aldatıyor olabilir mi ?

dilaaadilaaan

Bas'itleşmeyin Gözümde
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
333
0
46
Ankara
slm kızlar.. dün geceden beri aklım başımda değil sanki...
acaba ben mi abartıyorum anlamadım ki..
şimdi sevgilimle mesajlaşmamızı yazacağım bakalım ne anlıcaksınız?
23:58, f :ömrüm
23:58, ben : canımmm
23:59, f:bian cevap gelmeyince sordum ömrüm
23:59, f:uykun var mı ömrüm benimm

00:00 ben : bian cevap gelmeyince sordum ömrüm bu ne ya..!
00:01, f: bu ne derken aşk anlamadım ...
00:03,ben : önce uykun var mı diye sorulur..eger ben yok nerden cıktı bu desem bian cevap gelmeyince sordum denilir..
mesajlarda mantık sırası bile yok!

bu böyle uzadı gitti kızlar.. hiç uyku muhabbeti yokken arada bu mesaj geldi..
zaten ameliyatlıyım...
zaten mutsuzum...
iyice perişan oldum geceden beri.....

ama ben oraya saati ve dakikayıda yazdım canım...
hiç bekletmedim ki onu bana bunu sorsun...
tşk ederimmm

ben hiçbir anormallik göremedim. abartıyorsun fazlasıyla. geçmis olsun bu arada... aldatmak bunun neresinde cevap gelmeyince sormus sonrada ameliyatlısın zaten uykun vardır diyede uykunu sormus hem dilekçe yazmıyor ki sonuçta sevgilisiyle konusuyor sırasıyla her seyi sormasına ne gerek var

bu konunun neresinde aldatma bence boş yere endişe ediyorsun geçmiş olsun bu arada... bence hiç endişe etme bu konuşmada hiç aldatma varmış gibi durmuyor

bu konunun neresinde aldatma bence boş yere endişe ediyorsun geçmiş olsun bu arada... bence hiç endişe etme bu konuşmada hiç aldatma varmış gibi durmuyor

yahu ne bileyim kızlar.. bir an mesajlarda öyle saçmalayınca çok tuhaf oldum...
onu o kadar çok seviyorum ki paranoyak oldum artık..
tşk ederimmm ...

başkasıyla mesajlaşırken yanlışlıkla sana gönderdiğini düşünüyosun sanırım.

daha önce aranızda böyle mesajlaşmalar geçiyorsa bence çok takılma derim ama sen sevgilini bizden daha iyi tanırsın bi acayiplik hissettiysen hemen aldatılmış moduna geçmeden ve sevgiline bu konuyu açıp kavga çıkartmadan önce gözlemle ve sonra karar ver derim.

bence ameliyatlı olduğun için biraz hassas davranıyosun,üzme kendini.

Bi gariplik göremedim ben :/ Gayet günü birlik bi durum...Sevgilin yordun olabilir,gecenin verdiği uyku hali,durgunluk olabilir...Ya da bi an mesajlaşmaktan sıkılmış olabilir...Bence boşu boşuna kuruntu yapıp da canını sıkma canım...Ve aldattığını düşündüğünü de sakın sevgiline söyleme,o da durduk yere üzülmesin,kızmasın...

arkadaşların dediği gibi sen de daha hassas olabılırsın amelıyat nedenıyle, belkı de çocugun uykusu gelmiştir, o dalgındır, belki önceden attıgı normal bir mesaj ulaşmamıştır sana vs... fazla abartmışsın gibime geldi. zaten amelıyatlıymışsın, takılma böyle basit şeylere, hele şimdi hiç sırası degıl, iyileşmeye bak sen, kendine iyi bak. geçmiş olsun.

Ayy aynı şeyi bende yapıyorum bazen canm ama sonradan pişman oluyorum utanıyorum haksız çıkıyorum :26:

galiba haklısınız kızlar.. benim abartmamam.. benim kuruntum...
ama napimm yaaa... çok seviyorum :)
hepinize çook tşk ederimmm...

Bana normal geldi ama bazen böyle şeyler düşünebiliyoruz bence kafana takma bu kadar.
Ayrıca geçmiş olsun.

allah baska dert vermesin canımm bole kucuk seylerdne dolayı canını sıkmaa forumu bi incele milletin ne dertleri var içini ferah tut sev sevilmene bak tadını çıkar allah bozmasın takma kfana vesveselenme

ömrum mesajından once msjlasmıyodunuz demı dırek bu mesaj geldı? evetse yorumluyorum hemen.o ömrum dıye seslenmış ya.sende canım dıyınce..hı merak ettım ondan omrum dıye seslendım uyudun sandım demek istemiş.sordum yazması yanlıslıkla olan bısey aslında demek ıstedıgı bu.cocuk bu ne demek dedgınde bıle anlamamıs garıbım

valla biz de bazen ciddi ciddi tuhaflaşıyoruz.
atmasa ay neden atmıyor, kesin aldatıyor
atsa ay neden atıyor kesin aldattı.
şimdi söyleyin ne yapsın bu erkekler?
canım sende sıkma bence. allah mutlu etsin.

saolun kızlar...
ama napimmm yaaaa...
bi anlık saçmalaması , anlayamamam ,anlaşılmamam bile o kadar üzüyor ki benii..
o kadar değerli ki benim için....
rüyalarını bile göz hapsine alsam rahatlamam herhalde :)

neyi sormuş ben onu anlamadım saçma geldii banada başkasıyla konuşuyormuş izlenimi verdii bilemem tabii :26:

aynı anda hem sana hem baskasına ömrüm diye hitap edecek? aynı anda aynı sahiplenme sözüü? yok artık kız kıyamam anlıyorum seni ama gönlünü ferah tut bişey yok o mesajda

Eğer içinde endişe kalacaksa, hat dökümanını alıp, o gece kimlerle mesajlaşmış görebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…