• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatlan kadn affeder mi?

aldatılan affedermİ?

• affetmem

OY: 263 64,8%
  • affederim

OY: 14 3,4%
  • ne ekerse onu biçer aldatırım.

OY: 21 5,2%
  • sineye çeker hergün başına kakarım

OY: 27 6,7%
  • affeder kendi içimde kendi kendimi yerim

OY: 20 4,9%
  • bir kereye mahsus bir şans daha veririm

OY: 81 20,0%

• Ankete Katılan
    406
ben olsam affetmem ama bazi kadinlar affeder cocuklari icin biseyler icin herkadin ayni degilki :uhm:

ben olsam affetmem ama bazi kadinlar affeder cocuklari icin biseyler icin herkadin ayni degilki :uhm:

evet kimse yanı deil herkes ayrı yaradılışta artı hal ve durumları farklı..herkesin düşünce tarzıda farklı..biri asla diyor bri bir kez affederim..kimi si eye çekerim diyorr.

valla kadinlarimizin cogu afeder gibime geliyo.afetme konusu kadinin maddi gücünede bakmiyo.örnegin hülya avsar kaya cilingiroglunu kackere afetti taki digerinden cocuk olana kadar.önemli olan aldatmanin tek bir kadina bagli olmasi yada olmamasidir.yani gelipgecici hevesler.ee erkek milleti degilmi istersen kocanin kölesi ol gözü yine disarida.bazen diyoruzya acaba suc bizdemi.ben sucun cogunu ikinci olan kadinlarda buluyorum.nevarda evli erkekleri ayartilrlar anlamis degilim.etraf valla böyle kadinlarla dolu herkes kocasina sahip ciksin ne kadar cikabilirsek.zaten dünyada da erkeklerin sayisin kadinlkardan daha az.ee hali ile aristirmalara görede bir erkekge yanilmiyosam 3 kadin düsüyo.

valla kadinlarimizin cogu afeder gibime geliyo.afetme konusu kadinin maddi gücünede bakmiyo.örnegin hülya avsar kaya cilingiroglunu kackere afetti taki digerinden cocuk olana kadar.önemli olan aldatmanin tek bir kadina bagli olmasi yada olmamasidir.yani gelipgecici hevesler.ee erkek milleti degilmi istersen kocanin kölesi ol gözü yine disarida.bazen diyoruzya acaba suc bizdemi.ben sucun cogunu ikinci olan kadinlarda buluyorum.nevarda evli erkekleri ayartilrlar anlamis degilim.etraf valla böyle kadinlarla dolu herkes kocasina sahip ciksin ne kadar cikabilirsek.zaten dünyada da erkeklerin sayisin kadinlkardan daha az.ee hali ile aristirmalara görede bir erkekge yanilmiyosam 3 kadin düsüyo.

bence çoğul konuşmayın,ve kendi adınıza söyleyin bu düşüncenizi..daha önceki sayfalara bir bakın, çoğunluk kabul ediyor mu ,aldatılmayı ve affediyor mu...tam tersi çok az kişi kabul etmiş... ve hülya avşarı örnek vermeyin.onun özel hayatını bilmiyoruz.acaba kocası bu işleri yaparken kendisi sakince durup izliyor muydu ...yada .....anlayın artık dediğimi...çok şey duyuyoruz bu konuda..onların hayatı bizden farklı. çok marjinal. hiç onlardan örnek vermeyin bize...neden sadece, 2 ci kadında suç. erkeğin kafası çalışmıyor mu. ar ve namus anlayışı yok mu... bizim sülaledeki erkeklerde bu ar ve namus , var mesela....ve o erkek milleti gözü dışarda dediğiniz erkekler hiç olmadı benim aile ve akrabalarım arasında.. onlar erkek değilmiydi...bir yanlış daha. türkiyede erkeklerin sayısı kadınlardan daha çok. son nüfus sayımında bunu gördük. biz sayıca daha azız...

bakin cogunluk kabul etmiyebilir.ama insan ysamayinca hicbirsey belli olmaz.hülya avsari örnek verdim cünkü maddi durumu iyi oldugu halde kendi ayaklari üzerinde durabildigiu halde a bile ayrilmadi dedim elbetteki onlarin hayati bizlerden cok farkli.yada buradan bir örnek vereyim buradaki kanunlar kadinlardan yana ve hicbir sekilde madur olunmuyor.hal böyle iken cok tanidiklarim var eslerini af eden.hangi mantikla diyosunuz yada bunlar gurursuzda diyebilirsiniz.bakin eger cocuklariniz varsa ve onlar babalari ve anneleri ile yasamaktan memnun iseler onlara sans veriyosunuz.yani bir bakima kendinizi feda ediyosunuz.hic bir cocuk annesine babasina beni dünyaya getirin diye tel cekmiyo.eger dünyaya getoiriyosak onlari aile icinde büyütmemiz gerek ne annesiz nede babasiz ikisi bir arada.ha afedince degisiyomu hayir arkasi tabiki bir müddet sonra gelio.sizin aileniz istisna olabilir cok güzel örnek bir aile.ama her aile sizin aileniz gibi degil.yuva yikmak cok zor devam ettirmekde cok zor.ama yuvayi kurmak kolay.önemli olan mücadele edebilmek.ne yazikki istisnalar kaideyi bozmuyor.ayrica bir yanlisimi düzelttiginiz icinde tesekkürler evet erkekler kadinlardan daha cokmus.bakin bekar iken bende aynisini diyodum asla afetmem.ama suan basima gelse ne yaparim bilemem.esim beni aldatmadi diyemiyorum ama beni aldattigini hic hissetmedim.aldatmak sadece yatak olayimidir hayir gözlerle bile insan esini aldatabilir.yada sanal olarak baskalri ile yazisiyosada aldatabilir nerden bilebilirsiniz insanlarin kalbini.bu yüzden bazi seyleri kestirip atmamak lazim.bu zamanda ar namus ta cogu insanlarda kalmamis bence.bunlar benim düsüncelerim ama dogru ama yanlis

o zamanki ruh halim nasıl olur bılemıyorum ama suan affetmem.....

