• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmanın acısı nasıl gecer

Ne guzel demissiniz iste mantık kabul ediyo zaten onda sıkıntı yok da kalp durulana kadar sizi gelgitlere cehennem azabına surukluyo acaba kanımın son damlasına kadar savastım mı ilerde pisman olmayacagım sekilde diye sorduruyo hele ki ben cok asırı duygusal fedakar sevdigi icin herseyi yapan bi insanım o bana bi cicek almadı ben ona gittim pembe cicekler aldım onu da sahip cıkamadı kedimiz yemis
Canım diğer açtığın topiğide okudum orda daha detaylı anlatmışsın konuyu ama ben burda senin savaşman gereken bi durum göremiyorum. ayrıca sevgi dediğin aşk dediğin böyle bir şey değil kii ne savaşması...aşkta yada sevgide ortak dertlere ortak sıkıntılara karşı birlikte savaşılır...sen adamı kazanmak için savaşırken o orda burda gönül eğlendirecek ohh ne ala memleket...kendine bunu yapma sen kendini bu kadar değersizleştirirsen daha da çok canını yakarlar...

Canım diğer açtığın topiğide okudum orda daha detaylı anlatmışsın konuyu ama ben burda senin savaşman gereken bi durum göremiyorum. ayrıca sevgi dediğin aşk dediğin böyle bir şey değil kii ne savaşması...aşkta yada sevgide ortak dertlere ortak sıkıntılara karşı birlikte savaşılır...sen adamı kazanmak için savaşırken o orda burda gönül eğlendirecek ohh ne ala memleket...kendine bunu yapma sen kendini bu kadar değersizleştirirsen daha da çok canını yakarlar...
Anlayamadıgım konu sevmiyorsa neden pesimden kostu
Belki de buna tutunmak istedim bilmiyorum

Anlayamadıgım konu sevmiyorsa neden pesimden kostu
Belki de buna tutunmak istedim bilmiyorum
heyecan aramış olabilir eski sevgilisini kıskandırmak istemiş olabilir ya da daha iyi niyetle senden gerçekten etkilenmiş olabilir ama günün sonunda haticeye değil neticeye bakmak lazım ben karşında senin verdiğin değeri hakedecek birini göremiyorum. ama en nihayetinde hayat senin hayatınn karar senin kararın...

heyecan aramış olabilir eski sevgilisini kıskandırmak istemiş olabilir ya da daha iyi niyetle senden gerçekten etkilenmiş olabilir ama günün sonunda haticeye değil neticeye bakmak lazım ben karşında senin verdiğin değeri hakedecek birini göremiyorum. ama en nihayetinde hayat senin hayatınn karar senin kararın...
Haklısın

Gecmiyor. 4 yil olacak ama gecmiyor. Hep bi yutkunurken dugumleniyor aklina geldiginde. İnşallah geçer de kurtuluruz. Eskisi gibi acitmiyor ama hep bi damga basilmis gibi oluyor. Baska birini de seviyorsun iliskiye basliyorsun ama o guvensizlik hep oluyor.

Ne yemek yemek istiyorum ne ise gitmek ne banyo yapmak ne yuzumu yıkamak ne disimi fırcalamak tuvalete gitmek zorunda kalmamak icin su bile icmiyorum bazen isten donunce hic bisey yapmadan bitki gibi karanlıkta yatagımda uzanıyorum icim zehir gibi her yerim yanıyo kalbim cok agrıyo
Çok benzerini yaşadım sabaha karşı uyuyup öğleden sonra bile yatağımdan çıkmaz istemezdim. Yapmam gereken hiçbir şeyi yapamadım. Depresyona girdim. Saçımı boyattım bir sürü şey denedim. Zamanla azalacak.
Nerdeyse sizinkiyle aynı aldatılma hikayemiz. İlk zamanlar kalbim sıkışıyordu ağrı hissediyordum resmen midemde kokusu burnuma geliyordu. Kaybetme korkusu nasıl işlemişse artık. Geçti ama zamanla azaldı. Yukarıda biri de yazmış izi kalıyor bir daha eskisi gibi birine güvenebileceğimi sanmıyorum. Ama napalım tecrübe sonuçta çok daha sonraları öğrenmek de vardı.
Eğer dertleşmek isterseniz mesaj atabilirsiniz bana da iyi geliyor konuşmak çevremde anlatabileceğim kimse yok maalesef kendi kendime aştım

Tam olarak kavradınız mı olayı? Neden öyle bir şey yapmış? Belki yanlış anlamışsınızdır.

Back
X