ALDATILMISTIM...BEN NICE1985....KIZLAR SIZE IHTIYACIM VAR.

Nice tek bi şey sormak istiyorum sen gerçekten kocan olacak adamın kendini oldurecegine inanıyor musun
konu sahibinden önce ben cevap vereyim, eşinin kendisini öldürmesine bile gerek kalmadan, utancından çekip gitmesi gerekirdi ama adam kalıbının adamı olmadığından hiç bir şey olmamış gibi hala o evde çocuklarının yüzüne utanmadan bakabiliyor ve böyle bir adam kendini öldürmekten bahsediyor. tamamen yalan dolan kendini öldürücek kadar vicdanlı ama çekip gitmeyecek kadar vicdansız bu ne yaman çelişkidir ? Konu sahibi bayan zaten evden ayrılmayı düşünmediği için adam için yorum yaptım.

Aldatılmış, affetmiş üzerine de cocuk yapmış bi insan olarak bu durumunuzu anlamam mümkün değil.

Eğer affettiyseniz hala aynı yerdesiniz demektir. Bi sakin olun. Öldüm, gözüm cıktı bilmem ne. Siz herşeyden önce bir annesiniz. Kendinizden önce evlatlarınızı düşünmek zorundasınız yoksa ben sizin samimiyetinize inanmam. Cocuklarım icin kaldım, evlatlarım babalarına cok düşkün bık bık bık diyen bir kadın kendini bu denli salamaz.

Affetiysem affetmişimdir arkadaş, ne laf sokarım, ne yas tutarım önüme bakarım.
sana hayranim elmayra
oyle guclu bir kisiligin varki burdan hissedebiliyorum

Empati yapamıyorumdur diye yazmak istemedim aslında ama, ölenin ardından bu kadar yas tutulmuyor farkında mısınız?

Hele ki annesiniz, her şeye aklı eren 2 çocuğunuz var.
Bir zahmet adam akıllı yol çizin yani.
Madem aynı evin içindesiniz affetmeseniz de huzurlu bir ortam oluşturmak zorundasınız.

Ne kadar kötü ikide bir anne ağlıyor, baba ağlıyor, kendimi öldürücemler gırla.
Sonra o çocuklardan mantıklı birer yetişkin olmalarını mı bekleyeceksiniz?
konu sahibi arkadaş kendini toplayana dek çocukları büyümüzş olur bence:KK51:

konu sahibinden önce ben cevap vereyim, eşinin kendisini öldürmesine bile gerek kalmadan, utancından çekip gitmesi gerekirdi ama adam kalıbının adamı olmadığından hiç bir şey olmamış gibi hala o evde çocuklarının yüzüne utanmadan bakabiliyor ve böyle bir adam kendini öldürmekten bahsediyor. tamamen yalan dolan kendini öldürücek kadar vicdanlı ama çekip gitmeyecek kadar vicdansız bu ne yaman çelişkidir ? Konu sahibi bayan zaten evden ayrılmayı düşünmediği için adam için yorum yaptım.
Hepimiz aynı fikirdeyiz ayni yazdigin gibi zaten de ben konu sahibinin cevabını çok merak ediyorum.

Nice ayrilmanin acisi bir sure sonra muhakkak gecer ama affetmenin acisi hic gecmeyecek.
Gencsin, anlattigina gore guzelsin, bir an once ayrilman senin acindan daha olumlu olur.
O adamla zamanini bosa harciyorsun.

Atmak ne dmk ya.niyeboylebir sey yapayim ki.cikarim ne...bunu soylemeni istiyorum.gercekten de merak ediyorum.

senin çıkarını ben bilemem nice sen bilebilirsin ama sanal da olsa burada dikkat çekmeyi merak edilmeyi istiyorsun bu çok açık.
geçmişte buraları nasıl karıştırdıgın konularına tekrar tekrar gırmeye gerek yok.
burada herkes ısrarla bir şeyler yapman gerektiini söylediği için psikiyatriste -gıttım dedin ama psikiyatristin
senin kocanın evden gıtmesı gerektıgını söyleme gıbı bır yetkısı yok. burada bir çok psikoloji eğitimi almış kişi var.
ki az buçuk bir çok insanın da bu konuda fikri var.
senin çok umrunda oldugunu düşünmüyorum ama burada sayfalarca insanlar senin çocukların için dil döküyor.
zaten yeterince hırpalandılar biraz daha hırpalanmasınlar diye ama siz karı koca kendı derdınızdesınız.
dıyecek de bişey yok. 2 saglıksız birey daha yetıştırıyorsun gelecege,
inşallah onlar kendı emeklerıyle hasarsız çıkarlar o evden.

Nice, bazen sana sert mesajlar gönderiyoruz ama bu tamamen lütfen kendine gel uyarilari.
Sen göz göre göre kendini ezik durumuna düsürüyorsun, sahsen ben bayan olarak buna katlanamiyorum, eminim burda sana sert tepki verenlerde en dipte ayni duygilari tasiyordur.
Kendini öyle bir salmissin ki, 10 kiside ugrassa 20 kiside ugrassa toparlanamayacak gibi duruyorsun. Aldatilmak elbeteki cok zor, cok onu kirici, cok kalp kirici birseydir. Aglarsin, üzülürsün ama verdigin emekler icin, esine karsi besledigin sevgi icin. Elbette kolay degil. Fakat sen kendi halini biraktin, esinin sana yalvarmasina aciyorsun. Lütfen merhametini cocuklarina sakla, uckuruna düskün, colugum cocugum var demeden zina yapan bir adam icin kullanma merhamet ve vicdan duygularini.
Senle ilgili anlamadigim baska bir hususta, kendi ailenin hic ortada olmamasi?? Haberleri mi yok??? Esinin ailesi tabii kide seni ikna etmeye calisacak, saf olma lütfen. Ayrildiginizda herkes neden ayrildiginizi ögrendiginde onun imaji sarsilacak, ailesinin imaji sarsilacak. Varsa tabi bir imajlari! Kendi ailenden baska kimse sana destek olmaz bu sürecte. Bence onlarin bu konudan haberleri olmasi lazim. Tek basina üstesinden gelemezsin cünkü.

