• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmanın acısı geçmez mi?

mademki affettin o halde konuyu artık açmamalısın. yaşadığın fırtınalar içinde kalmalı. eğer bunu yapamıyorsan evliliği bitirmelisin. böyle yaşaman mümkün değil. kızına bu şekilde daha çok zarar veriyorsun. aklın daima eşinde olduğu için kızına nitelikli zaman ayırdığını sanmıyorum. en kısa zaman psikolojik destek alarak bu sorunu aşmalısın. sevgiler...Şeniz

haklısın çok haklısın da bazı zaman geliyoki inasnın elinde olmaya biliyo konuyu açamamak.olayı öğrendiğimden beri psikologa gitmaya başladım.çokda yardımcı olduğunu düşünüyorum ama yeni yeni.

ah be canım nasıl dayandın?allah iyi sabır vermiş sana!ben bir kerede mahvoldum,ikinciye dayanazdım herhalde!benimki yemin etti bir daha yapmıcam diye,ama insan bunların yemininede inanamıyor,sürekli tetikteyim.ben o kadınla bittiğine eminimde,bir daha aldatırsa diye hep şüphedeyim.

ılgınım sen nasılsın kuzucuğum? senin ki bence konuşmuyor artık,sana karşı nasıl,hareketleri iyi yönde değişmeye başladımı?

iyiyim canımcım,saol bitanem benim ya inan desteklerin için.umarım konuşmuyodur bitanecim.evet evet hareketleri eskiye göre yüzbin kat daha iyi.

ılgınım naber nasılsın gelişmeler var mı eşin dönmüştür seyahatten..benim kız hastalandı onla ilgilendim..birr taraftan sevgili eşim deli etti..internette oyunu var darkobit diye ona sinirlendim...yani bu aralar pek kafamı toparlayamadım...bunalmış durumdayım....eve gitmek isytemiyorum kızın aglaması kocanın ilgisiz tavırları deli ediyor beni...düşünüyorum nasıl kendime gelirim diye uykusuzluk da çabası kzıım yüzünden...

ılgınım naberr nasılsın,gelişmeler ne şekilde gidiyor..bak bende sıkıntımı yazmıştım onu da aştık şükür....yani günler ve duygular değişkendir..o yüzden güçlü ol...kendine ii bak..bol şansss...

slm arkadaslar araniza yeni girdim sayfanin aldatilma temasi cok ilgimi cekti hepinizin hikayesinden nerdeyse tümü bendede var yani sözüm su ki bende sizdenim ve bu cok taze beni cok yaraliyor banada yardimci olabilirmisiniz yani manen buna cok ihtiyacim var buhran geciriyorum
simdiden tsk

slm arkadaslar araniza yeni girdim sayfanin aldatilma temasi cok ilgimi cekti hepinizin hikayesinden nerdeyse tümü bendede var yani sözüm su ki bende sizdenim ve bu cok taze beni cok yaraliyor banada yardimci olabilirmisiniz yani manen buna cok ihtiyacim var buhran geciriyorum
simdiden tsk

tabi ki canım yardım edebileceğimiz öyçüde ederiz ama en iyi yardımı sen kendin kendine edebilirsin..herşey içinde bitiyo ama burda yazılanları okumak yalnız olmadığını bilmek rahatlatıyo insanı..ya da aklına gelmeyen şeyler aklına geliyo..hep olumsuz düşünürken bir umut yeşerebiliyo içinde..hayatın bitmediğini herşeye rağmen devam ettiğini düşünmek bile güç veriyo canım..sen yaz içini dök..rahatla yeter ki..a.s.

