ALDATILMISTIM...BEN NICE1985....KIZLAR SIZE IHTIYACIM VAR.

ayyy gına geldi bana okurken!!
o şunu dedi bu bunu dedi ben bunu dedim bık bık bık!!

sizin amacınız ne??
yuvanızı! dağıtmamak mı?? o zaman daha fazla rezil olmadan konuyu kapatın ve devam edin evliliğinize..

boşanmaksa da tehditlerle değil, gidip bir avukat bulup açın davanızı..

NOT: o kadını niye rezil ettin, ne geçti eline diyenler, hangi mantık da söylüyorlar..
o kadın zaten rezil birisi sadece bunu herkes öğrendi o kadar.. diline sağlık.. ben olsam broşür yaptırır millete dağıtırdım. dikkat çıkabilir evli erkeklere ilgisi var diye!

çok güzel olur, hem kadının reklamı olmuş olur hem de evli adamlara seçenek olmuş olur

az mantık

Nasıl rezil etti?

Benim gördüğüm tek şey konu sahibi kendisini rezil etti.

Kocası ona, tüm kadınlara hakaret ediyor, onu aldatıyor, ve hala aynı evde yaşıyorlar. Her gün ayrı bir sahte konuşma, ama bayağı bildiğiniz evliler yani.

Kocasının akrabalarının bir tebrik etmediği kalmış, siz ne rezil olmasından bahsediyorsunuz?

peki siz aldatılsaydınız ve bunu ispatlamak için kadının yanına gitseydiniz tebrik mi ederdiniz.. insanın biraz yüreğinin soğumasına ihtiyacı yok mu?? ben o kadınla aynı binada yaşasam gözümde yerin dibinde olurdu..

ayrıca o zaman herkes evli erkekle birlikte olsun sonrada yaptığıyla otursun bu mu mantık??

Sabır li ol ve kocanı degil kendini ve çocuklarını düşün bosanamiyorsan da görmezden gel birak ne halt yerse yesin kolay degil ben dayanamazdim belki ama vazgecmekte olmaz kendin ve cocuklarin için yaşa Allah yardımcın olsun canim

peki siz aldatılsaydınız ve bunu ispatlamak için kadının yanına gitseydiniz tebrik mi ederdiniz.. insanın biraz yüreğinin soğumasına ihtiyacı yok mu?? ben o kadınla aynı binada yaşasam gözümde yerin dibinde olurdu..

ayrıca o zaman herkes evli erkekle birlikte olsun sonrada yaptığıyla otursun bu mu mantık??

niye ispat etmeye çalışayım ki o durumda olsam kadın zaten göreceğini gördü bu konuda

Konu sahibinin aldatıldığı zaten ispatlı. Kadının evine bunun için değil, kocasından çıkaramadığı hırsını kadına mal etmek için gitti.

İnsan yüreği soğusun istiyorsa aşağılık karakterde insanlarla evlenmeyecek. Evlendiyse boşanacak.

Boşanmıyorsa hayatının sonuna kadar milleti kovalar böyle, ve doğal olarak rezil olur.

Kadın bekar, etik olmayan bir seçim yapmış, evet. Ama ben konu sahibi ve eşi ile aynı apartmanda otursam yüzüm yerde olurdu.

Konu sahibinin aldatıldığı zaten ispatlı. Kadının evine bunun için değil, kocasından çıkaramadığı hırsını kadına mal etmek için gitti.

İnsan yüreği soğusun istiyorsa aşağılık karakterde insanlarla evlenmeyecek. Evlendiyse boşanacak.

Boşanmıyorsa hayatının sonuna kadar milleti kovalar böyle, ve doğal olarak rezil olur.

