Aldatıltım.....

stronger01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
6
0
36
Adana
Eşimle 7 senedir birlikteyiz.8 aydırda evliyiz.5 yıldırda aldatıldığımı öğrendim.bundan 4 ay önce...aldattığı kadında evli ve boyu kadar çocuğu var...bir türlü affedemiyorum ama hala birlikteyiz.ben şüphelerimle evlendim.gelip geçecek sandım.yada aynı evi paylaşınca herşey düzelecek diye düşünürken hiçte öyle olmadığını gördüm.şuan bile ellerim titriyor.tarifi mümkün olmayan bir acı benimkisi.artık görüşmediklerini söylüyor.ama ben güvenemiyorum.ve hala takipteyim.hem gururum incindi hem haketmedim böyle birşeyi.hergün ağlama krizlerine giriyorum.canım çok yandı...eşimin tutumu düzeldi fakat bazen sanki yaptığını unutmuş gibi davranışlar sergiliyor.görüşmediklerinden emin değilim...bu şüpheyle ne kadar devam eder bu evlilik bilmiyorum...çok haksızlığa uğradım.o kadın yüzünden çok şeyler yaşattı bana.aşşalandım küfürler yedim,yalanlar dolanlar hep sabretmek istedim.sadece arkadaşlarmışşşş ne komik dimi...ne yapacağımı şaşırdım...ona baktıkça acım dahada artıyor...kurtulmak istiyorum yaşadıklarımdan...mutlu olmak huzur içinde yaşamak istiyorum....

Hem aldatıldın, hem de o kadın yüzünden yapılmayan kalmadı sana.. Neden boşanmıyorsun? İçindeki bu söküp atılması çoook zor olan acının iyice beynini kemirmesini mi bekliyorsun? Üzgünüm ki bu kırıklıklar baki kalacak sende.. Çözüm belli..

Unutmam mümkün değil diyorsan yapacağın şay belli.
Ayrılmak...
Ancak o zaman bir nebze huzur bulursun..

allah yardımcın olsun en başta gerçekten içinde olduğun zor bir durum kendimi yerine koymakk istemem düşüncesi bile çok acı veriyor
bende gece rüyamda aldatıldığımı gördüm o yüzden az buçuk hislerini anlayabiliyorum

İnsanoğlu olarak en büyük hatamız düzelir, değişir diye umut ederek işe başlamak. Sizde evlenince, aynı evi paylaşınca düzelir demişsiniz ama sonuç ortada üzülen sizsiniz. Yaşadıklarınızı haketmediğinizi düşünüyorsanız, geçmiş için birşey yapamazsınız ama gelecek için haketmediklerinizi yaşamamak sizin elinizde. Dilerim doğru kararlar verirsiniz ve bundan sonraki yaşamınızda huzuru ve mutluluğu bulursunuz.

gerçekten zor bir durum ALLAH sabır versin...

bende 2 gündür rüyamda hep aldatıldığımı görüyorum sende de öyleymiş...hamilelik hormonları biraz fazla etkiliyo heralde bizi

AYRILMAYI İLK GÜNDEN BERİ DÜŞÜNÜYORUM...bu adamı çok seviyorum ben...ama son bir hamlesini bekliyorum...arkama dönüp baktığımda keşke dememek için bekliyorum...

madem arkadaslar!

bayanın kocasının bu arkadaslıktan haberı varmıymıs....?

canım karı koca arasına girilmez ama eğer çocuğun yoksa kendine yeni bir sayfa aç derim çocuğun varsa gidişata göre karar verirsin kendinden fedakarlık yapma tabi ama iyi düşün ve iyi karar ver ...

kaybedecek birşeyin yok ...ayrılmak en iyisi gibi

öncelikle Allah yardımcın olsun ama kendini üzmek,yıpratmak yerine boşanmak en iyi çözüm çok yakın bir süreçte çok yakın arkadaşım tıpkı bunun gibi bir sorun yaşadı oyüzden tecrübeliyim.Arkadaşımda 8 yıldır eşi ile birlikteydi ve sonunda evlenmeye karar verdiler .Flört dönemlerindede senin gibi şüpheleri vardı ama herşeye ragmen evlendi.Evlendikten 1.5 yıl sonra yeni doğmuş çocugu ile birlikte babaevine geri döndü ve şuanda kızıyla birlikte gayet mutlu bir hayat yaşıyor. Umarım sonunuz onlara benzemez evliliğiniz kurtulur ama evliliğinizi kurtarmak için kendinizi yıpratmaya değmez sonuçta önemli olan sizsiniz...

Zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın..

Verdiğin kararı eleştirmicem seni yanıltmamak ve yönlendirmemek adına ama
Madem sineye çekip affetmiş yaşamaya devam etmeye karar vermişsin
Madem o kadar da çok seviyosun hala vazgeçemiyorsun..

Ozaman sahip çık kocana ele güne yem etme güzelimmm

kaldır engelleri ortadan:))

Son düzenleme:
arkanı dönüp keşke diyemeyeceğin kadar çok şey yaşatmış sana eşin....
5 yıldan beri aldatıyormuş adam seni..

5yıldır kopamamışsa maalesef bu kadın hayatınızın her döneminde aranızda olacak bile bile lades demişsiniz çünkü....ya bu durumu sineye çekip böyle yaşamaya devam edeceksiniz yada eyvallah deyip çekip gideceksiniz ben 3. bir şıkkı olası göremiyorum açıkçası.. unuttum dediğinde devam edecek olursanız sadece kendinizi kandırırsınız...acıttım sizi biliyorum ama bence durum tam da budur...üzülmeyin kimse vazgeçilmez değildir...daha iyilerini hakkettiğinizi düşünün....

Aklıma şu şarkı geldi

aşk herşeyi affeder mi?
zamanla geçer mi?

sanırım aşk herşeyi affediyor ama zamanla geçmiyor değil mi?

şunu asla unutma,

HAYATTA HİÇBİRŞEY KENDİNİ ÜZMEYE DEĞMEZZZZZZZZZZ

Bende aldatıldım ve boşandım canım. İnan insanın aklından hiç çıkmıyor boşanmadıkça yaptığı iğrençlikler. Sürekli düşünüyorsun o kadın benden çirkindi, ona ne tatlı sözler söyledi neler yaptılar, bunları düşündükçe miden bulanacak, bu adam hayatında olduğu sürecede hep bir acaba ile yaşayacaksın. Kendini düşün, sen çok kıymetlisin ve özelsin. Bunu görmeyip başkalarının kucağına giden adama ancak Bye byeeee denir.

şüpheleriniz vardı madem nıye evlendınız emın olmadan hemde.bile bile lades demek buna denır sanırım. onca sey yasatmıs size. bız bayanların yaptıgı en buyuk hata KARSINDAKİ ERKEGİN DÜZELMESİNİ BEKLEMEK.bekleye bekleye ömrümüz geçiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…