- Konu Sahibi stronger01
-
AYRILMAYI İLK GÜNDEN BERİ DÜŞÜNÜYORUM...bu adamı çok seviyorum ben...ama son bir hamlesini bekliyorum...arkama dönüp baktığımda keşke dememek için bekliyorum...
AYRILMAYI İLK GÜNDEN BERİ DÜŞÜNÜYORUM...bu adamı çok seviyorum ben...ama son bir hamlesini bekliyorum...arkama dönüp baktığımda keşke dememek için bekliyorum...
Dikenler arasında güller yetişir
aldatılmak çok kötü birşey rüyamda görmüştüm tıpkı gerçek gibiydi yerimde kıvranıyordum devamlı ağlıyordum benimkisi rüya tabi biaz olsun ne acı çektiğini hissedebiliyorum dayanamayacaksan ve eşine güvenin yoksa yani bunu bir daha yapar diye korkun varsa bırak derim.......
ama şunuda unutma evlenip boşanmış olacaksın ve evleneceğin erkekde yine aynı şeyleri yaşama şansın yüksek mücadele gücün varsa mücadele etEvlenmeden evvel gözlerinizi dört açın. Evlendikten sonra yarı yarıya kapayın.
PORTEKİZ ATA SÖZÜ
Eşimle 7 senedir birlikteyiz.8 aydırda evliyiz.5 yıldırda aldatıldığımı öğrendim.bundan 4 ay önce...aldattığı kadında evli ve boyu kadar çocuğu var...bir türlü affedemiyorum ama hala birlikteyiz.ben şüphelerimle evlendim.gelip geçecek sandım.yada aynı evi paylaşınca herşey düzelecek diye düşünürken hiçte öyle olmadığını gördüm.şuan bile ellerim titriyor.tarifi mümkün olmayan bir acı benimkisi.artık görüşmediklerini söylüyor.ama ben güvenemiyorum.ve hala takipteyim.hem gururum incindi hem haketmedim böyle birşeyi.hergün ağlama krizlerine giriyorum.canım çok yandı...eşimin tutumu düzeldi fakat bazen sanki yaptığını unutmuş gibi davranışlar sergiliyor.görüşmediklerinden emin değilim...bu şüpheyle ne kadar devam eder bu evlilik bilmiyorum...çok haksızlığa uğradım.o kadın yüzünden çok şeyler yaşattı bana.aşşalandım küfürler yedim,yalanlar dolanlar hep sabretmek istedim.sadece arkadaşlarmışşşş ne komik dimi...ne yapacağımı şaşırdım...ona baktıkça acım dahada artıyor...kurtulmak istiyorum yaşadıklarımdan...mutlu olmak huzur içinde yaşamak istiyorum....
kocanın kadınla 5 yıldır mı ilişkisi var:26:çocuğun var mı çalışıyormusun bilmiyorum ama 5 senedir seni aldatan bir adamdan hayır gelmez bence.çocuğun yoksa boşanmak için hiç tereddüt etme canım
Çok afedersin ama bile bile lades demişsin bacım sen. Gelip geçecek sanarak evlenilirmi. Çocuk oyuncağımı bu.[/QUOTinsan bile bile kendini ateşe atarmı sen atmışsın kendini ateşe yapacak bişey yok insan 7 sinde neyse 70 indede aynıdır
Dikenler arasında güller yetişir
aldatılmak çok kötü birşey rüyamda görmüştüm tıpkı gerçek gibiydi yerimde kıvranıyordum devamlı ağlıyordum benimkisi rüya tabi biaz olsun ne acı çektiğini hissedebiliyorum dayanamayacaksan ve eşine güvenin yoksa yani bunu bir daha yapar diye korkun varsa bırak derim.......
ama şunuda unutma evlenip boşanmış olacaksın ve evleneceğin erkekde yine aynı şeyleri yaşama şansın yüksek mücadele gücün varsa mücadele etEvlenmeden evvel gözlerinizi dört açın. Evlendikten sonra yarı yarıya kapayın.
PORTEKİZ ATA SÖZÜ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?