Aldatılmayı nasıl hazmedersiniz?

Pardon detay vermediğim için herkes affetmek olarak anlamıs ya da ben ifadeyi yanlıs kullandım şöyle ki aldatıldığımı öğrendim bi şekilde, kesin emin oldum ve bu durum beni çok sarstı asla beklemezdim ondan nefret ediyorum ama cok zoruma gitti 😔

Soru açık aslında gözümün içine baka baka yıllardır aldatılmışım onun icin yaptığım onca şeyden sonra dokunuyor bana bütün cefasını cektim 😔

Yanlış anlaşılmasın hazmetmek derken ayrıldıktan sonraki süreç nasıl ihanet eder bana bunu nasıl yapar gibisinden mideme, kalbime kaya oturdu sanki
Bence çok basit, nasılsa size ihanet ettiğini net bir şekilde biliyorsunuz, ve bu durum sizi ona karşı buz gibi yapacaktır. Ohh iyiki kurtuluşum ondan diyeceğiniz gün çok yakın.
O oturan kaya çok kısa bi sürede kuş tüyü etkisinde olacak.

Soru açık aslında gözümün içine baka baka yıllardır aldatılmışım onun icin yaptığım onca şeyden sonra dokunuyor bana bütün cefasını cektim 😔

Yanlış anlaşılmasın hazmetmek derken ayrıldıktan sonraki süreç nasıl ihanet eder bana bunu nasıl yapar gibisinden mideme, kalbime kaya oturdu sanki
Bir süre istemsizce düşüneceksin o duygu ne yaparsan yap geçmiyor. Beynin susmuyor. Acını çek ve şükret gerçek yüzünü görmüşsün. Allah karşına seni sevecek daha iyisini çıkarsın

Ayrilik olumden sonra gelen agir travmalardan birisi..oyle 5 dakikada eski duzeninize geri donemezsiniz..zaten saglikli olanda oylesidir..belli bir donem bu ruh hali olur ama o da ebedi kalmaz..zaman herseyin ilacı

Hazmetmeyin. Allahından bulsun.

Haklı olarak hazmetmesi çok zor bir durum
Ama bu saatten sonra kendi hayatınıza bakmalı eskiyi eskide bırakmalısınız
Yapacak başka hiçbir şeyiniz yok ..

Onu terk ettikten hemen sonra baskasiyla goruserek hazmettim 🤣 Nasil olsa aldatildiktan sonra o insana donmeyecegim icin bos durmanin bir anlami yoktu.

Aramizda gecen yillara o saygi duymamis ben mi duyacagim? Ilk sevgilimden ayrildiktan sonra en az bir 3 yil falan aglamistim.. Hayatima 7 yil kadar kimseyi sokmadim. Bir daha ayni hatayi yapamazdim. Oyuzden civi civiyi soker mantigiyla hareket ettim.

Beni aldatti ben de hemen ondan ayrilir ayrilmaz suanki esimle iliskiye basladim. :KK76:

Hazmetmem o yara hic kapanmaz hic unutulmaz manen yapamazdım

Ayrıldıktan sonraki süreçte hazmetmeniz için gerekli şey bir soda açın kanepeye oturup ayaklarınızı uzatın radyoyu açın ve iyi ki bu karaktersizle yollarımı ayırdım deyin :KK51:

Ayrıldıktan sonraki süreçte hazmetmeniz için gerekli şey bir soda açın kanepeye oturup ayaklarınızı uzatın radyoyu açın ve iyi ki bu karaktersizle yollarımı ayırdım deyin :KK51:
çok zor bir durummuş bu kadar sevmeseydim belki aldatılmak bu kadar ağır gelmezdi kör kütük inanmışım ben ona

Hazmedemem bosanirim diyecektim ama siz boşandıktan sonra nasıl hazmedersiniz diye sormussunuz .
Soru çok basit ve net . " Çok mutlu olarak ". Boşanıp çok ama çok mutlu olarak .

çok zor bir durummuş bu kadar sevmeseydim belki aldatılmak bu kadar ağır gelmezdi kör kütük inanmışım ben ona

Sevgilimiydiniz?
Nasıl aldatıldınız?
Bir süre sonra tamamen tiksineceksiniz ve kurtulduğunuza sevineceksiniz.

Back
X