• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmanın acısı geçmez mi?

arkadaşlar bu boşanırım lafını etmeyin yaa okuyorum da ....kolay değil sadece başa gelmesin diyorum başka da birşey demiyorum...çocuk varken nasıl boşanacaksınız ki..yani eğer zaten boşanmayı göze alıyorsanız siz de hata yapıyorsunuz demektir..stratejik davranacaksın..ılgınım bilir..beni bir kız çocugum var ve baba delisi anne babamı sev diyor 2.5 yaşında ki kızım öp diyor ..yani o cocuk babayı anneyi yanında ve yakın görmek istiyor...inanaın çok zor....Bence ölseler daha iyi anılardaki babayı anlatırsın Kader dersin Allah alıyor çünkü.. ama yaşıyorken ayırmak olmaz..NAsıl Bizim aldatılmayı haketmiyorsak kızlarımızda babasız büyümeyi haketmiyor...umarım anlatabilmişimdir..sevgiler.....

pardon da arkadaşım.. herif gitmiş başkasının tenine dokunmuş aşık olmuş benim üstüme yemediği halt kalmamış.. ne stratejisi.. ben heriften ayrılırım çocuğumu ayırmam ki.. adam olsaydı çocuğuna layık olsaydı.. ben aldatılmışlığın psikolojisiyle acaba ne yapıyo paranoyaklığıyla çocuğuma ne verebilirim ki.. çocuk için evliliğe katlanılmasını hiç anlamıyorum.. o çocuk seneler sonra ardına bile bakmıyo katlanmasaydın bana mı sordun diyo.. en önemlisi kadının ayakları üstünde durması..eğer erkeğin eline bakıyosa aldatılmayı da yutar dayağı da..
ay sinirlerim tepişti...

oy bana okurken sıkıntı bastı başrollerde yine bir "öğrenci kız" var!!!!!
bizim filmdeki kız benimle muhabbeti olan ortamımızdan bir "öğrenci kız"dı
aynı dönem ben de başka bir şehirde "evli öğrenci kadın"dım
ben okurken benim evimde benim yatağımda o "öğrenci kız" vardı
8,5 aylık hamileyim daha dün gördüm o "öğrenci kız"ı
okula gitmeyen esrarkeş o. nun teki olduğu için 6. senesinde hala "öğrenci kız"
işin kötüsü yarın öbür gün hata kaza mezun olursa çocuklarımıza öğretmenlik yapacak bu "öğrenci kız"

işin özü şu Ilgınım eğer kocanı seviyorsan yara kapanmasa bile acısı hafifliyor
ama hayat bu süreçte sana kocanı sewmemeye çalışmayı öğretiyor
bu olay hiç yaşanmamış gibi davranırsan düzelme şansınız yükselir bizim 3 sene geçti üzerinden sana bol şans ancak baktın olmayacak yürütemeyeceksin hiç kendini ve kızını zrlama koyver gitsin seni de bir ana doğurdu insansın hayat acı çekmekten ibaret değil!!

Daha önce aldatılma olayımı yazmıştım bazı arkadaşlar hatırlayabilir.Olayın üstünden nerdeyse 3 ay geçti arkadaşlar ben bir türlü aklımdan atamıyorum,unutamıyorum ve eşime kesinlikle güvenemiyorum.
Napıcam ben ya 62 kilolarda 54 kiloya düştüm resmen psikolojim bozuldu.Eşim biraz değişti evet ama tam anlamıyla bir düzelme yok gibi geliyor bana.Hala seyahate gidiyor ve gittiğinde içki içiyor falan.Ama galiba biraz bendede sorun var arkadaşlar artık adamın herşeyini o kadına yoruyorum.İş için görüşmedeyim diyo ben o kadınlamısın diyorum gece arkadaşlarımla içki içiyorum diyo ben o kadınlsın demi diyorum.o da çok bıktı bu sorulardan farkındayım bende bıktım.3ay oldu bu olay olalı ben hala evde bu konuyu kapataadım.Hala günde 10 kere soruyorum o kadını aramıyosun demi,bak birkere affettim ama bidahası olmayacak diyorum sürekli.Telefonu meşgul çalıyo onlamı konuluyosun geç kalıyo onlamıydın v.s.Bunları hiç bitiremedim ama eşimde hiç uğraşmıyo nasıl istersen öyle düşün demeye başladı.Ben bıktım artık cevap vermekten koşmuyorum görüşmüyorum desemde sen nasıl olsa inanmıyacaksın bari istediğini düşün diyor.Hem suçlu hem de güçlü anlayamıyorum.ben aldatmış olsaydım kul köpek olurdum kocamda hiç öyle şeyler yokBuarada eşimin beni aldattığı kadın öğrenciydi eşimin seyahate gittiği şehirde.Eğer doğruysa bilmirum eşim söylüyo okulubitmiş ve memleketine dönmüş artık orda değilmiş.Çocuğunun üzerine yeminler falan ediyo eşim inanayım diye.Ama ah güven bikere gittimi inanamıyosun ya.
Kızlar lütfen ikir verin ben napıcam evde nasıl davranırsam biranönce bu adam düzelir.Nasıl bağlanır tekrar bana ve evine napayım ben küçücük kızım var onu gördükçe iyice kahroluyom.
canım malesef bunu untmak mümkün deil çünkü bende yaşadım benden sana bir öneri bu konuyu asla açma sürekli adamın aklına getirmeonlar unutuyo biz acıp resmen eşşeğin aklına karpuz kabuğunu tekrar düşürüyoruz boşver zor ama ona her zamankinden daha çok güven ve daha çok ilgi göster bunu onada belli et sık sık romantik ortamlar yaratmaya çalış süprizlerle onu şaşırt ki evine gelmek için can atsın kendine çok iyi bak ben bunları yaptım ve işe yaradı benimde iki tane ufak kızım var istersen herşeyi yaparsın yani çocuk oldu diye bırakma kendini...