Ne gibi.bakin sizleri kirmak istemiyorum.hepinizin fikirlerine deger veriyorum ki sizlerden fikir istiyoru...bastan sona okudugum yorumlar da oyleseyler varki kizdigim ama olsun kalbini kirmiyayim,sonucta benim icin bir seyler yazmis diyorum.mesela catir catir sevismistir diyor.bunu ben bilsem de bir kadin olarak benianlayip bunuyazmasi hos degil.o anda carpintim basladi......

Benim de burada yalan soyluyecek halim yok.aynen pisikiyatristindedigini yazdim.hatta sunu da yazdim sonra sildim.senin kocaninbeyni o.puuu.oldugu icinherkezioyle goruyor....[/QUOTE]
.

bunu diyen psikiyatrist,sizi tedavi etti ama edilmesi gereken o beyni o.. olan adam değilmi peki. siz istediğiniz kadar tedavi olun size ooo. olursun benden boşanırsan diyecek kadar hem suçlu hemde güçlü ahlakın a sı olmayan bu adamla sürdürdüğünüzde,o psikoloji düzelirmi. sanmam.

bunu diyen psikiyatrist,sizi tedavi etti ama edilmesi gereken o beyni o.. olan adam değilmi peki. siz istediğiniz kadar tedavi olun size ooo. olursun benden boşanırsan diyecek kadar hem suçlu hemde güçlü ahlakın a sı olmayan bu adamla sürdürdüğünüzde,o psikoloji düzelirmi. sanmam.
oky cim bu arkadaş çok takıntı yapmış eşini gördükçede hatırlıyormu anlamadım 3 ay insan yatarmı

grip olan o ama ilacı içen sensin Nice.. ne kadar daha yatakta kalmayı planlıyorsun? 3 ay? 5 ay? 1 yıl? çocuklarından çaldığın bu zamanı nasıl telafi edeceksin.. hep derim, yine diyeceğim.. çocukların geleceğini şekillendiren baba değil anne.. Anne ne kadar güçlüyse çocuklar da o kadar güçlü oluyorlar.. boşan ya da boşanma tamamen senin tercihin, hiçbirimiz bu konuda sana akıl veremeyiz.. ama o yataktan hemen kalk, yarın çocuklarını al dışarı çıkın, yemek yiyin, sinemaya gidin.. en azından kaybettiğin son ayları telafi et çok geç olmadan..

Kesin
Kesinlike katılıyorum size.ztn psikologlar dekri bize asıl hastalar gelmez.onların hasta ettikleri gelir.

Nice, bazen sana sert mesajlar gönderiyoruz ama bu tamamen lütfen kendine gel uyarilari.
Sen göz göre göre kendini ezik durumuna düsürüyorsun, sahsen ben bayan olarak buna katlanamiyorum, eminim burda sana sert tepki verenlerde en dipte ayni duygilari tasiyordur.
Kendini öyle bir salmissin ki, 10 kiside ugrassa 20 kiside ugrassa toparlanamayacak gibi duruyorsun. Aldatilmak elbeteki cok zor, cok onu kirici, cok kalp kirici birseydir. Aglarsin, üzülürsün ama verdigin emekler icin, esine karsi besledigin sevgi icin. Elbette kolay degil. Fakat sen kendi halini biraktin, esinin sana yalvarmasina aciyorsun. Lütfen merhametini cocuklarina sakla, uckuruna düskün, colugum cocugum var demeden zina yapan bir adam icin kullanma merhamet ve vicdan duygularini.
Senle ilgili anlamadigim baska bir hususta, kendi ailenin hic ortada olmamasi?? Haberleri mi yok??? Esinin ailesi tabii kide seni ikna etmeye calisacak, saf olma lütfen. Ayrildiginizda herkes neden ayrildiginizi ögrendiginde onun imaji sarsilacak, ailesinin imaji sarsilacak. Varsa tabi bir imajlari! Kendi ailenden baska kimse sana destek olmaz bu sürecte. Bence onlarin bu konudan haberleri olmasi lazim. Tek basina üstesinden gelemezsin cünkü.
Cnm ailelerin hbr var.ailem tamamen senin vereceğini kararda yanındayız diyorlar.diğer taraf kesinlikle bosanmamizi istemiyorlar....

Cnm ailelerin hbr var.ailem tamamen senin vereceğini kararda yanındayız diyorlar.diğer taraf kesinlikle bosanmamizi istemiyorlar....

Neden istesin bosanmasini ogullarinin dusundunuz mu ?
Karisini 2 evladi varken aldatan kepaze bir adami nasil savunsunlar ?
Aileniz bir de arkanizdaymis..Simdi daha da yazik oldu affettiginize..

Nice yaşadıkların çok çok zor ama, artık daha güçlü bir tavır takınmalısın ..
Kararın her ne olacaksa, güçlü olmalısın ..
Bu şekilde asla kendinden emin bir duruşun olmayacak ..
Çocukların eminim çok güvensiz hissediyorlardır kendilerini .

Back
X