• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatlan kadn affeder mi?

aldatılan affedermİ?

• affetmem

OY: 263 64,8%
  • affederim

OY: 14 3,4%
  • ne ekerse onu biçer aldatırım.

OY: 21 5,2%
  • sineye çeker hergün başına kakarım

OY: 27 6,7%
  • affeder kendi içimde kendi kendimi yerim

OY: 20 4,9%
  • bir kereye mahsus bir şans daha veririm

OY: 81 20,0%

• Ankete Katılan
    406
acaba,diyorum,siz eşinizi aldatsanız,eşiniz de bu kadar olumlu konuşabilir miydi....sizi,sevdiği için affedermiydi...savaşırmıydı....hiç sanmıyorum....hep kadınlar affediyor nedense..özveride bulunan hep kadın hep kadın..erkekler aldatmanın adını bile duymak istemiyorlar. .....ne büyük bir çifte standart...

canım kadın ve erkeğin ruhu farklı.yani ben kadını kadın erkeği erkek olarak kabul ediyorum ve ne onlardan bizim gibi,ne de bizden onlar gibi hareket etmemizi düşünemiyorum.bu demek değil ki kadın ezilsin aşağıda kalsın.asla.kadın herşeyiyle dimdik olmalı eşinin karşısında.eksikliklerini asla göstermemeli.bunları yapmak fedakarlık değil bence.bizler sadece sevgimiz ve çocuklarımız için fedakarlıklarda bulunuruz.ama asla onurumuzdan ve değer yargılarımızdan. öteye geçmez bunlar.çok ince bir nüans bu.ayarı bi kez tuttturdunuz mu ömür boyu mutlusunuz,ayar bozuldumu çok zor her şey.herhalde iftardan sonra daha iyi anlatabilirim

aldatılmada her aldatılmada demiyorum bir şeki,lde bizim suçumuz yokmu yanii...neden dışarda olsunki bir erkğin gözü...eğer bir kadın aldattıysa erkeğin suçu vardır biryerlerde mutlaka , erkekte aldattıysa bir yerde kadında suç vardır..bu arada ben affetmem diyen çok kadın gördük..mecburiyetmi dersiniz yoksa bir kereye mahsus bir şans mı dersiniz bilemem ama ölsem affetmem diyen çok kadın gördük affeden...bu arada beynim yıkanmış deil...tvlerde izleyinn en zengininden en ünlüsüne bakınn maddi mecburiyettenmi** deildir bence affetmek yada affetmiş gibi yapmak..biryerde biryerlerdee savaşılacak bişeyler vardır mutlaka...

Bazı insanlar karaktersiz olamaz mı yani..
Aç gözlü,maymun iştahlı ve "erkeğim..elimin kiridir"diyor aldatanların çoğu
Bence bir kereye mahsus şans değil olay..yapan zaten onu kendine hak görüyor
ne diye pişman olsun ki?
Mecburiyetlerden bahsederken ben maddiyattan dolayıdır demedim ki
Çocuk vardır,gidecek yeri yoktur..vs..vs..
Mide meselesi..
Hazmedebilen affediyor fakat zamanla bunu kusuyor
Ya kendinden geçmeli ya da karşısındakinden
İkisinin arası yok bence:1closedeyes:

affetmem çünkü bir daha yapar endişesiyle yaşarım hep. kimseye muhtaç olmamak için elimden ne iş geliyosa onu yaparım onurluca

