ALDATILMISTIM...BEN NICE1985....KIZLAR SIZE IHTIYACIM VAR.

Sizin ailenizdeki bu or.... olma muhabbeti beni baydı
Kızınız erkekle konuşur hemen or... olur
Siz boşanırsınız hemen or.... olursunuz
Eşinizin aldattığı kız or.... olur

Bu arada eşin artık suçluluktan yüzsüzleşmeye doğru gitmiş
Özür dilemeyi geçmiş artık seni tehdit ediyor, ben erkeğim napayım kanımda var havalarına girmiş
İleride hatasından pişman olmuş aile babasından çok, yeni aşklara yelken açacak bunu da "ben erkeğim onlar ayartır ben kanarım"a bağlayacak görünüyor.
Hala gidip de pişman olursam diyorsun ya neye pişman olacaksın??

benıde eskı kocam terk ettıgınde aldatarak ve sevdıgı kadın ıcın
benımde gozumda damar catladı ve goz yası akmıyordu yasadım bılıyorum ama kestırıp atmazsan daha cok sey olur
ölüp ölmeyecegı senı ılgılendırmez
eger sadce bu sebeb ıse sende bosanmak ıstemıyorsundur bu işler böyledir

keşke hoş geldin nice diyebilseydim sana keşke sende gerçekten hoş gelmiş olsaydın..ama görüyorum ki hala aynısın hala ah vah batsın bu dünya modundasın.

ilk konunda sana gerçekten çok üzülmüş senin için salakça endişelenmiştim.bir çok arkadaşım gibi..sonra yine bir çok arkadaşım gibi zaten bu kadın boşanmaz deyip bir gün kk ya döneceğini biliyordum.

ve işte aynı ahlamarla vahlamalarla ağlamalarla kk ya dönüş yaptın.tamam boşanma tamam bu iğrenç ötesi adamla yaşamaya devam et beni zerre ilgilendirmiyor da lütfen o çocukları rahat bırak-bırakın artık.o masumların günahına girmeyin karı-koca! madem inanan insanlarsınız bu eziyeti aklı eren iki çocuğa yaşatmayın.bilir misin günah nedir? işte bu günahı işlemeyin.

kocan seni 10 bin defa aldatsa da boşanmayacaksın o rezil bunu bildiği için çok rahat zaten ama ortada iki çocuğu olan bir anne kocası için karalar bağlamaz,kendini odasına yataklara hapsetmez.tam tersi onların sağlam kalabilmesi için elinen geleni yapar,dik durur.kocandan zaten babalık adına umut yok adam başka şeylerin peşinde.sen bari normale dön.

kocanı affettiysen artık birilerini rezil etmeyi bi şeyleri ortaya çıkarmayı dedektifçilik oynamayı ve karalar bağlamayı bırak.kendine gel nice.

kusura bakma ah canım çok üzüldüm,vah balım neler çekmişsin vb..şeyler yazamadım çünkü bence biraz sert mesajlar okumak kendine gelmen açısından iyi olacak.

Kanma bu kendimi öldürürüm zırvalığına. Onu koy kapının önüne hiç bir şey yapamaz merak etme. Aldatmasaymış sahip çıksaymış bir taraflarına.
Ayrılmalısın ancak bu şekilde huzura kavuşursun.

Nice görünce aaaa dedim.galiba nice hayatına yol verdi.düzenini kurdu bizle bunu paylaşacak ama okudum büyük hayal kırıklığı aylarca önce nerde kalmişsak yine oradan devam ediyorsun...

Halan üzülen aci çeken bunu devam ettiren bir arpa boyu yol almamıs niceyi gördüm.

Bir dünya şey yazıldı diğer konunda burada da yine aynıları yazılmış. Bütünbunlara rrağmen sen hala ayni yerdesin

Sen kendine yapıyorsun insanin kendi kendine yaptığını kimse kimseye yapamaz.

çocukları kadınlar babalarının. evinden mi getiriyo da iş boşanmaya gelince ama çocuklarım...diye 1000 tane cümle kuruluyo, kaldı ki boşanınca çocuklarını da alacak zaten neyin. arabeski bu, babasız büyümesinler mi dert, o da saçma aynı evde yaşayıp ayda bir paylaşımı olacağına haftada bir rutine binmiş bir ilişki daha sağlıklı bile olur, Allah aşkına gerçekten. çocukların birbirlerini de yeseler her gün kavga da etseler yeter ki aynı evde olsunlar anamız babamız diye düşündüklerini mi sanıyorsunuz

kadınların bide ama o kadın yollu tesellisi var o da çok hoş kocam başka bir kadına uckur çözdükten sonra kadın yollu olsa ne olur kız oğlan kız olsa ne olur beni ne ilgilendirir

bence bu konuda ki tek yollu kocası

ama kadına suç atmak kolaydır tabii

bu arada sen diğer konuda da çok yormuştun kendini nemiş,bence boşver

beni de eski nişanlım düğüne 10 gün kala aldatmıştı. öyle bir yumruk attım ki suratına ağzındna burnundan kan fışkırdı. aldatan adam adam değildir.............

