ALDATILMISTIM...BEN NICE1985....KIZLAR SIZE IHTIYACIM VAR.

bu sözü facede paylaşıyo millet hangi psikolog söylemiş çok merak ettim doğrusu

Son trendlerden işte :KK72:İradesizliğin andı yazılsa ilk cümlesi olur rahat rahat.
Hiç bir şey yapamıyorsan kilidi değiştirir de nemrut suratını görmezsin ya, ama yook ben acıların insanıyım diye destan yazmak daha güzel, oturduğun yerden bile kalkmana gerek yok.

Nice yaşadıkların çok çok zor ama, artık daha güçlü bir tavır takınmalısın ..
Kararın her ne olacaksa, güçlü olmalısın ..
Bu şekilde asla kendinden emin bir duruşun olmayacak ..
Çocukların eminim çok güvensiz hissediyorlardır kendilerini .
Evet net ve kararlı olmam gerekli.şimdide beni tehdit etmeye başladı....yok evi Saticam borçları Odiycem.yari yarıya Bolusucez.çocuklarında istiyorum.

Mahkemeye gideriz hakim neye karar verirse Tmm derim.
Peki ben senle gelip ne davası acicam ki.anlaşmalı değil sonuçta bu.ben dava ararsam ikimizi de hallederim.göreceksin dedim.

Bu sefer ben sana git mi diyorum.Bodanalim mi diyorum.yuvası yıkmak istemiyorum diyor.
Dün evden gideceğini soyledi.Tmm dedi sırf bosanırsan bende demiyeyim ki keşke gitseydim evden belki bosanmazdi benden diye.

Ara verin, biraz ayrı yaşayın. 2 çocuk var orta da iyi düşünün. Unutmak çok zor aldatilmayi hatta unutamazsin ki. Aklının bir köşesinde durur. O otelin önünden geçerken aklına gelir. O kadının isminde bir isim duydun mu aklına gelir. Her şeyde aklına gelir ama bunları destek alarak hir nebze olsun aşman lazım. Kendinin de bunu istemesi lazım. Sen boşanmak istemiyorsun belli o nedenle artık kendine gelip Yuvanı tekrar toparlaman lazım. Herkes bir şansı hakeder.

Salak insanlara tahammülüm yok benim sinirimi zıplatıyorlar

Yuvanı yıkma diyorlar kadına, sanki aldatan kadınmış yuvasını yıkan konumuna düşürülüyor.

Peki onu aldatan erkek aldatırken zaten yıkmış olmuyor mu bütün değerlerini,evliliğini ?

Neden bu yıkmama ısrarla yuvasını kurtarma görevi kadına bahşediliyor ?

''Kocan seni tercih etti,o kadına gitmedi gördün mü ? Sevmeseydi gelmezdi,geri dönmezdi '' diyenler var birde bu neyin kafası diyesi geliyor insanın yahu zaten eşini tercih etmiş olsa aldatmazdı ne tercihi allasen ? O kadına gitmiyorsa sebebi nikah bagımlılığı bulunan kadından zahmetsiz bir şekilde kurtulamayacağı ve ortada çocuklarda varsa rahatının bozulmasını göze alamamasındandır yoksa bağlasan durmaz bu tip adamlar.Hem pastam dursun hem karnım doysun diye şartlandıkları için 250 gram fazlalıklarını büyük bir meziyetmiş gibi sanarak önüne gelene sperm saçmayı ustalık olarak sayıyor bu tipler..

Üstelik bu kadının çocugunun hasta oldugu dönemlere tekabül etmiş bu aldatma girişimleri yani sizin canınızdan bir parçanız hastayken ! Al neresinden yakarsan yak..

Pişman olsa ne bileyim az çok belli eder kendini tamam dersin eşini çok sevdigin için degil ama çocuklarını düşünerek hareket edersin ama etmek içinde o insana degip degmeyecegini az çok kestirmişsen devam edersin yoksa kestirip atarsın ama adam her kadın boşanma ile alakalı bir durumdan bahsettiginde gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor,tehditlerin biri bin para gören de mahalle kabadayısı sanır..

Bunlar bir kenara nice madem aynı evde yapamıyorsunuz biraz ayrı kalın belli ki sen boşandığında daha da kendini berbat hissedeceksin ve iyice karalar baglayıp insanlıgından soguyacaksın ayrı kalırsanız ne yapacagınıza karar verirsiniz..İyi gözlemle eşini ona göre kararını ver

Salak insanlara tahammülüm yok benim sinirimi zıplatıyorlar

Yuvanı yıkma diyorlar kadına, sanki aldatan kadınmış yuvasını yıkan konumuna düşürülüyor.

