• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmanın acısı nasıl gecer

porfiromonas

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
495
132
18
35
Yalvarırım soyleyin nasıl gecer bu acı
Ben gitgide iyi olacagımı iyilesecegimi beklerken gittikce daha cok sarıyo bu acı beni
Benimki cinsel bi aldatılma degildi duygusaldı daha cok ama o da aldatma
Suan oyle bi haldeyim ki icim cekiliyo sanki nefes alamıyorum
Kalbim agrıyo aglamaktan yorgunum
Aglayamıyorum bile daha fazla
Sevdigimin bana bunları yaptıgını dusundukce oluyo gibi oluyorum panik ataga gitiyorum sanki arada
Gitgide daha kotu hissetmem normal mi
Tek yasıyorum arkadaslarım da yok burda ben boguluyorum kimseyle konusamıyorum nolur yalvarırım biseyler diyin

Bilsem... sevgilinse kurtuldun diye şükret üzme yıpratma kendini. Zaman onun ilacı.

Gitgide daha kotu hissetmem normal mi
Ben napıcam nasıl alısıcam bida kime nasıl guvenicem bu yarayı ruhumdan nasıl sokucem

Bu hislerinizi sizi aldatan kisiyle paylasin, ayni bu sekilde. Kafaniza takilan ne varsa sorun, nedenini ogrenin, ne eksikmis sizde olmayan ne varmis digerinde bunlari ogrenin. Simdi gururunuzdan hic bir sey konusmak istemiyor olabilirsiniz (ki gurur yapmaya degecek biri degil), ama bunlari bilmezseniz kafanizda bir seyler kurmaya baslayacaksiniz. Bu da kendinize guveninizi zedeleyecek. Ikincisi hislerinizi bu adamla paylasin ki yaptigi seyin ne kadar kotu oldugunun farkina varsin, biraz sorumluluk hissetsin size yasattiklari icin kendisini kotu hissetsin. Gerci onun ne hissedecegi onemli degil, sizinkisi onemli. Sebepleri ogrenin, kafanizda herseyi oturtun. En son isinizi bitirince de eger icinizde kaldiysa hakaret edebilirsiniz. Rahatlarsiniz boylece.

Onu hala sevdigim icin kendime o kadar kızgınım ki Tarif edemeyecegim sekilde tukenmis hissediyorum ve kabıma sıgamıyorum kendimi sokaga atıp deli gibi kosmak istiyorum yanıyorum

Bu hislerinizi sizi aldatan kisiyle paylasin, ayni bu sekilde. Kafaniza takilan ne varsa sorun, nedenini ogrenin, ne eksikmis sizde olmayan ne varmis digerinde bunlari ogrenin. Simdi gururunuzdan hic bir sey konusmak istemiyor olabilirsiniz (ki gurur yapmaya degecek biri degil), ama bunlari bilmezseniz kafanizda bir seyler kurmaya baslayacaksiniz. Bu da kendinize guveninizi zedeleyecek. Ikincisi hislerinizi bu adamla paylasin ki yaptigi seyin ne kadar kotu oldugunun farkina varsin, biraz sorumluluk hissetsin size yasattiklari icin kendisini kotu hissetsin. Gerci onun ne hissedecegi onemli degil, sizinkisi onemli. Sebepleri ogrenin, kafanizda herseyi oturtun. En son isinizi bitirince de eger icinizde kaldiysa hakaret edebilirsiniz. Rahatlarsiniz boylece.

Nasil ya, aldatildigi adama niye aldatildigini, onda olmayip digerinde ne buldugunu mu soracak? Bunu mu tavsiye ediyorsunuz?

Saka mi yapiyorsunuz?

Onu hala sevdigim icin kendime o kadar kızgınım ki Tarif edemeyecegim sekilde tukenmis hissediyorum ve kabıma sıgamıyorum kendimi sokaga atıp deli gibi kosmak istiyorum yanıyorum
Bence onu sevmiyorsun artik cunku kizginsin. Sevmek degil aliskanlik ve yasanilan guzel seylerin akila gelmesi.
Bende herkes gibi zaman diyecegim. İnsan neler neler unutmuyorki. Daha iyileride var umidini yitirme.
Susnki hislerin icin tavsiyem.once bol bol agla ve rahatla. Sonra Cik kos , yürü . Tek kalmamaya calis. Komik video yazi vs ile beynini doldur, ona ait bir sey gelmesin aklina. Dusunmemeye calis
Ha hic birini yapamiyorsan temizlik yal , saka yapmiyorum. İyi geliyor

Aynen katiliyorum.Aglayabildigin kadar agla.Sonra zaten alismaya unutmaya basliyorsun.4-5 ay sonra ne aptalim bosuna goz yasi dokmusum diyorsunuz.Ama aci suan taze biz ne desek bos gelecek.Zaman zaman zaman...