tabi ki canım yardım edebileceğimiz öyçüde ederiz ama en iyi yardımı sen kendin kendine edebilirsin..herşey içinde bitiyo ama burda yazılanları okumak yalnız olmadığını bilmek rahatlatıyo insanı..ya da aklına gelmeyen şeyler aklına geliyo..hep olumsuz düşünürken bir umut yeşerebiliyo içinde..hayatın bitmediğini herşeye rağmen devam ettiğini düşünmek bile güç veriyo canım..sen yaz içini dök..rahatla yeter ki..a.s.
tsk canim
haklisin tabiki önce ben kendime yardim etmeliyim ama dedigim gibi olay cok yeniyani bir sey yokmus gibi davranmak cok kötü hep icime atiyorum resmen boguluyorum

ılgınım nasılsın sesin soluğun çıkmıyo? umarım iyisindir..haber et merakta bırakma bizi:))

canım merhaba evet uzun zamadır yazamadım evdeki internet kesiktide daha yeni açtırdık o yüzden uzk kaldım.allahıma bin şükür eşim şuara iyiye doğru gidio gibi.süphe çekecek pek bişey yapmıyo bende konuyu hiç açmıyorum yani aramız biraz daha iyi gbi.tabi tam beklediğim ve istediğim gbi değil ama işte idare ediyoruz.be biraz daha iyiyim

tsk canim
haklisin tabiki önce ben kendime yardim etmeliyim ama dedigim gibi olay cok yeniyani bir sey yokmus gibi davranmak cok kötü hep icime atiyorum resmen boguluyorum

canımcım öncelikle hoşgeldin aramızaa.vet cidden burda stres atabiliyorsun.özellikle şu olaydabana çok yardımcı oldu arkadaşlar saolsunlar.ama ben senin neyin var tam anlayamadım cnm.öptm

madem esınızı affettınız bu kadar cok dıle getırmemelısınız bu olayı..
cok fazla yuz goz olmussunuz..
adamın aklında yoksa bıle gunlerce lafını ederek aklına gıetıreceksınız..
artık gecmısı kapatın olan oldugu yerde kalsın ..
bır psıkologdan yardım almalısınız bence :kahve:

[B]sevgili Ilgınım,
Acı tecrübelerim var, bu akşam yazmıştım buraya , oo baktım ki kaptırmışım uzun uzun yazmışımm..özünde söyleyeceklerimi yazmamışım..
seni çok iyi anlıyorum, o kafanda ki sorular için için yiyip bitiriyor seni,eşine sormadan duramıyorsun, sorsan aldığın cevabın doğruluğuna güvenmiyorsun...günün yarısı yoğun nefretle, diğer yarısı çoçukları düşünüp nefretini öldürerek geçiyor..
Akşam işten eve geldiğinde nerdeydi ,neler yaptı ,telde ,msn de konuştumu ,buluştu mu gibi sorular beynini kemiriyor, her gün kendine söz veriyorsun bir daha konuyu açmayacam diyip yine de duramıyorsun...
Sabah işe giderken dolabını açıp kıyafet seçmesi,saçlarına jöle sürüp koku sürük evden çıkmasını sessizce izleyip nefretle doluyorsun di mi ? ooo daha neler neler ..

Ben çok fazla sormadım , konuyu yinelemedim,hiç hakaret etmedim,hiçbir hatasını yüzüne vurmadım..her yeminine her yalvarışına ve benim için döktüğü göz yaşına hep inandım,
insan bu kadarda rol yapmaz ki dedim..Gel gör ki hiçbir şeyi değiştiremedim..
son bir yıldır hep aynı şeyleri yaşadım.
o aldattı ......ben öğrendim....o yalvardı, intiharlar etti.... yeminler etti.... ben inandım...
ben affettim.... o tekrar o kıza döndü.... ben yine öğrendim... .....intihar , yeminlere devam...ben inanmaya devam..... affettim....
tekrar o kıza döndü.....ben yine öğrendim..... ARTIK AFFETMİYORUM...

Umarım senin eşin benim ki kadar yalancı olmaz,
Biz kadınlar bu durumlarda eşlerimizin sözlerine maalesef inanıyoruz , daha doğrusu inanmak istiyoruz.
Çoçuklarımız var ,yuvamız bozulmasın diye çabalıyorzu ama olmayınc olmuyor.

