ALDATILMISTIM...BEN NICE1985....KIZLAR SIZE IHTIYACIM VAR.

öldürürse öldürsün boşan kurtul

gözün için çare var mı varsa kesınlıkle aglamaman gerekıyor kı ıyılessın

Hala hiçbir şey yapmadığınıza inanamıyorum. Ev sizindi sanırım. Atın gitsin evden yahu.

Kızlar eski yorumlarimi okudum.aldatma konusunda ne kdr net konusmusum.ne kdrrrrr..bosan...asla kabul etmezdim ben.ama gelin görün ki insanın başına gelmeden anlamazmis.

Hani evladını kaybeden annelere bakıp nasıl dayanıyor nasıl gülüyorlar diyen biri evladını kaybedince o da aynilarini yapmıyor mu? Şimdi ben öyleyim.elim kolum bağlı Yataktayim halen.üç ay oldu yatağından kalkmiyali.

Helak oldum.neden gidemiyorum.neden terkedemiyorum.çocuklarını dusun diyorlar.sen çok gencsin.kızın genç kız.ne yaparsın diyorlar.ilerisini dusun diyorlar.bana mi düştü bu dertleri düşünmek....ben ne yaptım ki rabbim.
ilk yapman gereken güçlü olmak..bu dünyada sadece güçlü olanlar kazanır..zayıf olanlar hep kaybeder..benim kardeşim yaşındasın sana abla tavsiyesi..silkelen..ilk önce kendini sev kendine bak al çocuklarını dışarıya yemeye gidin onları eğlendir..sonra kafanı toparlarsın..

Önceki konularınızı şimdi okudum. Aslında şüphelenmeniz, sonucunda aldatıldığınızı öğrenmeniz... Çok üzüldüm çok..
Eliniz kolunuz bağlamıştır, tahmin edebiliyorum. Allah kendine eziyet eden kullarını sevmez. Bir an önce kendinizi toparlamaya bakın ablacım. Allah yardımcın olsun :(

Önceki konularınızı şimdi okudum. Aslında şüphelenmeniz, sonucunda aldatıldığınızı öğrenmeniz... Çok üzüldüm çok..
Eliniz kolunuz bağlamıştır, tahmin edebiliyorum. Allah kendine eziyet eden kullarını sevmez. Bir an önce kendinizi toparlamaya bakın ablacım. Allah yardımcın olsun :KK43:
çocuklarına bu derece yansıtmaya hakkı yok..anneyse güçlü olmak zorunda!

Keske gitsen nice.. onun kendini öldürmesi mi daha iyi yoksa senin böyle yavaş yavaş ölmen mi. Bence ölmeyi o hakediyor ama öldürecegini sanmıyorum. O cesaret bile yoktur.

O evi terkedip kendine gelmelisin

Şu herifleri bosayamayacaksaniz gözünüzu seveyim peşine düşmeyin. Yazik degil mi kendinize, ailenize ve çocuklarınıza? Madem birakip gitmeyeceksiniz niye kamuoyuna ilan ediyorsunuz? Adam rezil olacak saniyorsaniz yaniliyorsunuz, yüzü kizaracak adam böyle bi yola girmez zaten. Anladigim kadariyla cocuklariniz herseyin farkina varacak yaşta. Benim babam anneme böyle bisey yapsa annem bunu yurtdışındaki akrabalara kadar duyursa ve ayni sekilde hayatina devam etse utanirdim ondan.

evin icinde yasantiniz nasil?ne yapiyor beyefendi? ayni odada mi uyuyorsunuz? sen konunu acali hayli oldu, gidisat nedir?

Hatirlar gibi oldum emin olmak icin profilinize baktim.
Eski konunuzu hatirliyorum.
Kocaniz kendimi oldururum diyoda hic caba gostermiyormu duzelmesi icin?
Bir gösterip bir yoruluyor....en son benden bir süreç istedi.yalvardı.beş ay......ne değişecek ki.ve bu süreçte kavga ettik.ve ben kesin başarıyoruz dedim.bu enistesini devreye soktu.eniştesi geldi.benim kararlı olduğumu gorunce akşam tekrar gelicem ve hep birlikte konuşacağız dedi.
geçtiğimiz persembe aksamiydi..eniştesi geldi o da evdeydi.birden kapi çaldı.kulübün sahibi olan halasinin oğlu.k.p.yollamış...neyse bunlar bana akıl verdiler.ben bitti dedim.ben eşimle ahlagi yüzünden evleistim.o da gitti bu evlilikte bitti dedim.onlar o zmn.borsanın dediler.zaten dedim.bunlar bu sefer tekrar basa sariyorlar yok başına şunlar gelir çocuklarını dusun...
Eee o niye düşünmemiş dedim.olan olmuş geriye dönüşmüyor ki. Buz şimdiyi kurtulmalıyız diyorlar.çok haklısın ama yıkma yuvani dediler.

