Aldatilmis kadinlar

Eşinin başka vukuatları da mı var ailen ona geri dönmeni istemedi?

Mrb. 21 yasindaki ve Bir senedir evligim. Sizden ablalar olarak nasihat istiyorum. Esimle Benim aramda cogu tartismalar oldu ceyransiz kaldik ve gece 12 de yanliz Bodrum katli evimizden Babam beni Aldi ve Bir Kac Gün annemlerde kaldim esim o arada kardesinde kaldi ve icki icip Bir kiz eve aldilar o kiz annesinin babasinin yatagina yatmis ve esim denilen o hayvan odaya girmis mesajina göre kardesine gelme iceri kiz bagin gibi uyandigindA daha fazla ictirriz diye yazmis bu ve esim olayi böyle anlatiyorki kiz baygin gibiymis ve o odadan cikmis ve Hic birsey yapmamis ben inanamiyorum ne Kadar yemin etsede cok kötüyüm lütfen fikir verin su an 3 aylik hamileyim ailem benimle konusmuyor esime geri döndüm diye yapa yanlizim
Aldatmaktan ziyade cok daha tehlikeli bi sapıklık var ortada. Allah yardımcınız olsun

ha ben o çocuğu da doğurmazdım ayrıca. kardeşiyle beraber yapmışlar diyorsun, boktur kokar, soydur çeker.

ay çok sinirlendim şu an ya.
o kızın ahı yerde kalmaz bak, çocuğunda görürsün. bence doğurma.

Kız baygın gibi uyanınca tekrar içiririz demiş ve hiç bişey yapmamış öyle mi ?
Mantığın bittiği noktadayım. Buna İnanabildiğiniz için de sizin mantığınıza hayran kaldım.

Elektrikler kesildiği için babasına gitmiş... Ben onu anladım da. Bodrum kat olayını anlamadım. Şimdi bu koca olacak kişi kendi evine değil de ailesinin evine mi almış kızı kardeşiyle. Kızı annesinin babasının yatağında yatırdılar ise anne ile babası nerede yatmış? Kızın baygın olduğundan da pek emin değilim. Kardeşi odaya girmesin diye yalan söylemiş de olabilir. Off offff..
Bir de bu hatun geri mi dönmüş... 3 aylık da hamile... Ne desek boş arkadaş..

Mrb. 21 yasindaki ve Bir senedir evligim. Sizden ablalar olarak nasihat istiyorum. Esimle Benim aramda cogu tartismalar oldu ceyransiz kaldik ve gece 12 de yanliz Bodrum katli evimizden Babam beni Aldi ve Bir Kac Gün annemlerde kaldim esim o arada kardesinde kaldi ve icki icip Bir kiz eve aldilar o kiz annesinin babasinin yatagina yatmis ve esim denilen o hayvan odaya girmis mesajina göre kardesine gelme iceri kiz bagin gibi uyandigindA daha fazla ictirriz diye yazmis bu ve esim olayi böyle anlatiyorki kiz baygin gibiymis ve o odadan cikmis ve Hic birsey yapmamis ben inanamiyorum ne Kadar yemin etsede cok kötüyüm lütfen fikir verin su an 3 aylik hamileyim ailem benimle konusmuyor esime geri döndüm diye yapa yanlizim

kızı içirip odaya atmışlar ve dokunmamışlar öylemi :KK62: çok inandırıcı gerçekten
hem hadi bişey yapmadı diyelim bu neyi değiştirirki kocanız sapık adamın teki olmasa böyle şeyler yaparmı böyle adamdan keşke hamile kalmasydınız ailenizle görüşün ve buadamdan sonsuza dek kurtulun allah yardımcınız olsun zor bir durum

Kardeşiyle tecavüz gibi bir şey yapmış resmen sen nasıl böyle bir insanla birlikte olacaksın . Bugün o genç kıza öyle bir şey yapan insan yarın bir gün sana ne yapar acaba . Ailen seni ne olursa olsun kabul eder bırak o laneti ailene dön o ahlakta bir insanın yanında büyütme çocuğunu

yazıp bir an önce kaçmak istemiş sanırım, o yüzden kelimeler cümleler aceleden birbirine girmiş. Biz de burada bilmece çözüyoruz. :D Bu saatte :KK47::KK47::KK47:

konudan incir çekirdeği kadar da olsa doğru anladıysam eğer konu sahibi hiç vakit kaybetmeden bu sapık koca ve görümceden ardına bakmadan kaçmalı kurtulmalı

milletin hayal gücümü sınırsız yoksa yaşadıkları gerçek ve paylaşmak istiyolar ama neden se sonrasında duymak istedilerini duyamayınca tüyüyolar anlamıyorum arkadaş bunu buraya yazdın dert senin derdin yazdın nereye gidiyon niye cevap vermiyon konuna dönelim 20 yaşında evlendin ne bu acele hamile kaldın bi kere o yaşda birini tanıman vs çok güç çok istisnayi bi durum şimdi elektrik gitti babanın evine gittin bi kaç günlük bi durum ya başına bi kaza gelse ne olur durumun bi tekmede bence kocam dediğin adam atar bakmak ilgilenmek şöyle dursun senin bence asıl derdin kendi kendine işkence eziyet etmekden zevk alıyorsun ve bununda doğru olmadığının bilincindesin buraya yazmışsın bizimde ayarlarımızı bozmak için şimdi nasihat istemişsin ettik nasihat dinleyecenmi o adam senide saçma sapan sapıkca fantazilerine senide alet etmeden bi an önce kurtul kendini düşünmüyorsan bak anne olacaksın sende kendi anneni düşün koklamaya kıyamadığı evladı saçma sapaan sapık bi adama kocam diyo her an tehlike ile iç içe .

konudan incir çekirdeği kadar da olsa doğru anladıysam eğer konu sahibi hiç vakit kaybetmeden bu sapık koca ve görümceden ardına bakmadan kaçmalı kurtulmalı

kiz gorumceyi nerden cikardin konu zaten karisik corba yapayim mi dedin :-)
konu sahibi bu olay gercek mi hatta sen gercek misin ?
ceyranlar kesik galiba hala...

Back
X