Aldatıyor olabilir mi?

3 senelik evliyim eşim daha telefon şifremi bilmez. Bne onunki biliyorum gerçi gözüm kaydı bir keresinde. 😂 Siz 1 aylık diyorsunuz şifre istedim diyorsunuz. 🙄

1 aylık iletişim dönemi evlilik ve şifre isteme ha? Ulan var bi hayalimiz...

Ben nişanlımın instagram şifresini bilmiyorum, bilmekte istemiyorum oda benim instagram şifremi hiç istemedi, vermem de zaten şifreyi çiftlerinde kendine özel alanları olmalı bişey saklamıyorum ama bir kız arkadaşımla bile yazışmalarımın kimsenin okumasını istemiyorum. Evlilik öyle 1 ayda hemen düşünülemez ki şuanda sizde görüyorsunuz belli ki adam geri çekildi sizde şifre falan istemişsiniz baktı ki işler baya ciddiye gidiyor u dönüşü yapmış ondan mesaj atmıyordur.

Yazan hanımlar daha çok ilişkinizin süresine takılmış. Ama onlara katılmıyorum. Insan 2 aylık bir ilişkide 2 yıllık bir ilişkiye göre çok daha yoğun şeyler yaşayabilir. Süreyle ilgisi yok bunun.

Ama bu Instagram şifresi isteme olayını kendinize nasıl yakistiriyorsunuz? Hayır bi de insanlar bu şekilde kendilerini güvene aldiklarini zannediyorlar. Aldatacak insan zincirle de bağlasan bir yolunu bulur aldatır. Biraz cool olun.
Siz de bi geri çekilin. Şu sıralar ülkece hatta dünyaca stresli bir dönem yaşıyoruz. Belki adam da gerilmiştir ya da başka mevzular vardır. Bekleyin, görün.

Kendisi evlilihi

Bir aydır tanışıyoruz ama biraz hızlı ilerledik sanırım. Evlilik konusunu açan taraf hep kendisi oldu. Herkese değil ama gerçekten inandığım güvendiğim evlilik düşündüğüm insana verirdim.
1 ayda evlilikten bahsedebilen insana guvenmeyin bence zaten.
5 senelik evliyim esimin butun sifrelerini bilirim cunku unuttugu icin sifrelerini benimkiyle ayni yapti ben unutmam diye hic acip bakma geregi duymadim.
suphe varsa sorun vardir ya guvenmiyorsunuz yada bir naneler yiyor

Yazan hanımlar daha çok ilişkinizin süresine takılmış. Ama onlara katılmıyorum. Insan 2 aylık bir ilişkide 2 yıllık bir ilişkiye göre çok daha yoğun şeyler yaşayabilir. Süreyle ilgisi yok bunun.

Ama bu Instagram şifresi isteme olayını kendinize nasıl yakistiriyorsunuz? Hayır bi de insanlar bu şekilde kendilerini güvene aldiklarini zannediyorlar. Aldatacak insan zincirle de bağlasan bir yolunu bulur aldatır. Biraz cool olun.
Siz de bi geri çekilin. Şu sıralar ülkece hatta dünyaca stresli bir dönem yaşıyoruz. Belki adam da gerilmiştir ya da başka mevzular vardır. Bekleyin, görün.
Gercekten bir aydır tanışıyoruz ama hersey cok hızlı ilerledi daha önce iki yıllık iliskimde yasadiklarimi bir ayda yaşadım bunu bende doğru bulmuyorum ama bu şekil gelisti ve oldu. Instagram konusunda da tanımadığın kişileri çıkar dedim o sekil başladı sonrasında tavirlari dikkatimi çektiği icin instagram konusunda üzerine düştüm konu şifreye kadar geldi inanın bu benimde doğru bulduğum bir sey değil

Merhaba hanımlar yaklaşık bir aydır yeni tanıştığım biri var. Bir aydır bana karşı ilgisi davranışları cok hoşuma gidiyordu. Beni önemsiyor sürekli görmek istiyordu konuşmak istiyordu. Konuyu evlilige kadar götürdü ama son iki üç gündür fazla arayıp mesaj atmıyor cevrimici ama gec yazıyor instagram sifresini istedim vermedi. Daha önce iki yıllık ilişkim ihanet nedeniyle sonlandı. Acaba benmi paranoyak oldum yoksa sizcede gerçekten bir seyler varmı? Nasıl bir yol izlemem lazım akışına mı bırakayım yoksa kurcalayayım mı lütfen bana bir akıl verin iki üç gündür çok kötüyüm. 😔
Bir ayda evlilik demesi hiçbir işe yaramaz. Ayrıca bir aydır tanıdığınız birinden neden şifre istediğinizi anlamadım? Güven olmamış normal çünkü güven için daha çok yenisiniz. Uzaklaşmış yada soğumuş olabilir

Yok o kendini kandırmaca sadece. Aynı evde yaşadanız dahi bir insanı bir ayda tanıma ihtimali sıfırın altında.