Kadın bekar, etik olmayan bir seçim yapmış, evet. Ama ben konu sahibi ve eşi ile aynı apartmanda otursam yüzüm yerde olurdu.

sizin yüzünüz niye yerde oluyor :D
konu derin ama ben olsam kesinlikle onu da rezil ederdim yani.. herkes ettiğini çeksin az.. bekar olmak demek evli erkeklerle birliktelik yaşanmasını gerektirmez..
zaten adamı saymıyorum bile.. şeref yoksunu.. gül gibi karısı çocukları varken rahat batmış.. maceraya yelken açmış.. onun cezası belli.. ama bu kadında masum eğil..

sizin yüzünüz niye yerde oluyor :KK70:
konu derin ama ben olsam kesinlikle onu da rezil ederdim yani.. herkes ettiğini çeksin az.. bekar olmak demek evli erkeklerle birliktelik yaşanmasını gerektirmez..
zaten adamı saymıyorum bile.. şeref yoksunu.. gül gibi karısı çocukları varken rahat batmış.. maceraya yelken açmış.. onun cezası belli.. ama bu kadında masum eğil..

Çünkü bir insanın gurursuzluğuna tanık olmak istemem hiçbir zaman.

Şu erkeklerin aldatmasına macera demediğimiz zaman biraz yol katedeceğiz ama, görüyorum ki mümkün değil.

Adam karısını sevmiyormuş işte, ortada macera falan yok.

Eski konularini bilmiuorum. Savciliga gidebikirsin. Esin hakkinda uzaklastirma jarari cikarabilirsin. Bi avukata gitmelisin. Uzajlastirma karari cikatirsan eve 50 metreden fazla yaklasamaz.

Psikolojin cok bozulmus senin. Konunu hatirliyorum.
Herkesin sana söyledigini söyleyecegim aslinda farkli bir sey yok.
Affedeceksen aile terapisi sart gibi görünüyor. Esine söyle terapi alin. Bari bu adamligi yapsin.
Cocuklarinda psikolojisi bozulmustur. Yaslari kac?
Sizi aldatan esinize acacak kadar vicdanli olmayin, o sizi senelerce aldatmis, sizi düsünmeden. Simdi zirlamasin karsinizda.

Empati yapamıyorumdur diye yazmak istemedim aslında ama, ölenin ardından bu kadar yas tutulmuyor farkında mısınız?

Hele ki annesiniz, her şeye aklı eren 2 çocuğunuz var.
Bir zahmet adam akıllı yol çizin yani.
Madem aynı evin içindesiniz affetmeseniz de huzurlu bir ortam oluşturmak zorundasınız.

Ne kadar kötü ikide bir anne ağlıyor, baba ağlıyor, kendimi öldürücemler gırla.
Sonra o çocuklardan mantıklı birer yetişkin olmalarını mı bekleyeceksiniz?

Çünkü bir insanın gurursuzluğuna tanık olmak istemem hiçbir zaman.

Şu erkeklerin aldatmasına macera demediğimiz zaman biraz yol katedeceğiz ama, görüyorum ki mümkün değil.

Adam karısını sevmiyormuş işte, ortada macera falan yok.

o bakış açısına göre değişir.. ben macera diyorum ama karısını seviyor bu adam diyemem.. siz anlamak istediğiniz gibi anlayın mümkünse..

Bu arada senin annen baban nerde, ailen nerde????? Sen saglikli karar veremiyorsun, bari onlar sana yardim etsinler.
Baska kadinlarin bacak arasinda keyfinin sefasini süren adi serefsiz bir insan icin (isterse baban olsun) ne üzülüyorsun ya?
Ay mesajlarini okudukca icime karabasanlar cöktü. Hadi huysuz olsa söyle yap böyle yap derim, bir sekilde cözüm yoluna ulasirsiniz derimde, bu resmen namussuzluk. Cok mu seviyorsun bu serefsizi???? Sen yapsaydin öldürürdü seni, seni koca öyle bir zihniyette cünkü.

valla ister kendini gebertsin isterse o o....gebertsin
hiç umrunda olmasın
tamam yaşamayan anlamaz belki ama böylede kendine ve çocuklara zarar veriyorsun

Sonraki adımı düşünmeden hareket etseniz
bu meseleyi esinizin ailesiyle değil kendi ailenizle konussaniz sizden tarafta olanlarla ?

Back
X