ALDATILMISTIM...BEN NICE1985....KIZLAR SIZE IHTIYACIM VAR.

Bir sekilde ayrilmamissin. Bunu basina Gelen
Bilir elbet.
Madem kaldin ozaman hayati kendinede, cocuklarinada
Zehir etme. O cpcuklarinda psikolojilerini bozma.
Topla kendini artik.

Sorduum
tek bir şey sormalıydın kocana: ben seni aldatsaydım sen de affeder miydin?

bu aldatma işini neden erkek yapınca affedilebilme ihtimali konuşuluyor da kadınınki konuşulmuyor??? zerre anlamıyorum. anlamayacağım.
sordum cnm.ilk gunler affederdimm.cunku seni cok seviyorum dedi...affederdim askim dedi..simdi affetmezdim.kadin baska erkek baska diyor.o kadin icin o.puuu diyor.kendi neymis merak ediyorum
Allahin ayetinde bile erkek kadinzinada esittir .sadece bekar evli fark ediyor..yok diyor.kadina daha fazla ceza erkege daha az diyor.ayeti inkar ediyor...dusunun bu mantigi.nerdeyse yapttigindan dolayi tebrik bekliyor.

Sorduum

sordum cnm.ilk gunler affederdimm.cunku seni cok seviyorum dedi...affederdim askim dedi..simdi affetmezdim.kadin baska erkek baska diyor.o kadin icin o.puuu diyor.kendi neymis merak ediyorum
Allahin ayetinde bile erkek kadinzinada esittir .sadece bekar evli fark ediyor..yok diyor.kadina daha fazla ceza erkege daha az diyor.ayeti inkar ediyor...dusunun bu mantigi.nerdeyse yapttigindan dolayi tebrik bekliyor.
Bu adam için değer mi ?

Bir sekilde ayrilmamissin. Bunu basina Gelen
Bilir elbet.
Madem kaldin ozaman hayati kendinede, cocuklarinada
Zehir etme. O cpcuklarinda psikolojilerini bozma.
Topla kendini artik.
Halen kabul edemiyorum ki...bu gun ruyamda kaslarimi dokulmus gordum.tabirlere baktim diyor ki evliyseniz bosanmaya delalettir.bende bu gun toplanip aileme gidecektim.oglumun maci vardi oraya gittiler.sustum.
Kizlar kararlarimi veremiyorum ki.bir soyledigimi iki dak.sonra yok bunu deneyim yok soyle yapayim diyorum.allah dusurtmesin sizleri bu derde.dusmeden anlasilmazmis...benki ne kdr katiydim bu konu da.dr.bile dedi ki en cok affeden kadinlar ben asla affetmem diyenlerde goruruz..dedi.

Ne yapacagimi bilmez durumdayim.

Sorduum

Böyle iğrenç bir düşünce yapısı olan rezil bir adam boşanırsak kendimi öldürürüm dediğinde nasıl umrunuzda olabiliyor? Öldüreceğini hiç sanmıyorum ama çok iyi olurdu, yaşaması tamamen oksijen israfı. Onun yerine siz kendinizi yavaş yavaş öldürüyorsunuz farkında mısınız? Hem de çocuklarınızın geleceğiyle birlikte.

Umuru
Böyle iğrenç bir düşünce yapısı olan rezil bir adam boşanırsak kendimi öldürürüm dediğinde nasıl umrunuzda olabiliyor? Öldüreceğini hiç sanmıyorum ama çok iyi olurdu, yaşaması tamamen oksijen israfı. Onun yerine siz kendinizi yavaş yavaş öldürüyorsunuz farkında mısınız? Hem de çocuklarınızın geleceğiyle birlikte.
mfa degil cnm.sadece onun soyledigini sizlerle paylasmak adina yazdim.keske oldurse.

Ay öldürsün nice ne olur sanki öldürebilecek de o kendini beğenmiş adam

Bahane bulma işte sen de kendini öldürüyorsun yavaş yavaş, o bir tarafının götürdüğü yöne giderken hiç seni düşünmüyordu sen ona mı acıyorsun

Sorduum

Böyle bir adamla aynı evde nasıl kalabiliyorsunuz?

Yeter bu kadar söylenme, sızlanma, öldürmeler, öldürmemeler.