[/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
güven oyle bir şeyki..bir kere kaybettinmi yerine gelmiyor. ama karşındakini de bu kadar sıkmaya devam edersen tamamen kaybedebilirsin.

of canım ya inanamıyorum sana ya.nasıl sana niye sürekli dönüyo o zaman temelli o kadına gitmiyo gidiyo gidyo geri geliyo.of allahım sen koru ya.inşallah benim kide böyleçıkmaz.şimdilik allah şükür eskiye nazaran çok iyi gidiyo ama.beni şüphelendirecek hiçbişey yapmıyo cidden kızın meleketine döndüğüne inanamya başladım.çünkü eşim seyahate gittiğinde sapıtmıyo artık.saat 8lerde otele geliyo,her telefonumu rahatlıkla açıp konuşyo falan.napayım artık inanıp güvenmeye çalışyorum.şuan yapabileceğim bişey yok yedm bitirdim kandimi artık ve ruhen çok yoruldum yıprandım.

[B]sevgili Ilgınım,
Acı tecrübelerim var, bu akşam yazmıştım buraya , oo baktım ki kaptırmışım uzun uzun yazmışımm..özünde söyleyeceklerimi yazmamışım..
seni çok iyi anlıyorum, o kafanda ki sorular için için yiyip bitiriyor seni,eşine sormadan duramıyorsun, sorsan aldığın cevabın doğruluğuna güvenmiyorsun...günün yarısı yoğun nefretle, diğer yarısı çoçukları düşünüp nefretini öldürerek geçiyor..
Akşam işten eve geldiğinde nerdeydi ,neler yaptı ,telde ,msn de konuştumu ,buluştu mu gibi sorular beynini kemiriyor, her gün kendine söz veriyorsun bir daha konuyu açmayacam diyip yine de duramıyorsun...
Sabah işe giderken dolabını açıp kıyafet seçmesi,saçlarına jöle sürüp koku sürük evden çıkmasını sessizce izleyip nefretle doluyorsun di mi ? ooo daha neler neler ..

Ben çok fazla sormadım , konuyu yinelemedim,hiç hakaret etmedim,hiçbir hatasını yüzüne vurmadım..her yeminine her yalvarışına ve benim için döktüğü göz yaşına hep inandım,
insan bu kadarda rol yapmaz ki dedim..Gel gör ki hiçbir şeyi değiştiremedim..
son bir yıldır hep aynı şeyleri yaşadım.
o aldattı ......ben öğrendim....o yalvardı, intiharlar etti.... yeminler etti.... ben inandım...
ben affettim.... o tekrar o kıza döndü.... ben yine öğrendim... .....intihar , yeminlere devam...ben inanmaya devam..... affettim....
tekrar o kıza döndü.....ben yine öğrendim..... ARTIK AFFETMİYORUM...

Umarım senin eşin benim ki kadar yalancı olmaz,
Biz kadınlar bu durumlarda eşlerimizin sözlerine maalesef inanıyoruz , daha doğrusu inanmak istiyoruz.
Çoçuklarımız var ,yuvamız bozulmasın diye çabalıyorzu ama olmayınc olmuyor.

[/B]

Her insan hata yapabilir,kocan bu hatanın büyüğünü yapmış seni çok iyi anladım ama bir şans daha vermişsin .O zaman,unutmana ve unutmasına izin vermelisin sabrın ve güzel davranışların onun pişmanlığı olsun.kendin için yeni sayfa aç

çok haklısın ama artık allaha bin şükürki eskiye göre çok daha iyiyim çok düşünmüyorum güvanmeye çalışıyorum.