Adi de Diyor ki ben yuvası geri istiyorum.yapamam ben....falan filan.bu sefer benim ciddi olduğumu anlayınca yok evi Saticam borçları oduycem gerisini görüşürüz.cocuklarim da alicam.yani beni vazgeçirmek için ...bende kalk defol evimden dedim.ben sana ve o kadına dava ararsam ortada kalan kim gör.ama çocuklarımın babasisin diye yapmadım.Tmm.gör bakayım dedim.p.tesi yani yarın için söyleştik adliye önünde.

Ben odama giettim.ağladım.resimlerimizi yirttim.sabah oldu.bu telefon etti bana.evdemisn diye.sanki carsi pazar geziyom da.evdeyim dedim.geldi.

Sana yalvarmaya geldim.beni affet.allah rızası için.ben yuvası dağıtmak istemiyorum.sizi kaybetmek istemiyorum.bu kirac kendisinin yuzu suyu hürmetine beni affet.dizlerime kapandı.....kızlar allahtan daha merhametli değilim şüphesiz.ama çok merhametliyim....onu o halde gördüm.hani birini çaresiz bırakmak sana muhtaç olması ne kötü bir şey.iki gündür onun düştüğü duruma ağlıyorum.sonra kendime dönüp ağlayacak şeylerin bitti de ona mi agliyorsun diyorum.neyse ben hiç bir şey söylemedim. Ve gitti.

Şimdide beklentileri başladı.ben hep yatağımdayim ya Yok bizimle otur beş dak.yok şunu yap yok bunu yap.öyle

Aylardır kendine eziyet edip durmuşsun..
Anlaşılan boşanmaya cesaret edemeyeceksin. O zaman unutmaya çalış, kolay değildir elbet. Ama çocukların için boşanmıyorsan, o çocuklara şuan ki ruh halini yansıtmamanda gerekiyor. O çocukların psikolojisini düşünemiyorum şuan.
Yapma bunu ya boşan tüm hırsını al, yada affedip herşeyi unut. Hepinize yazık.
Böyle yazdım diye kocanı savunduğumu sanma asla tam olarak affetme onu ama eziyet etme kendine de.

Bir gösterip bir yoruluyor....en son benden bir süreç istedi.yalvardı.beş ay......ne değişecek ki.ve bu süreçte kavga ettik.ve ben kesin başarıyoruz dedim.bu enistesini devreye soktu.eniştesi geldi.benim kararlı olduğumu gorunce akşam tekrar gelicem ve hep birlikte konuşacağız dedi.
geçtiğimiz persembe aksamiydi..eniştesi geldi o da evdeydi.birden kapi çaldı.kulübün sahibi olan halasinin oğlu.k.p.yollamış...neyse bunlar bana akıl verdiler.ben bitti dedim.ben eşimle ahlagi yüzünden evleistim.o da gitti bu evlilikte bitti dedim.onlar o zmn.borsanın dediler.zaten dedim.bunlar bu sefer tekrar basa sariyorlar yok başına şunlar gelir çocuklarını dusun...
Eee o niye düşünmemiş dedim.olan olmuş geriye dönüşmüyor ki. Buz şimdiyi kurtulmalıyız diyorlar.çok haklısın ama yıkma yuvani dediler.

Adi de Diyor ki ben yuvası geri istiyorum.yapamam ben....falan filan.bu sefer benim ciddi olduğumu anlayınca yok evi Saticam borçları oduycem gerisini görüşürüz.cocuklarim da alicam.yani beni vazgeçirmek için ...bende kalk defol evimden dedim.ben sana ve o kadına dava ararsam ortada kalan kim gör.ama çocuklarımın babasisin diye yapmadım.Tmm.gör bakayım dedim.p.tesi yani yarın için söyleştik adliye önünde.