adam aldatmışsa ve karşınıza geçip hala sizi çok sevdiğini söylüyosa,sizi bırakmıyosa,yapılan sadece bi hatadır.ha bu hata tekrar etmez mi eder.ama o adam da sizi sevmeye devam eder.ben hiç aldatılmadım diyen kadınların kocaları bile,sokakta yürüyen bi kadına bakarken emin olun onu aldatıyodur.aldatmayı sadece tensel temasla sınırlandırmayıp,başka şeylerle de yorumlayıp düşünürseniz aldatmayan erkek yoktur.
sineye çekmek gibi bi durum da yok.adam aldatmış ve bundan pişmanlık duyup hala sizin yanınızda olmayı tercih ediyosa zaten sizi seviyodur.niye eskiyi düşünüp kendinizi hergün yıpratacaksınız ki.ama karşınızdaki adam tutup sizi artık sevmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyosa yapılacak bişey yok.herkes kendi hayatını yaşar.o da günahları ve sevaplarıyla başbaşa.
lütfen artı şu boşanırım,atarım,keserim laflarını bırakın arkadaşlar.mücadele etmeden hiçbişey kazanılmıyo bu hayatta.bekar arkadaşlarda evliliğe başlamadan önce bunları düşünerek giriyo bu yola ve çok kısa zaman sonra ayrılıyorlar.niye bişeyleri düzeltmeye çalışmak yerine hep pes eden taraf biz oluyoruz ki.
bu aldatan adamları bizler deli gibi sevmiyomuyduk zamanında ve onlar için yapamayacağımız şey yok muydu.şimdi niye hemen pes etmek.
eşim beni aldatırsa ve ben bunu öğrenirsem sonuna kadar savaşırım.ne pes ederim ne yenik düşerim kendime yada gururuma.hayat bence bu mücadele et ve kazan.ama bütün yolları deneyip olmuyosa yapılacak hiçbişey yoktur.o zaman herkes kendi hayat yolunu yeniden çizer

aldatan adama bıraktık tercihi yani...:ecrin_bebek:
beni aldattıktan sonra benimle yaşayıp yaşamamaya kendisi karar verecek o tercih yapacak yani...:delphin:
yok öyle...okadar değil...kötükedihüso
bazı hemcinslerime hayretler içerisinde bakıyorum...adam sizinle evlenmeye karar verdiğinde bekaret arıyor...yani, değil onunlayken, ondan önce dahi size kimse dokunmamış olsun istiyor...evleniyor...sonra da aldatıyor...ve siz diyorsunuz ki benimle kalmayı tercih ediyorsa...
yok artık daha neler...
eşim beni aldatmaz demem...büyük lafıma tövbe...ama eşim beni aldatırsa onu kapının önüne koyarım...kaydirigubbakcemile4benim, onun sevgisinden, bağlılığından, bana yaşatacağı mutluluktan başka hiçbişeyine ihtiyacım yok...
o başka bir kadını tercih ettiyse benim hayatımdayken,keyfi bilir...
el bile sallamam arkasından...toplar tasını tarağını çeker gider...
kaydirigubbakcemile4

canım kadın ve erkeğin ruhu farklı.yani ben kadını kadın erkeği erkek olarak kabul ediyorum ve ne onlardan bizim gibi,ne de bizden onlar gibi hareket etmemizi düşünemiyorum.bu demek değil ki kadın ezilsin aşağıda kalsın.asla.kadın herşeyiyle dimdik olmalı eşinin karşısında.eksikliklerini asla göstermemeli.bunları yapmak fedakarlık değil bence.bizler sadece sevgimiz ve çocuklarımız için fedakarlıklarda bulunuruz.ama asla onurumuzdan ve değer yargılarımızdan. öteye geçmez bunlar.çok ince bir nüans bu.ayarı bi kez tuttturdunuz mu ömür boyu mutlusunuz,ayar bozuldumu çok zor her şey.herhalde iftardan sonra daha iyi anlatabilirim

tabii bu kadını kadın, erkeği erkek olarak görme yüzünden erkekler aldatırım elimin kiri,yıkarım gider diyorlar.....onurdan bahsetmişsiniz.... aldatılmayı kabul etmek bence onurlu bir davranış değildir....çünkü yapılan bu hareket,yani, aldatmak zaten ,sizin onurunuzu ayaklar altına almak demektir....

evet çoğu şey çocuklarımız için...iftardan sonra bekleriz fikirlerini..teşekürler..

