• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmışım ve bunu ayrıldıktan sonra öğrendim

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Aldatılmışım hem de iş yerindeki bir kızla. Nasıl öğrendiğime gelecek olursak kız söyledi mesajlari aramalari göstererek. Onun da haber yokmuş benden hep inkar edilmişim. Hâlâ şok içerisindeyim . Biz evlilik hayalleri kurarken meğersem beni başka bir kızla aldatıyormuş . Peki ya ettiği evlilik teklifi herkesin içinde diz çöküp.. Gerçekten aklım almıyor. Öğrendim .Öğrendiğimi de biliyor. Tek kelime etmedim. Ama şoktayım. Defalarca sordum ilgisizken .Hayatında biri varsa söyle çıkarim dedim yeminler etti yok diye .iyi de neden? O zaman beni niye hayatında tuttu .Neden neden neden .? Bu nedenler beni yiyip bitiriyor. Soyleseydi hayatında 5 dk durmazdım.. Allahım nasıl bir pisliğin icerisine düştüm!! Napcam ben şimdi?!

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun.pisligin içinde değilsin tam tersi Kurtulmuşsun.
"Öğrendiğimi de biliyor. Tek kelime etmedim." Bence bu çok asil bı davranış. En güzeli canın yansa bile ona belli etmemek.diger türlüsü (hesap sormak)ona kendini değerli hissettirir.
Bence aynen böyle devam.. birak o kendi pisliği içinde yüzmeye devam etsin.
Aciz ve zayıf olan o .
Daha da dik dur .daha da güçlü ol karşısında.
Bu arada bende aldatildim ve boşandım seni çok iyi anlıyorum.

Evet en azindan o intikam almış ben ben yapabilirim.

Hiçbirşey yapmaa. Şu anda çok üzüntülüsün aklından bir sürü şey geçiyor intikam çanları çalıyor. Canini yakmak istiyorsun. Ama inan bana en güzel intikam tepkisiz kalmak. En çok can yakan sankiii hiçbirşey olmamış gibi davranıp daha çok gülüp hayatını yaşamak. Tecrübeyle sabit.

Geçmiş olsun, olur öyle.
Zaten ayrıldığınız biri, biten bir ilişki, siz kendinizden sorumlusunuz.
Kendinize ihanet edecek bir şey yapmamış, karşınızdakine değer verip sevmişsiniz.
O da bu karaktersizliği yapmış.
Güzel olan öyle yada böyle bittikçe artık önünüzde yeni bir hayat var.
Eski bir de şunu yapmış, bir de bunu yapmış diye gölgesini yaşatmaya devam etmeyin.

Geçmiş olsun, olur öyle.
Zaten ayrıldığınız biri, biten bir ilişki, siz kendinizden sorumlusunuz.
Kendinize ihanet edecek bir şey yapmamış, karşınızdakine değer verip sevmişsiniz.
O da bu karaktersizliği yapmış.
Güzel olan öyle yada böyle bittikçe artık önünüzde yeni bir hayat var.
Eski bir de şunu yapmış, bir de bunu yapmış diye gölgesini yaşatmaya devam etmeyin.
Haklısınız

Allah sabir versin bunu oğrenmek çok zor insan kalduramiyor. Ama şöyle düşünün; iyi ki evli veya evlilige yakın bir konumda değildiniz. O zaman daha zor olurdu . Allah'in bir bildiği varmış ki sizi ayrilmışsinız.
İnşallah karşınıza çok temiz kalpli merhametli biri çıkar da iyi ki olmamış, mutsuzluğun uzerine bu mutluluk iyi geldi dersiniz ☺

Back
X