
o zaman herşey daha kolay yoluna girecektir

Ilgıncım beni ii dinle bende yaşadım ve benimde bir kızım var,aldatılmanın cinsel düşünsel olduguna inanmayanlardanım.bende cinsellik olmadı ama kızla gezmiş msnde görüşmüş bende hemen yakaladım.2008 agustos ayı..malesef kızlar bizler gibi değil o kızları çözemedim acizler not bırakmış ve tanışmışlar yani kız not bırakmış.eşimde aramış.ne kadar rahat bende üniversiteyi dışarda okudum ama asla yapmadım böle şeyler.neyse bizle evlenmişler ki farklıyız bunu unutma.erkek kolay evlenmez imza atmaz.bu senin 1-0 önde oldugunu gösterir.bende unutamıyorum 5 ay geçti,şu andada depreştiğim için girdim içerde kızımla oyun oynuyorlar bende nette rahatlamaya çalışıyorum.içim ılık ılık yanımda olmasına ragmen ,nefes alamıyorum sanki.ayrı yerlerde aynı duyguları paylaşıyoruz.bak şimdi önce derin bir nefes al canım ..benim taktiğimi söylüyorum kızın var ve sana ait eşini sana ait mal gibi düşün sen istediğin zaman seviş beraber ol kadın ol canın istediğinde ,pat diye iş yerine git -ben de çalışıyorum öğle araları baskın yaparım-ama gülerek benim aşkı ne yapıyor özledim de..şaşırsın ama bak istediğinde yap biliyorum genelde istemiyorsun ama istediğin ona karşı depreştiğin mutlaka olmuştur.ben de çok laf çarparım o acı çeksin diye o da aynı senin eşin gibi umursamaz davranır.çalışıyomusun bilmiyorum ama işine sahip çık ,gelecegin saglamlaştırmanın yoluna git.stratejik ol ki Allah göstermesin birdaha oldugunda ciddi kararlar alabilesin..ben düşündüm seviyorum zaten bu korkumuzda nefretde sevdiğimizde kaynaklanıyor...(bu arada bende daha gecen hata okızı buldum ailesiyle konuştum bak aradan 5 ay gecmesine ragmen iğrenç bir aileydi ve kızlarını korudular aşşalık insanlar ama kız dayak en azında birtokat yedi şükür ama çok yanlış yaptığımı düşünüyorum çünkü onu yapabilecek kızların aileleride saglıksız luyorlar ki o kızlar evli adama bakabiliyolar o yüzden şunu unutma afedersein it iti ıssırmıyor,kocama acıdım düşünebiliyomusun sapık ilan edildi okızın ailesi tarafından ama haddlerini bildirdim eşimi korudum..çünkü eşim biliyorum saf bir yanı var,)herneyse gülüyorum şu anda çünkü benim gibi birinin uğraştığı şeylere bak dedektiflik..eşlerimiz saf olmasa zaten böyle birşeye kalkışmazlar.birde eski seni düşün özeleştirini yap...mutlaka eksikliklerin var evet bizler seviyoruz dürüstüz ama var be güzelim birşeyşer mesela ben çok konuşurum aşşalardım eşimi, kıyaslardım başka kocalarla,geçen haftaya kadar bu aldatılma olayını bile dalga gecer gibi görümceme ve kocasına onun yanında açtım bozulmadı bile yüzsüz...yani biz yapıyoruz AÇMA!!!!!!ok.unut diyemem bende unutmadığım için buradayım ama AÇMA okonuyu...çünkü inan biz yıpranıyoruz çocuklar yıpranıyor....onların yıpranması beni pek ilgilendirmiyor..ama BEN önemliyim ..bu gece berber olamk istiyorsam olacagımdır..hemde kahkalarla doya doya .o bunda etkileniyor hani derler ya kadın evinde hizmetçi yatakta ... işte onu yapıyorum.onun çok hoşuna gidiyor..birde çocugu ne kadarlık bilmiyorum ama biz çocuktan sonra baglanıyoruz bebeklere unutuyoruz eski cilveleri...bak onu da şöyle çözüyorum kızımın bakıcısı var her zaman değil bazen hafta sonları bırakıyorum bakıcımda sağolsun bildiği için yardım ediyor bana.(çoukda yaşıyor çünkü o ortamda uzaklaşsa daha iyi oluyor,kızm 2.5 yaşında bazen ona kızıyorum onun çocugusun diyordum düşünsene o kadar nefret ediyordum )biz sanki eskisi gibi çıkıyormuşuz gibi gezip tozup eve gelip ....tam bir bagımsız kadın erkek oluyoruz ..kızım nerede dediğinde o emin ellerde seni istiyorum,senle sadece senle olmak istiyorum diyorum ...ağzını bıçak açmıyor..süpper oluyor....çatlasınlar koca benim ben istediğim an olur herşey diyeceksin.ayrıca karı kocaları arkadaşlarınız varsa akşam görüşün çagırın yada siz gidin kakari kikiri yap depreştiğin zamanlar...Kendini SEV....Eşine güzel sözler söyle şimdi başkaları yorum yaparlar hemen söyleyeyim o kızlar onları övdükleri için kayıyor erkekler bunu unutmayın...bşanmak kadının kaybetmesidir..prof.nevzat tarhanın aldatmayla ilgili yazılarını okuyun şiddetle tavsiye ediyorum..o der ki..erkek çamura düşmüş altın gibidir..onu atmayın alın silin yıkayın altın altındır...ben onu yapıyorum kendim için kızım için ..çnkü seviyorum Sen buna karar ver önce SEVİYORMUSUN eşini..herşeyden arın dürüst ol.ben oldum ayrılacak gibi olduk..SEVDİĞİMİ ANLADIM..ve mcadele etmeye karar verdim..dediğin gibi sanki o değil ben aldatmış gibidim ama inan psikolojilerini anlıyorum İLGİ istiyorlar...KADIN istiyorlar..paylaşmak istersen konuşuruz kendine iyi bak.Bu sorunu Aşmamaız dileğiyle canım....