Çok hassas bir konu.Büyük konuşmaya gelmez.Kesinlikle affetmem diyip de affeden çok gördüm.Maddi özgürlüğü de olsa, arkasında ailesi de olsa özellikle çocuk varsa bir yuvayı yıkmak çok zor bence.Elbette ki kimse kabullenemez.Ben de kabullenemem.Kocasının aldattığını bilip de susan çok kadın da tanıyorum ve çok kızıyorum.İki durum da çok zor bence.Allah kimseye vermesin:Saruboceq:

Affetmeye, hiç kimse affetmez
Affettigini soyleyen yada gosteren kadin ise...sadece içine atar yanliz olunca kahrolur ama unutmaz. vede affetmez.
Bazi kadin, derhal terk eder yada kapi disi koyar o aldatan sahsi
Bazi kadin ise, kalir, ayni çati altinda kalir, bazen mecburen kalir, ekonomik ve aile en buyuk faktorlerdir
Herkesin durumu degisik, kimse kimsenin içini bilemez tabiki
Tek bildigim, hiç bir kadin aldatilmayi haketmiyor

Affetmeye, hiç kimse affetmez
Affettigini soyleyen yada gosteren kadin ise...sadece içine atar yanliz olunca kahrolur ama unutmaz. vede affetmez.
Bazi kadin, derhal terk eder yada kapi disi koyar o aldatan sahsi
Bazi kadin ise, kalir, ayni çati altinda kalir, bazen mecburen kalir, ekonomik ve aile en buyuk faktorlerdir
Herkesin durumu degisik, kimse kimsenin içini bilemez tabiki
Tek bildigim, hiç bir kadin aldatilmayi haketmiyor

ne aldatılan kadın ne aldatılan erkek tabiki unutmaz...içerde biryerlerde hep kalır..devam etmek için verilen karar ne için olursa olsunn...her an patlayacak volkan gibi kaynarda kaynarr...patlayacağı günü bekler...

aldatan adama bıraktık tercihi yani...:ecrin_bebek:
beni aldattıktan sonra benimle yaşayıp yaşamamaya kendisi karar verecek o tercih yapacak yani...:delphin:
yok öyle...okadar değil...kötükedihüso
bazı hemcinslerime hayretler içerisinde bakıyorum...adam sizinle evlenmeye karar verdiğinde bekaret arıyor...yani, değil onunlayken, ondan önce dahi size kimse dokunmamış olsun istiyor...evleniyor...sonra da aldatıyor...ve siz diyorsunuz ki benimle kalmayı tercih ediyorsa...
yok artık daha neler...
eşim beni aldatmaz demem...büyük lafıma tövbe...ama eşim beni aldatırsa onu kapının önüne koyarım...kaydirigubbakcemile4benim, onun sevgisinden, bağlılığından, bana yaşatacağı mutluluktan başka hiçbişeyine ihtiyacım yok...
o başka bir kadını tercih ettiyse benim hayatımdayken,keyfi bilir...
el bile sallamam arkasından...toplar tasını tarağını çeker gider...
kaydirigubbakcemile4
onunla yıllarını,en güzel anlarını,hayatını ve herşeyini paylaştığın adamın tasını tarağını kimin için toplatıyosun ki.evli olduğunu bile bile sadece bi anlık zevk için eşinle birlikte olmayı göze alan bi kadın için mi.inan bana şu anki hayat tamamen evli erkekleri baştan çıkarıp,onlara sırtını dayayıp hayatını doya doya yaşamak isteyen pek çok kadınla dolu.istedikleri tek şey başlarında olabilecek bi erkek tabiki kariyer sahibi,paralı,evi,işi,arabası olanlar en çok tercih edilenler.şimdi ben böyle bi kadın için mi bırakıcam hayatta belki annesinden bile daha çok sevdiğim adamı.çok sevdiğiniz elmasınız yada pırlantanız olmadık bi yere düşse,ve onun manevi değeri size maddi değerden daha fazla ise,onu size veren insan hayatta yok ise ve bidaha böyle bi şansınız yok ise,dönüp arkanıza bakmadan onu orada bırakır mısınız,yoksa bütün yolları deneyip,onu oradan çıkarıp,tamamen temizletip tekrar yanıbaşınıza mı koyarsınız.bu böyle bişey işte.o pisliğin içne düşeni düşünürüm ben pisliği değil.benim için herşeyden önemli olan ne ise onun için savaşırım sonuna kadar ve bununlada gurur duyarım.arasıra düştüğü yerde aklıma gelmez değil,ama onun değeri herşeyin üstündedir benim için.gerisi boş

