Aldatılmayı nasıl hazmedersiniz?

Soru açık aslında gözümün içine baka baka yıllardır aldatılmışım onun icin yaptığım onca şeyden sonra dokunuyor bana bütün cefasını cektim 😔

Daha önceden yanağında, boynunda, kollarında izler görmüştüm ama hiç şüphelenmemiştim gözüme nasıl bir perde indiyse artık.

Yanlış anlaşılmasın hazmetmek derken ayrıldıktan sonraki süreç nasıl ihanet eder bana bunu nasıl yapar gibisinden mideme, kalbime kaya oturdu sanki
Oldukça sancılı geçen o ipleri koparma aşamasının sonunda herşey çorap söküğü gibi gelir zaten. Yokmuş gibi yaşa, ondan laf getiren ona laf götürenlerin önünü kes, stalk yapma. Silinir gider kafandan inşallah.

Onu terk ettikten hemen sonra baskasiyla goruserek hazmettim 🤣 Nasil olsa aldatildiktan sonra o insana donmeyecegim icin bos durmanin bir anlami yoktu.

Aramizda gecen yillara o saygi duymamis ben mi duyacagim? Ilk sevgilimden ayrildiktan sonra en az bir 3 yil falan aglamistim.. Hayatima 7 yil kadar kimseyi sokmadim. Bir daha ayni hatayi yapamazdim. Oyuzden civi civiyi soker mantigiyla hareket ettim.

Beni aldatti ben de hemen ondan ayrilir ayrilmaz suanki esimle iliskiye basladim. :KK76:
Aynı ben ya :) işte budur şu gereksiz duygusallıklarımızdan kurtulsak çok mutlu olacağız vallahi

Hayatimda iki kere aldatildim , hic de haz etmedim , serefsiz karaktersiz deyip yol verdim
Neden hazmediyim ki aldatilmayi ? Ben kotu , cirkin , aptal oldugum icin aldatilmadim ki , karsimdaki karaktersiz oldugu icin aldatti

Back
X