Peki onu aldatan erkek aldatırken zaten yıkmış olmuyor mu bütün değerlerini,evliliğini ?

Neden bu yıkmama ısrarla yuvasını kurtarma görevi kadına bahşediliyor ?

''Kocan seni tercih etti,o kadına gitmedi gördün mü ? Sevmeseydi gelmezdi,geri dönmezdi '' diyenler var birde bu neyin kafası diyesi geliyor insanın yahu zaten eşini tercih etmiş olsa aldatmazdı ne tercihi allasen ? O kadına gitmiyorsa sebebi nikah bagımlılığı bulunan kadından zahmetsiz bir şekilde kurtulamayacağı ve ortada çocuklarda varsa rahatının bozulmasını göze alamamasındandır yoksa bağlasan durmaz bu tip adamlar.Hem pastam dursun hem karnım doysun diye şartlandıkları için 250 gram fazlalıklarını büyük bir meziyetmiş gibi sanarak önüne gelene sperm saçmayı ustalık olarak sayıyor bu tipler..

Üstelik bu kadının çocugunun hasta oldugu dönemlere tekabül etmiş bu aldatma girişimleri yani sizin canınızdan bir parçanız hastayken ! Al neresinden yakarsan yak..

Pişman olsa ne bileyim az çok belli eder kendini tamam dersin eşini çok sevdigin için degil ama çocuklarını düşünerek hareket edersin ama etmek içinde o insana degip degmeyecegini az çok kestirmişsen devam edersin yoksa kestirip atarsın ama adam her kadın boşanma ile alakalı bir durumdan bahsettiginde gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor,tehditlerin biri bin para gören de mahalle kabadayısı sanır..

Bunlar bir kenara nice madem aynı evde yapamıyorsunuz biraz ayrı kalın belli ki sen boşandığında daha da kendini berbat hissedeceksin ve iyice karalar baglayıp insanlıgından soguyacaksın ayrı kalırsanız ne yapacagınıza karar verirsiniz..İyi gözlemle eşini ona göre kararını ver
Cnm o kdr güzel anlatmışsın ki bunlar ınan benim de cümlelerim...asla unutmayacağım da kabullenmiyecegimi de biliyorum.ama halen neden duruyorum.

Beni her kez çok güçlü kadın zannederlermis ama gelin giren ki öyle değilmişim.ayrı Kalkicam bir sure.o gitmezse ben anneme gideceğim.

Bence siz bosanamazsniz okadar zaman gecmis hala kavga dovus vakit geciriyorsunuz cocuklrnizi cok dusunuyrsnz peki tam ama bu surecde ne hala geldiler suz haldrsnz esiniz omadr yureklenmiski sizn sessiz halinz karsisnda af dileme cesartini bulmus kusura bakmayin ama bence konuyu siz uzatyosnz bittimi bitmistir basdan tavrnz bu yonde olsa bu is buralara gelmzdi gozlerinizdnde yasadiklrnzda bu kadr musammadn dolayi bu hala gelmsi sizde yazik biraz kendinize guvenin.

Evet net ve kararlı olmam gerekli.şimdide beni tehdit etmeye başladı....yok evi Saticam borçları Odiycem.yari yarıya Bolusucez.çocuklarında istiyorum.

Peki ben senle gelip ne davası acicam ki.anlaşmalı değil sonuçta bu.ben dava ararsam ikimizi de hallederim.göreceksin dedim.

Bu sefer ben sana git mi diyorum.Bodanalim mi diyorum.yuvası yıkmak istemiyorum diyor.
Dün evden gideceğini soyledi.Tmm dedi sırf bosanırsan bende demiyeyim ki keşke gitseydim evden belki bosanmazdi benden diye.
Aldatıldığını kanıtlarsan borç altına sadece o girer, ev çocuklar sana kalır canım. Kendinede bişi yapamaz o şr.sz! Neden kendini yıpratıyorsunki , boşanınca keşke baştan yapsaymışım diyceksin üzerinden yük gidecek...

Kızlar 20 dk önce gitti evden.sırf bosanirsan bunuda yapsaydım belki bosanmazdi dedemek için gidiyorum dedi.

Gitti.

Bence siz bosanamazsniz okadar zaman gecmis hala kavga dovus vakit geciriyorsunuz cocuklrnizi cok dusunuyrsnz peki tam ama bu surecde ne hala geldiler suz haldrsnz esiniz omadr yureklenmiski sizn sessiz halinz karsisnda af dileme cesartini bulmus kusura bakmayin ama bence konuyu siz uzatyosnz bittimi bitmistir basdan tavrnz bu yonde olsa bu is buralara gelmzdi gozlerinizdnde yasadiklrnzda bu kadr musammadn dolayi bu hala gelmsi sizde yazik biraz kendinize guvenin.