Konuştuğunuzun milyonda biri kadar eyleme geçseydiniz şu an herkes daha mutluydu.

Neymiş affetmem diyenler daha çok affediyormuş.

Sızlanmak için bahane arıyormuşsunuz, buldunuz resmen. Alın evliliğinizi sarılıp yatın o halde. Sizin gibi kadınlar yüzünden tüm kadınlar boşanmayı ölüm sanıyordu bir zamanlar.

Biraz gurur yeter her şey için.

Böyle bir adamla aynı evde nasıl kalabiliyorsunuz?

Yeter bu kadar söylenme, sızlanma, öldürmeler, öldürmemeler.

Konuştuğunuzun milyonda biri kadar eyleme geçseydiniz şu an herkes daha mutluydu.

Neymiş affetmem diyenler daha çok affediyormuş.

Sızlanmak için bahane arıyormuşsunuz, buldunuz resmen. Alın evliliğinizi sarılıp yatın o halde. Sizin gibi kadınlar yüzünden tüm kadınlar boşanmayı ölüm sanıyordu bir zamanlar.

Biraz gurur yeter her şey için.
Keske sizingibi cesaretli olsam...

Umuru

mfa degil cnm.sadece onun soyledigini sizlerle paylasmak adina yazdim.keske oldurse.

Bence onun kendini öldürmesini beklemeyin, siz zihninizde onu öldürün. Başlangıçta zor olabilir ama eğer ayrılıp yeni bir hayat kurarsanız yeniden doğmuş gibi olursunuz, yaşınız da genç, hiçbir şey için geç değil.

Kadın kendisini terslemese arkasında o.. Da demezdi. Kimbilir senin için neler anlattı kadına bunu hiç düşündün mü ? Yazık gençliğine sağlığına boşanmayacaksan bari kendini bu kadar üzme hırpalama boşanacaksan da bekleme böyle ikilemde kendine zarar veriyorsun. Sen aldatsaydın seni affederim demesi de yalan biliyorsun. Benim sana diyeceğim sağlığına dikkat et olan oldu biten bitti artık dövünmenin, çırpınmanın bir manası yok yoluna bak aklı başında bir kadınsın

Ya adam sizi aklınıza gelebilecek her şekilde aşağılıyor, siz cesaretten bahsediyorsunuz.

Cesaret gerekmiyor böyle bir adamı bırakmak için. Mide yeterli gelir.
Simdi onu cagirip konusup gitmek istiyorum.

Simdi onu cagirip konusup gitmek istiyorum.

Sen konuşmak falan değil ikna edilmek istiyorsun Nice. Gitmeyeceksin, boşanmayacaksın. Ne yazık ki çizdiğin portre bu ve olan çocuklara oluyor. Kızın ile alakalı bir konu açmıştın zamanında, o çocuğun neden böyle bir psikolojiye girdiğini hiç merak ettin mi? Eksik olan neydi? Bunları iyice düşün, senin eşin ile aranda olan biten herşey en başından beri çocukları etkiliyordu ama farkına varamadınız ve hala farkında değilsiniz.

Üçünüze de yazık ediyorsun.Haydi gitmek veya kalmak senin seçimin ama çocukların suçu ne?

LÜtfen sözlerime kırılma, amacım snei üzmek değil ama bunlar gerçekler.

Sorduum

Ve hala gitsem pişman olur muyum diyorsunuz

bana dedi ki
Lisanında o.pumu olucan.Bosanicam onla bunlami birlikte olucan...çalışılan or.pumu olucan....

Peki namuslu olmak için insanın başında nikah şart mi...şartla sen nasıl orduda evliyken yaptın.

Yok kullarin hepsi öyleymiş....o da öyleydi.....kızlar benim bi arkadaşım var.dul.onunla konuşmamı istemiyor.neymiş ona ozenirmisim.aklımı celerlermiş..o arkadaşımı araştırmış.bulup konuşmak için.yok onun çocuğunu

Oooff bu adam iğrenç bir dusunce yapisina sahip en nefret ettiğim insan tipi. . Kendine bosa eziyet ediyorsun bi kurtulsan anlayacaksın ve bu gunleri cektigine pişman olacaksin. İnşallah kurtulursun ne diyeyim

Back
X