Aldatır mı...

bence bu durumun tam tersi daha olası..
annesinin ne kadar üzüldüğünü gördüyse aynı şeyleri eşine yapmaktan uzak durur gibi geldi bana.
Evet annesinin üzüntüsünü çektiği acıları çok gördü. Annesi defalarca yanında ağladı. Kendisi de babasını çok eleştiriyor böyle yaptığı için arkasından neler dedi ne sövdü... Ama ileride acaba bu karakteri taklit eder mi her şeye rağmen.

Hayır, babasını örnek alacak diye bir kaide yok.
Ne o babası, ne de siz annesisiniz.
Herkes kendi çizdiği yoldan gidiyor e bir yerde herkes kendi kaderini yaşıyor.

Iki turlusu de olabilir...
Yani b
Ayni ailede yetisen iki kardes mesela, biri babamdan bunu gordum deyip onu icsellestirirken, digeri gordugu seyin olumsuz ornek oldugunu fark edip aksi tutum gelistirebilir. Yani bu kisilik ve secimlerle alakali birsey. Yapar ya da yapmaz denemez kisaca.

İlla değil ama yıllarca böyle bir ortamda yaşayan insanlar annesine üzülse bile bu durumu normalleştirebilir. İnsan öğrenerek yaşayan bir organizma...

insanın karakteri ailede şekillenir. Ve çocuk yaşadığını öğrenir. Bu yaşadığı durum onu olumluda etkilemiş olabilir olumsuzda. Kesinlikle yapar veya yapmaz diyemeyiz. Bence bunu kafanıza takmayın.

Ya görüp bundan ders çıkarmıştır ya da görüp kafasında normalleştirmiştir.Aldatmanın sadece fiziki yapılmadığına inan biri olarak bütün erkekler aldatır diyorum inşallah linç edilmem

Yani öyle olsa, annemi izleye izleye erkek ne derse o olur, erkek kenarda oturtulur, ayağına hizmet edilir, erkekten izin alınır vs mantığında olmam lazımdı.
Babama benzesem el iyisi, ailedekilere kan kusturur olmam, eşimi milyon kere aldatmam vs gerekirdi.

Her insan karakterini doğuştan getirir. (bu benim uydurduğum bir şey değil, bebekler üzerinde yaptıkları test sonucu)

Yani kimse aldatmayacağının garantisini veremez ama bence tam tersi aldatmaz.eşimin babası hesap kitap bilmeyen bir adammış zamanında.kazandığını har vurup harman savurmus.borç içinde hep rezil yaşatmış halada borçlar yüzünden 65yaşında karısı çalışmak zorunda.eşim babasının onlara çektirdikleri yzünden , kendi çocuğuda aynısını yaşamasın diye hep planlı programlı tutumlu davranıyor.sırf borç olmasın ailem sıkıntı çekmesin diyor.yani erkekler kendi yaşadıkları sıkıntıyı kendi ailesine yaşatmak istemiyor genelde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…