Bir ayda evlilik demesi hiçbir işe yaramaz. Ayrıca bir aydır tanıdığınız birinden neden şifre istediğinizi anlamadım? Güven olmamış normal çünkü güven için daha çok yenisiniz. Uzaklaşmış yada soğumuş olabilir
Dün ilgisizliginden bahsettim kendisi icin herseyin aynı olduğunu benimle devam etmek istediğini söyledi

Illa ki cok fazla tanimiyorum ama bir ayda birlikte cok zaman gecirdik hayatlarimizin icerisine daha fazla girdik

yahu karantina var bir aydır, nasıl çok zaman geçirmiş olabilirsiniz?

hadi diyelim ki çok zaman geçirdiniz 30 günün 30’unda da 24 saat birlikte oldunuz. Ee? İnsan kocasını tanıyamıyor aynı evin içinde.

Bir kere bir ayda evlilik sözünü eden adama güvenmem ki ben bak oradan benim için zaten eksi
Bana göre gerçekçi olmayan göz boyama söylemleri bunlar

hem neden şifresini versin ki aldatmasam da vermem ben
Direkt sorun iletişim kurun ne yol izlerseniz izleyin aldatmasına engel olamazsınız yin evlilik der siz çooooooook seviyor zannedersiniz

içinize sinmiyorsa da ayrılın detektifcilik oynamaya gerek yok

Yok o kendini kandırmaca sadece. Aynı evde yaşadanız dahi bir insanı bir ayda tanıma ihtimali sıfırın altında.
Tanımaktan bahsetmiyorum ki.
Insan 1 ayda da evlenme kararı alabilecek kadar tutkulu, aşk dolu zamanlar geçirebilir. Mutlak bir doğrusu yok bunun.
Ilaveten konu sahibinin dediğim gibi kısa sürede baş döndürücü bir aşk yaşadığını da zannetmiyorum. O tarz bir ilişkide Yılmazı meseneden silecen tarzı yok tanımadıklarını takip etmeyi bırak, yok şifreni ver gibi olaylar olmuyor.

yahu karantina var bir aydır, nasıl çok zaman geçirmiş olabilirsiniz?

hadi diyelim ki çok zaman geçirdiniz 30 günün 30’unda da 24 saat birlikte oldunuz. Ee? İnsan kocasını tanıyamıyor aynı evin içinde.
Ikimizde calistigimizdan dolayı dışarı çıkıyoruz

Dışarı çıkmak ayrı mesele birlikte zaman geçirmek ayrı mesele.
Mesela el ele tutuşamazsın, öpüşemezsin. Üç metre mesafeden mi sohbet ediyordunuz? Kafe yok restoran yok, nerede zaman geçiriyordunuz? Bu adam hesap öderken nasıl davranıyor, garsona nasıl davranıyor, nasıl mekanlara götürüyor sizi biliyor musunuz? Tabi ki hayır. Arkadaşları nasıl insanlar? Nerelere takılır, kimlerle takılır var mı bunlar hakkında adamın söyledikleri dışında bir bilgi? Eminim ki yok. Aileleri tanıştıralım demiş de evlilik düşünüyormuş. Ben tanımadığım adamı ailemle nasıl tanıştıracağım diye düşünüyor musunuz? Hırlı mı hırsız mı, sapık mı dolandırıcı mı ben bu insanı annemin babamın karşısına nasıl çıkarırım demiyor musunuz gerçekten?

Siz ısrarla anlamak istemiyorsunuz.İsterseniz 1 ay aynı evin içinde oturun,evlilik böyle ''ya ben seni çok sevdim hadi evlenelim'' denilecek bir karar değil.Bir insanı tanımak için de 1 ay asla yetmez,öyle şeyler ancak filmlerde olur.Adam size 1 ay rol kesse bir şey anlamazsınız.Güvenmeyin böyle her önüne gelene ''evlenelim'' diyenlere,siz şu an beni çok özel buldu ondan diye düşünüyorsunuz ama bu tipler genelde her kadına bu şekilde yaklaşır,çünkü örnekte olduğu gibi kadınlar direk beni özel olarak görüyor diye düşünüyor.

Merhaba hanımlar yaklaşık bir aydır yeni tanıştığım biri var. Bir aydır bana karşı ilgisi davranışları cok hoşuma gidiyordu. Beni önemsiyor sürekli görmek istiyordu konuşmak istiyordu. Konuyu evlilige kadar götürdü ama son iki üç gündür fazla arayıp mesaj atmıyor cevrimici ama gec yazıyor instagram sifresini istedim vermedi. Daha önce iki yıllık ilişkim ihanet nedeniyle sonlandı. Acaba benmi paranoyak oldum yoksa sizcede gerçekten bir seyler varmı? Nasıl bir yol izlemem lazım akışına mı bırakayım yoksa kurcalayayım mı lütfen bana bir akıl verin iki üç gündür çok kötüyüm. 😔
Walla 4 yıllık evliyim eşimin şifresini bilmem o da benimkini bilmez..1 ayda nasıl evlilik kararı alıyosunz.. Birbirinizi tanıdıkça bunlara ihtiyac duymjcaksın bile.. Zaman verin birbirinize biraz.. Şuan tek yapman gereken tanımaya çalısmak..

Back
X