canım ben ewlı degılım ama 5 yıldır bırlıkte oldugum erkek arkadasımdan boyle bısey gordum.o her ne kadar sana ıhanet etmedım desede...gunlerce hıc bısey yemedım.10 kılo verdım. kendısı bana gerı dondu cok degıstı.ben hala paranoyaklıgımı atamadım.pskiyatriste gıttım.6 ay ilaç kullandım.adam cok guzel konustu o gun hayatımın donum noktasıydı.oradan bambaşka cıktım.neyse 6 ay ilaç kullandım.bırkaınca 15 kılo aldım.şimdi erkek arkadasım cook deger verıyo bana.ama benım aklıma gunde en az 1 kere bu olay gelıyo ama canımı acıtmıyor.şimdi onunla cok mutluyum güvenim sonsuz.sana da tavsıyem kesınlıkle eşine dırdır yapma onu kendınden daha da uzaklaştırabılırsın.bır uzmandan yardımda alabılırsın.ben almasaydım belkı sımdı onunla beraber olmayacaktık neden aldattıgı yada aldatmaya devam etmesınden degıll benım dırdırlarım ve paranoyalarım yuzunden....ona guveneceksın yenıden ama bunda eşinin de payı cok buyuk..onun yenıden bunu başarması lazım

Cok zor gercekten, Allah sabir versin canim.
Ama böyle yapmakla kendinden baska kimseyi üzmüyorsun belliki..
Esinde caba göstermiyor, cünkü sen sürekli üstüne gidiyorsun.
Adam bu sefer nasil olsa bana inanmiyor diyip yine ayni seyi yapabilir Allah korusun.

Yarindan itibaren esine cok fazla yüz vermemeye bak.
Önemli olmadikca arama, sorma.
Birak o arasin.
Aradiginda telefonu neden gec aldin deme.
Birak o düsünsün artik neden ilgilenmiyor diye.

Ozaman bak nasil aklina kurt düsürüyorsun, nasil kul köpek oluyor.

ERKEKLER ACIYI, SÜRÜNMEYI, KADINLARIN (ESLERI BILE OLSA) PESINDEN KOSMAYI
SE-VI-YOR-LAR..

Ben o kadar kadin hikayesi okuduktan sonra bunu anladim..

Birakin kossunlar, aliskinlar zaten futbolda topun pesinden kosmaya, eslerinin/sevgililerin pesindende kosarlar yorulmadan

ben bu arkadaşa sonuna kadar katılıyorum dediğini yap bi kerede bişey kaybetmzsin ama kazanabilirsin hele o son kelimeler bitirdi beni azına sağlık

için kırıldı
bunların olması çok normal
grip oluyoruz o bile 10 günde geçiyorken kaldıki kalp kırıklığı,hayal kırıklığı
tamiri zordur
ben sana hak veridm
eşinde bu sorgulanmayı hak ediyor bence

Geçmiyor :5: üstünden günler ,aylar,yıllar geçsede unutulmuyor.

Keşke mümkün olsa da Eternal sunshine filminde olduğu gibi ,hafızamı sildirebilsem .:43::43:

canım ben ewlı degılım ama 5 yıldır bırlıkte oldugum erkek arkadasımdan boyle bısey gordum.o her ne kadar sana ıhanet etmedım desede...gunlerce hıc bısey yemedım.10 kılo verdım. kendısı bana gerı dondu cok degıstı.ben hala paranoyaklıgımı atamadım.pskiyatriste gıttım.6 ay ilaç kullandım.adam cok guzel konustu o gun hayatımın donum noktasıydı.oradan bambaşka cıktım.neyse 6 ay ilaç kullandım.bırkaınca 15 kılo aldım.şimdi erkek arkadasım cook deger verıyo bana.ama benım aklıma gunde en az 1 kere bu olay gelıyo ama canımı acıtmıyor.şimdi onunla cok mutluyum güvenim sonsuz.sana da tavsıyem kesınlıkle eşine dırdır yapma onu kendınden daha da uzaklaştırabılırsın.bır uzmandan yardımda alabılırsın.ben almasaydım belkı sımdı onunla beraber olmayacaktık neden aldattıgı yada aldatmaya devam etmesınden degıll benım dırdırlarım ve paranoyalarım yuzunden....ona guveneceksın yenıden ama bunda eşinin de payı cok buyuk..onun yenıden bunu başarması lazım