can0677, şimdiye kadar anlatılan aldatma hikayelerinin cevapları arasında en farklı olanı senin..herkes ayrıl terket sakın kesinlikle birlikte olma derken sen çok farklı bi yaklaşım benimsemişsin..ben sevişme konusunda açıkçası duygusuz olursa pek bişey hissetmiyorum yani sevildiğimden emin değilsem saygı duymuyorsam rahat olamıyorum kendimi veremiyorum..aklım soru işaretleriyle doluyken rol yapamıyorum içinden gelmeli önce..ve olaylar o denli yıpratmış oluyo ki bu cinsel hayatını da etkiliyo ...sen sevdiğine karar vermişsin ama bu sevgi içinde nefret de barındırıyo karışık duygular yani..ama son bir şans vermek isteyenler için deneyebiliyorlarsa denenebilecek bir strateji..gerçekten geri kazanmak isteyenler için tabi..

Ilgıncım beni ii dinle bende yaşadım ve benimde bir kızım var,aldatılmanın cinsel düşünsel olduguna inanmayanlardanım.bende cinsellik olmadı ama kızla gezmiş msnde görüşmüş bende hemen yakaladım.2008 agustos ayı..malesef kızlar bizler gibi değil o kızları çözemedim acizler not bırakmış ve tanışmışlar yani kız not bırakmış.eşimde aramış.ne kadar rahat bende üniversiteyi dışarda okudum ama asla yapmadım böle şeyler.neyse bizle evlenmişler ki farklıyız bunu unutma.erkek kolay evlenmez imza atmaz.bu senin 1-0 önde oldugunu gösterir.bende unutamıyorum 5 ay geçti,şu andada depreştiğim için girdim içerde kızımla oyun oynuyorlar bende nette rahatlamaya çalışıyorum.içim ılık ılık yanımda olmasına ragmen ,nefes alamıyorum sanki.ayrı yerlerde aynı duyguları paylaşıyoruz.bak şimdi önce derin bir nefes al canım ..benim taktiğimi söylüyorum kızın var ve sana ait eşini sana ait mal gibi düşün sen istediğin zaman seviş beraber ol kadın ol canın istediğinde ,pat diye iş yerine git -ben de çalışıyorum öğle araları baskın yaparım-ama gülerek benim aşkı ne yapıyor özledim de..şaşırsın ama bak istediğinde yap biliyorum genelde istemiyorsun ama istediğin ona karşı depreştiğin mutlaka olmuştur.ben de çok laf çarparım o acı çeksin diye o da aynı senin eşin gibi umursamaz davranır.çalışıyomusun bilmiyorum ama işine sahip çık ,gelecegin saglamlaştırmanın yoluna git.stratejik ol ki Allah göstermesin birdaha oldugunda ciddi kararlar alabilesin..ben düşündüm seviyorum zaten bu korkumuzda nefretde sevdiğimizde kaynaklanıyor...(bu arada bende daha gecen hata okızı buldum ailesiyle konuştum bak aradan 5 ay gecmesine ragmen iğrenç bir aileydi ve kızlarını korudular aşşalık insanlar ama kız dayak en azında birtokat yedi şükür ama çok yanlış yaptığımı düşünüyorum çünkü onu yapabilecek kızların aileleride saglıksız luyorlar ki o kızlar evli adama bakabiliyolar o yüzden şunu unutma afedersein it iti ıssırmıyor,kocama acıdım düşünebiliyomusun sapık ilan edildi okızın ailesi tarafından ama haddlerini bildirdim eşimi korudum..