,çok haklısın hayatım aslında bu adi herifler bunu hakediyo hiç sesini çıkarmıcaksın bulacaksın birini ve öğrenmesini sağlıcaksın görece nasıl can acıtılır.ama işte o işin sonucu öyle olmaz benim bir kız çocuğum var.yapamam sırf ona inat olsun diye böyle bişey nasıl yapılabilirki anlamıyorum.o adi karıya gelince öyle çok ah ediyorumki ona huzurumu düzneimi bozdu benim oda aynı şeyi beklemediği br anda ve çocuğu varken yaasın inaşllah.ama benim kocamdada çok büyük suç var.hoşuna gitti tai öğrenci kız sorun yok şikayet yok hayat toz pembe.hegörüşmede laylaylom.öylemi sürcek sanıyo acaba.biz eşimle toplam 8 yıldır birlikteyiz 4 yıldır evliyiz.bizde öyledik üniversitedeyken unuttu o günleri işte böye oluyo evlenince çantada keklik oluveriyon bi anda.
allahıma bin şükür gün geçtikçe daha da düzeliyo gibi eşim.tabi bende düzeliyorum allah bi daha asla yşatmasın aman.telefonlara evde elini sürmüyo hep ortada duruyolar eve erken geliyo.seyaheatte içmelere gitmiyo erkenden otele gidiyo falan daha iyi sanki.benimle daha ilgili çocuğuylada.ne bileyim işte eski hali çok kötüydü benden nefret eder gibi bakıyodu resmen bende neye yoracağımı şaşııyordum aklıma böyle bişey gelmiyordu.şimdi daha iyiyiz inşallah bi daha asla bu hatayı yapmazda...
ben yıprancağım kadar yıprandım inan çöktüm.7-8 kilo verdim ekimden beri.

öncelikle merhaba ilgınım... ya ilgimi çekti okudum ve şok!!!oldum yaaa:1shok: bukadar acımasızca aldatılan bayan arkadaşlarıma öncelikle geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız:Saruboceq: tabi ne kadar atlatılabilirki bu tarz bişiy:çok üzgünüm: ya ben zaten bu "öğrenci" kızları anlamıorum ya!:kızgın: sanki afedersiniz okumak diil de maksat elalemin kocasına hava atıp kendini bi halt zannetmek! sanki öğrenci diil afedersiiz o...lar! ya:kızgın: sonradan görmeler nolucak:1shok: aylelerinin yanında yapamıorlar ya bazı şeyleri acısını başka yerde çıkarıolar! neyyse ya sinirlerim bozuldusenağlama ya kızlar bana kızcaksınız biliorum amma allah göstermesin ben sizin yerinizde olsam yani aldatılmış felan ozamn heralde ilk yapacağım şey beni aldatanı aldatmaktır!!!biliorum iyi bişiy diil amma acımı ancak misilleme yaparak dindirebilirdim heralde...üstelik o kızıda hep takp ederdim taaki evlenene kadar ve o kız evlendiinde bende onun kocasını ayartırdım! ne yapar eder ayartırdım ve onun kocasıda böylelikle o kızı benle aldatmış olcaktı kiii benim acım hafiflesin...zannediorum ancak böyle hafiflerdi acım...anca böyle egomu ve kırılmış gururumu azda olsa onarabilirdim heralde.... tabi başa gelince(allah korusun) nasıl olurdu bilemeem...inşallah da o acıyı tatmam aslaa..amiin...ya neden hep erkekler aldatabilior da kadınlar yapamıor anlamıorum ya!günahsa ikisinede günah ayıpsa ikisinede ayıp!!ahlaksızlıksa erkeğede ahlaksızlık bence...diimi ama yalanmı!

