Aldatilmis kadinlar...

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.211
498
Aldatilanlar yada şüphe içinde yaşayanlar yasadiklarimizi anlatalım herkese ders olsun.
Özellikle bahar geldiğinde erkeklerde bir kipirdanmalar artıyor. Çevremde çoğu kadın aldatildi yada şüphe içinde. Birbirimizin hayatlarindan ders alalım diye bu konuyu açtım.

Ben de aldatildim. Eski eşim olacak kişiden zerre şüphe etmemistim. Mükemmel bir esti ama sözde oyleymis. Bürosunda internet aleminin siber alemin kaplanı olmuş ta haberim yokmuş. Başka birinin üzerine hat almış kadınlarla bir sürü mesajlasmalar. Ben de evde kendimi prenses gibi hissedip sukrederdim eşim için.

Yani bazı büyükbaş hayvanlar tek falso vermeden işi götürüyor hanımlar bilginize. Sizler neler yaşadınız? ?

İnşallah kimse aldatilmaşın. Ama koru körüne de aptal yerine konmayalim. İş yerinde bir arkadaş sevgilisini Ali iş diye kaydetmis. Telefon caldiginda şerefsiz akşam akşam arıyor pislik falan diyormus karısı da moralini bozma açma bosver diyw onu teselli ediyormuş. Kahkahalar atarak anlatıyor bir de

Hay erkekliğine tüküreyim onun

Aldatan erkekler daha mı iyi davranıyor ?

benim bir tanıdıgım 35 yasında falan tabi karısı gül gibi iki cocugu var aynı yerde çalıştıgı 60 yaşındaki kadınla aldattı yetmedi kadını boşadı digerini aldı o garibimde şimdi geçinmek için temizlige gidiyor allah yardımcımız olsun yazık

Az önce bir aldatilma konusuna da yorum yapmistim. Ama böyle konular okuyup durduk yere suphe icine girmenin anlami yok.

Bende aldatildim bikac kere farkli erkekler tarafindan. Hicte didikleyen biri degildim ama bi sekilde karsima cikti bitirdim. Gecmiste aldatildim diye bir sonraki yeni ilişki yasadigim kişiye güvenmeyip ızdırap yaşatmadım.
Aldatilmaktan korkmuyorum. Tabiki üzücü ama dünyanin sonu degil ve gercekler ortaya cıkar elbet. Kiskanc olmayan asiri cool, herseyi hoş goren bir tipte degilim. Kiskanirim ama öyle paranoyak, kariştirici biri degilim.

Karsimda surekli beni didikleyen biri olsa veya bunu alttan alttan hissetsem cok rahatsiz olurum. Hele ki bu sacma saoan paranoyasina gerekçe olarak "gecmisimde aldatildim, guvensizim" dese ......git derim. Kimsenin sacma sapan şeyleriyle ugraşamam şahsen. Hayatınıza yeni biri giriyorsa yeni bir sayfa acin. Açamıyorsanız tedavi olun.

Allah’ım sen bizleri koru çok didiklemeye gerek yok Rabbim yazmışsa kaderinize yaşayacağız ama inşallah burdan böyle yazılar daha okumayız

eşim şükür iyi. ama eskiden bir aldatılma ve yakalama hikayemi anlatayım
sevgilim demek istemiyorum arkadaşım diyeyim askere gitti ama yaı büyük 28 pek mesafeli bir arkadaşlığımız var ben deli divane sosyal medyasına bakarken bir kız dikkatimi çekti güzel felan olduğu için değil ki güzelde değildi bir sezi diyelim kıza msj attım arkadaşımı ziyaret edicem senden bahsetmişti selam götürmemi ister misin dedim oda bana o benim sevgilim olur dudaklarından öpppp dedii :)))))))))
ağğğhh yıkıldığım andı bu anlar.