psıkıyatrı ne dedı sıze ogrenmek ısterım

of ya değişiklikmiş lanet olsun bu erkeklere.Benimkide bana şey dedi.Okadında güleryüz,tatlı dil,anlayış görmüş o yüzden yapmış.Çok iyi sohbet ediyorlarmış eşime çok değer veriyormuş.Telefon açtığında benim gibi nerdesin napıyosun sormuyomuş hatrını soruyormuş çok düşünceli bir kızmış öyle dedi utanmadan bana.Oniye sorgulasınki zaten ikinci kadın olmayı göze almışçAh be bıktım artık aklımdan çıkarmam lzım.'=2009 çok uğurlu gelir inşallah.ben kendi kendime dün söz verdim bakalım kaç gün uygulayabileceğim.Bence sende kendine söz ver arkadaşım götlerini (afedersin) kaldırmayalım sorup durupta.

o zaman onla devam etseymiş neden sıze dönmüşki :) analar oyle şımartıyorkı erkektır elının kiridir mantıgıyla herşeyı yapma hakkını göruyorlar kendılerınde

Öyle bir unutuluyor kiii....

Acı değil geriye harcadığın vakitlerinin pişmanlığı kalıyor, kendine kızıyorsun... Bir ton saçmalık, nasıl bunlarla uğraştım, nasıl üzüldüm saçma...

Nereye yazsamm bilmiyorum birileri görürde bana cevap yazsın çok kötüyüm eşim beni aldattı bize kıydı. Üç çocuklu hayatımı malesef onu affederek devam ediyorum ama zor gerçekten zor unutulmuyo kalpteki acı gitmiyor acım taze daha bi hafta oldu ögreneli dünyam başıma yıkıldı ona göre şeytana uydum aile sıkıntısından böyle yapmış ama aklımdan gitmiyor oda içimden konuşmak gelmiyor ama çocuklar arada işte mecburen konuşuyorum acımı hiç mi görmüyor bi destek bile yok sadece normal konuşuyo bi sevgi gösteriside yok bana karşı ben ne yapacam bı düzelmiyecekmi hayat nasıl böyle devam eder bu evliligi kurtarmak için ne yacacam Allahım herkesin yardımcısı olsun derdimi yalnızca o biliyor kimseye anlatamadım sadece buraya yazdım biri olurda measjımı görürürse bişeyler yazsın ihtiyaçım var

Nereye yazsamm bilmiyorum birileri görürde bana cevap yazsın çok kötüyüm eşim beni aldattı bize kıydı. Üç çocuklu hayatımı malesef onu affederek devam ediyorum ama zor gerçekten zor unutulmuyo kalpteki acı gitmiyor acım taze daha bi hafta oldu ögreneli dünyam başıma yıkıldı ona göre şeytana uydum aile sıkıntısından böyle yapmış ama aklımdan gitmiyor oda içimden konuşmak gelmiyor ama çocuklar arada işte mecburen konuşuyorum acımı hiç mi görmüyor bi destek bile yok sadece normal konuşuyo bi sevgi gösteriside yok bana karşı ben ne yapacam bı düzelmiyecekmi hayat nasıl böyle devam eder bu evliligi kurtarmak için ne yacacam Allahım herkesin yardımcısı olsun derdimi yalnızca o biliyor kimseye anlatamadım sadece buraya yazdım biri olurda measjımı görürürse bişeyler yazsın ihtiyaçım var
Yeni konu açın isterseniz , burada kimse görmez

Çok üzüldüm
Kadınlar için en kırıcı olay aldatılmak.. Şüphesi bile insanı mahvediyor zorunluluktan dolayı aynı evde yaşamak ne zordur kim bilir..
Ayrıntı yazar mısınız
Nasıl öğrendiniz
Sizin bildiğiniZi bile bile nasıl normal davranıyor
Tepkinizi nasıl gösterdiniz
Ayrı bir konu açarsanız daha iyi olur

Affetmemeliydiniz.

Eşin içmeye devam ettikçe, değişmedikçe unutamazsın.o sana unutturabilir ama çok zor.bunun için zamana ihtiyaç var.eşin 4 4 lük olsa bile 2-3 yılda ancak unutursun

Çok üzüldüm
Kadınlar için en kırıcı olay aldatılmak.. Şüphesi bile insanı mahvediyor zorunluluktan dolayı aynı evde yaşamak ne zordur kim bilir..
Ayrıntı yazar mısınız
Nasıl öğrendiniz
Sizin bildiğiniZi bile bile nasıl normal davranıyor
Tepkinizi nasıl gösterdiniz
Ayrı bir konu açarsanız daha iyi olur

Back
X