E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
bi de şunu yazmak istiyorum arkadaşlar.benim burda kastettiğim şey,karısını aldatıp hatasını gören,ondan özür dileyen,hala onu sevdiğine inandırmak için elinden geleni yapan erkeklerden bahsettim savaşmaya değecek olanlar için.aksi halde ne yapabileceğimi de yazdım.aynı şeyleri yazmak istemiyorum.çünki yazdıklarım yeterince açık sanırım.sorduğunuz sopruların cevapları zaten içlerinde var.ama siz aldatırsa asla affetmem fikrini kafanıza koyunca bazı şeyleri göremiyorsunuz sanırım.benim sizi fikrinizden caydırmak gibi bi niyetim yok.herkes istediği gibi düşünür ve yapar.bende burada eğer böyle bi durumla karşılaşırsam yapacağım şeyleri yazdım zaten.sadece özellikle belirtiyorum,biz bu kadar kolay vazgeçersek,bu tür kadınlar etrafta daha çok boy göstericek.nasılsa boşanır niyetiyle bi çok aile yıkılıcak.ne ümitlerle kuruyoruz yuvamızı.sevgimizden çocuklarımız oluyo.onlara da haksızlık ediyoruz gibi geliyo bana bu kadar kolay vazgeçmekle.herşeyi önce kendimiz ve sevgimiz adına yapalım.eminim böyle olunca pek çok yuva ayakta kalıcak ve mutlu olarak hayatlarına devam edicekler.