Sizdeki de ne seziymiş

60 yaşindaki kadinla mi? Boyle pis bir iştah olamaz

Hiç yapmaz dediğim insan arkamdan öyle kalleşce hanceri saplayı verdiki anlatamam.Evliligimin ilk donemi cok kotu siddet gordum ustelik hamileyken bile.Terkettim söz verdi tekrar birleştik.Aradan bikac sene gecti tekrar el kaldirdi bunda yine söz verdi affettim.Yine aradan bikac sene geçti ve bu sefer yaslasik bir sene boyunca aldatildigimi ogrendim ve bunu ailesinden tut arkadaslarina kadar herkes biliyomusta bir ben ayakta uyutulmusum.Tabi bu bir sene icinde benim elime suŕekli deliller cikti ama yok yapmaz dedim.Tel konusmalari,WhatsApp yazismalari ayni anda girip cikmalari,buna kiz tarafindan yazilmis mektup,telefonun sesinin kisilmasi,sifre konmasi,eve isten geç gelmesi bunnarin hepsi delil dahada var.O dönem boşanma asamasina kadar geldik üstelik avukata kadar gorusmeye gittim bos durmadim yani. Ama bi turlu kil konduramiyordum hala bukadar delil olmasina rahmen yapmaz diyordumkiiiiii kiz kendini gosterene kadar.Evet kiz bana herseyi anlatti arkamdan ne tür bi oyun oynandığini,beni nasil kandirdiklarini,esimin karimdan ayrilip seni alacam demesini,okiza beni nasil kotuledigini,aralarinda ne tur bir yakinlasma gectigini,ta ilişki aşamasina kadar geldiklerini ama hala kiz oldugunu,dudaklarini nasil morattigini,ailesinin karsisina cikip kizinizi cok seviyorum ondan asla vazgecmem demesini.Innanin daha anlatacak cok sey var.Hersey ortaya cikti artik aptal yerine koyduğu karisi herseyi ögrendi.Ama cok gec ögrendi üstelik kizla ayriliyor. Kizda sen bana aileme sozler verdin birakamazsin beni, esine herseyi anlatacam diyor ayriliyorlar.Ben bu sekilde ogrendim.Tabi kizada agzimdan geleni saydim.
Eşim yine yalvardi agladi sizladi sözler verdi yine affettim tekrar bir sayfa daha açtım.Ama bu bir sene içerisinde yaşadıklarimi bana cektirdigi acilari unutamiyorum.Ona olan güvenim yok oldu.Sırf çocuklarimin hatrina katlaniyorum.Hergün acaba birdaha yaparmi diye düsunmekten yoruldum affedemiyorum onu birtürlü.disardan affettim gibi gòrülsede,içim icimi yiyor ruhum daraliyor ne yapacagimi nasil olacagini bilmiyorum.aradan aylar gecti ama yaşadiklarim an be an gözümün önünde.Bu arada kendisinin bu olaydan sonra (yaklasik 6 ay gecti)herhangi bir yannisi olmadi ama yaptigi yannışı kafamdan silmesi icin hic bir cabasi gayretide yok.Hic birsey yaşanmamis gibi davranmasida ayri bi sinirimi bozuyor.Konuyu açtigımda bisekilde üste cikmayida iyi biliyor.Bu olayla sanki yaşayan bir ölü gibiyim.Evde ne tat ne huzur kaldi.Hanimlar bir aldatan yine aldatiyormu?bunu sorunun ne kadar bir doğruluk payi var.Innanin acaba diye düsünmekten yoruldum.

Arkadaslar bende eşimden şüpheleniyodum ve evi terkettim suan 1aydır ayrıyız ve bir kere bile aramadı 1 tane cocugumuz var ve artk ona inanmak istemiyorum gecmişte yine aldatıldm ve yine aldattıgndan emindim oyuzden en dogrusu bu evliligin bitmesi bir kere yapan tekrar yapıyo tabi herkes farklıdır benimki güven verdiremedi kendine ..

Aldatildin ve tekrar bir sans verdin cabaladimi kendini affettirmek gecmisi sana unutturmak için yoksa yaptigi haltla kalip hic birsey olmamis gibimi devam etti.

Msjlaslarını yakaldıgım gün agladı intihar etmelere kalktı affettim snra hic bsy olmams gibi devam ettik bi tartısmada bu konuyu acınca hemen beni sucşuyodu üste cıkıyodu yani affettigime pişman oldum..

Msjlaslarını yakaldıgım gün agladı intihar etmelere kalktı affettim snra hic bsy olmams gibi devam ettik bi tartısmada bu konuyu acınca hemen beni sucşuyodu üste cıkıyodu yani affettigime pişman oldum..
Aynen gecmisi kendileri kapatiyor ama bizlerde biraktiklari yarayi nasil unutmamizi bekliyorlar her tartismada konu yaptigi adilige geliyor ve sonu yine uzulen aglayan biz oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…