ALDATILMISTIM...BEN NICE1985....KIZLAR SIZE IHTIYACIM VAR.

Aldatılmış, affetmiş üzerine de cocuk yapmış bi insan olarak bu durumunuzu anlamam mümkün değil.

Eğer affettiyseniz hala aynı yerdesiniz demektir. Bi sakin olun. Öldüm, gözüm cıktı bilmem ne. Siz herşeyden önce bir annesiniz. Kendinizden önce evlatlarınızı düşünmek zorundasınız yoksa ben sizin samimiyetinize inanmam. Cocuklarım icin kaldım, evlatlarım babalarına cok düşkün bık bık bık diyen bir kadın kendini bu denli salamaz.

Affetiysem affetmişimdir arkadaş, ne laf sokarım, ne yas tutarım önüme bakarım.

arkadaşım kendine eziyet etme.
nolur yapma bunu.
sen olmadan ölecek olan adam seni aldatmazdı.

Aldatılmış, affetmiş üzerine de cocuk yapmış bi insan olarak bu durumunuzu anlamam mümkün değil.

Eğer affettiyseniz hala aynı yerdesiniz demektir. Bi sakin olun. Öldüm, gözüm cıktı bilmem ne. Siz herşeyden önce bir annesiniz. Kendinizden önce evlatlarınızı düşünmek zorundasınız yoksa ben sizin samimiyetinize inanmam. Cocuklarım icin kaldım, evlatlarım babalarına cok düşkün bık bık bık diyen bir kadın kendini bu denli salamaz.

Affetiysem affetmişimdir arkadaş, ne laf sokarım, ne yas tutarım önüme bakarım.

Aldatılan insanları yanlış yönlendirmemek için yazıyorum bunu, yoksa seçimlerinize saygı duymak zorundayım.

Yanlış hatırlamıyorsam aldatılmayı affetmenin üzerine tekrar aldatılmış, boşanmış, ciddi bir süre ayrılmış daha sonra tekrar evlenmiştiniz. Hemen affedip üstüne çocuk yaptınız gibi bir durum söz konusu değildi.

Yani affetmek veya çocuk yapmak çözüm gibi gelmesin kimseye.

Bir de eşiniz ben yaparım ben erkeğim, sen yapamazsın affetmezdim diyor mu?

Siz biraz melankoliyi seviyorsunuz sanırım. Yedi düvele aldatıldığınızı duyurmak, affetmemek ama gitmemek, çocuklara, eşinize, ailenize kötü durumunuzu kör göze parmak sokar gibi sürekli göstermek falan.. Bunların bana kalırsa tek nedeni sizin acıyı seviyor olmanız. İnsanlar size yazık desin, eşiniz gitme diye yalvarsın, siz gidemiyorum ama kalamıyorum araftayım diye melankolinin dibine vurun. Bundan garip bir zevk alıyorsunuz bence. Bana kalırsa bir an önce psikiyatriste gidin. Niyetim sizi kırmak değil sakın yanlış anlamayın.

Kadın kendisini terslemese arkasında o.. Da demezdi. Kimbilir senin için neler anlattı kadına bunu hiç düşündün mü ? Yazık gençliğine sağlığına boşanmayacaksan bari kendini bu kadar üzme hırpalama boşanacaksan da bekleme böyle ikilemde kendine zarar veriyorsun. Sen aldatsaydın seni affederim demesi de yalan biliyorsun. Benim sana diyeceğim sağlığına dikkat et olan oldu biten bitti artık dövünmenin, çırpınmanın bir manası yok yoluna bak aklı başında bir kadınsın
inşallah.yoluma bakicam.

Kızlar yirumlarinizi tek tek okudum.hepiniz doğru söylüyorsunuz.benim yerimde baskasi olsaydı ben daha ağır şeyler yapacağıma eminim.gelin görün ki elim kolum bağlandı.bunu size anlatamam ki.bu nasıl bir durum anlatamıyorum ki.bir düşündüğümü iki dk.sonra değiştiriyorum.

Bu gun pisikiyatriye gittim.ilaca başladım.dr.un dedigi ise şimdi kesinlikle karar vermiyorsun.çünkü depresyondasın.eşine soyluyorsun evden gidecek.iyilestigünde karar vereceksin dedi.

Kızlar yirumlarinizi tek tek okudum.hepiniz doğru söylüyorsunuz.benim yerimde baskasi olsaydı ben daha ağır şeyler yapacağıma eminim.gelin görün ki elim kolum bağlandı.bunu size anlatamam ki.bu nasıl bir durum anlatamıyorum ki.bir düşündüğümü iki dk.sonra değiştiriyorum.

Bu gun pisikiyatriye gittim.ilaca başladım.dr.un dedigi ise şimdi kesinlikle karar vermiyorsun.çünkü depresyondasın.eşine soyluyorsun evden gidecek.iyilestigünde karar vereceksin dedi.

nice şuan biraz atmış olabilir misin? psikiyatrist senin adına nasıl karar verebiliyor?

Aldatılan insanları yanlış yönlendirmemek için yazıyorum bunu, yoksa seçimlerinize saygı duymak zorundayım.

Yanlış hatırlamıyorsam aldatılmayı affetmenin üzerine tekrar aldatılmış, boşanmış, ciddi bir süre ayrılmış daha sonra tekrar evlenmiştiniz. Hemen affedip üstüne çocuk yaptınız gibi bir durum söz konusu değildi.

Yani affetmek veya çocuk yapmak çözüm gibi gelmesin kimseye.

