- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.850
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ayda evlilikten bahsedebilen insana guvenmeyin bence zaten.Kendisi evlilihi
Bir aydır tanışıyoruz ama biraz hızlı ilerledik sanırım. Evlilik konusunu açan taraf hep kendisi oldu. Herkese değil ama gerçekten inandığım güvendiğim evlilik düşündüğüm insana verirdim.
Su an ki durumlar bitince o tanıştırmak istiyor ama ben kendisinden emin olmadan böyle bir adım atmamNe zaman tanıştıracaksınız aileleri?
Gercekten bir aydır tanışıyoruz ama hersey cok hızlı ilerledi daha önce iki yıllık iliskimde yasadiklarimi bir ayda yaşadım bunu bende doğru bulmuyorum ama bu şekil gelisti ve oldu. Instagram konusunda da tanımadığın kişileri çıkar dedim o sekil başladı sonrasında tavirlari dikkatimi çektiği icin instagram konusunda üzerine düştüm konu şifreye kadar geldi inanın bu benimde doğru bulduğum bir sey değilYazan hanımlar daha çok ilişkinizin süresine takılmış. Ama onlara katılmıyorum. Insan 2 aylık bir ilişkide 2 yıllık bir ilişkiye göre çok daha yoğun şeyler yaşayabilir. Süreyle ilgisi yok bunun.
Ama bu Instagram şifresi isteme olayını kendinize nasıl yakistiriyorsunuz? Hayır bi de insanlar bu şekilde kendilerini güvene aldiklarini zannediyorlar. Aldatacak insan zincirle de bağlasan bir yolunu bulur aldatır. Biraz cool olun.
Siz de bi geri çekilin. Şu sıralar ülkece hatta dünyaca stresli bir dönem yaşıyoruz. Belki adam da gerilmiştir ya da başka mevzular vardır. Bekleyin, görün.
O da bu adımı atmaz zaten gibi bir his var içimde ya hadi hayırlısıSu an ki durumlar bitince o tanıştırmak istiyor ama ben kendisinden emin olmadan böyle bir adım atmam
Bir ayda evlilik demesi hiçbir işe yaramaz. Ayrıca bir aydır tanıdığınız birinden neden şifre istediğinizi anlamadım? Güven olmamış normal çünkü güven için daha çok yenisiniz. Uzaklaşmış yada soğumuş olabilirMerhaba hanımlar yaklaşık bir aydır yeni tanıştığım biri var. Bir aydır bana karşı ilgisi davranışları cok hoşuma gidiyordu. Beni önemsiyor sürekli görmek istiyordu konuşmak istiyordu. Konuyu evlilige kadar götürdü ama son iki üç gündür fazla arayıp mesaj atmıyor cevrimici ama gec yazıyor instagram sifresini istedim vermedi. Daha önce iki yıllık ilişkim ihanet nedeniyle sonlandı. Acaba benmi paranoyak oldum yoksa sizcede gerçekten bir seyler varmı? Nasıl bir yol izlemem lazım akışına mı bırakayım yoksa kurcalayayım mı lütfen bana bir akıl verin iki üç gündür çok kötüyüm.![]()
Yazan hanımlar daha çok ilişkinizin süresine takılmış. Ama onlara katılmıyorum. Insan 2 aylık bir ilişkide 2 yıllık bir ilişkiye göre çok daha yoğun şeyler yaşayabilir. Süreyle ilgisi yok bunun.
Ama bu Instagram şifresi isteme olayını kendinize nasıl yakistiriyorsunuz? Hayır bi de insanlar bu şekilde kendilerini güvene aldiklarini zannediyorlar. Aldatacak insan zincirle de bağlasan bir yolunu bulur aldatır. Biraz cool olun.
Siz de bi geri çekilin. Şu sıralar ülkece hatta dünyaca stresli bir dönem yaşıyoruz. Belki adam da gerilmiştir ya da başka mevzular vardır. Bekleyin, görün.
Dün ilgisizliginden bahsettim kendisi icin herseyin aynı olduğunu benimle devam etmek istediğini söylediBir ayda evlilik demesi hiçbir işe yaramaz. Ayrıca bir aydır tanıdığınız birinden neden şifre istediğinizi anlamadım? Güven olmamış normal çünkü güven için daha çok yenisiniz. Uzaklaşmış yada soğumuş olabilir
Illa ki cok fazla tanimiyorum ama bir ayda birlikte cok zaman gecirdik hayatlarimizin icerisine daha fazla girdikYok o kendini kandırmaca sadece. Aynı evde yaşadanız dahi bir insanı bir ayda tanıma ihtimali sıfırın altında.
Illa ki cok fazla tanimiyorum ama bir ayda birlikte cok zaman gecirdik hayatlarimizin icerisine daha fazla girdik
Tanımaktan bahsetmiyorum ki.Yok o kendini kandırmaca sadece. Aynı evde yaşadanız dahi bir insanı bir ayda tanıma ihtimali sıfırın altında.
Ikimizde calistigimizdan dolayı dışarı çıkıyoruzyahu karantina var bir aydır, nasıl çok zaman geçirmiş olabilirsiniz?
hadi diyelim ki çok zaman geçirdiniz 30 günün 30’unda da 24 saat birlikte oldunuz. Ee? İnsan kocasını tanıyamıyor aynı evin içinde.
Dışarı çıkmak ayrı mesele birlikte zaman geçirmek ayrı mesele.Ikimizde calistigimizdan dolayı dışarı çıkıyoruz
Ikimizde calistigimizdan dolayı dışarı çıkıyoruz
Bir şeyi eksik yazmıssınız çocuk planlari kime benzer adı ne olur falanBir aylık ilişki, instagram şifresi, evlilik... muhteşem ilişkinin sac ayakları.
Ayrıca biz bir aydır evdeyiz siz nasıl sevgili bulup görüşüyorsunuz bu süreçte![]()
Walla 4 yıllık evliyim eşimin şifresini bilmem o da benimkini bilmez..1 ayda nasıl evlilik kararı alıyosunz.. Birbirinizi tanıdıkça bunlara ihtiyac duymjcaksın bile.. Zaman verin birbirinize biraz.. Şuan tek yapman gereken tanımaya çalısmak..Merhaba hanımlar yaklaşık bir aydır yeni tanıştığım biri var. Bir aydır bana karşı ilgisi davranışları cok hoşuma gidiyordu. Beni önemsiyor sürekli görmek istiyordu konuşmak istiyordu. Konuyu evlilige kadar götürdü ama son iki üç gündür fazla arayıp mesaj atmıyor cevrimici ama gec yazıyor instagram sifresini istedim vermedi. Daha önce iki yıllık ilişkim ihanet nedeniyle sonlandı. Acaba benmi paranoyak oldum yoksa sizcede gerçekten bir seyler varmı? Nasıl bir yol izlemem lazım akışına mı bırakayım yoksa kurcalayayım mı lütfen bana bir akıl verin iki üç gündür çok kötüyüm.![]()