evet çoğu şey çocuklarımız için...iftardan sonra bekleriz fikirlerini..teşekürler..
evet canım çoğu zaman çocuklarımız için feda ederiz hayatımızı ama şöyle bi durumda bence kadın için en önemli olan şey sevgisidir.çocuklar bile belli bi süre sonra alışabilir herşeye ama biz hayatımız boyunca düşünürüz sevdiğimiz erkeği kaybetmenin acısını.bunu böyle yaşamaktansa sonuna kadar savaşırım bi kadınla değil gerekirse bin kadınla bile

tabii bu kadını kadın, erkeği erkek olarak görme yüzünden erkekler aldatırım elimin kiri,yıkarım gider diyorlar.....onurdan bahsetmişsiniz.... aldatılmayı kabul etmek bence onurlu bir davranış değildir....çünkü yapılan bu hareket,yani, aldatmak zaten ,sizin onurunuzu ayaklar altına almak demektir....
aldatılmayı asla onur kırıcı bi davranış olarak göremiyorum canım.bu sadece bi hata hepsi bu.kendinize güveniniz varsa,ona sizden daha iyi şekilde hiç bi kadının hitap edemeyeceğini düşünüyosanız ve ona göre davranıyosanız,inan böyle bi hata yapınca sizin kıymetinizi daha iyi anlıcaktır.erkeğin elinin kiridir diye büyütülen erkek çocukların olduğu bi toplumda yaşıyoruz ve onlarla evleniyoruz.ben el kiri olarak görmüyorum yapılan büyük bi hata ve kadına haksızlık.ama bu hatadan erkeği döndürmek ondan boşanmakla,atmakla,tutmakla,tas tarak toplamakla olmaz.bu çok basit bi kaçış yolu.her kadın yapabilir bunu inan.ne çocuk ne maddi durum hiçbiri bağlamaz.çok kolay boşanmak,dönüp arkana bakmadan gitmek ve yeni bi hayat kurmak.bize kazık atan erkeklerimiz değil,bu hatayı birlikte yaptıkları kadınlar.artık böyle kadınlar daha çok çünki hepsi inanıyo ki,ortaya çıkarsa nasılsa karısı atar,boşar.YOK ÖYLE.BEN VARIM ARKADAŞ BURDA DİMDİK AYAKTA.BEN EŞİMLE EVLENMEDEN ÖNCE DE KARNIMI ÇOK GÜZEL DOYURUYODUM,VE ÇOK İYİ YAŞIYODUM.ÇOCUKLARIMA GELİNCE ONLAR DA Bİ SÜRE SONRA NASILSA ALIŞIRLAR BABASIZ YAŞAMAYA.AMA BU KADAR BASİT DEĞİL.elimden ne geliyosa ardıma koymam.kanımın son damlasına kadar güzellikle iyilikle savaşırım.baktım olmuyo,artık o sevdiğim,deli gibi aşık olduğum adam beni aşağılamya ,beğenmeyeye ya da bende kusur aramaya başladı,yani artık başkasını seviyo,canları cehenneme.asla da mutlu ol yeter felan demem.bu dünyayı onlara dar ederim.yıllarımın ve yaşanacak güzel yıllarımın acısını ikisinin de burnundan fitil fitil getiririm.kolaysa mutlu olsunlar bakalım

