Hay erkekliğine tüküreyim onunİnşallah kimse aldatilmaşın. Ama koru körüne de aptal yerine konmayalim. İş yerinde bir arkadaş sevgilisini Ali iş diye kaydetmis. Telefon caldiginda şerefsiz akşam akşam arıyor pislik falan diyormus karısı da moralini bozma açma bosver diyw onu teselli ediyormuş. Kahkahalar atarak anlatıyor bir de
eşim şükür iyi. ama eskiden bir aldatılma ve yakalama hikayemi anlatayımAldatilanlar yada şüphe içinde yaşayanlar yasadiklarimizi anlatalım herkese ders olsun.
Özellikle bahar geldiğinde erkeklerde bir kipirdanmalar artıyor. Çevremde çoğu kadın aldatildi yada şüphe içinde. Birbirimizin hayatlarindan ders alalım diye bu konuyu açtım.
Ben de aldatildim. Eski eşim olacak kişiden zerre şüphe etmemistim. Mükemmel bir esti ama sözde oyleymis. Bürosunda internet aleminin siber alemin kaplanı olmuş ta haberim yokmuş. Başka birinin üzerine hat almış kadınlarla bir sürü mesajlasmalar. Ben de evde kendimi prenses gibi hissedip sukrederdim eşim için.
Yani bazı büyükbaş hayvanlar tek falso vermeden işi götürüyor hanımlar bilginize. Sizler neler yaşadınız? ?
eşim şükür iyi. ama eskiden bir aldatılma ve yakalama hikayemi anlatayım
sevgilim demek istemiyorum arkadaşım diyeyim askere gitti ama yaı büyük 28 pek mesafeli bir arkadaşlığımız var ben deli divane sosyal medyasına bakarken bir kız dikkatimi çekti güzel felan olduğu için değil ki güzelde değildi bir sezi diyelim kıza msj attım arkadaşımı ziyaret edicem senden bahsetmişti selam götürmemi ister misin dedim oda bana o benim sevgilim olur dudaklarından öpppp dedii :)))))))))
ağğğhh yıkıldığım andı bu anlar.
o seziler baştan gelseymişte arkadaşlık etmeseymişim demi amaSizdeki de ne seziymiş
o seziler baştan gelseymişte arkadaşlık etmeseymişim demi ama
60 yaşindaki kadinla mi? Boyle pis bir iştah olamazbenim bir tanıdıgım 35 yasında falan tabi karısı gül gibi iki cocugu var aynı yerde çalıştıgı 60 yaşındaki kadınla aldattı yetmedi kadını boşadı digerini aldı o garibimde şimdi geçinmek için temizlige gidiyor allah yardımcımız olsun yazık
Aldatildin ve tekrar bir sans verdin cabaladimi kendini affettirmek gecmisi sana unutturmak için yoksa yaptigi haltla kalip hic birsey olmamis gibimi devam etti.Arkadaslar bende eşimden şüpheleniyodum ve evi terkettim suan 1aydır ayrıyız ve bir kere bile aramadı 1 tane cocugumuz var ve artk ona inanmak istemiyorum gecmişte yine aldatıldm ve yine aldattıgndan emindim oyuzden en dogrusu bu evliligin bitmesi bir kere yapan tekrar yapıyo tabi herkes farklıdır benimki güven verdiremedi kendine ..
Aynen gecmisi kendileri kapatiyor ama bizlerde biraktiklari yarayi nasil unutmamizi bekliyorlar her tartismada konu yaptigi adilige geliyor ve sonu yine uzulen aglayan biz oluyoruzMsjlaslarını yakaldıgım gün agladı intihar etmelere kalktı affettim snra hic bsy olmams gibi devam ettik bi tartısmada bu konuyu acınca hemen beni sucşuyodu üste cıkıyodu yani affettigime pişman oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?