Bir de eşiniz ben yaparım ben erkeğim, sen yapamazsın affetmezdim diyor mu?
Aynen Yazdığınız gibi oldu. Daha güzel anlatilamazdi. Ama ben salmadım, acımı yaşadım elbette ama beni hayata bağlayan birsey yoktu. Suanda aldatılacak olsam muhtemelen kızıma sarılırım demek istedim aslında. Onun beni oyle görmesine asla ısın vermem

ağzımdan aldın
Ne gibi.bakin sizleri kirmak istemiyorum.hepinizin fikirlerine deger veriyorum ki sizlerden fikir istiyoru...bastan sona okudugum yorumlar da oyleseyler varki kizdigim ama olsun kalbini kirmiyayim,sonucta benim icin bir seyler yazmis diyorum.mesela catir catir sevismistir diyor.bunu ben bilsem de bir kadin olarak benianlayip bunuyazmasi hos degil.o anda carpintim basladi......

Benim de burada yalan soyluyecek halim yok.aynen pisikiyatristindedigini yazdim.hatta sunu da yazdim sonra sildim.senin kocaninbeyni o.puuu.oldugu icinherkezioyle goruyor....

nice şuan biraz atmış olabilir misin? psikiyatrist senin adına nasıl karar verebiliyor?
Atmak ne dmk ya.niyeboylebir sey yapayim ki.cikarim ne...bunu soylemeni istiyorum.gercekten de merak ediyorum.

Ne gibi.bakin sizleri kirmak istemiyorum.hepinizin fikirlerine deger veriyorum ki sizlerden fikir istiyoru...bastan sona okudugum yorumlar da oyleseyler varki kizdigim ama olsun kalbini kirmiyayim,sonucta benim icin bir seyler yazmis diyorum.mesela catir catir sevismistir diyor.bunu ben bilsem de bir kadin olarak benianlayip bunuyazmasi hos degil.o anda carpintim basladi......

Benim de burada yalan soyluyecek halim yok.aynen pisikiyatristindedigini yazdim.hatta sunu da yazdim sonra sildim.senin kocaninbeyni o.puuu.oldugu icinherkezioyle goruyor....

o lafı yazan benim başka bi arkadaşa aynı konu dahilinde yazıldı cümle içindeki anlamı da belli bu sözden çarpıntı başladı ama adamla aynı evde yaşarken tık yok lütfen yapma, inandırıcılığını zorluyosun

Hayır çarpıntı yaşayacak ne var anlamıyorum ki hayret bişey sanki ilk kez konuşuluyor burda, hayatını buraya döken sensin

Gerçeklere gözünüzü kapadığınız burdan belli. Kabullenerek başlayın işe, evet çatır çatır sevişmiş, buna mı çarpıntınız başlıyor?
Acımayın kendinize, silkelenin azıcık, çocuklarınız mı güçlü olsun sizin adınıza?
Yataklardan çıkmıyormuşsunuz bir de, eee nedir elinize geçen? Kocanızın pişmanlığı kat be kat artıyor mu? Yoksa kendinize ve çocuklarınıza mı kötülüğünüz dokunuyor?

Gittiğiniz doktor bayandı ve oda aldatılmış sanırım. Kendi eşine olan hıncını sizin eşinize laf ederek çıkarmış.
Eski konularınızıda biliyorum, muhtemelen eşinizden ayrılmayacaksınız. Öyleyse kendinizi toparlayın çocuklarınız için. Dimdik ayakta durun. eşiniz bu halinizi gördükçe pişman olacak sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Belki yaşadıklarınızı unutamazsınız ama bu evlilik devam edeceğine göre geçmişi bırakıp önünüze bakın. Böyle ah vahlarla evlatlarınıza da kötü örnek oluyorsunuz.

Peki cvp vermiyorum.

bence de verme hatta konunu kapattır kendi içinde hesaplaşmalarını bitir çocuklarıma nasıl faydalı oluruma kafa yor madem tedaviye başladım diyosun devam et

çünkü burda sana aklı selim her kadın boşa n dicek bunca anlatılandan sonra, beyin fırtınası yapılacak konu değil zira, iki iki daha dört, bazı arkadaşlar da ah vah tüh edecektir onlarada ihtiyacın yok sen 100 kişilik melankoli halindesin zaten

Kadina dedim ki ben sadece o gun otelde ne oldu bilmek istiyorum dedim.o da esiniz beni rahatsiz ediyordu hattasavciliga verdimnumarasinidedi...arastirdimoyle birsuc duyurusuyok kizlar.pekiseni rahatsiz edenbiriyle neden otele gittindedim...o daesinburalarda tanidik cok uzak biryerde konusalim dedi.peki otelde mi.sizi rahatsiz edenbiriyle....otelin restorantinda dedi.ya oda neden ayrilmis dedim.ben odaya cikmadim dedi....peki esim ilk sizin ciktiginizi soyledi.hayirdedi...neyse kadinhic otelden onceyi de kabul etmeyince konusacak bir sey de yoktu.neyse bana dedi ki esini ariyorum alsin seni.sen kimsindedim ...bu polisi cagiricam dedi.polis gelmeden surdan suraya gitmiycem dedim.o da ariyomus gibi yapiyor....bu bakti kigitmiyorum annneeeeeeee diye bagirdi.bende ondandaha yukseksesle bu kadin oglumun arkadasinin annesi benim kocamla su otelde yattilar..tumsite dokuldu..onuafise ettimmmm...ve esimi ariyorgel karini al diye....kizlar geldim eve agla agla dustugum durumlara bak..beni bu hale dusurense sevdigim kocam di.....o kadinida afise ttimmm
Nasıl bir ohhhhh dedim. İyi yapmışsın.

Back
X