aldatılmayı asla onur kırıcı bi davranış olarak göremiyorum canım.bu sadece bi hata hepsi bu.kendinize güveniniz varsa,ona sizden daha iyi şekilde hiç bi kadının hitap edemeyeceğini düşünüyosanız ve ona göre davranıyosanız,inan böyle bi hata yapınca sizin kıymetinizi daha iyi anlıcaktır.erkeğin elinin kiridir diye büyütülen erkek çocukların olduğu bi toplumda yaşıyoruz ve onlarla evleniyoruz.ben el kiri olarak görmüyorum yapılan büyük bi hata ve kadına haksızlık.ama bu hatadan erkeği döndürmek ondan boşanmakla,atmakla,tutmakla,tas tarak toplamakla olmaz.bu çok basit bi kaçış yolu.her kadın yapabilir bunu inan.ne çocuk ne maddi durum hiçbiri bağlamaz.çok kolay boşanmak,dönüp arkana bakmadan gitmek ve yeni bi hayat kurmak.bize kazık atan erkeklerimiz değil,bu hatayı birlikte yaptıkları kadınlar.artık böyle kadınlar daha çok çünki hepsi inanıyo ki,ortaya çıkarsa nasılsa karısı atar,boşar.YOK ÖYLE.BEN VARIM ARKADAŞ BURDA DİMDİK AYAKTA.BEN EŞİMLE EVLENMEDEN ÖNCE DE KARNIMI ÇOK GÜZEL DOYURUYODUM,VE ÇOK İYİ YAŞIYODUM.ÇOCUKLARIMA GELİNCE ONLAR DA Bİ SÜRE SONRA NASILSA ALIŞIRLAR BABASIZ YAŞAMAYA.AMA BU KADAR BASİT DEĞİL.elimden ne geliyosa ardıma koymam.kanımın son damlasına kadar güzellikle iyilikle savaşırım.baktım olmuyo,artık o sevdiğim,deli gibi aşık olduğum adam beni aşağılamya ,beğenmeyeye ya da bende kusur aramaya başladı,yani artık başkasını seviyo,canları cehenneme.asla da mutlu ol yeter felan demem.bu dünyayı onlara dar ederim.yıllarımın ve yaşanacak güzel yıllarımın acısını ikisinin de burnundan fitil fitil getiririm.kolaysa mutlu olsunlar bakalım

size kazık atan erkeğiniz maalesef.yanlış düşünüyorsunuz,o aldattığı kadınlar değil, erkeğiniz...., sizle evlenen ve o imzayı atıp ,söz veren ve sözün de durmayan,o, kadıınlar değil...bu sözleşmeye o kadınlar mı imza atıyor ve sizi kazıklıyor.... hayır....erkeğiniz....önce burada bir yanlış içindesiniz..kocanız sizi sevmiyor ve istemiyor,elbette tası tarağı toplayacak ve gidecek....beni sevmeyen bir adam için asla uğraşmam...bir gururum var....belki zamanında sevmişti,ama artık bitmiiş,hiçbir şey bana hissetemiyor..beğenmiyor aşağılıyor,bu adam için mi uğraşacağım...değer mi bu adama...bu bir kaçış yolu değil,tam tersi bunu bana yaşatan adamdan bir kurtuluş yolu....

Son düzenleyen: Moderatör:
onunla yıllarını,en güzel anlarını,hayatını ve herşeyini paylaştığın adamın tasını tarağını kimin için toplatıyosun ki.evli olduğunu bile bile sadece bi anlık zevk için eşinle birlikte olmayı göze alan bi kadın için mi.inan bana şu anki hayat tamamen evli erkekleri baştan çıkarıp,onlara sırtını dayayıp hayatını doya doya yaşamak isteyen pek çok kadınla dolu.istedikleri tek şey başlarında olabilecek bi erkek tabiki kariyer sahibi,paralı,evi,işi,arabası olanlar en çok tercih edilenler.şimdi ben böyle bi kadın için mi bırakıcam hayatta belki annesinden bile daha çok sevdiğim adamı.çok sevdiğiniz elmasınız yada pırlantanız olmadık bi yere düşse,ve onun manevi değeri size maddi değerden daha fazla ise,onu size veren insan hayatta yok ise ve bidaha böyle bi şansınız yok ise,dönüp arkanıza bakmadan onu orada bırakır mısınız,yoksa bütün yolları deneyip,onu oradan çıkarıp,tamamen temizletip tekrar yanıbaşınıza mı koyarsınız.bu böyle bişey işte.o pisliğin içne düşeni düşünürüm ben pisliği değil.benim için herşeyden önemli olan ne ise onun için savaşırım sonuna kadar ve bununlada gurur duyarım.arasıra düştüğü yerde aklıma gelmez değil,ama onun değeri herşeyin üstündedir benim için.gerisi boş