Ben odama giettim.ağladım.resimlerimizi yirttim.sabah oldu.bu telefon etti bana.evdemisn diye.sanki carsi pazar geziyom da.evdeyim dedim.geldi.

Sana yalvarmaya geldim.beni affet.allah rızası için.ben yuvası dağıtmak istemiyorum.sizi kaybetmek istemiyorum.bu kirac kendisinin yuzu suyu hürmetine beni affet.dizlerime kapandı.....kızlar allahtan daha merhametli değilim şüphesiz.ama çok merhametliyim....onu o halde gördüm.hani birini çaresiz bırakmak sana muhtaç olması ne kötü bir şey.iki gündür onun düştüğü duruma ağlıyorum.sonra kendime dönüp ağlayacak şeylerin bitti de ona mi agliyorsun diyorum.neyse ben hiç bir şey söylemedim. Ve gitti.

Şimdide beklentileri başladı.ben hep yatağımdayim ya Yok bizimle otur beş dak.yok şunu yap yok bunu yap.öyle
nice, sen bosanmayacaksin arkadasim belli ki.. bunun icin seni yargilamiyorum, herkes yasadigini bilir, demek elin kolun bagli hissediyorsun.. kizmiyorum da bu hususta..
tamam bosanma.. ama.. ama lutfen artik daha fazla yuz goz olma esinle.. iyice lackalasmissiniz, duymayan da kalmamis sayenizde.. iki secenek var; ayrilmak yada devam etmek.. devam edip surekli yuz goz olmak diye bi secenek yok, yipranan siz olursunuz yine; sen ve cocuklarin.. madem devam yolunu sectin, artk gir evine, esinle cocuklarinla son kez konus ve o kv kp eniste vs hepsini kapinin disinda birak.. yoksa daha cok uzulursun Allah korusun..

Ya kestirip atacaksınız ya affedeceksiniz. Yataklara düşünce ne oluyor ki? Silkelenin artık, barışmak istiyorsanız barışın boşanmak istiyorsanız boşanın ama kendinizi helak edip durduğunuz yerde saymayın.
Kendinizi düşünmüyorsunuz çocuklarınızı düşünün.

Yapabildigim sadece ağlamak.hadi Tmm bitti diyorum açıyorum bilgisayari karşıma bir yazı

EY IMAN EDENLER SATİRDA BIRBIRINIZLE YARİŞİN.

yine geçen çok kotuyum.kardeşime kalmıştım.eve geldim düş aldım.onu bekledim.konusucam ve bitecek.yatağa uzandım telsim açtım arkadaşımın watsap msj karşıma da.

NAMAZ KİLARAK ALLAHTAN SABİR DINLEYIN.

geçenlerde kuran okuyordum.artık öyle kötü oldum ki onların neler yaptığı bir an aklıma dustu ve ağla ağla ve devam odiyim derken kaldığım ayette Diyor ki

DEKI EY RABBIM ŞEYTANİN VESVESESINDEN SANA SIGINIRIM.

DEKI EY RABBIM ONLARİN YANİMDA BULUNMASİNDAN DA SANA SIGINIRIM.

Ve ağlıyorum dedim ki rabbim beni duyuyor musun.

ALLAHTAN SABİR DINLEYIN.O HAKKİYLA DUYAN BBILENDIR.ŞÜPHESIZ.

ve rabbim ben kendim buldum seni ....tıpkı hz ıbrahim gibi çaba gösterdim.peygamberlerin ben kendi babamla buldum çünkü önceden ailem inanmazdı....ben seni buldum sen beni bırakma rabbim.

Bence bi uzmandan yardım almalısın, yoksa kendi kendini hasta ediceksin bu şekilde.

Yapabildigim sadece ağlamak.hadi Tmm bitti diyorum açıyorum bilgisayari karşıma bir yazı

EY IMAN EDENLER SATİRDA BIRBIRINIZLE YARİŞİN.

yine geçen çok kotuyum.kardeşime kalmıştım.eve geldim düş aldım.onu bekledim.konusucam ve bitecek.yatağa uzandım telsim açtım arkadaşımın watsap msj karşıma da.