çünkü eşim biliyorum saf bir yanı var,)herneyse gülüyorum şu anda çünkü benim gibi birinin uğraştığı şeylere bak dedektiflik..eşlerimiz saf olmasa zaten böyle birşeye kalkışmazlar.birde eski seni düşün özeleştirini yap...mutlaka eksikliklerin var evet bizler seviyoruz dürüstüz ama var be güzelim birşeyşer mesela ben çok konuşurum aşşalardım eşimi, kıyaslardım başka kocalarla,geçen haftaya kadar bu aldatılma olayını bile dalga gecer gibi görümceme ve kocasına onun yanında açtım bozulmadı bile yüzsüz...yani biz yapıyoruz AÇMA!!!!!!ok.unut diyemem bende unutmadığım için buradayım ama AÇMA okonuyu...çünkü inan biz yıpranıyoruz çocuklar yıpranıyor....onların yıpranması beni pek ilgilendirmiyor..ama BEN önemliyim ..bu gece berber olamk istiyorsam olacagımdır..hemde kahkalarla doya doya .o bunda etkileniyor hani derler ya kadın evinde hizmetçi yatakta ... işte onu yapıyorum.onun çok hoşuna gidiyor..birde çocugu ne kadarlık bilmiyorum ama biz çocuktan sonra baglanıyoruz bebeklere unutuyoruz eski cilveleri...bak onu da şöyle çözüyorum kızımın bakıcısı var her zaman değil bazen hafta sonları bırakıyorum bakıcımda sağolsun bildiği için yardım ediyor bana.(çoukda yaşıyor çünkü o ortamda uzaklaşsa daha iyi oluyor,kızm 2.5 yaşında bazen ona kızıyorum onun çocugusun diyordum düşünsene o kadar nefret ediyordum )biz sanki eskisi gibi çıkıyormuşuz gibi gezip tozup eve gelip ....tam bir bagımsız kadın erkek oluyoruz ..kızım nerede dediğinde o emin ellerde seni istiyorum,senle sadece senle olmak istiyorum diyorum ...ağzını bıçak açmıyor..süpper oluyor....çatlasınlar koca benim ben istediğim an olur herşey diyeceksin.ayrıca karı kocaları arkadaşlarınız varsa akşam görüşün çagırın yada siz gidin kakari kikiri yap depreştiğin zamanlar...Kendini SEV....Eşine güzel sözler söyle şimdi başkaları yorum yaparlar hemen söyleyeyim o kızlar onları övdükleri için kayıyor erkekler bunu unutmayın...bşanmak kadının kaybetmesidir..prof.nevzat tarhanın aldatmayla ilgili yazılarını okuyun şiddetle tavsiye ediyorum..o der ki..erkek çamura düşmüş altın gibidir..onu atmayın alın silin yıkayın altın altındır...ben onu yapıyorum kendim için kızım için ..çnkü seviyorum Sen buna karar ver önce SEVİYORMUSUN eşini..herşeyden arın dürüst ol.ben oldum ayrılacak gibi olduk..SEVDİĞİMİ ANLADIM..ve mcadele etmeye karar verdim..dediğin gibi sanki o değil ben aldatmış gibidim ama inan psikolojilerini anlıyorum İLGİ istiyorlar...KADIN istiyorlar..paylaşmak istersen konuşuruz kendine iyi bak.Bu sorunu Aşmamaız dileğiyle canım....

öncelikle çok teşekkür ederim haklısın evet biz çocuk olunca boşluyoruz kocalarımmızı ama inan içimden bile gelmiyo ona iyi davranmak.ben iyi olunca oda düzeliyo.bi emin olsam bittiğine şu kızla görüşmediğine.hala bazen beni sinir etmeye çalışıyo.tuvalete girerken telefonu yanına alıyo mesela.oyun oynuyorum diyo ama bana mesaj atıyomuş gibi geliyo.ben yapma dedikçe inadına telefonla giriyor.sen taktiklerini yazmaya devam edersen sevinirim.saol öptm

Back
X