ben kesinlikle affetmezdim iki dünya bir araya gelse imkansız böyle bşyi kabullenemem.. zaten katlanamayacağım iki şeyden biri aldatılmak diğeride yalan söylenmesi..

ben kabul etmezdim :delphin: ALLAH KIMSENIN BAŞINA VERMESSİN YA NEDEMEK İKİNCİ BİR KADIN BEN NEYİM BENİM DEĞERİM NE :1shok:

kızlar selam ben 3yıl çıktığım insan tarafından aldatıldım aradan 2sene geçti ben hala beddua ediyorum ona benim canımın yanması bitarafa artık güven duygumuda kaybettim

aldatılmak bi kadın için en büyük travma bence..kimi arkadaşlar çocuklar için affetmeli demiş.insan saygı duymadığı birinin(sevmediği demiyorum)yanında çocuklarını ne kadar sağlıklı yetiştirebilir.aldatma olmuşsa eğer saygının bittiği sevginin örselendiği noktaya gelinmiştir diye düşünüyorum.
allah büyük konuşturmasın (büyük sözüme tövbe) ammaaa hayatta affedemiyeceğim tek şey ALDATILMAK..düşüncesi bile yüreğimi acıtıyor.asla asla asla affetmemmm........

buyuk konusmayayım ama bence aldatma affedılmez,affedılmemelı.....sevılen paylasılamaz.......bu konuda affetmek yoktur ama aldatma gormezden gelınırsede cok klasık tek bır cumle bu durumu özetler ;dal ruzgarı affetsede, kırılmıstır bır kere..........:kahve:

bekara karı bosamak kolaydır derler ama ben de affetmem, affedemem
esler arasında sadakatsızlık olmussa ortada bir evlilik kalır mı?
zor bir durum insan severek ayrılır herhalde

çocuklarım var onlar için affederim diyen arkadaşlar hiçmi aklınıza gelmeyecek eşinizin size yaptığı acı gerçek.....resmen size başkasını tercih etmiş olma durumu var....

...................ne pahasına olursa olsun o andan itibaren herşeyi noktalarım...uğruna ne vereceksem vermeye hazırımdır............................

Ben aslaaaaaaaa affetmemmmm:mymeka:
Eşim gidip bir anlık zevk yaşıyacak sonra bende beyim nolcek deyip sineye Çekicem düşünüyorumda mümkün değil:oklava:
Başka bir tenle sarmaş dolaş kokular karışsın gece sınırsız geçsin sonrada töbe töbe yaaa valla herkez kendi bilirde ben birdaha yüzünü bile görmem akıllara zarar:delphin:

hayatta büyük konuşmamak gerektiğini öğrendim ben..
aldatılmadım allah a şükür..aldatılırsam da ne yaparım bilmiyorum..
boyutu önemli galiba..zihnen yada ufak flörtse belki affederim bilmiyorum..ama o zaman da içim içimi yer ve hiç bir şey eskisi gibi olmaz ve hep aklıma gelir herhalde..
yada çekip kapıyı giderim bilmiyourm..

hiçbir kadınn düşünmeden bir gün geçireceğini zannetmiyorumm...zor iş aldatılmak..affetmekse daha zor...

bakin hicbir zaman büyük konusmayin.basa gelmeyince hicbirsey belli olmaz.elbette kadin afedipte hicbirsey olmamis gibi yapamaz mümkün degil.ama duruma göre bir sans verilmeli diye düsünüyorum.öyle ciftler varki hayatta evde esine cocuguna bagli gözüküp esinin bir dedigini iki etmeyip özel günlerde mutlaka hediyeler alipta esini aldatan cok erkek var.isin birde kötü tarafi siz bildiginiz halde karisina söyleyememeniz.vesebebide size inanilmayacagi cünkü es karisi icin mükemmel bir koca.kimse büyük konusmasin.hata insanlara mahsuz.

Yılllaaaaaar sonra rastladıııım,çocukluk sevgilimeeee diye bir şarkı vardı.İşte ben tam da ondan yaşadım 1,5 yıl.Bilenleriniz vardır,paylaşmıştım.Ama hüsranla bitti.Evlenme kararı bile almışken bir başkası olduğunu öğrendim.:çok üzgünüm:
Bir daha nasıl güvenebilirdim ki....Önemli biri değildi vb...salakça laflarla toparlamaya çalıştıkça gözümde daha da küçüldü.Üstelik o kişiyle telefonda tanıştık ve kesin emin olduktan sonra bitirdim.9 aydır gidemedim o şehre.Bayramda gittiğimde ise bir gece ağlamaktan gözlerim şişti.O ve ben aynı şehirde.Nerdeeeen nereye?YAZIK etti çok yazık.

Back
X