bence bu konuda ki tek yollu kocası

ama kadına suç atmak kolaydır tabii

bu arada sen diğer konuda da çok yormuştun kendini nemiş,bence boşver

Ben diğer konuda daha ziyade çocuklarını. öldürme fikrine bunu düşünebilmesine çok yüklenmiştim bazı arkadaşlar beni topa tuttu o yüzden artık kimsenin gıkı çıkmaz heralde

Ben diğer konuda daha ziyade çocuklarını. öldürme fikrine bunu düşünebilmesine çok yüklenmiştim bazı arkadaşlar beni topa tuttu o yüzden artık kimsenin gıkı çıkmaz heralde

bilmem pıtırcık hatunlar gelmemiş daha konuya ya da kınamayıncılar.

ama ben bazen konu sahiplerinden çok yorum yazanlara üzülüyorum kendilerini öyle parçalıyolar ki yardımcı olmak için hiç gerek yok.

Selamlar canim bende seni merak etmistim uzun zamandir görmedim.

Esin gitmese sen eriyosun böyle , birak kapinin önünr kendini felan öldürmez blöf yapiyor resmen.
Aldatmasaydi böyle bir yablis yapiyorsa herseyide göze aliyor demektir .
Yazik sana canim benim ya .. böyle biri yüzünden kendini mahf etmene degmez.

bu arada nice eşin kendini öldürmez hatta keşke öldürse de kurtulsanız diyecek duruma getirdin bizi ama yok mümkün değil böyle bencil bi adam kendine kıyamaz.

zaten sizin ailede bu blöfü yapmak moda

bu arada nice eşin kendini öldürmez hatta keşke öldürse de kurtulsanız diyecek duruma getirdin bizi ama yok mümkün değil böyle bencil bi adam kendine kıyamaz.

zaten sizin ailede bu blöfü yapmak moda
Ne öldürmesi abla Allah aşkına? Biraz arabesk bir laf ama bunlar ölmeyi bayılmak sanıyor. Hayat değil Özcan Denizli ağa dizisi mübarek.

ayyy gına geldi bana okurken!!
o şunu dedi bu bunu dedi ben bunu dedim bık bık bık!!

sizin amacınız ne??
yuvanızı! dağıtmamak mı?? o zaman daha fazla rezil olmadan konuyu kapatın ve devam edin evliliğinize..

boşanmaksa da tehditlerle değil, gidip bir avukat bulup açın davanızı..

NOT: o kadını niye rezil ettin, ne geçti eline diyenler, hangi mantık da söylüyorlar..
o kadın zaten rezil birisi sadece bunu herkes öğrendi o kadar.. diline sağlık.. ben olsam broşür yaptırır millete dağıtırdım. dikkat çıkabilir evli erkeklere ilgisi var diye!

Ne öldürmesi abla Allah aşkına? Biraz arabesk bir laf ama bunlar ölmeyi bayılmak sanıyor. Hayat değil Özcan Denizli ağa dizisi mübarek.

burcu onlarda bu moda var ama,kızım erkeklerle konuştu keşke kendini öldürse vah vah,eşim beni aldattı kendimi öldüreceğim tüh tüh,kocam boşanırsak kendimi öldürürüm dedi yazık yazık

hayat böyle geçer mi ya.bu kadını birinin tutup sarsması lazım.

Şu mantık ile söylüyorlar:

Aldatmanın taraflarından birini, hem de size sadakat sözü vermiş olanını eve alıp diğerini rezil etme hakkınız yoktur. Siz rezil olursunuz. Bu kadar basit.

Şu mantık ile söylüyorlar:

Aldatmanın taraflarından birini, hem de size sadakat sözü vermiş olanını eve alıp diğerini rezil etme hakkınız yoktur. Siz rezil olursunuz. Bu kadar basit.

o zaman onu da tebrik etsin.. pek güzel aldattınız ben diye! zaten o adamı da affetmiş değil ki.. onu da rezil etti herkese..

o zaman onu da tebrik etsin.. pek güzel aldattınız ben diye! zaten o adamı da affetmiş değil ki.. onu da rezil etti herkese..

Nasıl rezil etti?

Benim gördüğüm tek şey konu sahibi kendisini rezil etti.

Kocası ona, tüm kadınlara hakaret ediyor, onu aldatıyor, ve hala aynı evde yaşıyorlar. Her gün ayrı bir sahte konuşma, ama bayağı bildiğiniz evliler yani.

Kocasının akrabalarının bir tebrik etmediği kalmış, siz ne rezil olmasından bahsediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…