Açtıgın konuları okuyunca
1 hafta gorusmedik, parası yoktu gorusemedik ama kankalarıyla gezmiş, çeşmeye gitmiş haberim yok gibi şeyler vardı...Sen bence bu adamın sevgilin oldugunu sanıp her anını onu düşünmekle geçirirken o seni sevgilisi olarak görmüyor...Bi ilişki varsa onun nereye gittiğinden önceden mutlaka haberin olur...arayamadım vakit olmadı demiş..yolda giderkende mi aranamıyor?
Aklını başına al kendi kendine yaşıyorsun bu ilişkiyi...Sana burda herkes söylemiş ama sen bu adamı takıntı yapmışsın...Nasıl göremiyorsun seni zerre önemsemediğini? Hani 1 değil 2 değil yaptığı vurdumduymazlıklar...
Sen bi silkinip kendine gelip uzak dursan arkadaslarınla olsan yeni kişiler tanısan zatrn bu herif kesin senin peşine düşer..
Ama düşse de bu adamdan sana hayır yok acı ama gerçek çünkü aranızdaki ilişki ilişki değil...Aşırı taviz vermişsin ve adam seni değersizleştirmiş...
Ya sakin kafayla bi otur düşün. Adam sana sıradan bi yüzük almış o da tesadüfen tek taş içeriyor diye anlamlar yüklemişsin. Sen 25 yaşında bu kadar mı çaresiz bu kadar mı muhtaçsın bu adama ya?
Bu aşk değil aşk karşılıklıdır, bu adam seni yerden yere vuruyor ama ayrılmıyor da..Aslında öylesine cepte tutuyor belki sırf ilgi hoşuna gidiyor..
Adam seni aradı diye havalara uçuyorsun. Hani sen mükemmel bi adama hata yaparsın da anlarım ama yok yani nedir ki...
Allah bilir güzelsindir de..
Ya bi kendine gel bi silkin ya
Bu adamın konuştuğu yazıştığı kızlar da vardır emin ol...Param yok görüşemeyiz edemeyiz bahanesi klişe artık bi gözünü aç ya ben sinir oldum burda