Bencede. Haklisiniz. Ama her insan öyle kesin karar verip gidemiyor. Kisilik meselesi. Biraz cazgir bir bayan olsaydi bu olay coktan bitmisti. Ama konu sahibi anladigim kadari ile öyle biri degil.

Kızlar 20 dk önce gitti evden.sırf bosanirsan bunuda yapsaydım belki bosanmazdi dedemek için gidiyorum dedi.

Gitti.

Nasil yani anlamadim??? Niye gitti evden??? Sebebini tam anlayamadim.
Adam hem aldatiyor, hemde evi mi terkediyor kafasi dik bir sekilde?
Kusura bakmada bu adam sayende böyle davraniyor. Suc senin bu saatten sonra.

Kadina dedim ki ben sadece o gun otelde ne oldu bilmek istiyorum dedim.o da esiniz beni rahatsiz ediyordu hattasavciliga verdimnumarasinidedi...arastirdimoyle birsuc duyurusuyok kizlar.pekiseni rahatsiz edenbiriyle neden otele gittindedim...o daesinburalarda tanidik cok uzak biryerde konusalim dedi.peki otelde mi.sizi rahatsiz edenbiriyle....otelin restorantinda dedi.ya oda neden ayrilmis dedim.ben odaya cikmadim dedi....peki esim ilk sizin ciktiginizi soyledi.hayirdedi...neyse kadinhic otelden onceyi de kabul etmeyince konusacak bir sey de yoktu.neyse bana dedi ki esini ariyorum alsin seni.sen kimsindedim ...bu polisi cagiricam dedi.polis gelmeden surdan suraya gitmiycem dedim.o da ariyomus gibi yapiyor....bu bakti kigitmiyorum annneeeeeeee diye bagirdi.bende ondandaha yukseksesle bu kadin oglumun arkadasinin annesi benim kocamla su otelde yattilar..tumsite dokuldu..onuafise ettimmmm...ve esimi ariyorgel karini al diye....kizlar geldim eve agla agla dustugum durumlara bak..beni bu hale dusurense sevdigim kocam di.....o kadinida afise ttimmm
Bunu yaparak sende onun seviyesine dusmussun yakistiramadim sana.

Gitti.
Nice sunu bi aciklasana ne dedi tam?
Gerci cok muhim degil yine sov pesinde bu adam belli ki ama mesajdan anlasilmiyor.
Bu arada nasilsin?
Gittiginde bir rahatlama hissettin mi iyice coktun mu?...

[/QUOd
aklin yolu birdir ne diyelim ben kendi adima dusndum buyuk konusmamak lazim her zamn ama bu kadr sessiz kalmak ne agla sizla bisey degismiyor kizlar ne kadr guclu olursaniz okadr az aglarsiniz birakin karsinizdakiler aglasin bizim dusnmemiz gereken evlatlarimiz var .

Eger son olanlardan sonra bir konu daha acip "affettim, ama unutamiyorum, kotuyum, beni yine aldatti" diyecekseniz hic yorum yapmayalim. :/ Ama bittiyse eger kurtuldugunuza sukredin ve cocuklarinizin yaninda olun.

çocuklarımı alacakmış. evin yarısınımı. aldattı diye mahkeme ona ödülmü verecek birde. kafası iyiymiş kocanın güle güle kullansın

Nice sunu bi aciklasana ne dedi tam?
Gerci cok muhim degil yine sov pesinde bu adam belli ki ama mesajdan anlasilmiyor.
Bu arada nasilsin?
Gittiginde bir rahatlama hissettin mi iyice coktun mu?...
Cnm ben ona bir süre evden gitmesini söyledim.tahammül edemiyorum seni görmeye....tabi daha oncede diyordum.artık o da yeterki bosanmiyalim Tmm gidicem dedi.yalan soylemiyecegi m gitti diye mutlu değilim.gözlerimin önünde yuvam gidiyor.

Nasil yani anlamadim??? Niye gitti evden??? Sebebini tam anlayamadim.
Adam hem aldatiyor, hemde evi mi terkediyor kafasi dik bir sekilde?
Kusura bakmada bu adam sayende böyle davraniyor. Suc senin bu saatten sonra.
O gitmedi ben gitmesini istedim.bir süre ayrı kalalım dedim.

Back
X