öncelikle merhaba ilgınım... ya ilgimi çekti okudum ve şok!!!oldum yaaa:1shok: bukadar acımasızca aldatılan bayan arkadaşlarıma öncelikle geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız:Saruboceq: tabi ne kadar atlatılabilirki bu tarz bişiy:çok üzgünüm: ya ben zaten bu "öğrenci" kızları anlamıorum ya!

sanki afedersiniz okumak diil de maksat elalemin kocasına hava atıp kendini bi halt zannetmek! sanki öğrenci diil afedersiiz o...lar! ya

sonradan görmeler nolucak:1shok: aylelerinin yanında yapamıorlar ya bazı şeyleri acısını başka yerde çıkarıolar! neyyse ya sinirlerim bozuldusenağlama ya kızlar bana kızcaksınız biliorum amma allah göstermesin ben sizin yerinizde olsam yani aldatılmış felan ozamn heralde ilk yapacağım şey beni aldatanı aldatmaktır!!!biliorum iyi bişiy diil amma acımı ancak misilleme yaparak dindirebilirdim heralde...üstelik o kızıda hep takp ederdim taaki evlenene kadar ve o kız evlendiinde bende onun kocasını ayartırdım! ne yapar eder ayartırdım ve onun kocasıda böylelikle o kızı benle aldatmış olcaktı kiii benim acım hafiflesin...zannediorum ancak böyle hafiflerdi acım...anca böyle egomu ve kırılmış gururumu azda olsa onarabilirdim heralde.... tabi başa gelince(allah korusun) nasıl olurdu bilemeem...inşallah da o acıyı tatmam aslaa..amiin...ya neden hep erkekler aldatabilior da kadınlar yapamıor anlamıorum ya!günahsa ikisinede günah ayıpsa ikisinede ayıp!!ahlaksızlıksa erkeğede ahlaksızlık bence...diimi ama yalanmı!
arkadaşım ne güzel çalışıorsun yani paranı kendin kazanıon neden bu pisliin kahrını çekionki:dilcikar: tamam anlıorum hani çocuun var ama çocuk sadece senin diilki onun da çocuu! birazda o düşünsn yani!!!:dilcikar: üstelik pişman olup kendini affedireceği yerde sanki gıcıklığına yapıormuş gbi birde telefonuyla lavaboya gidior ha!

valla kötükedihüso boğasım geldi hem kocanı hemde o kızı!allahta havale ediorum o o...kızıda

klava: kendini genç güzel zannedior amma gün gelecek ondan daha güzelleri ve gençleride yetişecek ozmn ona da aynısı yapılsa ne yapacak aceba hanım efendi?!
bidaha denemk istiorum diorsan ozmn SORU SORMA ADAMA! unutmaya çalış biliorum imkansız gbi ama denemeyi göze aldıyasan unutmak zorundasın zaten piskolağa da gidirmuşun... onun dedklerini harfi harfiyyen uygula ok... cool ol kafaya takma bence zaten yapacağını yapmış! bundan sonra daha ne kaybedebilirsinkiCADIARZU yani adam zaten yapmış yapacağını bundan ötesi daha yok! sen kafaya takmakla sadece kendine zarar veriosun güzelim... hayatını senin değerini bilemeyen biri için çürütmeye değermi!? "senin ihanetinle yana yana bu ömrü heba mı edeyim "dio rafet el roman ve nede güzel demiş diimi... hem zaten yapacağı varsa sen zaten durduramazsın ki! amma hatalrının olduunu düşünüorsan onları düzelt, geçmişi sil,soru sorma kesinlikle,sende güler yüz göster felan bakalım ozaman ne bahanesi olcak beyfendinin!!
(allah göstermesin) ya çok zor bi durum... benim kocam allahın izniyle beni aldatmadı amma benden gizli jennifer lopez filmi izlemişti de bende öğrendim tabi paranoya oldum... düşün yani adam sadece film izledi ama ben kendimi çok kötü hissettmiştim sanki allah korusun aldatılmış gbi... bu aldatanlar karşı tarafa ne biçim bi hasar verdiklerinin farkında diiller!
bu ülkede erkekler elini kolunu sallaya sallaya aldatıorlar amma kadına gelince::enbuyukkk: olur ya ona accayip derecede sinir oluorum amma o biçim yani!!!
bence aldatılana aynı acyı tattırmak lazım amma nerdeeee... tabi günah olduundan allha karşı sorumluyuz,o ök..lerin yüzünden kimse ahiretinide unutmaması lazım amma insan nefsi işte kin güdüyor...aynısını oda yaşasın istiyor...amma olmuyor işte...allah sabır versin inşallah mutlu günler hepimiizn olur amiin... :1hug: