- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 38
sevgilisimiymis bende eş sandımErkek arkadaşınız aldatmış sanırım,Sevgilim aldatsa max 2 gün falan üzülürüm.Sonuçta eşiniz değil,vurun tekmeyi gitsin ya
Hemen yolla hic ardinaa bakmadan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilisimiymis bende eş sandımErkek arkadaşınız aldatmış sanırım,Sevgilim aldatsa max 2 gün falan üzülürüm.Sonuçta eşiniz değil,vurun tekmeyi gitsin ya
Bence çok basit, nasılsa size ihanet ettiğini net bir şekilde biliyorsunuz, ve bu durum sizi ona karşı buz gibi yapacaktır. Ohh iyiki kurtuluşum ondan diyeceğiniz gün çok yakın.Soru açık aslında gözümün içine baka baka yıllardır aldatılmışım onun icin yaptığım onca şeyden sonra dokunuyor bana bütün cefasını cektim
Yanlış anlaşılmasın hazmetmek derken ayrıldıktan sonraki süreç nasıl ihanet eder bana bunu nasıl yapar gibisinden mideme, kalbime kaya oturdu sanki
Bir süre istemsizce düşüneceksin o duygu ne yaparsan yap geçmiyor. Beynin susmuyor. Acını çek ve şükret gerçek yüzünü görmüşsün. Allah karşına seni sevecek daha iyisini çıkarsınSoru açık aslında gözümün içine baka baka yıllardır aldatılmışım onun icin yaptığım onca şeyden sonra dokunuyor bana bütün cefasını cektim
Yanlış anlaşılmasın hazmetmek derken ayrıldıktan sonraki süreç nasıl ihanet eder bana bunu nasıl yapar gibisinden mideme, kalbime kaya oturdu sanki
Hazmetmeyin. Allahından bulsun.Soru açık aslında gözümün içine baka baka yıllardır aldatılmışım onun icin yaptığım onca şeyden sonra dokunuyor bana bütün cefasını cektim
Soru açık aslında gözümün içine baka baka yıllardır aldatılmışım onun icin yaptığım onca şeyden sonra dokunuyor bana bütün cefasını cektim
Hazmetmem o yara hic kapanmaz hic unutulmaz manen yapamazdımSoru açık aslında gözümün içine baka baka yıllardır aldatılmışım onun icin yaptığım onca şeyden sonra dokunuyor bana bütün cefasını cektim
Evlimiymis püüüüAyrıca sizde etmeyin yemek mi bu hazmedelim dokundurtmayın kendinizi onun gözünün içine baka baka boşayın
çok zor bir durummuş bu kadar sevmeseydim belki aldatılmak bu kadar ağır gelmezdi kör kütük inanmışım ben onaAyrıldıktan sonraki süreçte hazmetmeniz için gerekli şey bir soda açın kanepeye oturup ayaklarınızı uzatın radyoyu açın ve iyi ki bu karaktersizle yollarımı ayırdım deyin![]()
çok zor bir durummuş bu kadar sevmeseydim belki aldatılmak bu kadar ağır gelmezdi kör kütük inanmışım ben ona