- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Başka şeylerle kıyas yapmadan yazdım konuyu aslında öyle lanse olmuş olabilir.Aldatilmaktan daha aci seyler var hayatta
Aldatmak karakter bozuklugudur , aldatilan insanin onune bakip hayatina devam etmesi gerekir , sonunda ölüm yok neticede
Fazla takilmissiniz bu mevzuya
Fazla takılmamış diye düşünüyorum zira insanın yaşayacağı en büyük acılardan biri bence.Ben aldatıldım. 3 aylık evliydim nişanlılık sevgililik sürecinde hep aldatıldığımı. Öyle bir yıkım yaşadım ki. Allah o günleri tekrar yaşatmasın. Uykusuzluk, kilo verme, kabuslar, ilaçlar, sinir krizleri, acillerde serumlar... Ama bana bir ders oldu ki bu hayatta kimseye güvenmemek gerekiyormuş.Aldatilmaktan daha aci seyler var hayatta
Aldatmak karakter bozuklugudur , aldatilan insanin onune bakip hayatina devam etmesi gerekir , sonunda ölüm yok neticede
Fazla takilmissiniz bu mevzuya
Ah canım benim ya.. inşallah en güzel şekilde mükafatlandırılırsın. Herşeyi unutmana sebep olur.Fazla takılmamış diye düşünüyorum zira insanın yaşayacağı en büyük acılardan biri bence.Ben aldatıldım. 3 aylık evliydim nişanlılık sevgililik sürecinde hep aldatıldığımı. Öyle bir yıkım yaşadım ki. Allah o günleri tekrar yaşatmasın. Uykusuzluk, kilo verme, kabuslar, ilaçlar, sinir krizleri, acillerde serumlar... Ama bana bir ders oldu ki bu hayatta kimseye güvenmemek gerekiyormuş.
Hatta bazen yorumlarda dayanamayıp aldatmaya sebep olan hemcinslerime de saydırıyorum....
Mesela evli olduğunu bile bile ilişki sürdürmek.aldatmaya sebep olmak ne demek?
kadın ne yapınca aldatmaya sebep olur?
Valla ne zaman böyle başlıklara denk gelsem dayanamayıp okuyorum. Sanırım kendi kendime bilinç altımı kirletiyorum. Aminn canım benimHer kadin baska bir kadin oldugunda uzulur ama cogunlugu bu durumu atlatir.Siz hassas bir bayansiniz cok fazla uzuluyorsaniz okumamaya calisin uzuntunuz artmaz.Allah hic birimize yasatmasin ama zaten Rabbimiz bize insAllah kaldiramayacagimiz imtihanlar yuklemez.
Mesela evli olduğunu bile bile ilişki sürdürmek.
peki.
öyle bir anlattınız ki aldatılan kadının
hayatı bitiyor sanki. dünyanın bin türlü hali var. madem konuyu açtınız güzelce bağlayalım,
kadın olarak hayatınızın merkezine sevdiğiniz adamı koymazsanız, eşiniz/sevgiliniz hariç bir sosyal hayatınız, arkadaş çevreniz olursa, ekonomik olarak kendinizi idame ettirebiliyorsanız, düşündüğünüz kadar dünyanız yıkılmıyor.
evet hayal kırıklığı kötü bir şey, güvendiğiniz adam tarafından yarı yolda bırakılmak çok acı ama dünyanın sonu değil.
yeterki donanımlı ve ayakları üzerinde duran biri olun.
Haklısınız elbbette.
Peki ya sıraladığınız özellikleri barındırmıyorsa bünyesinde. Çünkü benim okuduklarım hep kaybedenler klübü tarzında..
Aşağılamak mı asla..o zaman aldatılmayı sindirdi, kabullendi diye hemcinsimizi aşağılamayıp sosyal yarayı nasıl çözeceğimizi konuşuyoruz.
Esin ölmesi ve aldatmasi ayni olamaz. Ikisinde de esi kaybediyorsun. Ölüm varsa saygiyla ozlemle anip aci cekiyorsun. Aldatma olunca bambaşka... Cok inandigin guvendigin adamin seni aptal yerine koyup dalga gectigini ogreniyorsun. Ulasamadigin an acaba kaza vs mi diye yuregin carparken o adamin bir kadinin koynunda oldugunu ogreniuorsun.Stres katsayısı ölçülmüş
eşin ölümü=100 stres puanı almış
eşin aldatması ise yine =100 stres puanı almış
yani
ölmesi= aldatması
korkunç Amma herkes kendine yakışanı yapar.Hayat devam ediyor deyip geçmişe mazi demeli yoluna bakmalı insan
Doğru. Yalnız bunun cinsiyeti yok. Erkek içinde birebir aynı durum geçerli.Bir kadın için "aldatılmak" kadar daha gurur incitici bir şey olduğunu zannetmiyorum.
Geç en bir konunuza denk geldim ve üstün körü diğer konularınıza da göz attım. Yaşadığınız hiçbir şey kolay değil. Allah sabır versin en başta,dayanma gücü versin..Esin ölmesi ve aldatmasi ayni olamaz. Ikisinde de esi kaybediyorsun. Ölüm varsa saygiyla ozlemle anip aci cekiyorsun. Aldatma olunca bambaşka... Cok inandigin guvendigin adamin seni aptal yerine koyup dalga gectigini ogreniyorsun. Ulasamadigin an acaba kaza vs mi diye yuregin carparken o adamin bir kadinin koynunda oldugunu ogreniuorsun.
Ve bir daha eski sen olamiyorsun. Icinde bir taş yigini bir daha hic kimseye guvenemiyorsun. Yenibir sevgilin esin olursa hep acaba ile yasiyorsun. Yasarken ölmek gibi... Kendimden biliyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?