daha dün gördüm msjı ama geçen ay atılmış Sorarım bi korkum yokta Önce onun haberi olmadan bilgi toplamak istyrm sanki aldatıyosa evetmi diyicek Yani bide öyle bi durum yoksa Bana güvenmiyosun diye trip yapacak Bende kondurmuyrm ama erkek işte güvenemiyrmda Yani eğer öyle bişey varsa ben bunu sineye çekemem
haklısın ama şuan derdim o değil Umarım haklı çıkmam Umarım yine o sulu arrkadaslarına attığı saçma msjlardandır Elimde başka delilin olmaması elimi kolumu bağlıyo Bu nonun kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirimkiYada eşimin telefon görüşme ayrıntılarını
bence eşini takibe al şimdi bşey deme. bitanem falan yazıyo diye de hemen kurgulama. belki bi arkadaşı atmıştır o mesajı başkasına.yani hiç başına gelemez mi,kontörü falan yoktur eşinden atmıştır.Allah göstermesin en kötüsünü düşünme ama sessiz takipte kal.şahsi fikrim eğer bi halt yiyosa,telefonuda öyle ortalardaysa o mesajı kayıtlı tutmaz siler.bir de sana başka mesajlarını okutuyo yani beraberken de görebilirdiniz.ben tedbiri elden bırakma yine de ama işkillenmedim hiç.bence o mesajın telefonda kayıtlı olduğundan bile haberdar değildir.
İşim gereği çevremde çok erkek var ve şakalarına birebir tanık olana biri olarak sölüyorum. Tamam yavrum, bebeğim çiçeğim bitanem die birbirlerine şaka yapıyolar hemde gözmün önündeİçini ferah tut canım. Belki arkadaşına atarken yanlış noya attı ya da arkadaşına gitti o mesaj sonra arkadaşı numarasını değişti o da o yüzden sildi kaydını o yüzden de numara açıktan gözüküyodur öle..
Öyle yapıcam zaten Sessizce kanıt toplamaya çalışıcam ki varsa öyle bişey beni kandıramasın İnkar edemesin
bunu yaparken de aklından kötüsünü geçirip doldurma kendini ama...bişey çıkmazsa ki bana çıkmaz gibi geliyo boşa üzüldüğünle kalırsın.
valla kaynımın bir kankası var ne bitanemi adam "yatağı ısıttım hayatım gel" diye bile msj attığını bilirim :) saçma ama öyle.eşlerini aldatmayan sadık erkekler bu duyguyu birbirlerine bu esprileri yaparak yaşıyorlar gibi düşünürüm hep.
ama her ihtimale karşılık sen yine de ara sıra çaktırmadan kontrol et telefonunu...nokia ise işlem kaydı menüsü var 1-2 aylık işlem kaydını görürsün.kimle konuşmuş kaç dakka konuşmuş kim msj atmış kime cevap yazmış hepsini görürsün. ben arasıra -elimde olmadan belki ya da eşşeği sağlam kazığa bağlamak için-çaktırmadan oradan bakarım.
canım merhaba
bnmde dün aksam böyle bir durum basıma geldı. eşim arkadaşıyla dışarıda bıraz takılacağını söyledı.gec gelicem dedi ama 10.30 da eve geldi.telefonuna ölesine bi bakıyım dedım.arkadası ortam nasıl iş varmı diye bir msj atmış.bu ne anlama geliyor sizce kafayı yemek üzereyim
canım merhaba
bnmde dün aksam böyle bir durum basıma geldı. eşim arkadaşıyla dışarıda bıraz takılacağını söyledı.gec gelicem dedi ama 10.30 da eve geldi.telefonuna ölesine bi bakıyım dedım.arkadası ortam nasıl iş varmı diye bir msj atmış.bu ne anlama geliyor sizce kafayı yemek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?