- Konu Sahibi xixlgxixnxixm
arkadaşlar bu boşanırım lafını etmeyin yaa okuyorum da ....kolay değil sadece başa gelmesin diyorum başka da birşey demiyorum...çocuk varken nasıl boşanacaksınız ki..yani eğer zaten boşanmayı göze alıyorsanız siz de hata yapıyorsunuz demektir..stratejik davranacaksın..ılgınım bilir..beni bir kız çocugum var ve baba delisi anne babamı sev diyor 2.5 yaşında ki kızım öp diyor ..yani o cocuk babayı anneyi yanında ve yakın görmek istiyor...inanaın çok zor....Bence ölseler daha iyi anılardaki babayı anlatırsın Kader dersin Allah alıyor çünkü.. ama yaşıyorken ayırmak olmaz..NAsıl Bizim aldatılmayı haketmiyorsak kızlarımızda babasız büyümeyi haketmiyor...umarım anlatabilmişimdir..sevgiler.....
pardon da arkadaşım.. herif gitmiş başkasının tenine dokunmuş aşık olmuş benim üstüme yemediği halt kalmamış.. ne stratejisi.. ben heriften ayrılırım çocuğumu ayırmam ki.. adam olsaydı çocuğuna layık olsaydı.. ben aldatılmışlığın psikolojisiyle acaba ne yapıyo paranoyaklığıyla çocuğuma ne verebilirim ki.. çocuk için evliliğe katlanılmasını hiç anlamıyorum.. o çocuk seneler sonra ardına bile bakmıyo katlanmasaydın bana mı sordun diyo.. en önemlisi kadının ayakları üstünde durması..eğer erkeğin eline bakıyosa aldatılmayı da yutar dayağı da..
ay sinirlerim tepişti...