NAMAZ KİLARAK ALLAHTAN SABİR DINLEYIN.

geçenlerde kuran okuyordum.artık öyle kötü oldum ki onların neler yaptığı bir an aklıma dustu ve ağla ağla ve devam odiyim derken kaldığım ayette Diyor ki

DEKI EY RABBIM ŞEYTANİN VESVESESINDEN SANA SIGINIRIM.

DEKI EY RABBIM ONLARİN YANİMDA BULUNMASİNDAN DA SANA SIGINIRIM.

Ve ağlıyorum dedim ki rabbim beni duyuyor musun.

ALLAHTAN SABİR DINLEYIN.O HAKKİYLA DUYAN BBILENDIR.ŞÜPHESIZ.

ve rabbim ben kendim buldum seni ....tıpkı hz ıbrahim gibi çaba gösterdim.peygamberlerin ben kendi babamla buldum çünkü önceden ailem inanmazdı....ben seni buldum sen beni bırakma rabbim.
canımtebrik ederim çok güzel evlatların için iyi ol onların senin gülen yüzüne sevgine ilgine ihtiyaçları var..ben kavgalı bir ailede büyüdüm..daha sonra sizden hesap sorarlar bunu bilin

Kızlar eski yorumlarimi okudum.aldatma konusunda ne kdr net konusmusum.ne kdrrrrr..bosan...asla kabul etmezdim ben.ama gelin görün ki insanın başına gelmeden anlamazmis.

Hani evladını kaybeden annelere bakıp nasıl dayanıyor nasıl gülüyorlar diyen biri evladını kaybedince o da aynilarini yapmıyor mu? Şimdi ben öyleyim.elim kolum bağlı Yataktayim halen.üç ay oldu yatağından kalkmiyali.

Helak oldum.neden gidemiyorum.neden terkedemiyorum.çocuklarını dusun diyorlar.sen çok gencsin.kızın genç kız.ne yaparsın diyorlar.ilerisini dusun diyorlar.bana mi düştü bu dertleri düşünmek....ben ne yaptım ki rabbim.

Iyi de millet herseyi soyler ki onlara bakma. Hic mi anne babasi bosanmis cocuk yok. benim ve yakin arkadaşımIn anne babamiz bosandi yillar once aldatilma sonucu. Biz 4 kardesiz onlar 2. Ikimizin de annesi yillardir çalışarak baktılar bize okuttular. Sen de yapabilirsin. Boylesi cok daha zor mahvolmussun resmen. Toparlanip bi ise girip bosanabilrsin ilerde karşına iyi biri de çıkar. Bu sekilde cocuklarina yararli olamazsin onlarin da psikolojisi bozulur

Keske gitsen nice.. onun kendini öldürmesi mi daha iyi yoksa senin böyle yavaş yavaş ölmen mi. Bence ölmeyi o hakediyor ama öldürecegini sanmıyorum.

Ben de bu gun gitmeyi düşündüm.o asla gitmem Diyir.boşanmam da diyor...ben mi gitmeliyim.kızlar allak kullanım.bir düşündüğümü bir dk.sonra değiştiriyorum.dk.bir plan yapıyorum.allahım çok zor.

bu şekilde davranmaktan vazgeç..hangimiz geçmişe gidip çizgi çekmek istemezdik..şu an sen sağlığından olsan o kocan olacak kaçardı sen biliyormusun..iyiken insanlar yanında..sen isyan ediyorsun..

kizlar sizleri cok ozledim.he ptakip ettim...bu gun kazen by.aradim,uyeligimi geri istedim.konusacak anlatacak kimsem yok.tesekkur ederim kazen by.yardimci oldu bana ve derdimidinliyeceklerle kavusturdu beni.

O Gunden sonra neler olmadi ki.bir gozumden oldum.stresten gozumde ileri derece de kan ve sivi sizmasi oldu.hani bir gozluktakarsindanumarali,gozler catallasir,aynen oyle goruyorum.zayifliktan olecegim.gorenler beni kizim saniyor.ve halen ayni evdeyiz.gidersen olduruum kendimi diyen bir koca...ve ben aglamaktan oldum kizlar....sglamaktanbaska yapacagim bir seyim yok.

Hani tum silahlarielinden alinmis bir kumandan dusunun.oyleyim.cok caresizim.
Gebersin haysiyetsiz serrefsizz. Onu mu dusunuyosun hala.

Back
X