- 28 Ağustos 2016
- 56
- 136
- 93
- Konu Sahibi Eva magareyn
Ben pembe pembe hayaller kurarken meğer öte tarafta neler oluyormuş. Bi insan kendine bunu nasıl yedirebilir ki ? Tamam aldattın da kendine nasıl yakıştırdın, yedirdin ??
İlk aşk . Yıllarca süren suskunluktan sonra bi cesaret itiraf ettim aşkımı . Duygularımın karşılıklı olabileceğine inandırıldım. Bulutlar üzerinde geçen mutlu günler.. Sonra ne mi oldu ? Arkadaşım tatlı kız, benim gibi saf kız, sohbet ediyoruz. Bana çok güzel giden ilişkisinden bahsediyor. Okul bitince evleneceklermiş
Ben de çok mutluyum diyecek oldum ki bana sevgilisinin kim olduğu söyledi. O an yemin ederim ki kalbime yumruk atmış gibi oldu. Ama onun ışıl ışıl gözlerine kıyamadım. Hiçbirşey söylemeden kalktım masadan. Aradım onu neden diyebildim sadece neden yaptın
Cevap : Aptalca birşeydi
Türkiye nin en kalabalık meydanlarından birinde yürüyerek bağıra bağıra ağladım. Olayı trajik hale getirmek için söylemiyorum ama o an canım çok yanıyordu. İnsanlar yardım etmeye çalışıyordu.
Sonra ağır bi bunalım ardından güven sorunu vs. vs.
İlk aşk . Yıllarca süren suskunluktan sonra bi cesaret itiraf ettim aşkımı . Duygularımın karşılıklı olabileceğine inandırıldım. Bulutlar üzerinde geçen mutlu günler.. Sonra ne mi oldu ? Arkadaşım tatlı kız, benim gibi saf kız, sohbet ediyoruz. Bana çok güzel giden ilişkisinden bahsediyor. Okul bitince evleneceklermiş

Cevap : Aptalca birşeydi
Türkiye nin en kalabalık meydanlarından birinde yürüyerek bağıra bağıra ağladım. Olayı trajik hale getirmek için söylemiyorum ama o an canım çok yanıyordu. İnsanlar yardım etmeye çalışıyordu.
Sonra ağır bi bunalım ardından güven sorunu vs. vs.