bu arada o pisliğin içine düşürülmüyor,kendi düşüyor... kocanızın aklı var sanırım... o pisliğe düşmeyeceğini bilmesi gerekmiyor mu...zaten o pisiğe düşüyorsa,pırlanta değilmiş ki...olsa olsa bir teneke parçasıymış...

Aldatılmak onur kırıcı değilse hangi davranışlar onur kırıcı sizce:kahve:

size kazık atan erkeğiniz maalesef.yanlış düşünüyorsunuz,o aldattığı kadınlar değil, erkeğiniz...., sizle evlenen ve o imzayı atıp ,söz veren ve sözün de durmayan,o, kadıınlar değil...bu sözleşmeye o kadınlar mı imza atıyor ve sizi kazıklıyor.... hayır....erkeğiniz....önce burada bir yanlış içindesiniz..kocanız sizi sevmiyor ve istemiyor,elbette tası tarağı toplayacak ve gidecek....beni sevmeyen bir adam için asla uğraşmam...bir gururum var....belki zamanında sevmişti,ama artık bitmiiş,hiçbir şey bana hissetemiyor..beğenmiyor aşağılıyor,bu adam için mi uğraşacağım...değer mi bu adama...bu bir kaçış yolu değil,tam tersi bunu bana yaşatan adamdan bir kurtuluş yolu....
yazdığınız herşeyin cevabını alıntı yaptığınız yazının içinde veriyorum zaten ama anlaşılamıyorum.benim eşim en azından ben bilmiyorum beni aldatmadı öncelikle bunu söyleyeyim.ama yaparsa ne yapabileceklerimi de yazdım.beni beğenmeyip aşağılıyosa zaten bitmiştir.ama hatasını görüp benden özür diliyosa o zaman savaşmaya değer.kurtuluş yolu olarak da görmüyorum boşanmayı.ben eşimi severken niye kurtulmak isteyeyim ki ondan.olsa olsa onu kurtarmak isterim düştüğü yanlıştan

Aldatılmak onur kırıcı değilse hangi davranışlar onur kırıcı sizce:kahve:
onur kırıcı davranışları yazdım yazımı dikkatli okursanız görüceksiniz.beni aşağılaması,bende kusur aramaya çalışması gibi.bunları zaten sevmiyosa yapar.o zaman mücadele edilecek bişey yotur.sadece dediğim gibi emek verdiğim yılların hesabını alırım onlardan

bu arada o pisliğin içine düşürülmüyor,kendi düşüyor... kocanızın aklı var sanırım... o pisliğe düşmeyeceğini bilmesi gerekmiyor mu...zaten o pisiğe düşüyorsa,pırlanta değilmiş ki...olsa olsa bir teneke parçasıymış...
erkeklerin en büyük zaafı kadınlar.çünki böyle yetiştirilmişler.her şey onları bu yöne çekerken yani ortada onları hata yapmaya yönlendiren çok neden varken niye böyle bişey yapınca onları suçluyoruz ki.evet imza atmış ve söz vermiş.ama hata.her insan hata yapabilir.

kendimi tanıyosam affetmem..
ama duruma baglı tabi tam olarak aldatma olarak neyden söz edildigide önemli..

Back
X