- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi onu cagirip konusup gitmek istiyorum.
Gördüğüm kadarıyla inançlı birisiniz. Şunu unutmayın, birlikte olduklarınızla haşrolunursunuz.
aynenşu son cümle benim bile tüylerimi diken diken etti.
aynı fikirdeyim..çocuklarında psikolojisini bozuTüm bu okuduklarımdan sizin asla boşanmayacağınızı anlıyorum. Duymak istediklerinizi bir de ben söyleyin bari. Sakın boşanma, yuva kolayına mı kuruluyor. Sen zaten aciz bir kadınsın, güçsüzsün. Aylardır yataktan çıkamadın adamı mı boşayacaksın? Sonra boşanıp o... olması da var, bu yaştan sonra çekilmez. Madem adamı boşamayacaksın ne diye cümle aleme yayın yapıyorsun gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum. Boşanmayacaksın belli ki, adama bir şans ver olur ya düzelir belki. En azından çocukların psikolojisi düzelir. Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı...
Siz bu adamı gerçekten severek evlenmişsiniz bence.
Eşiniz ahlâklı, muhafazakâr bir adam değil. Bilâkis kokuşmuş, bağnaz, yobaz bir adam. Boşanmış kadınlarla, otelde buluştuğu sevgilisiyle ilgili sözlerinden belli bu. Eşinize deyin ki, "Evet o kadın belki kevaşe, peki sen nesin?". Onun otel köşelerinde kırıştırmayı kendisine hak görmesi, kokuşmuş ailesinin "Ama seni daha çok siviyir, bik sini siçti" zırvalamaları kocanızın ahlâksız biri olduğu gerçeğini değiştirmez. Kocanız, bir ihtimâl sizi daha çok seviyor olsa bile, ahlâksız; bu şüphe götürmez bir gerçek.
Evden gitmem mi diyor? Gidin işyerine, o kadına yaptığınızı eşinize de yapın da görün gerçek yüzünü. Bakalım "ışkım, pişminim" diye ağlıyor mu; aslan gibi kükreyerek üstünüze mi saldırıyor? Onun şimdi gururu bile kabarıyordur, "Hanım gitti benim için mahalle kavgası etti, oooh, artık beni hayatta bırakmaz" diye.
Gördüğüm kadarıyla inançlı birisiniz. Şunu unutmayın, birlikte olduklarınızla haşrolunursunuz.
umarım sizi dinler,sanmıyorum amaBeni ne kadar dinlersin bilmiyorum. Ben 21 yaşındayım dokuz aylık Evliyim hukuk Fakültesi'nde öğrenciyim. Iki üç yıl Kadar önce annemin babamdan şüphelenmesiyle başladı her şey ilişkileri ne bitti ne de boşandılar en azından annem dahi biz öyle biliyorduk. Annem bu dönemde hep ağladı bitti tükendi bizi de tüketti üç kardeştik biz diğerleri benden küçük. Babam annemi boşadı gizlice bir kaç ay önce başka biriyle evli OLDUĞUNU üç hafta önce de biri üç Yaşında diğeri bir aylık kardeşim OLDUĞUNU öğrendim. Biz çocuklar çok yıprandık çok Üzüldük keşke annem biraz güçlü durabilseydi dimdik onu görmek istediğimiz gibi.. Bunları daha kolay atlatırdık insanın hayatının gülmesi eğlenmesi gereken en güzel zamanları biz Bunalım içinde geçirmeseydik. Şu an Evliyim ayrı bir şehirdeyim ve feci şekilde soğudum her şeyden ilişkimiz kopma noktasında. Artık negatif şeylerden bunaldım. Ne olur kendini topla arkadaşım belki ablamsın yaşını bilmem ama ben Yetişkin bir çocuk olarak ne kadar yıprandım bir de benim o zaman yedi şimdi on Yaşında küçük kardeşim var
Sorduum
sordum cnm.ilk gunler affederdimm.cunku seni cok seviyorum dedi...affederdim askim dedi..simdi affetmezdim.kadin baska erkek baska diyor.o kadin icin o.puuu diyor.kendi neymis merak ediyorum
Allahin ayetinde bile erkek kadinzinada esittir .sadece bekar evli fark ediyor..yok diyor.kadina daha fazla ceza erkege daha az diyor.ayeti inkar ediyor...dusunun bu mantigi.nerdeyse yapttigindan dolayi tebrik bekliyor.
ciddimisin bu düşünceyle yaşayamayacaksa boşansın..yada unutmak zorunda..bu şekilde çocuklarının ruh hali,ni bozmaya hakkı yok..annem rahmetli olduğunda 3 ay ağladım..eşim vardı kardeşlerim vardı..psikolojileri bozuluyordu sonra toparlamaya çalıtım kendimi bu nedri ya ruh hastalığı gibikeske kazeni aramışken bi de iletişim numaranı bıraksaydın nice,
sonra sen intıhar mesajı yazıp konuyu uzaktan izleyip,
tek cevap yazma zahmetınde bulunmayınca hop oturup hop kalkıyoruz buralarda.
keske kazeni aramışken bi de iletişim numaranı bıraksaydın nice,
sonra sen intıhar mesajı yazıp konuyu uzaktan izleyip,
tek cevap yazma zahmetınde bulunmayınca hop oturup hop kalkıyoruz buralarda.
İşin kötüsü bu âdetler toplumun kılcal damarlarına kadar işlemiş, kadınların bile kanında dolanıyor.İşine gelmeyince inancına uygun olanı yapmak önemli olmuyor.
Şu toplumda bir kefeye inançları, bir kefeye de gelenekleri, ataerkil adetleri koyalım, inançlar 5 birim geride kalır.
Ancak laf yani.
ciddimisin bu düşünceyle yaşayamayacaksa boşansın..yada unutmak zorunda..bu şekilde çocuklarının ruh hali,ni bozmaya hakkı yok..annem rahmetli olduğunda 3 ay ağladım..eşim vardı kardeşlerim vardı..psikolojileri bozuluyordu sonra toparlamaya çalıtım kendimi bu nedri ya ruh hastalığı gibi![]()