Nasil ya, aldatildigi adama niye aldatildigini, onda olmayip digerinde ne buldugunu mu soracak? Bunu mu tavsiye ediyorsunuz?

Saka mi yapiyorsunuz?

Ciddiyim, aksi takdirde kafasinda donup duracak bu sorular. Bunun etkisinden yillarca hatta hayati boyunca kurtulamayan bir suru kadin var, onlardan birisi mi olsun? Adami takinti mi yapsin? O adamin egosunu artirmak onemli degil, cunku o adamin ne hissettigi veya hissedecegi onemli degil. Ama eger bu durum kizimizi rahatsiz ediyorsa, kendisini tatmin edecek cevaplari aldiktan sonra bu adamdaki eksiklikleri ve neden onu bir es olarak istemedigini ve goremeyecegini madde madde suratina soyleyebilir, ve onu bir es olarak kesinlikle goremeyecegini de aciklamali. Sen beni degil, ben seni reddediyorum demeli. Boylece o adamin da kendine guveni zedelenecek. Ardindan da hemen uzaklasip iletisimi engellemeli ki o cocuk kendisine ulasip sacma sapan mesajlar gondermesin.

Bana kalsa hic enerji harcanmamali boyle insanlar icin, ama maalesef beynimiz bu sekilde islemiyor. Takinti yapiyor. Ozguveni zedeliyor. Adama gidip eski sevgiline asiksan neden onu aramadin diyebilmeli. Neden benimle gorusmeye devam ettin diye hesap sorabilmeli. Her seyi ama her seyi sormali.

Sizi çok iyi anlıyorum, aynısı 3 sene önce başıma geldi. Çok uzun zaman sonra tekrar aşık olup birine güvenmiştim. 1 yıl süren ilişkimizin ardından aldatıldığımı öğrendim. Terk edip gitse bu kadar acıtmazdı ama aldatılmış olmanın acısı tarif efilemezdi. Gece, gündüz ağladım, hatta yolda, sokakta, metroda. Aklıma geldikçe diyeceğim ama aklımdan çıkmıyordu bile. Yaklaşık 1 buçuk sene böyle devam etti. Zamanla da azaldı ve bitti. Ama artık hiç kimseye güvenmez oldum. Sizin de zamanla geçecektir ama sanırım bir daha birine güvenmek kolay olmayacaktır. Kendinize hobiler edinmeye çalışın. Ben bu olayın ardından karakalem resim yapmaya ve fotoğrafçılığa yöneldim. Arada da kitap okurum. Ancak böyle kafamı dağıtabildim.

Nasıl gidecek icimden bu askım sevgim ozlemim nasıl
Nasıl bu olanlar silinip gidecek benden ben sadece uyumak istiyorum buları hissetmemek icin daha esyaları kokusu bile duruyo evde birlikte yedigimiz yemegin bulasıgı alıp da pisirmeye fırsat bulamadıklarımız dolapta katlamadan kenara fırlattıgı pijaması

Yalnız aldatılmak kadında bir eksiklik olduğunu göstermez
Adamın karakteri eksik olmasın sakın ..

Hala kendim dusunup mazur gostermeye mantıklı bi acıklama bulmaya yoksa bu aldatma sayılmaz mı demeye calısıyorum

Hala kendim dusunup mazur gostermeye mantıklı bi acıklama bulmaya yoksa bu aldatma sayılmaz mı demeye calısıyorum
Bir yazi okumuştum.kadinlar sevgilim başkasıyla yatsın ama sevmesin dermiş erkekler ise karım başkasına aşık olsun yeterki yatmasın dermis çünkü kadına göre vücudun merkezi yürek erkeğe göre ise etek miş.duygusal aldatması daha kötü bence

Nasıl gidecek icimden bu askım sevgim ozlemim nasıl
Nasıl bu olanlar silinip gidecek benden ben sadece uyumak istiyorum buları hissetmemek icin daha esyaları kokusu bile duruyo evde birlikte yedigimiz yemegin bulasıgı alıp da pisirmeye fırsat bulamadıklarımız dolapta katlamadan kenara fırlattıgı pijaması
Bu geçmiyor zamanla azalıyor ama onunla geçirdiğin güzel zamanlar yerine sana attığı kazığı düşünerek devam edersen ...senin için onun bu yüzünü görmek içindeki sevgiyi söndürür .Bu aldatan varlıklar üremesin azalarak tükensin inşallah !Eminim güçlüsün aldığın yara gücünü görmene engel oluyor,kendine gel kim değerki bu acıyla can çekişmene !!O sana değer vermemiş o seni kaybetmiş sen onu değil!Bir hobi bul kendine ya da çalış özgüvenli dur içinde ne yaşarsan yaşa onun karşısında sakın çökme tam tersine özgüveninle ez onu!

Back
X