kadınların bide ama o kadın yollu tesellisi var o da çok hoş kocam başka bir kadına uckur çözdükten sonra kadın yollu olsa ne olur kız oğlan kız olsa ne olur beni ne ilgilendirir
beni de eski nişanlım düğüne 10 gün kala aldatmıştı. öyle bir yumruk attım ki suratına ağzındna burnundan kan fışkırdı. aldatan adam adam değildir.............kizlar sizleri cok ozledim.he ptakip ettim...bu gun kazen by.aradim,uyeligimi geri istedim.konusacak anlatacak kimsem yok.tesekkur ederim kazen by.yardimci oldu bana ve derdimidinliyeceklerle kavusturdu beni.
O Gunden sonra neler olmadi ki.bir gozumden oldum.stresten gozumde ileri derece de kan ve sivi sizmasi oldu.hani bir gozluktakarsindanumarali,gozler catallasir,aynen oyle goruyorum.zayifliktan olecegim.gorenler beni kizim saniyor.ve halen ayni evdeyiz.gidersen olduruum kendimi diyen bir koca...ve ben aglamaktan oldum kizlar....sglamaktanbaska yapacagim bir seyim yok.
Hani tum silahlarielinden alinmis bir kumandan dusunun.oyleyim.cok caresizim.
bence bu konuda ki tek yollu kocası
ama kadına suç atmak kolaydır tabii
bu arada sen diğer konuda da çok yormuştun kendini nemiş,bence boşver
Ben diğer konuda daha ziyade çocuklarını. öldürme fikrine bunu düşünebilmesine çok yüklenmiştim bazı arkadaşlar beni topa tuttu o yüzden artık kimsenin gıkı çıkmaz heralde
Ne öldürmesi abla Allah aşkına? Biraz arabesk bir laf ama bunlar ölmeyi bayılmak sanıyor. Hayat değil Özcan Denizli ağa dizisi mübarek.bu arada nice eşin kendini öldürmez hatta keşke öldürse de kurtulsanız diyecek duruma getirdin bizi ama yok mümkün değil böyle bencil bi adam kendine kıyamaz.
zaten sizin ailede bu blöfü yapmak moda
Ne öldürmesi abla Allah aşkına? Biraz arabesk bir laf ama bunlar ölmeyi bayılmak sanıyor. Hayat değil Özcan Denizli ağa dizisi mübarek.
ayyy gına geldi bana okurken!!
o şunu dedi bu bunu dedi ben bunu dedim bık bık bık!!
sizin amacınız ne??
yuvanızı! dağıtmamak mı?? o zaman daha fazla rezil olmadan konuyu kapatın ve devam edin evliliğinize..
boşanmaksa da tehditlerle değil, gidip bir avukat bulup açın davanızı..
NOT: o kadını niye rezil ettin, ne geçti eline diyenler, hangi mantık da söylüyorlar..
o kadın zaten rezil birisi sadece bunu herkes öğrendi o kadar.. diline sağlık.. ben olsam broşür yaptırır millete dağıtırdım. dikkat çıkabilir evli erkeklere ilgisi var diye!
Şu mantık ile söylüyorlar:
Aldatmanın taraflarından birini, hem de size sadakat sözü vermiş olanını eve alıp diğerini rezil etme hakkınız yoktur. Siz rezil olursunuz. Bu kadar basit.
o zaman onu da tebrik etsin.. pek güzel aldattınız ben diye! zaten o adamı da affetmiş değil ki.. onu da rezil etti herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?