arkadaşım ne güzel çalışıorsun yani paranı kendin kazanıon neden bu pisliin kahrını çekionki:dilcikar: tamam anlıorum hani çocuun var ama çocuk sadece senin diilki onun da çocuu! birazda o düşünsn yani!!!:dilcikar: üstelik pişman olup kendini affedireceği yerde sanki gıcıklığına yapıormuş gbi birde telefonuyla lavaboya gidior ha!:kızgın: valla kötükedihüso boğasım geldi hem kocanı hemde o kızı!allahta havale ediorum o o...kızıda:oklava: kendini genç güzel zannedior amma gün gelecek ondan daha güzelleri ve gençleride yetişecek ozmn ona da aynısı yapılsa ne yapacak aceba hanım efendi?!
bidaha denemk istiorum diorsan ozmn SORU SORMA ADAMA! unutmaya çalış biliorum imkansız gbi ama denemeyi göze aldıyasan unutmak zorundasın zaten piskolağa da gidirmuşun... onun dedklerini harfi harfiyyen uygula ok... cool ol kafaya takma bence zaten yapacağını yapmış! bundan sonra daha ne kaybedebilirsinkiCADIARZU yani adam zaten yapmış yapacağını bundan ötesi daha yok! sen kafaya takmakla sadece kendine zarar veriosun güzelim... hayatını senin değerini bilemeyen biri için çürütmeye değermi!? "senin ihanetinle yana yana bu ömrü heba mı edeyim "dio rafet el roman ve nede güzel demiş diimi... hem zaten yapacağı varsa sen zaten durduramazsın ki! amma hatalrının olduunu düşünüorsan onları düzelt, geçmişi sil,soru sorma kesinlikle,sende güler yüz göster felan bakalım ozaman ne bahanesi olcak beyfendinin!!
(allah göstermesin) ya çok zor bi durum... benim kocam allahın izniyle beni aldatmadı amma benden gizli jennifer lopez filmi izlemişti de bende öğrendim tabi paranoya oldum... düşün yani adam sadece film izledi ama ben kendimi çok kötü hissettmiştim sanki allah korusun aldatılmış gbi... bu aldatanlar karşı tarafa ne biçim bi hasar verdiklerinin farkında diiller!
bu ülkede erkekler elini kolunu sallaya sallaya aldatıorlar amma kadına gelince::enbuyukkk: olur ya ona accayip derecede sinir oluorum amma o biçim yani!!!
bence aldatılana aynı acyı tattırmak lazım amma nerdeeee... tabi günah olduundan allha karşı sorumluyuz,o ök..lerin yüzünden kimse ahiretinide unutmaması lazım amma insan nefsi işte kin güdüyor...aynısını oda yaşasın istiyor...amma olmuyor işte...allah sabır versin inşallah mutlu günler hepimiizn olur amiin... :1hug:

zaman geçtikçe duyguların ilk günkü kadar yoğun olmuo elbette ama yine de içinde kalır acısı.çok kötü bişi.ben boşanırdım yoksa hayatı ikimizede daha fazla zindan ederdim.biliyorum kendimi yanii

affettim demekle affetdemezsin aslında..bence affetmek unutmaktır o yaşananları..
ama unutmazsında...hep aklının bi köşesinde kalır..aldatıldımmı bilmiyorum..
ama hep de söylerim aldatırsa beni yok bilecek..anında çekip giderim...bundan da şüphesi yok zaten..
kaybedecek bişeyim yok..26 yaşımdayım ve yeni bi hayat kurarım..ardıma bile bakmam..hele bide hem suçlu hem güçlüyse dünyayı dar ederim ona!!!

arkadaşlar bu boşanırım lafını etmeyin yaa okuyorum da ....kolay değil sadece başa gelmesin diyorum başka da birşey demiyorum...çocuk varken nasıl boşanacaksınız ki..yani eğer zaten boşanmayı göze alıyorsanız siz de hata yapıyorsunuz demektir..stratejik davranacaksın..ılgınım bilir..beni bir kız çocugum var ve baba delisi anne babamı sev diyor 2.5 yaşında ki kızım öp diyor ..yani o cocuk babayı anneyi yanında ve yakın görmek istiyor...inanaın çok zor....Bence ölseler daha iyi anılardaki babayı anlatırsın Kader dersin Allah alıyor çünkü.. ama yaşıyorken ayırmak olmaz..NAsıl Bizim aldatılmayı haketmiyorsak kızlarımızda babasız büyümeyi haketmiyor...umarım anlatabilmişimdir..sevgiler.....

Back
X